A legegyszerűbb és legjobb módja a fogyásnak

Keresi a legegyszerűbb módszereket a fogyáshoz anélkül, hogy őrült diétákat és kínzásokat hajtana végre? Nos, jó helyre jöttél. Íme 10 arany rúna, amelyek nagyszerű eredményeket garantálnak.

A legegyszerűbb és legjobb módja a fogyásnak

1. Járja magát vékonyan:

A gyaloglás remek módja a fogyásnak. Számos orvos és szakértő tanácsolta, és ez az egyik legjobb gyakorlási forma, amelyet az egészség javítása vagy a karcsú és vonzó alak elérése érdekében végezhet. Néhányan panaszkodtak, mondván, hogy nincs igazán ideje sétálni. Nos, mindannyiunknak elfoglalt élete van, de néhány extra perc gyaloglással rendkívül sokat segíthet. Mindössze annyit kell tennie, hogy sétáljon, amikor csak lehetséges. Miután befejezte a munkát, ne várja meg, hogy minden nap taxit vegyen. Egyszerűen sétáljon a táv felén. Ugyanezt megteheti ebédidőben. Ez stresszoldóként fog működni, és több kalóriát éget el, mint gondolta.

2. Egyél több gyümölcsöt:

Ahelyett, hogy egy drága almás pitét vagy csokoládés brownie -t fagylalttal desszertként szolgálna, egyszerűen helyettesítheti. És ezek gyümölcsök lennének. Válasszon néhány kedvenc gyümölcsöt a piacon, például almát, banánt, ananászt, epret és narancsot, és készítsen belőle egészséges salátát. Ízlés szerint adjunk hozzá egy kis borsot, és harapnivaló idején fogyasszuk el. Így csökkenti a kalóriabevitelt, és lassan segít a fogyásban.

3. Igyál sok vizet:

A harmadik legjobb módja a fogyásnak, ha sok vizet inni. Ez nemcsak kiüríti a szervezetből az összes toxint és szennyeződést, hanem segíti az ételek jobb emésztését is. Igyon meg naponta 10-12 pohár vizet. Ez segít frissnek, hidratáltnak és aktívnak érezni magát. Ha úgy tetszik, sok házi gyümölcslevet és zöld teát is fogyaszthat. Ez növeli az anyagcserét, és segít elveszíteni jó néhány kilót.

4. Dönts egészségesen:

A negyedik legértékesebb tipp a fogyáshoz az egészséges döntések. Ezt nem csak akkor kell megtennie, ha fogyni szeretne, hanem akkor is, ha azt igyekszik fenntartani. Ez segít abban, hogy formában maradjon, és megszabaduljon a felesleges és nem kívánt kalóriáktól. Ha legközelebb vacsorázni megy a barátaival, egyszerűen rendelhet bort vagy steaket sült csirke és más zsíros ételek helyett. Italoknál ragaszkodhat a szőlőborhoz, nem pedig sörhöz, whiskyhez vagy vodkához. Meg fog lepődni, ha néhány hónap múlva ellenőrzi a mérőgépet.

5. Szánjon egy kis időt a testmozgásra:

Sportolni kell, ha fogyni akarsz. Válassza ki a kedvenc edzésfajtáját, és minden nap körülbelül harminc percet szánjon rá. Ha szereted a táncot, vásárolhatsz egy szép Zumba vagy Aerobic dance CD -t az internetről. Ha szeret futni vagy kocogni, egyszerűen vegyen magának egy szép futócipőt, és induljon el. Vagy ha inkább edzőterembe szeretne menni, akkor bátran tegye meg. De mindig ne feledje, hogy ne vigye túlzásba a dolgokat, mivel ezek hosszú távon hatással lesznek az egészségére.

6. Csalj meg egy kicsit:

Nem lehet gyümölcsökből, salátákból, levesekből és zöldségekből élni a következő hat hónapban a fogyás érdekében. Kicsit meg kell csalni a siker érdekében. Ez azonban kizárólag a fogyásra vonatkozik! Hetente egyszer elmehet a legjobban tetsző étterembe, és belekóstolhat kedvenc falatkájába és desszertjébe. Ezt követően ne érezze magát bűnösnek, mert hetente egy csaló étkezés elfogadható minden fogyókúra során.

7. Maradjon aktív mindvégig:

Amire mindig emlékeznie kell a fogyás során, az az, hogy szuper aktív maradjon. Ez alatt azt értjük, hogy olyan dolgokat kell tennie, amelyek sokat mozgatják a testét. Menjen rövid sétákra, vagy takarítsa ki a szobáját, vagy söpörje le a padlót, amikor szabad. Televízió nézése közben helyszíni kocogást, guggolást és ugrócsigákat is végezhet. Próbálja egyenesen tartani a testét, amikor a széken vagy a kanapén ül. A lavírozás nemcsak rossz szokás, hanem a lustaság puszta jele is.

8. Mássz fel a lépcsőn:

Sokat fogyhat, ha felmász a lépcsőn. Ahelyett, hogy a főiskolán vagy az irodában menne lifttel, menjen lifttel. Ez sok kalóriát éget el. Nyilvánvaló, hogy a mászás vagy a lépcsőn futás sokkal több kalóriát éget el, mint a kardió. Tehát amikor csak teheti, csak mássz fel a lépcsőn néhányszor annyiszor, amennyit csak tudsz a nap folyamán. Segítesz magadnak, hogy néhány hónapon belül sokat fogyj.

9. Olvassa el a hátlapot:

Amikor terméket vásárol a piacon, feltétlenül olvassa el annak hátulját. Olyan sokszor veszünk fel dolgokat, mert úgy érezzük, szükségünk van rá, vagy szükségszerűség. De amit nem értünk, az az, hogy valamilyen termék hatással lehet az egészségünkre. Ráadásul túl sok minden veszélyes az egészségre. Légy tehát bölcs, és hozd a helyes döntéseket, amikor a piacon vagy.

10 Ne add fel:

Az utolsó dolog, amit meg kell tennie a fogyáshoz, hogy soha ne adja fel. Néha kissé nehéznek tűnhet, de a kilépés a vesztes jele. Javaslatunk az, hogy soha ne adjuk fel, és folytassuk a nyomást előre a fogyókúra során. Biztosan látni fogja az eredményeket a megfelelő időben.