Kocogás a fogyásért: Kezdő útmutató és előnyök

Hatékony és költséghatékony súlycsökkentési tervet keres? A fogyásnak nem kell többé kihívást jelentenie! Anélkül, hogy edzőterembe menne vagy pénzt pazarolna a felszerelésre, a fogyásért való kocogás szórakoztató módja annak, hogy visszanyerje formáját a nem kívánt kilók elvesztésével.

Kezdje a napot a park körüli kocogással, amely friss levegőt tesz ki, és megadja a szükséges energiát, valamint égeti a nem kívánt kalóriákat. Ez a cikk a kocogás előnyeit nyújtja a fogyáshoz, így a nap messze nem passzív.

Kocogás a fogyásért

A kocogás segít a fogyásban ?:

A futás és a fogyás az érem két oldala, különösen akkor tökéletes, ha el akarod érni a célsúlyt anélkül, hogy lyukat vágnál a zsebedbe. A kocogás nem más, mint hatékony módszer a nem kívánt kalóriák hasznosítására nemcsak a kocogás közben, hanem azt követően is. Ha meg akarja dolgozni az izmait, akkor a futás vagy a kocogás a legjobb megoldás, mivel segít több kalóriát elégetni, mint sok más edzésforma. Ez is könnyen elindítható, és nem igényel semmilyen felszerelést.

A kocogás előnyei a fogyás érdekében:

1. Íme a kocogás előnyei a fogyáshoz:

Nincs szükség extra felszerelésekre: Az edzőterembe menni már nem szükséges a fogyáshoz, mivel a kocogás szabadkézi edzés. A kertek, parkok, pázsit vagy akár az erkély tökéletes hely lehet.

2. Gondtalan gyakorlat:

A kocogás egy olyan edzésforma, amely nem terheli meg a tested, és bárhol elvégezhető, mivel nincs helykorlátozás. Rendkívüli eredményeket érhet el, ha beilleszti a rutinjába.

3. Az egész testet magában foglalja:

Sok más edzésformával ellentétben a kocogás az egész test mozgását foglalja magában, ami arányos fogyást eredményez. Ha általános fogyást keres, akkor a kocogás a tökéletes megoldás.

4. Gyorsan égeti a zsírt:

Összehasonlítva az ütköző diétákkal, a kardió gyakorlatok bizonyítottan nagyobb mennyiségű zsírt égetnek. Tehát az egészséges táplálkozási tervvel együtt vegye fel a kocogást az edzésprogramba.

5. Egészséges szív- és érrendszeri és légzőrendszerek:

A fizikai egészség mellett a kocogás segít megőrizni egészségét belsőleg is. Kocogás közben javul a szervezetben lévő rendszerek működése, megőrizve az erőnlétet.

A legjobb idő a kocogáshoz a fogyás érdekében:

Sok kutató szerint az az időszak, amikor a testhőmérséklet a legmagasabb, megfelelő kocogni a fogyás érdekében. Úgy tűnik, az idő 4 óra között van. délután 5 óráig. legtöbb embernek. Sokan szeretnek kora reggel kocogni is. A kocogás hatékonysága megfigyelhető a testedben, amíg motiváltnak érzed magad rá, és ez maga is tökéletes alkalom lesz. De ügyeljen arra, hogy egy nagy étkezés után ne menjen el futni azonnal.

Hogyan kell helyesen kocogni a fogyáshoz:

A kocogás az egyik legjobb kardióforma, amely segít fenntartani az egészséges testet, és ezt fiatal és idős emberek is megtehetik, bármilyen korosztályban..

 • A helyes testtartás fenntartása nagyon fontos, ha fogyókúrára fut, mivel ez hatással van a teljesítményére.
 • Kerülje a sarkad ütését, és a felsőtested lazítson.
 • Szinkronizálja a légzését a lépéseivel.
 • Próbálja a változatosságot beépíteni a rutinjába, hogy ne váljon egyhangúvá, anélkül, hogy túlterhelné magát.
 • A kocogás mellett edzési lehetőségként fontos az egészséges zsírok étrendbe való bevonása is.
 • Ha többet kocog, az nem jelenti azt, hogy többet ehet. Szükséges a megfelelő étkezés.
 • A hosszú futások feltöltésére kell összpontosítani.

Jogging tippek kezdőknek a fogyáshoz:

 • Ha kezdő vagy, akkor általában a lassú indítás ajánlott, hogy elegendő idő álljon a tested rendelkezésére, hogy megszokja a fizikai aktivitást. Mivel zsírvesztésre fut, kezdetben 10–20 perc kényelmes lehet.
 • Tervezzen minden napra időt magának a kocogás napi rutinja szerint. Lehet reggel vagy este, az Ön kényelme szerint.
 • Próbáljon meg nem menni futni vagy kocogni közvetlenül étkezés után. Mindig tanácsos étkezés után legalább két órás szünetet tartani, ha kocogni szeretne.
 • Ha Ön túlsúlyos, akkor a kocogás megkezdése előtt konzultáljon orvosával, hogy ne befolyásolja hátrányosan az egészségét.

Égesse el ezeket a nemkívánatos kalóriákat úgy, hogy egy egyszerű kocogással egészíti ki edzésprogramját. A kocogási terv a fogyás érdekében praktikus és egyszerű módja annak, hogy elkezdje a test számos részén felhalmozódott zsír elvesztésének folyamatát. Ellentétben más gyakorlatokkal, a fogyáshoz szükséges kocogáshoz nincs szükség semmilyen felszerelésre, és egyszerűen elkezdhető. Maradjon motivált, ha kocogni fog egy partnerrel, vagy néhány rutin hozzáadásával megtöri az egyhangúságot.

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk javaslatokat ad arra vonatkozóan, hogy a kocogás hogyan segít a fogyásban, de nem helyettesíti az orvos tanácsát. A weboldal nem vállal felelősséget a testére gyakorolt ​​mellékhatásokért. Mielőtt bármilyen edzési rendszert elkezdene, forduljon orvoshoz.

Gyakran Ismételt Kérdések:

1. Mennyi ideig kocog a kezdő a fogyásért?

Válasz: Ha körülbelül 30 percig, hetente két -négy futással kezdi el a kocogást, tökéletes kezdés lehet a kezdők számára a fogyás egészséges módja. Ha minden második héten lassan növeli az időt, akkor a szervezet alkalmazkodni fog az új rendszerhez anélkül, hogy hátrányosan befolyásolná azt.

2. Biztonságos -e üres gyomoron kocogni?

Válasz: Az üres gyomorral való kocogás előnyös lehet a szervezet számára. Ez szórakoztató és hatékony módja lehet a fogyásnak azáltal, hogy elégetik az extra kalóriákat, és így a szervezetben lévő zsírt teszik elsődleges forrássá.

3. Problémákat okoz -e az evés kocka előtt?

Válasz: A legjobb kocogni csak egy -három órával az étkezés után. Ha közvetlenül edzés után elmegy egy edzésre, az kevesebb vérkeringést eredményez az emésztéshez, mivel minden az izmokba kerül. Emésztési problémáktól szenvedhet, mint például görcsök vagy hasmenés, ha nagy mennyiségű ételt fogyaszt közvetlenül a kocogás előtt.