A 10 legnépszerűbb fogkrém márka lista képekkel

A fogkrémek a szájhigiénia fenntartásának egyik legfontosabb eleme. A különböző fogkrém márkák különféle fogkrémeket hoznak, hogy vonzzák ügyfeleiket. Az idő változásával az indiai fogkrém hatékonysága is javult. Most olyan fajtákat találhat, mint a legjobb fogkrém az üregekhez, a legjobb fogzselé és számos fluoridos fogkrém márka.

A megfelelő szájhigiénia fenntartása érdekében fontos kiválasztani a világ legjobb fogkrémét, amely képes küzdeni a vezető problémákkal. Valójában meglehetősen nehéz lehet kiválasztani a világ legjobb fogkrémet a sok rendelkezésre álló lehetőség között. Így, hogy csökkentsük a bajt és megkönnyítsük a kiválasztást, bemutatjuk az indiai 10 legjobb fogkrém listáját.

A legjobb fogkrém márkák:

Ezek a legjobb tíz legjobb fogkrém márka Indiában, amelyeket ki lehet próbálni:

1. Colgate:

Colgate

Vásárolja meg ITT

A Colgate az első név, ami eszünkbe jut, amikor arra gondolunk, melyik a legjobb fogkrém Indiában. Az emberek többsége teljes mértékben bízik ebben a márkában és támaszkodik minden szóbeli igényére. Ez a márka már régóta a piacon van, és így az egyik legmegbízhatóbb fogkrém márka Indiában.

A Colgate gondoskodik arról is, hogy ügyfeleinek különféle fogkrémeket szállítson, amelyek minden igényt kielégíthetnek. Néhány legjobb termék, amelyet a Colgate kínál ügyfeleinek:

 • Max Fresh.
 • Colgate Herbal.
 • Aktív só.
 • Aktív só Neem.
 • Colgate érzékeny.

2. Közelről:

Bezár

Vásárolja meg ITT

A Close Up egy újabb fogkrém márka Indiában, amelyet a világ első számú foggéljeként tartanak számon. Ez volt az első gél fogkrém, amelyet 1967 -ben dobtak piacra, és azóta a világ első számú fogzseléjeként ismert.

Ennek a fogkrémnek a fő célja, hogy tartós frissességet biztosítson vásárlóinak. A fogszuvasodás elleni küzdelem mellett a Close Up márkanév alatt található különféle fogkrémek a sárga fogak és az erős fogak problémáit is célozzák. A Close Up a második legjobb fogkrém a fogkrémlistán, amelyet sokan elfogadnak világszerte. A különböző fogkrémek megfizethetősége egy másik fontos tényező, amely miatt ez a fogkrém az egyik legjobb.

3. Patanjali Dant Kanti:

Patanjali Dant Kanti

Ez a fogkrém márka rövid időn belül elérte a siker csúcsát, és jól versenyez a másik legjobb fogkrémmel Indiában az üregért. Ez a gyógynövényes fogkrém, amely a lehető leg organikusabb formában gondoskodik a szájszükségletről és a higiéniáról. A fogkrém sok ember kedvencévé vált, különösen azoké, akik a természetes összetevőket részesítik előnyben a szájüregben.

Ennek a fogkrémnek a rendszeres használata megakadályozza számos fogproblémát, valamint csökkenti a fájdalmat és a szájüreg egyéb problémáit. Úgy készült, hogy erősebb és fehérebb fogakat biztosít a felhasználóknak. Ez az egyik legjobb gyógynövényes fogkrém, amely ma a piacon van.

4. Orális-B:

Oral-B

Ez az egyik legjobb Indiában kapható nemzetközi fogkrém márka, amely mindent biztosít, ami az egészséges szájhoz szükséges. Ezek a fogkrémek mindent tartalmaznak, ami ahhoz szükséges, hogy szerepeljen a top 10 fogkrém listáján. A márka sok fogkrémet hozott forgalomba, amelyek küzdenek az olyan szájüregi problémák ellen, mint az üregek, a rossz lehelet, a fogkő, az ínyproblémák és az érzékenység.

Ezeknek a fogkrémeknek a különböző összetevői hosszú távú frissességet és frissítő ízt biztosítanak felhasználóinak. Gyermekeknek készült fogkrémeket is készítenek, amelyek kifejezetten a kisgyermekek és a gyerekek problémáit célozzák meg. Indiában is a legjobb fluoridos fogkrémnek tekinthető.

5. Pepsodent:

Pepsodent

Vásárolja meg ITT

A Pepsodent egy erős szereplő az indiai top 10 fogkrém listáján. a Colgate egyik legerősebb versenytársának tekintik, amikor a szájigényekről kell gondoskodni. Ez a márka 1993 -ban került az indiai piacra, és az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb név a száj -egészségügyi iparban. Minden megvan ahhoz, hogy a világ első fogzseléjének nevezzék.

A fogkrém megfizethető áron kapható, ezért a legtöbb indiai felhasználó kedveli. Néhány ismert termék ezen a márkanév alatt:

 • Szakértői védelem.
 • Center Fresh.
 • Germicheck.
 • Szegfűszeg és só.

Nem lesz rossz, ha ezt a fogkrémet az indiai piacon elérhető világ legjobb fogzseléjének tekinti.

6. Czímer:

Címer

Vásárolja meg ITT

A címer egy népszerű márka, amely sikeresen gyártja a legjobb fogkrémet a fogfehérítéshez Indiában. ezeknek a fogkrémeknek a fő hangsúlya a fogak sárgás színének csökkentése és a fehérség fokozása. Ez a márka mindent tartalmaz, hogy „a világ első számú fogkrémének” tekinthető a különböző szájigényekhez.

Bár a felhasználók többsége nem ismeri ezt a márkát, és általában nem szívesen használja ezt, ennek a márkának hatalmas nemzetközi piaca van. Ez az egyik legerősebb név a tíz legjobb fogkrém márka között, amely szinte mindent megad, amire szüksége van a fogkrémből.

7. Aquafresh:

Aquafresh

Vásárolja meg ITT

A világ tíz legjobb fogkrémének másik neve az Aquafresh, amely ismét a szájhigiénia fő problémáját – a rossz leheletet – célozza meg. Ennek a fogkrémnek a középpontjában a rossz lehelet elleni küzdelem és a fogak fehérítése áll. A fogkrém tartós frissességet biztosít a felhasználóknak.

Az egyetlen dolog, amit az Aquafresh fogkrémből kaphat, az az, hogy a márka olyan fogkrémeket gyárt, amelyek az egész család igényeit kielégítik. Ez azt jelenti, hogy megtalálhatja a megfelelő és megfelelő fogkrémet a gyerekei számára, valamint saját maga számára, hogy megfelelően vigyázzon a szájigényeire és igényeire.

8. Kar és kalapács:

Kar és kalapács

Vásárolja meg ITT

Amikor megfelelő megoldást keres arra az aggodalomra, hogy melyik fogkrém a legjobb a fogak számára Indiában, akkor győződjön meg arról, hogy szódabikarbónában gazdag fogkrémet választ. Az Arm and Hammer a világ egyik első számú fogkrémgyártó vállalata, amely szódabikarbónát használ a legmegfelelőbb fogkrémek eljuttatásához a felhasználókhoz..

A hatékony fogfehérítés érdekében a fogkrém nátrium -fluoridot is használ szódabikarbónával együtt. Örökre használhatja az univerzális világ legjobb fogkrémet karjától és kalapácsától a szájüregi problémák elleni küzdelemhez. A fogkrém a felhasználók különböző igényeit célozza meg.

9. Cél a fogkrém:

Cél a fogkrém

Vásárolja meg ITT

Az Aim fogkrém márka nem túl népszerű az indiai piacon, de a felhasználók nagy része erre a márkára támaszkodik a szájüregben. A világ legjobb fogkrém géljeként ismert, amely hatékonyan küzd a szájüregi problémák ellen. Ezek a fogkrémek úgy készültek, hogy a lehető legjobb formában tudnak harcolni az üregek problémája ellen.

Nem számít, ha már problémákkal szembesül az üregek miatt; az Aim márka fogkrémje segíthet a legjobb megoldás megtalálásában. A fogkrém megfizethető áron kapható, így bárki problémamentesen használhatja.

10. Sensodyne:

Sensodyne

Vásárolja meg ITT

Ez a márka 1961-ben debütált az indiai piacon, és az indiai felhasználók kéz a kézben fogadták el. Ezt a fogkrémet alapvetően azoknak a felhasználóknak tervezték, akik rendszeresen szembesülnek az érzékenység problémájával. A fogkrém nemcsak fájdalomcsillapítóként működik, hanem csökkenti az érzékenység esélyét is.

A Sensodyne márkanevű legnépszerűbb termékek a következők:

 • Javítás és védelem.
 • Friss gél.
 • Gyors megkönnyebbülés.

E fogkrémek mindegyike az érzékenység fő problémáját célozza meg, valamint a szájhigiénia egyéb alapvető szükségleteit. A fogorvosok többsége szintén ezt a fogkrémet javasolja az érzékenység problémájára.

A megfelelő indiai fogkrémgyártó cég kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy minden jelentős tényezőt megvizsgáljon. A lehető legjobb szájápolási előnyöket érheti el, ha kiválasztja a legjobb fogkrémet az indiai piacon. Fontolja meg az összes fogkrém nevét, majd válassza ki a legmegfelelőbb választást, amely biztosítja a szükséges eredményeket.

Bármilyen információért írjon nekünk a legjobb fogkrém márkáról és az általuk gyártott fogkrémről.

Kérdések és válaszok:

1. Melyek a világ többi legnépszerűbb márkái?

A piac tele van fogkrém márka listával, amely megfelel az Ön igényeinek. Függetlenül attól, hogy milyen követelményeket támaszt a fogkrém márkával szemben, ezt könnyen megtalálhatja Indiában.

A Vicco Vajradanti termékei a szájhigiénés problémák ellen is hatékonyak. Indiában az egyik legjobb fogkrémnek tekintik a sárga fogak számára. A Babool és az Ayush márkájú fogkrémeket is a világ első számú fogkrémének tekintik.

2. Melyik a legjobb fogkrém a világon?

A válasz erre a kérdésre attól függ, hogy a különböző fogkrémek közül melyik fogkrémet választja. Indiában számos népszerű fogkrém létezik, amelyek a felhasználók különböző igényeit és igényeit célozzák meg.

Mielőtt kiválasztaná a megfelelő fogkrémet, először konzultálnia kell orvosával, hogy biztos legyen a fogkrém típusában. Ellenőrizze a fogkrém alábbi összetevőit is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem allergiás egyikre sem.

3. Melyik fogkrém a legjobb a fogak számára Indiában?

Ellentétben más országok szájhigiéniai igényeivel, ezek az igények kissé fejlettek az indiai fogak esetében. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az indiai fogak érzékenyebbek az emberi test miatt, valamint a különféle ételek fogyasztásával. Így nagy az esélye az üregeknek az indiai fogakban.

Továbbá a sárga fogak problémája nagyon gyakori Indiában. Így arra kell összpontosítania, hogy a legjobb fogfehérítő fogkrémet használja Indiában, amely képes harcolni a sárga fogak ellen.