Hvordan taber man sig hurtigt?

En af de største bekymringer i verden er vægttab. Da vi arbejder meget hårdt for det, forventer vi også hurtige resultater. Men du kan ikke altid tage enkle trin for hurtigt at tabe dig. Du skal presse dig selv lidt længere. Betragt denne artikel som din guide, og opdag de bedste fedtforbrændingshemmeligheder i dag.

Sådan taber du dig hurtigt

Sådan taber du dig hurtigt:

Nedenfor har vi givet forskellige metoder, tips og måder og hjemmemekanismer, som er den bedste løsning til, hvordan du kan tabe dig hurtigt naturligt.

1. Stop med at bestille mad:

Den første ting du skal gøre for at tabe dig super hurtigt er at stoppe med at bestille mad. Uanset hvor travlt dit liv er, vil forsøg på at få en genvej kun få negative konsekvenser i det lange løb. Dem, der er stoppet med at bestille mad udefra, har faktisk kun set vægttab inden for en måneds tid. Så hvis du vil slippe af med uønskede kalorier og tabe dig meget, skal du stoppe med at spise hver dag på en lækker restaurant og få kinesiske take -out. Fokus på at spise sundt derhjemme. Du vil helt sikkert se en forskel.

2. Ikke mere rygning eller alkohol:

undgå-alkohol-og-tobak

Dem, der har opgivet rygning eller alkohol, har altid sagt, at de oplevede betydelige ændringer i deres vægt. Ikke alene tabte de de uønskede kilo, men begyndte også at passe ind i mindre tøj. Og dette skete inden for kort tid. Så hvis du tilfældigvis er alkoholiker og læser dette, skal du være smart og lade denne vane gå. Din vægttabsrejse bliver meget let.

3. Spis økologisk:

For at tabe dig skal du ændre din kostplan, naturligvis fordi den, du har fulgt, kun har fået dig til at samle kiloene. For at starte kan du prøve at spise økologisk. I stedet for at købe hvide ris på supermarkedet, køb brune ris. Gør det samme for brød. Du kan vælge brunt eller flerkornigt brød til morgenmad i stedet for hvidt. Og selvfølgelig skal du begynde at spise frisk frugt i stedet for chokolade til dessert.

4. Ikke mere salt:

saltvand

Spring den salte side over for at tabe mere vægt. Hver gang du ser en pakke salt popmajs med ostekiks på supermarkedet, skal du gå forbi dem. De er fulde af kulhydrater og uønskede kalorier. Alt dette vil forårsage vægttab og intet andet. Hvis du taler med en ekspert, vil de altid fortælle dig, at det er et frygteligt valg. Så hold dig væk fra ting som disse, og gør din vægttabsplan til en meget lettere proces.

5. Motion hver dag:

strækker sig på yogaklasse i fitness - kvinder laver træning i maven

En god måde at tabe sig meget hurtigt på er at dyrke motion hver dag. Indstil timeren til cirka 45 minutter, og invester denne gang i nogle solide og hårde kerneøvelser. Du kan lave aerobic eller Zumba eller boot camp. Hvis du ikke har nogen af ​​cd’erne til disse øvelser, kan du blot slå nogle fede og funky YouTube -videoer op. De vil helt sikkert hjælpe dig med at forbrænde en masse kalorier. En god konditionstræning forbrænder omkring 400 kalorier inden for 45 minutter. Så tag det rigtige valg og kom i gang.

6. Spis en sund morgenmad:

Du bør følge en sund og fin morgenmad hver morgen, som også hjælper dig med at tabe dig hurtigt naturligt. Morgenmad er dagens allerførste mad og er bestemt meget vigtig for din sunde krop. Sørg for, at morgenmaden ikke overstiger mere end 300 kalorier. Normalt holder et måltid, der indeholder 300 kalorier, din mave fuld i de næste par timer, og du føler ikke behov for at forkæle dig mere. Dette vil også holde dig væk fra usunde trang og dermed føre til vægttab.

7. Drik grøn te:

At drikke grøn te vil ikke bare fordoble dit stofskifte, men hjælper dig også med at tabe meget. Alt du skal gøre er at gå til det nærmeste marked og købe en god pakke grøn te. Kog bladene i vand og drik det cirka tre til fire gange hver dag. Hvis du er i den fase, hvor vægttab absolut er umuligt, forsikrer vi dig om, at grøn te vil være en stor hjælp. Har dette dagligt, og du vil krympe meget snart.

8. Bliv ved med at køre:

Løb eller jogging

Hvis du gerne vil tabe dig hurtigt, skal du arbejde hårdt for det. Og med det mener vi at gøre noget, der er intenst og effektivt. Ja, vi taler om løb. Hvis du kan bruge 30 minutter af dit liv på at løbe hver dag, forsikrer vi, at vægttab vil være det letteste for dig. Jo hurtigere dit tempo er, jo mere vil du brænde. Det eneste du skal bruge er nogle gode løbesko, et håndklæde og lidt vand. Tag en ven sammen, og begynd at løbe i din nærmeste park. Det bedste tidspunkt ville være tidligt om morgenen, da din krop er frisk i løbet af denne tid. Benyt det godt og se dig selv blive tynd.

9. Start med at spise salater:

Spis vegetabilsk salat

Frugt og grøntsager indeholder halvdelen af ​​kalorierne end normale måltider. De er kendt for deres flere sundhedsmæssige fordele, og en af ​​dem er vægttab. Hvis du har mange salater i løbet af dagen i stedet for de almindelige måltider, vil du se en betydelig ændring i din krop. Så tag dette tip alvorligt, gør det til en del af din livsstil, og vi er sikre på, at vægttab vil være det hurtigste, du nogensinde har set.

10. Gå med din vovse:

Vandrehund

En sej måde at tabe sig meget på kort tid er at gå med din hund. Tag ham en tur om aftenen i cirka en halv time hver dag. Ikke alene vil han gå, men du vil også. Dem, der har prøvet dette, har kun set mange resultater i deres krop inden for få måneder. Så hvis du tænkte, at vægttab er hårdt, så prøv at gå med Spot hver dag.

11. Find dig selv et vægttab Buddy:

Det er en bevist kendsgerning nu, at du træner bedre og mere effektivt, når du har en ledsager. Det kan være hvem som helst fra din klassekammerat til kollega til din ægtefælle. Årsagerne er den ene, hvis en person føler sig for doven til at stå op en tur eller træne i fitnesscentret, kan den anden person altid skubbe dig, så rutinen opretholdes. For det andet holder menneskeligt selskab dig inspireret !! For det tredje, når du har selskab, hersker der altid en følelse af sund konkurrence.

12. Gå til naturen for at hjælpe dig med at tabe noget:

Okra

Dyp nogle stykker Okra eller lady finger i rent vand hver nat. Om morgenen skal du fjerne disse stykker og indtage dette vand. Dette hjemmemedicin anses for meget gavnligt for dem, der forsøger at smide de ekstra kilo. Okra er rig på fiber. Sådanne fibre danner et gelatinøst lag inde i din tarm og reducerer sukkeroptagelse i din blodstrøm. Så selv diabetikere kan have meget gavn af det. Mindre sukker i dit system betyder lettere vægttab, da hvis der ikke er for meget sukker i kroppen, er det fedtet, der forbrændes for at opfylde kroppens energibehov. For det andet fremmer Okra -vand lettere afføring. Endelig vil dette middel også gavne dem, der lider af forhøjet kolesteroltal.

13. Skift din madolie:

I stedet for Ghee eller almindelige madolier skifter du sundere muligheder som, Jordnøddeolie eller kokosolie. Kokosolie betragtes som en fremragende alternativ madolie til dem, der er på et vægttabsprogram. Dette skyldes, at kokosolie i modsætning til de fleste andre olier består af triglycerider eller fedtsyrer med mellemkæde. Disse fedtsyrer metaboliseres og opbevares forskelligt i kroppen sammenlignet med de langkædede fedtsyrer, der findes i de fleste madolier. Undersøgelser af laboratoriedyr har antydet, at det fører til en mindre stigning i kropsmasse og kropsvægt.

Jordnøddeolie er rig på enkeltumættede fedtsyrer (MUFA) og flerumættede fedtsyrer (PUFA) og er lav i mættede fedtstoffer, der generelt har en sundhedsskadelig effekt & vægt og hjerte, især.

14. Se hvad du drikker:

At holde din krop godt hydreret er nøglen til vægttab. Du må undre dig over hvordan! Godt, hvis du er hydreret, er der en meget mindre chance for, at du ville have sultpiner eller lide af madbehov. Det er mest på grund af sultpin, at vi har en tendens til at træffe forkerte madvalg og sluge usunde, tomme kalorier i form af junkfood. For det andet, hvis du allerede er fuld af de væsker, du har taget, vil din kost automatisk reducere, da den bliver hydreret, snyder din hjerne på den måde.

drikke

Du skal dog se, hvad du drikker. Du kan ikke bare drikke noget. Det skal være et strengt nej til sukkerholdige drikkevarer som Frooti osv. Igen, et nej til krusede drikkevarer, frugtsaft og endda for meget te og kold kaffe. For din væsketilførsel skal du henvende dig til kokosvand, almindeligt vand eller kærnemælk.

15. Opskrifter til vægttab:

Nedenfor er 3 meget enkle DIY opskrifter til dig, du kan prøve disse, hvis du synes rent vand er for kedeligt.

  1. Riv lidt Amla eller indisk stikkelsbær og kom det i din vandflaske. Tilsæt vand og lad det stå i næsten en halv time. Dit forfriskende Amla -vand er klar. Fortsæt med at nippe til dette hele dagen lang. Det har også en rig dosis C -vitamin, så mens du taber dig, hjælper det også din hud ved at fungere som en antioxidant og øge dannelsen og reparationen af ​​kollagen.
  2. Dyp nogle Jeera eller spidskommen i vand natten over. Drik i morges. Dette hjælper med at forhindre oppustethed og får dig til at føle dig lys. Oppustethed skyldes fordøjelsesbesvær får dig til at føle dig tung og irriteret. Dette fører til sløvhed
  3. Tilsæt nogle Jeera og Dhaniya/ bladselleri til dit drikkevand.

Som en generel vægttabsregel bør dit samlede væskeindtag på en dag være 20 procent af din samlede kropsvægt.

16. Indtag hørfrø:

Hørfrø

Disse har mange fordele for en sund helhed for en person, samtidig med at de hjælper med at tabe sig. På hindi er de kendt som Alsi -frø. Disse er rige på omega 3 -fedtsyrer, der har antioxidantegenskaber og også regulerer niveauerne af dårlige fedtstoffer kaldet lav- og meget lav densitet lipoproteiner (LDL & VLDL) i kroppen.

17. Oprethold en kostdiagram:

Indisk diætdiagram

Chancerne er store for, at hvis du skriver alt ned, du spiser, er du mere tilbøjelig til at være bevidst og omhyggelig med hensyn til det. Dette er en god måde at kontrollere opfordringer på, fordi du dokumenterer alt.

18. Forøg dine træningsvaner hver dag:

Maveøvelser 1

For eksempel, hvis du f.eks. Går en kilometer i starten, skal du forsøge at tilføje mindst 50 meter til den samlede tilbagelagte afstand den følgende dag. På denne måde presser du dig selv lidt hårdere og stadig ikke alt for meget.

19. Spis dine måltider i mindre andele:

Måltidsplan

Del dine måltider op i 6 små måltider. Tag en god fiber og proteinrig morgenmad. Følg med en mellemmåltid som frugtsalat eller en dampet idli med en kop skummetmælk. Følg med frokost inklusive 1 chapati og 1 skål subz. Aftensnack kan være frisk frugt eller veggiesalat. Aftensmaden skal være den letteste bestående af supper. Sent på natten, hvis du føler dig sulten, kan du tage to fordøjelseskiks. På denne måde bliver du ved med at spise hele dagen lang, men en afbalanceret kost, der holder dit stofskifte i gang.

20. Vær Tot A A Sofa Kartoffel:

ekstra måltider

Dovne mennesker er normalt tykke mennesker. Sid ikke inaktiv foran fjernsynet. Når dit yndlings -tv -program udsendes, kan du altid forbinde den tid med en frugtbar aktivitet, der involverer noget fysisk arbejde som støvning, arrangering af din almirah osv. Pointen er, at selv i din fritid ville du brænde noget fedt i stedet for at gumle på chips og popkorn.

21. Gør trapper til dine bedste venner:

Kør rulletrapper og elevatorer helt ud. Brug trin, når du vil gå op ad trapper. Brug ikke lift. dette er en af ​​de enkle løsninger til, hvordan man hurtigt taber sig sammen med andre ovenstående nogle tips.

Sådan taber du dig hurtigt