Hogyan lehet fogyni 10 nap alatt: 7 egyszerű tipp

Le tudok fogyni 10 nap alatt? Ez a leggyakoribb kérdés az egész világon elhízásban szenvedők körében. Mindannyian szeretjük az ételt, ezért nem részesítjük előnyben a fogyókúrát a fogyás érdekében. Az „egészséges táplálkozás” és a „több testmozgás” nagyszerű mondások, de időnként az emberek csak azt akarják elmondani, mit tehetnek, ha nem változtatnak túlságosan az életmódjukon. Így ma ebben a cikkben elmondjuk a legjobb módszereket a fogyáshoz 10 nap alatt.

Míg rengeteg divatos diéta segíthet a fogyásban, éhségérzetet és élelemhiányt okoz. Mindenkinek, akinek nincs ideje vagy érzése, hogy gyors diétát vállaljon, vagy akár elmenjen az edzőterembe, túlzott híreket kaptunk. Ha éhezni szeretne az erős és egyszerű módszer karcsúsítására, próbálja ki a következő terveket. Végül nem az számít, hogy mit eszel, hanem az, hogy hogyan eszel. Ennek követésével akár nagyon gyors, intenzív fogyást is eredményezhet.

Hogyan lehet fogyni 10 nap alatt

A legjobb tippek a fogyáshoz 10 nap alatt:

Most elmondunk néhány legjobb tippet a fogyáshoz mindössze 10 nap alatt. Ezek a következők;

1. Állítson be reális célokat:

Számold meg ezeket a kalóriákat

Ahelyett, hogy a teljes elveszíteni kívánt összegre koncentrálna, 10 napig állítson be elérhető célokat, olyan időben, amelyről tudja, hogy elérhető. Fontolja meg az edzésprogramot. Hány kalóriát szeretne elégetni egy nap? Ha napi 400 kalóriát éget el, az heti 2800 kalóriát éget el. Egy font 3500 kalória.

2. Rágj többet, egyél kevesebbet:

Fogyassz egészséges ételeket a fogyáshoz

Tanulmányok azt mutatják, hogy minél hosszabb időt tölt rágással, annál kevesebb kalóriát fogyaszt. A hosszabb ideig tartó rágás leállítja a túlzott evést, mivel az agynak több ideje van, hogy jeleket kapjon a gyomorból, hogy tele van. Nemcsak számtalan feldolgozásra alkalmas, hanem elősegíti a segítő méret szabályozását is. Próbáljon 35-50 alkalommal enni az ételt minden falatra.

3. Igyál vizet:

Ivóvíz a fogyáshoz

A vízfogyasztás növelése súlycsökkenéshez vezet. Megőrzi éhségét, és kevesebb esélyt kínál arra, hogy lenyelje azokat a cukros italokat, amelyek annyira csábítóak. Valójában szinte azonnal felgyorsítja az anyagcserét. Ezért minden embernek ajánlott 8-12 pohár vizet inni naponta.

4. Emelési súlyok:

Súlyzó merev lábú Deadlift

Az erőnléti edzés elengedhetetlen a súlykontrollhoz, mivel a nagyobb izomtömegű egyének nagyobb anyagcserével rendelkeznek. Az izom energikus szövet, amely kalóriát emészt fel, míg a lerakódott zsír nagyon kis energiát használ fel. Az erőnléti edzés akár 15% -kal is növelheti az anyagcserét, ami rendkívül hasznos a fogyásban és a hosszú távú súlykontrollban.

5. Gyümölcsök étkezés előtt:

Gyümölcsök és zöldségek

Kívánatos gyümölcsöt fogyasztani legalább 30 perccel minden nehéz étkezés előtt. Így a gyümölcsök gyorsan emészthetők. Ha üres gyomorral eszik gyümölcsöt, méregteleníti a rendszert, és sok energiával látja el a fogyáshoz.

6. Ne hagyja ki a reggelit:

Reggelizzen

Kerülje a reggeli kihagyását, mert azt a nap legjelentősebb étkezésének nevezik. A tested (kissé az agyad) úgy véli, hogy naponta néhányszor újratöltődik, így amikor reggelire ugrálsz, olyan éhesnek érzed magad, hogy amikor közeledik az ebédidő, túladagolsz, vagy esetleg olyan ételeket választasz, amelyek nem a legerősebbek. A reggeli elmaradása csökkenti az anyagcserét. Lényegében folyton fogyaszd el a reggelidet, egy órával az ébredés után, mivel a tested egész éjszaka élelem nélkül maradt.

7. Kisebb étkezés, gyakrabban:

Étkezési terv

Tökéletesen minden nap 5-6 alkalommal kell enni, két -három órás szünetet tartva minden étkezés és snack között. A rendszeresebb étkezés felgyorsítja az anyagcserét, és folyamatosan emelt szinten tartja az egész nap folyamán.

Tehát ezek néhány hasznos tipp a fogyáshoz 10 nap alatt, és remélem, hogy tetszik ez a cikk, és együttműködőnek, valamint informatívnak találja!