60 legforróbb fonott frizura nőknek 2021 -ben

A fonott frizurák nem újdonságok a divatban. Gyerekkorunk óta találkozunk velük, közvetlenül a déd- vagy dédanyánk nemzedékétől, és még ennél is többen! De most leginkább azt vesszük észre, hogy világszerte híresek, soha nem olyan népszerűek, mint korábban. Nem csak nálunk vagy ketten, de még a nyugati lányok is hasonló stílusokat ismételnek.

Ezek a fonott stílusok folyamatosan változnak és változnak kultúrákban és országokban, és felfedezésük során különböző formákban látjuk őket. Ma felfedezzük a világ legkedveltebb fonott stílusait, azokat, amelyeket abszolút szeretünk!

Felkapott fonott frizurák

A fonatok típusai:

A fonatnak 7 különböző mintája van,

 • A közös háromszálú zsinór-Három egyenlő szőrszálakat használ, amelyeket egymás fölé fonnak
 • Elegáns Fishtail fonat – a hajszálak külső rétegeinek apró részeit keresztezi a két részből
 • Kötélfonat – 2 hajszálrész összefonva, egyedi stílust alkotva
 • Francia stílusú fonat-fonja be a haj három részét, a hajszálvonalról kezdve, fokozatosan hozzáadva a hajat a külső részhez.
 • Holland fonat – Nagyon hasonlít egy francia fonathoz, kivéve, hogy minden részt egymásra helyeznek.
 • Vízesésfonat – ez egy holland fonat, amelyet a fején fonnak.
 • Négyszálú fonat-háromdimenziós hatást kölcsönöz és vastagabbá teszi a hajat. Ez magában foglal 4 szakaszt, 2 és 4 kötött egymással és 1 és 3 egymással.

A fonott frizurák minden alkalomra alkalmasak, különösen nyáron. Akár alkalmi öltözék, akár különleges alkalomra készült fonott frizura a legmegbízhatóbb és legkényelmesebb karbantartani. Fonott frizurákat is gyakran észleltek a vörös szőnyegen. Számos módja van annak, hogy stílusos és lenyűgöző legyen bárkinél, ha megfelelően viseli.

60 felkapott és időtlen fonat frizura, amelyet nem szabad kihagyni 2021:

Íme, minden idők legkedveltebb kedvencei és különböző típusú fonott frizurák lányoknak, nőknek és nőknek ebben a szezonban,

1. Bonyolult kék doboz fonatok:

Bonyolult kék dobozfonatok

Ha hajfonatról beszélünk, számtalan változat létezik körülöttünk. Íme az egyik legegyedibb és világhírű megjelenés, a legújabb vastag dobozfonatok kék színű megjelenéssel. Egy ilyen bonyolult mintával és szövéssel ez a stílusnyilatkozat teljesen megéri az időt és energiát. Ennek eléréséhez egy kis türelemre és szakmai segítségre van szükség, de mint látjuk, a végeredmény fantasztikus!

 • Az ovális, gyémánt és téglalap alakú nők ideálisnak és tökéletesen illeszkedhetnek ehhez a frizurához.
 • Ebből a sokoldalú megjelenésből bármilyen hajszerkezet megfelelő lehet.
 • Ez az afrikai ihletésű fonott frizura -megjelenés ideális bármilyen korú nők számára, legyen az 20 -as vagy közép- vagy idősebb korú nő. Hát nem menő?!

2. Fél francia fonott lófarok:

Fél francia fonott lófarok

Több lófarokfonatos megjelenéssel is találkozhatott. De kétségkívül ez a kedvencünk. Ez a legújabb, félig francia fonat oldalt fonott stílussal és oldalsó lófarokkal érkezik. Két elegáns oldalsó fonat és egy háromszálú fonat középen rendkívül gyönyörű megjelenést kölcsönöz, bárkinek, aki viseli. Ez a nőies frizura időtlen és szuper kecses is!

 • A kerek és ovális arcformájú nők, beleértve a lányokat is, kipróbálhatják ezt a gyönyörű megjelenést
 • Viselje ezt azoknak, akik egyenes és sima hajszerkezettel rendelkeznek a legjobb megjelenés érdekében.
 • Ez a stílus ideális a tizenéves lányok számára, és a fiatal korosztálybeli nők számára is a 20 -as években.

3. Gyönyörű vízesés fonat:

Gyönyörű vízesés fonat

Ha valószínűleg a legbonyolultabb és mégis legcsodálatosabb művészetet keresi a frizurákon keresztül, akkor próbálja ki a vízesés zsinór megjelenésében. Íme egy ilyen példa, amit teljesen imádunk. A többszálú vízesés megjelenése a korona területéről származik, és egy fonat egy ikerfonat stílusból származik. Könnyedén gyönyörűnek tűnik, és megjelenésében tovább javítható a kívánt hajrögzítésen keresztül.

 • Az ovális és hosszúkás arcformájú nők ideálisak lehetnek ebben
 • Próbálja ki ezt egyenes és hullámos hajszerkezettel a legjobb megjelenés érdekében.
 • A nők a 20 -as és 30 -as évek közepéig alkalmasak és tökéletesen illeszkednek ehhez a gyönyörű stílushoz.

4. Virágos esküvői zsinór:

Virágos esküvői fonat

A zsinór még a menyasszonyok számára is divatos frizura. Tekintettel sokoldalúságukra és arra, ahogy a legjobb megjelenés érdekében csavarhatók, a korcsoportokban a nők körében a legkedveltebbek. Íme egy példa, amit szeretünk. Fehér gyönyörű virágos mellékleteivel és rendetlen hajfonatával ez a legújabb esküvői fonott frizura nem kevesebb, mint egy álom. Ezt a díva ihlette híresség menyasszonyi megjelenést a menyasszonyok áhítják leginkább, tekintettel a kegyelemre és a bájra is. Mit gondol erről? Ezt akár rövid vagy közepes hosszúságú hajra is kipróbálhatja.

 • A szívben lévő, ovális és gyémánt arcú nők ideálisak lehetnek ehhez a fonott frizurához
 • Ezt a stílust a hullámos és egyenes haj textúrájú nők is kipróbálhatják
 • Minden nő 35 éves koráig gyönyörűen és könnyedén imádhatja ezt a stílust.

5. Elbűvölő horgolt zsinórok:

Lenyűgöző Crocket Braids

A horgolt zsinórok, amelyeket reteszes kampós fonatoknak is neveznek, a legtermészetesebbnek tűnő hagyományos frizura, amely hasonló a szövéshez. Sűrű és vastag haj megjelenést kölcsönöznek mindenkinek, aki jobban szereti. Ha közéjük tartozik, aki közepes hosszúságú vagy hosszú hajjal van megáldva, akkor ne hagyja ki ezeket a szépségeket. Viszonylag könnyű és egyszerű létrehozni őket, és mindenki számára könnyedén megfelel.

 • Ez a stílus a legjobb bármilyen arcformájú nők számára, tekintettel arra, ahogyan mindenki számára elbűvölőnek tűnnek
 • Nők, próbálja ki ezt a frizurát, ha egyenes vagy göndör haja van.
 • A 30 és 40 év közötti nők stílusosnak és lenyűgözőnek tűnhetnek ebben.

6. Laza hosszú fonat virágokkal:

Laza hosszú fonat virágokkal

A hosszú laza fonat olyasmi, amivel mindannyian elég régóta tisztában vagyunk. De ha azt feltételezi, hogy kiment a divatból, akkor téved! Itt van egy ilyen szép kecses megjelenés, eleganciával és bájjal. A hozzá kapcsolódó esztétikus és plüss megjelenéssel nem lehet versenyezni, és ez az egyik legidőtállóbb stílusmegállapítás marad, amellyel találkoztunk. Legyen szó ünnepi viseletről vagy esküvőről, kegyelmezzen, és gyönyörű lesz!

 • Bármilyen arcformával rendelkező nők ideális esetben kipróbálhatják ezt a stílust
 • A hosszú haj a legjobban illik ehhez a fonott frizurához. Bármilyen hajszerkezet megfelelő lehet, és megfelelő.
 • Próbálja ki ezt a 35 év feletti nőknél az idősebb korosztályig. Ettől fiatalosnak és nagyon elbűvölőnek tűnhetnek.

7. Ikerszabású copf:

Twin Pigtail Plaits

A pigtailekkel bárki fiatalosnak és stílusosnak tűnhet. Ez a szőke színű hosszú fonat elegáns módon úgy néz ki, mint egy Disney hercegnő frizura. A Rapunzel megjelenés ihlette, ez az iker/kettő fonott stílus egyedi, divatos és szeretetteljes. A fiatalabb korosztályú lányok kegyeskedhetnek ezen a módon, és megnyugodhatnak; kétségtelenül stílusosak maradnak a tömegben.

 • A kerek, ovális és gyémánt arcú lányok kipróbálhatják ezt a legújabb copffonatot
 • Ez a megjelenés ideális az egyenes és hullámos haj szerkezetéhez. A frizura még akkor is jól jöhet, ha vékony haja van.
 • A tizenévesek és a fiatalabb korosztály lányai divatosnak és aranyosnak tűnhetnek ebben.

8. Kötél fonott haj:

Kötél fonott haj

A haj és a zsemle az egyik leg időtállóbb megjelenés, amit valaha alkottunk. Számos változatban kaphatók, és mindegyik kiemelkedik, hogy nem kevésbé gyönyörű. A hírességek divatirányzatai inspirálták ezt a kötélfonat kontyot vagy hajfestéket. Szőke hajjal, virágos gyöngyszőrrel és oldalt csavart külsővel; a frizura a szerelemre és az osztályra való. Ez a fonott frizura egész megjelenést kölcsönöz, és plüss elit megjelenést kölcsönöz.

 • Viselje ezt a stílust nőknek egyenes és hullámos hajszerkezetben
 • Ha megáldott szívvel, ovális és gyémánt arcformával, akkor ez az Ön számára!
 • Próbálja ki ezt a stílust a 20 -as évekbeli nőknek a 30 éves kor végéig, hogy elbűvölő és lenyűgöző legyen.

9. Merész Mohawk Cornrows:

Merész Mohawk Cornrows

Talán hallott már Mohawk pillantásáról és a kukoricafonatokról. De találkozott már ilyen keverékkel? Itt vagyunk, a legegyedibb és legtehetségesebb legújabb Mohawk cornrows fonat frizurával. Bár ez a megjelenés professzionális segítséget, sok türelmet és időt vehet igénybe, hogy a kívánt módon érje el, megérdemel mindent, tekintettel a hozzá kapcsolódó bonyolult mintákra és stílusra.

 • A kerek, ovális és téglalap alakú arcformák tökéletesen illeszkedhetnek egymáshoz.
 • Próbálja ki ezt a stílust bármilyen hajszerkezethez, mivel mindegyiküknek egyformán megfelel.
 • Ez a sokoldalú megjelenés a legjobb a 40 év feletti nők számára, hogy fiatalosnak és modernnek tűnjenek.

10. Holland Fishtail Bun Twist -el:

Holland Fishtail Bun

Ez a frizura nem kevesebb, mint egy álom. Az egész hercegnő hangulat és rózsaszín szín hozzákapcsolódik a megjelenéshez, ez a holland halfarkú fonott konty és frizura oldalirányú csavaros stílussal rendelkezik. Az egész fonat rendkívül lenyűgöző, és nem lehetünk kevesebbek, mint a varázslat. Azoknak, akik nőies, időtlen és örökzöld divatról álmodoznak, ezt ki kell próbálni, és senki sem versenyezhet ezzel!

 • Az ovális, szív és gyémánt arcforma ideális és tökéletes párosítás
 • Próbálja ki ezt egyenes és hullámos hajszerkezettel a megfelelő és ideális frizura érdekében. Ezt rövid és közepes vagy hosszú hajhosszúsággal is kipróbálhatja.
 • A 20 és 30 év közötti nők dolgozhatnak ezen a lenyűgöző és gyönyörű frizura -átalakításon.

11. Hippie Braid:

Hippie Braid

Ez a fajta fonott frizura tökéletesen alkalmas hosszú hajú, ásós és modern ruhás lányoknak. Mivel a bohém és a hippi kultúrák ismét trendeket alakítanak, egy hippi fonatot nehéz kivenni a trendből. Ez egy nagyon egyszerű fonott frizura. A fonást általában úgy hajtják végre, hogy vesznek néhány hajtincset, majd fonják és rögzítik, hogy úgy nézzen ki, mint egy szalag a homlokán.

 • Alkalom – alkalmi
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal nők, felnőttek
 • Megfelelő öltözék – Jumpsuits, nadrágruha
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – hullámos
 • Arcforma – Bármilyen arcformához alkalmas

12. Alkalmi zsinór nyitott hajjal:

Alkalmi zsinór nyitott hajjal

Ez egy csodálatos frizura lenne az egyetemi lányok számára. Ez egyszerűen úgy történik, hogy a hajat középre osztják, és mindkét oldalon kis hajtincseket vesznek, majd fonják őket. A többi haj laza marad, és a fonat keveredik a többi hajjal. az ilyen típusú hajfonatok olyan gyönyörűek, fürtökkel és öltönyökkel bármilyen típusú partira.

 • Alkalom-félig hivatalos, alkalmi, fogadás, esküvői partik
 • Korcsoport – Fiatal nő, felnőttek
 • Megfelelő öltözék – Áramló ruhák, koszorúslány ruhák, estélyi ruhák
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – hullámos
 • Arcforma – Bármilyen arcformához illik

13. Egy egyszerű oldalfonat:

Egyszerű oldalfonat

Ez eltér a teljes oldalsó fonattól. Ebben a stílusban a hajat szabadon engedik. A hajat az egyik oldalra osztják, és kis hajfürtöt vesznek, befonják és úgy rögzítik, hogy a fej majdnem felét körbejárja. Ez egy másik stílus, amely a legjobban megfelel az egyetemi hallgatóknak.

 • Alkalom-alkalmi, félig hivatalos
 • Korcsoport – Fiatal nő, felnőttek, tizenévesek
 • Megfelelő öltözék – Nyári ruhák, Salwar öltönyök, Alkalmi sarees
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – hullámos, egyenes
 • Arcforma – hosszú, ovális

14. Zsemle fonott szalaggal:

Zsemle fonott pánttal

A fonott pántos konty az egyik legjobb frizura a divatos nyári megjelenéshez. Ahhoz, hogy tökéletes stílust kapjon, először vegyen egy részt a hajból a koronától enyhe puffanással, és tegyen egy csúsztatótűt. Ezután kezdje el franciául fonni a hajat mindkét oldalról a haj vége felé. Most húzza meg az összes hajat, hogy laza lófarok legyen, és csavarja stílusos kontyba, hagyja úgy, ahogy van, vagy tekerje be a kontyot egy egyszerű szalaggal, hogy varázst és gazdagságot adjon hozzá.

 • Alkalom-alkalmi, félig hivatalos
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek
 • Megfelelő öltözék – nyári ruhák, szoknya és blúz, alkalmi sarees
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – Ideális esetben hullámos
 • Arcforma – kerek, ovális

15. Halfarkú fonott frufru:

Halfarkú fonott frufru

Kipróbálhatja a halfarkú zsinórt is, ha hosszabb frufrura vágyik, és hagyja lazítani a hajat. Szüksége lehet egy barát segítségére, miközben ezt elvégzi, mivel ez sok munkát igényel. De ha meg tudná csinálni, nincs jobb, mint a frizurája egy estére vagy összejövetelre. Csodálatos lenne a koktélruhákon.

 • Alkalom – alkalmi
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek
 • Megfelelő öltözék – Alkalmi nadrág, szoknya, Salwar öltöny
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – hullámos
 • Arcforma – Bármilyen arcformához illik

16. Dutch Braids with Bohemian Twist:

Holland fonatok bohém csavarral

Ha fonott frizurákat keres, ne tévedjen ezzel a bohém frizurával, amibe biztosan beleszeret. Ennek megkezdéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy minden hajszálat fonatba tesz, ami általában két részből áll. Miután elkészült a zsinór, rögzítse őket hátul. A végén marad némi haj, használjon hajsütővasat, hogy puhává tegye őket, és tegyen tengerparti megjelenést.

 • Alkalom – bulik, eljegyzés, fogadás
 • Korcsoport – Fiatal felnőttek
 • Megfelelő ruha – Estélyi ruhák, Tervezői szári, Anarkali ruhák, Lehangas
 • Szezon – Alkalmas minden évszakra
 • Hajtípus – ideális hullámos és puha göndör hajhoz
 • Arcforma – Bármilyen arcformához illik

17. Tömeges kenyér:

Tömeges kenyér

Túl lusta, hogy vigyázzon arra, hogyan lép ki otthonról, igaz? Ne aggódj; könnyű fonott frizuráinkkal dilemmáját is rendezheti. Ez nem igényel kiemelkedő hajápolást, és rövid időn belül elvégezhető. Először csak kipróbálhat egy egyszerű csavart, majd vegye vissza a koronájához, és rögzítse ott. Ezzel a koronafonatának vége szakad.

 • Alkalom – alkalmi
 • Korcsoport – tizenévesek és fiatal felnőttek
 • Megfelelő öltözék – Alkalmi ruhák, nadrágok
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – hullámos
 • Arcforma – Bármilyen arcformához illik

18. Dupla holland fonat:

Dupla holland fonat

Valószínűleg még mindig nincs túl az első frizurán, amelyet az imént megbeszéltünk a 16. helyen. Nos, a hajad két szálán holland fonat van, nem szabad panaszkodnod. Ez a fonott frizura nagyon egyszerű, és szó szerint búcsút inthet a fejpántjának és a haszontalan kiegészítőknek, és stílusosan léphet ki.

 • Alkalom – Eljegyzési buli
 • Korcsoport-20-40
 • Megfelelő öltözék – etnikai öltözék, estélyi ruhák
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – egyenes, hullámos
 • Arcforma – minden arcformához illik

19. Húzza át a fonatot:

Húzza át a fonatot

A listánk következő fonott frizurája nagyon lenyűgöző, és szó szerint hagyja, hogy mások kitalálják, hogyan sikerült az egész. Először kösse be a haját egy magas lófarokba. Ezután ossza két részre a lófarokot. Használjon rugalmas anyagot a haj rögzítéséhez, és húzza át a közepén. Fonja le az utat, és használja ezt a módszert a végéig. Ennyit kell tudnia ahhoz, hogy jól nézzen ki.

 • Alkalom-alkalmi, félig hivatalos
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek
 • Megfelelő öltözék – Nyári ruhák, egyenruhák
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – egyenes, hullámos
 • Arcforma – Bármilyen arcformához illik

20. Alacsony csomós fonott haj:

Alacsony csomós fonott haj

A fonott frizurák sokfélék, de ez az aranyos kettős fonott konty nagyszerű módja annak, hogy elkerülje a meleget, amíg még lehet. Nem kell furcsán kinéznie. Amikor visszahúzza a haját ebbe a csomóba, szó szerint furcsa stílust és elegáns hajfestéket nyit. Könnyű újra létrehozni ezt a frizurát, és egyszerűen be kell táplálni az egész fonott hajat a kontyba, hogy átalakítsa a megjelenését.

 • Alkalom – alkalmi
 • Korcsoport – Fiatal felnőttek, középkorúak
 • Megfelelő öltözék – Alkalmi ruhák, szárik, szoknyák
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – hullámos
 • Arcforma – Bármilyen arcformához illik

21. Milk Maid Zsinór:

Milk Maid Zsinór

A régi szép szüreti idők visszatértek, és nézd meg, mit hozott a tejeslány zsinórra. Shakespeare által népszerűsített, ez egy könnyebb verzió, és koronafonatot tartalmaz. Nagyon nyugodt megjelenést és hullámos hangulatot kölcsönöz. Nem kell átvészelnie a francia zsinór minden gondját sem. A munkától az iskoláig ez az updo szuper könnyű minden alkalomra. Ez az egyik egyszerű fonott frizura, közepes hajjal, amely olyan jól néz ki.

 • Alkalom – alkalmi
 • Korcsoport – Fiatal felnőttek
 • Megfelelő öltözék – nyári ruhák
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – hullámos
 • Arcforma – Bármilyen arcformához illik

22. Rendetlen fonott lófarok:

Rendetlen fonott lófarok

A rendetlen fonatok manapság meglehetősen népszerűek. Ön sem akarja, hogy elmagyarázzuk Önnek, miért van ez így, mert feltételezhetjük, hogy tudja. De menjünk bele a frizurába az Ön preferenciái szerint. Ez a stílusoddá válhat. A bájos feldobáshoz húzzon néhány tincset a szépen összerakott zsinórból, hogy megkapja ezt a megjelenést, és „most felébredtem” megjelenést kölcsönözhessen.

 • Alkalom-Alkalmi, félig hivatalos bulik
 • Korcsoport – fiatal felnőttek, tizenévesek
 • Megfelelő öltözék – Estélyi ruhák, Szári, Anarkali ruhák
 • Szezon – Alkalmas minden évszakra
 • Hajtípus – hullámos, egyenes
 • Arcforma – kerek, ovális

23. Makrame fonat:

Macrame fonat

Most, hogy befejezte a legegyszerűbb kezdő zsinórok tanulmányozását, hadd mutassuk be a lista első haladóját. Ez valami más, mint az előzőek, és tökéletes a hosszú hajadhoz, amelyet olyan nehéz kezelni egy lófarokban, miközben minden szál repül. Ha unja ugyanazt a régi frizurát, itt van az egyik, amiért meg kell halnia.

 • Alkalom – Bulik
 • Korcsoport – fiatal felnőttek, tizenévesek
 • Megfelelő öltözék – Meleg ruhák, Estélyi ruhák
 • Szezon – Tél
 • Hajtípus – hullámos, egyenes
 • Arcforma – hosszú, ovális

24. Vezetékes frizura:

Vezetékes frizura

Ez a fonott frizura könnyű felöltés, de a fonott frizurák közül az egyik kevésbé ismert. Inkább alkalmi, mint formális és más. Próbálja ki ezt a frizurát flanelingekkel és magas felsőkkel, hogy a lehető legjobban nézzen ki. Ne felejtsd el azokat a nagy hülye szemüvegeket.

 • Alkalom – alkalmi
 • Korcsoport – tizenévesek
 • Megfelelő öltözék-félig hivatalos ingek, pulóverek
 • Szezon – téli megjelenés
 • Hajtípus – hullámos
 • Arcforma – Bármilyen arcformához illik

25. Fonott frufru:

Fonott frufru

Ha még nem áll készen a rövid hajvágásra, de irigyli a többi lányt, akik a frufrujukban pompáznak, ez a frizura az Ön számára. Ezt is kipróbálhatja, ha a haja elérte azt a kellemetlen fázist, amikor közepes hosszúságú, és semmi nem felel meg a megjelenésének. Csak fonja a szokásos módon, és tegye elé fonott haját, hogy csipesszel rögzítse. Ez az!

 • Alkalom – Alkalmi
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek
 • Megfelelő viselet – Alkalmi farmer
 • Szezon – minden évszaknak megfelel
 • Hajtípus – egyenes, hullámos
 • Arcforma – hosszú, ovális

26. Easy Twist Braid:

Easy Twist Braid

A fonott frizurák közül ez a fonott fonat szuper egyszerű és tökéletes a randevú éjszakájához. Viselhetsz bármit, de ez a frizura a végén még ellopja a show -t. Ez az egyik legkiválóbb fonott frizura közepes hajjal, ami fantasztikus megjelenést kölcsönöz.

 • Alkalom – hivatalos, alkalmi
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek, középkorúak,
 • Megfelelő viselet – Alkalmi farmer, szoknya, estélyi ruha,
 • Szezon – ideális minden évszakban
 • Hajtípus – egyenes, hullámos
 • Arcforma – Ideális minden arcformához

27. Különböző kihúzható hajfonás:

Különböző kihúzható hajfonás

Az előző kihúzott zsinór, amit mutattunk, egyedi vonással bír, és ez az. Egységességet és tisztaságot kölcsönöz a hajnak, amire szüksége van, miközben hozzáadja a vakmerő szálakat, hogy alkalmibb megjelenést kölcsönözhessen. Próbálja ki, és rájön, hogy a haja nem kevesebb, mint egy műalkotás.

 • Alkalom – alkalmi,
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek,
 • Megfelelő viselet – Alkalmi farmer, szoknya,
 • Szezon – tél, ősz
 • Hajtípus – hullámos, egyenes
 • Arcforma – hosszú, ovális

28. Rendetlen hajfonatok:

Rendetlen hajfonatok

Ez az egyik ideális hajfonat a hosszú hajú tizenéves lányok számára. Ez a hajfonási stílus más alternatíva, mint az eddig megszokott. Egyedülálló, és csak két lényeges fordulatot tartalmaz, a haj hátralévő részét a haj tarkójába húzva aranyos felminősítésért.

 • Alkalom – alkalmi
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek
 • Megfelelő öltözék – Alkalmi farmer, szoknya, szári, nyári ruha
 • Szezon – nyár, tavasz
 • Hajtípus – hullámos
 • Arcforma – Ideális minden arcformához

29. Húzott hátú koronafonat:

Húzott hátsó koronafonat

Ez nem hasonlít a koronafonatra, amelyet valószínűleg képzelt. Ehelyett jobb, mint a hagyományos, csavarással a farkában, szó szerint! A balra nyitott rendetlen hullámok egy gyönyörű 3D-s fonattal a korona körül tökéletesek egy alkalmi kirándulásra. A stílust az teszi érdekessé, hogy nagyon kevesebb erőfeszítést igényel, és nagyon elegáns stílus a sporthoz. Csak húzzon egy nagyvonalú hajszálat oldalról, és kezdje el fonni az oldal másik vége felé.

 • Alkalom – alkalmi,
 • Korcsoport – tizenévesek
 • Megfelelő viselet – Alkalmi farmer, szoknya, nyári ruha, estélyi ruha
 • Szezon – ideális minden évszakban
 • Hajtípus – hullámos
 • Arcforma – Ideális minden arcformához

30. Könnyű fonott hajfelvarrás:

Könnyű fonott hajfelvarrás

Míg a 70 -es években divat volt ez a stílus, a frizurafonatok között nem rossz választani. Az esküvőktől a randevúkig könnyedén olyan merülés lehet, amellyel szeretne lenni ezzel a frizurával. Ne aggódjon, ez a fajta frizurafonat hosszú, egyenes hajjal mindenhol vonzza a többieket.

 • Alkalom – hivatalos, alkalmi, esküvő, eljegyzés
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek, középkorú, idősebb nő
 • Megfelelő viselet – Alkalmi farmer, Estélyi ruha, Nyári ruha
 • Szezon – ideális minden évszakban
 • Hajtípus – Egyenes
 • Arcalakzat – Ideális minden arcformához

31. Marley Twists:

Marley Twists

Ez a legjobb fonott frizura fiatal lányok számára. Ha vastag és hosszú haja van, akkor így formázhatja a haját. Hosszú szálakkal rendelkezik, amelyek túlnyúlnak a vállon. Ez a könnyed megjelenés bárhol viselhető. Szinte minden arcformával rendelkező nők élvezhetik ezt a frizurát.

 • Alkalom – Alkalmi, Iskolai nap
 • Korcsoport – tizenévesek, korai tizenévesek, fiatal lányok
 • Megfelelő viselet – Alkalmi farmer, szoknya, nyári ruha
 • Szezon – ideális minden évszakban
 • Hajtípus – hullámos, göndör
 • Arcforma – kerek, ovális, szív alakú

32. Koronafonat:

Varjúfonat

A hosszú hajú lányok megingatják ezt a megjelenést. Van néhány lépés a haj ilyen formázására. Először is fésülje ki a hajat, hogy elkerülje a gubancokat, és egyenesítse ki megfelelően. Ezután húzza hátra a hajat, vagy válassza szét, tetszése szerint. Készíts egy vastag fonatot a haj felhúzott részével, és a készlet laza, vagy tolja oldalra. Mostanra a hajad nagyjából úgy fog kinézni, mint egy francia fonott haj, és kis hajrészek fognak megjelenni a tetejéről, és a haj felső része koronának tűnik.

 • Alkalom – alkalmi
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek
 • Megfelelő viselet – Alkalmi farmer, szoknya, nyári ruha
 • Szezon – nyár, tavasz
 • Hajtípus – hullámos, göndör
 • Arcforma – kerek, hosszú, ovális

33. Jumbo francia fonat:

Jumbo francia fonat

Ez a fonott frizura lányoknak remekmű. Itt a haj stílusa olyan, mint egy alkalmi francia fonat haj, de vannak apró eltérések. A haj mennyisége mindent megváltoztat. Ha sűrű és terjedelmes haja van, akkor ez a megjelenés lesz a legnagyobb előny. A haj hosszú része vastagabbá és szélesebbé teszi a fonatot.

 • Alkalom – hivatalos, alkalmi
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek
 • Megfelelő viselet – Alkalmi farmer, szoknya, estélyi ruha, nyári ruha
 • Szezon – ideális minden évszakban
 • Hajtípus – hullámos, göndör
 • Arcforma – Ideális minden arcformához

34. Zsinór nyitott hajjal:

Zsinór nyitott hajjal

Ennek a megjelenésnek az eléréséhez a haj közepén lévő része egyenlő lesz. Ezután természetes fonatokat kell készítenie (ujjakkal), és meg kell vennie a haj oldalát, és fonni kell. A zsinór nem lehet nehéz. Használjon rugalmas szalagot, és kösse hátra a hajat, és a haj többi részét tartsa nyitva.

 • Alkalom – alkalmi
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek
 • Megfelelő viselet – Alkalmi farmer, szoknya, estélyi ruha, nyári ruha
 • Szezon – ideális minden évszakban
 • Hajtípus – hullámos, göndör
 • Arcforma – kerek, hosszú, ovális

35. Csípőfonat:

Csípőfonat

Ezek nyugodt fonott stílusok lányoknak, amelyek alkalmasak a nyárra. Strandképet kölcsönöz, amely lehetővé teszi, hogy a hajat középre helyezze, és egy fonatot kössön, amely körvonalazza a homlokát. Ez a lány fonat frizura alkalmas lesz egy esküvőre.

 • Alkalom – alkalmi
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek
 • Megfelelő viselet – Alkalmi farmer, szoknya, nyári ruha
 • Szezon – tél, ősz
 • Hajtípus – hullámos, göndör
 • Arcalakzat – kerek, szív alakú

36. Felfrissített frizurák a Cornrows és a Twists számára:

Felkapott frizurák a Cornrows és a Twists számára

Ez a fonatok és fordulatok kombinációja és egy aranyos updo. Itt a különböző stílusok keverednek, ami bonyolult megjelenést eredményez. A fekete nők gyakran viselik ezt a megjelenést.

 • Alkalom – hivatalos, bulik
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal lányok
 • Megfelelő öltözék – szoknya, estélyi ruha, nyári ruha
 • Szezon – ideális minden évszakban
 • Hajtípus – hullámos, göndör
 • Arcforma – kerek, hosszú, ovális

37. Fonott zsemle:

Fonott zsemle

Ez egy vintage megjelenés, amely alkalmas családi alkalmakra. Ennek a megjelenésnek köszönhetően az oldalszőrzet része lesz, és a haj nagy részét veszed, és fonni fogsz. Miután a fonatot hátra hozta, rögzítse rugalmas szalaggal. A haj többi részét felkötheti, hogy bozontos kontyot képezzen a tarkón.

 • Alkalom – alkalmi, esküvő
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek
 • Megfelelő viselet – Alkalmi farmer, szoknya, estélyi ruha, nyári ruha
 • Szezon – nyár, tavasz
 • Hajtípus – hullámos, göndör
 • Arcalakzat – ideális minden arcformához

38. Íj típusok fonott frizura:

Ezt a frizurát nagyjából bármilyen frizurában használhatja, amennyiben háromszálú francia vagy csipkefonat van benne. Rövid hajra, közepes hajra, hosszú hajra, réteges hajra, frufrura, kombóra stb. Használható. Kezdje el fonni a haj egy részét. Használhat csipkefonatot vagy háromszálú francia fonatot. Ne feledje, hogy az íjak létrehozásához további ½ hüvelykes hajrészre lesz szüksége a csavarodása mellett.

 • Alkalom – Alkalmi, Iskolai nap
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek, fiatal lányok
 • Megfelelő viselet – Alkalmi farmer, szoknya, nyári ruha
 • Szezon – nyár, tavasz
 • Hajtípus – hullámos, göndör
 • Arcforma – kerek, hosszú, ovális

39. Valentin -napi fonott szív:

Valentin -napi fonott szív

Ez az egyik legaranyosabb fonat, amelyet kifejezetten Valentin -napra terveztek. Csak fél póni hurkolt bele, majd két részből fonva. Ezután hozzon létre szív alakot bobby csapok segítségével. Végül rögzítse rugalmas szalaggal. Ez tökéletes Valentin -napi megjelenés, és az egyik nagyon aranyos fonott frizura.

 • Alkalom – különleges események, Valentin -nap
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek, fiatal lányok, nők
 • Megfelelő öltözék – partyruhák, szoknyák, szép szári
 • Szezon – tél, nyár, tavasz
 • Hajtípus – hullámos, egyenes

40. Egyszerű-elegáns fonott zsemle:

Egyszerű-elegáns fonott zsemle

A fonott konty nagyon elegánsnak tűnik, ugyanakkor teltebb megjelenést kölcsönöz a hajnak. Ez egy csodálatos és legújabb hajfonási stílus, amely minden alkalomra megfelelő. Ezenkívül nagyon egyszerű összeállítani, és bárkinek megfelel.

 • Alkalom – Ünnepi ruházat, Különleges események, Nászutas, Fogadóparti
 • Korcsoport – Fiatal felnőttek, nők, idősebb nők
 • Megfelelő öltözék – partyruhák, szoknyák, szép szári
 • Szezon – nyár, tavasz
 • Hajtípus – hullámos, egyenes

41. Félig koronás fonat a kötethez:

Ez a frizura az egyik legjobb egyedi fonott frizura, amely szintén kiemelkedő megjelenést kölcsönöz a hajnak. A legjobban azok számára, akik hajlékony hajúak. Csak fodrozhatja a hajat a hullámzás hatásáért, ami miatt a haj vastagnak tűnik. Ezután csak fonja a korona mentén. Ez egy sokoldalú frizura, amely bárkinek megfelel, a legnépszerűbb a fekete lányoknál, mivel természetes hajszerkezetük alkalmas erre a frizurára.

 • Alkalom – alkalmi, különleges események
 • Korcsoport – Fiatal felnőttek, nők, tizenévesek, fiatal lányok
 • Megfelelő öltözék – partyruhák, szoknyák, nyári ruhák
 • Szezon – tél, ősz
 • Hajtípus – hullámos, göndör, tartós

42. Dupla holland fonat:

Ez egy másik egyedi frizura, amely hangerőt ad a frizurának. Csak ossza a hajat 2 partícióra, és kezdjen egy holland fonatot a fej tetejétől. Rögzítse ezt egy rugalmas szalaggal. Ez növeli a haj mennyiségét, és jól néz ki minden alkalmi alkalomra.

 • Alkalom – alkalmi, különleges események, iskolai rendezvények
 • Korcsoport – Fiatal felnőttek, nők, tizenévesek, fiatal lányok
 • Megfelelő öltözék – parti ruha, szoknya, nyári ruha, alkalmi farmer
 • Szezon – tél, ősz
 • Hajtípus – hullámos, egyenes

43. Egyszerű fonott frizura hosszú hajra:

43. Egyszerű fonott frizura hosszú hajra

Ez egy nagyon egyszerű és könnyű fonott frizura, amely minden alkalomra nagyon csinos. Csak vegyen egy kis részt a hajból felülről az egyik oldalon, és fonja be. Ezután hozzon létre egy vízesés hatást, és tekerje végig a hajat a végéig. Ez a frizura növeli a haj mennyiségét, és nagyon klassznak tűnik.

 • Alkalom – alkalmi, különleges események, iskolai rendezvények
 • Korcsoport – Fiatal felnőttek, tizenévesek, fiatal lányok
 • Megfelelő öltözék – parti ruha, szoknya, nyári ruha, alkalmi farmer
 • Szezon – minden évszaknak megfelel

44. Szövésfonat frizura:

Szövés fonat frizura

Ez egy másik egyedi fonott frizura, amely minden alkalomra nagyon kellemesnek tűnik. Ez a frizura a koronától kezdődik és a fej körül megy. Kiváló nyári frizura, és nagyon könnyen formázható.

 • Alkalom – alkalmi, különleges események, iskolai rendezvények
 • Korcsoport – Fiatal felnőttek, tizenévesek, fiatal lányok
 • Megfelelő viselet – Alkalmas bármilyen nyugati ruhához
 • Szezon – minden évszaknak megfelel

45. Fonásfonás:

Fonás fonása

A fonat szövése egy másik kiváló frizura, amely hangerőt ad a hajnak. Linkelt megjelenést kölcsönöz, ami jól néz ki. Ezt a frizurát egyszerűbb formázni hurok eszközzel. Csak hozzon létre hurkokat a haj középső részéből, és rögzítse őket rugalmas szalagokkal. Most továbbra is húzza a hajrészeket egyik oldalról a másikra minden hurok közepén keresztül. Ez egy új stílusú hajfonat.

 • Alkalom – alkalmi, különleges események, iskolai rendezvények
 • Korcsoport – Fiatal felnőttek, tizenévesek, fiatal lányok
 • Megfelelő öltözék – Szoknya, ruha, szári, salwar öltöny
 • Szezon – Nyárra és tavaszra illik

46. ​​Fonott kaszkád:

Fonott kaszkád

A fonott kaszkád egy csodálatos fonott frizura, amely leginkább alkalmas hosszú hajra. Nagyon szépnek tűnik, és vízesés hatást kölcsönöz. Úgy van kialakítva, hogy a korona mentén hurok stílusú fonatot fonnak, majd a koronafonatot összekötő kis részeket fonják.

 • Alkalom – alkalmi, különleges események, iskolai rendezvények
 • Korcsoport – Fiatal felnőttek, tizenévesek, fiatal lányok, kislányok
 • Megfelelő ruhák – Szoknyák, ruhák, alkalmi nadrágok, Estélyi ruhák, nyári ruhák.
 • Szezon – Nyárra és tavaszra illik

47. Modern fonott frizura laza hajjal:

Modern fonott frizura laza hajjal

Ez egy nagyon jó frizura, és nagyon divatos megjelenést kölcsönöz. Ez a frizura úgy van megtervezve, hogy az első francia fonja a haj nagyon kis részét két oldalról a végéig. Ezután készítsen fél pónit a többi középső hajból, és fonja körbe lazán a kettőt.

 • Alkalom – Alkalmi, iskolai rendezvények
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal lányok, kislányok
 • Megfelelő ruhák – Szoknyák, ruhák, alkalmi nadrágok, Estélyi ruhák, nyári ruhák.
 • Szezon – Nyárra és tavaszra illik

48. Crisscross Volume fonat hosszú hajra:

48. Crisscross Volume fonat hosszú hajra

Ez egy másik klassz frizura a fiatal lányok számára a divatos megjelenés érdekében. Ezenkívül extra volument ad a hajnak. Csak készítsen 4 adagot a hajból, és kezdje el a francia fonást az átlósan ellentétes oldalak használatával. Most helyezze be mindkét fonatot, és rögzítse szalaggal.

 • Alkalom – Iskolai rendezvények
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal lányok, kislányok
 • Megfelelő ruhák – Szoknyák, ruhák, alkalmi nadrágok, Estélyi ruhák, nyári ruhák.
 • Szezon – Nyárra és tavaszra illik

49. Boho stílusú szövésfonat:

Boho stílusú szövésfonat

Ez egy nagyon egyszerű és stílusos szövésű fonat. Ez egy nagyon különböző és hűvös fonat stílus. Csak el kell vennie a haj nagy részét oldalról, és el kell kezdenie a francia fonást a hátsó végéig a másik oldalra. Most készíts egy oldalsó pónit. Egyszerű, elegáns és stílusos.

 • Alkalom – Iskolai rendezvények, bulik, eljegyzés
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal nő, felnőttek, fiatal tizenévesek
 • Megfelelő öltözék – Szoknya, ruha, alkalmi nadrág, Estélyi ruha, nyári ruha, salwar öltöny
 • Szezon – Bármely évszaknak megfelel

50. Kettős fonott frizura:

Dupla fonott frizura

Végül, de nem a bérlet, a dupla fonatú frizura jól fog kinézni a hosszú arcú nőknél. Itt a haj jól el van választva az oldalán, és lazán áll, hogy hullámos szerkezetet kapjon. A hajat rugalmas szalaggal kell rögzíteni. Ezeket a frizurákat bármilyen alkalmi viselethez társíthatja, hogy stílusos és kifinomult legyen. Ha szereted az alacsony karbantartást igénylő frizurákat, amelyek hűvösek és nyugodtak, akkor ez a fonott stílus lesz a jelzője a zónának.

 • Alkalom – bulik, alkalmi, különleges események
 • Korcsoport – tizenévesek, fiatal felnőttek
 • Megfelelő öltözék – szoknya, estélyi ruha
 • Szezon – nyár, tavasz
 • Hajtípus – hullámos, göndör
 • Arcforma – Ideális minden arcformához

51. Egy egyszerű francia fonat:

Egyszerű francia fonat

Ha az iskolába fonja a haját, akkor biztosan tudja, mi az egyszerű francia fonat. Ez a leggyakoribb fonott frizura az összes közül. Ez nagyon klassz megjelenést kölcsönöz. Ez leginkább olyan etnikai ruhákhoz illik, mint a salwar kameez és a sarees. Ez akkor is beleillik, ha fúziós ruhát szeretne lehúzni.

 • Alkalom – eljegyzési buli
 • Korcsoport-20-45
 • Megfelelő öltözék – ruhák, Sarees, Salwar öltönyök, szoknya és blúz
 • Szezon – Alkalmas minden évszakra
 • Hajtípus – hullámos, egyenes
 • Arcforma – Hosszú, ovális arcú nőhöz illik

52. Halfarkú fonat:

Halfarkú fonat

A halfarkú zsinórok az egyik legdivatosabb fonatnak tűntek jelenleg. A fonat hasonlít egy halfarkra – ezért nevezték el halfarkú fonatnak. Legyen az alkalmi este vagy nap a melegben, a halfarkú zsinórok a szórakoztató dolgok. Viseljen pánt nélküli vagy egy váll- vagy tésztapántos felsőt, és hagyja, hogy zsinórja a nyitott vállra essen.

 • Alkalom – alkalmi
 • Korcsoport-20-30
 • Megfelelő öltözék – Alkalmi nadrág, szoknya, ruha
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – hullámos, egyenes
 • Arcforma – Bármilyen arcformához illik

53. Oldalsó fonat félcsapos göndörítéssel:

Oldalsó fonat félgöndör göndörítéssel

A fél tűs göndörítés, bár kissé vintage, teljesen divatos frizura, amely soha nem mehet ki a divatból. Csatlakoztassa egy oldalsó fonathoz, és nézze meg, milyen klasszikus lehet az egész megjelenés. Kipróbálhatja ezt a megjelenést egy szép esti összejövetelhez vagy eseményhez.

 • Alkalom – Hivatalos
 • Korcsoport – Bármely korosztálynak megfelel
 • Megfelelő viselet – Ünnepi ruházat, Saree, Salwar öltöny, estélyi ruhák
 • Szezon – Tél
 • Hajtípus – Egyenes
 • Arcalakzat – kerek, szív alakú

54. Rendetlen Fishtail Braid, aszimmetrikus frufru:

Rendetlen Fishtail Braid, aszimmetrikus frufru

A jelenlegi tendencia úgy tűnik, hogy kissé összezavarodott a haja. A rendetlen halfarkú fonat frizura általában nagyon pörgős és alkalmi. Most, ha aszimmetrikus frufruja van, ez még megdöbbentőbbé teszi a megjelenést.

 • Alkalom – alkalmi
 • Korcsoport – Bármely korosztálynak megfelel
 • Megfelelő viselet – Alkalmi nadrág, szoknya és blúz, nyári ruhák
 • Szezon-nyár-tavasz
 • Hajtípus – hullámos, egyenes
 • Arcforma – Bármilyen arcformához illik

55. Fonott zsemle:

Fonott zsemle

A zsemle egy másik nagyon gyakori frizura. De itt van egy frizura, amely két frizurát kever. Egy egyszerű francia fonott haj egyszerűen egy kontyba van kötve, ebben a frizurában. Ez egy nagyon formális stílus. Ez nagyszerűen működik a dolgozó nők számára, akik szeretnek öltönyt és hivatalos öltözéket viselni.

 • Alkalom – hivatalos, eljegyzési buli
 • Korcsoport – fiatal nők
 • Megfelelő öltözék – ünnepélyes nadrág, öltöny, estélyi ruha
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – hullámos, göndör, egyenes
 • Arcforma – szív alakú, ovális

56. Fonott fejtető:

Fonott Up-do

Az Updo rendetlen frizura, amelyet általában hajszegekkel rögzítenek, és csipeszekkel és csapokkal tartanak össze. A frissítések trendje, hogy az egyik zűrös, mégis rendezett divatos megjelenés az idei szezonban. Vegye ki a haja egy kis részét oldalról, fonja be, és vonja be a fej elülső részébe, mielőtt felborít, és ez a stílus be van állítva. Alkalmi nap vagy szép este ez a megjelenés mindenképpen felhívja a figyelmet.

 • Alkalom-alkalmi, félig hivatalos
 • Korcsoport – Ideális fiatal nőknek, tizenéves lányoknak
 • Megfelelő öltözék – Estélyi ruhák, Anarkali ruhák
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – hullámos, egyenes
 • Arcalakzat – Szív alakú, kicsi arcok

57. Rendetlen frufru Milkmaid Braid -szal:

Rendetlen frufru Milkmaid Braid

A tejeslányfonást koronafonatnak is nevezik. A fonat általában körülveszi a fejet, így koronának tűnik, ezért hívják így. Azok a nők, akiknek frufrujuk van, sokkal hűvösebb megjelenést kölcsönözhetnek egy tejeslány zsinórral, ha hagyják, hogy a frufru kissé rendetlenül nézzen ki. Mégis, ez nagyon alkalmi az esti eseményekhez.

 • Alkalom – alkalmi, eljegyzési partik
 • Korcsoport – fiatal nő, tizenévesek, felnőttek
 • Megfelelő öltözék – Nyári ruhák, alkalmi szoknyák
 • Szezon-nyár-tavasz
 • Hajtípus – hullámos, göndör
 • Arcforma – kerek és szögletes arcra ideális

58. Alacsony oldalú fonott zsemle:

Alacsony oldalú fonott zsemle

A fonott zsemle, amint azt korábban említettük, az egyik legalaposabb megjelenés. A zsemle általában kísérleti jellegű, és fonott zsemle is kísérletezhető. Itt ebben az esetben oldalra fonhatja a haját, majd feltekerheti a haját egy lejjebb lógó kontyra. Mivel az egyik oldalra fonva van, a zsemle is megjelenik az egyik oldalon. És ott van az alacsony oldalú fonott zsemle.

 • Alkalom-formális, félig formális
 • Korcsoport – felnőttek, fiatal nők, tizenévesek
 • Megfelelő öltözék – Ünnepi öltöny és nadrág, Hosszú hivatalos ruha
 • Szezon – Nyár
 • Hajtípus – hullámos, egyenes
 • Arcforma – Minden arcformához alkalmas

59. Hosszú frufru fonott módon:

Hosszú frufru fonott módon

Ha a frufruja elkezdett hosszabbra nőni, és nem tervezi, hogy levágja, de mégis azt szeretné, hogy a frufruja csodálatosnak tűnjön, akkor fonja be a hosszú frufruját, és rögzítse az egyik oldalához klipek vagy tűk segítségével. Ez azt a hatást eredményezné, hogy az egyik oldalon hajszalag is van. Hagyja szabadon a többi haját, és húzzon le egy alkalmi megjelenést pólókkal, kurtisokkal stb. Ezáltal ideális egyetemi frizura lehet.

 • Alkalom – alkalmi, eljegyzési partik, esküvők
 • Korcsoport – Bármely korosztálynak megfelel
 • Megfelelő öltözék – Saree, Salwar öltönyök, estélyi ruhák
 • Szezon – tavasz
 • Hajtípus – Egyenes
 • Arcforma – hosszú, ovális

60. Fonott szalag:

Fonott zenekar

Ez az egyik legegyszerűbb fonott frizura. A hajfonatokat úgy alakítják ki, mint egy szalagot a fejed felett, ezért fonott szalagnak nevezik. A fonott szalagot úgy lehet megtenni, hogy a hajat két részre osztják, külön fonják, majd keresztbe teszik a fején, hogy szalagnak tűnjön.

 • Alkalom-formális, félig formális
 • Korcsoport – Fiatal nő, felnőttek
 • Megfelelő öltözék – Estélyi ruhák, Nyári ruhák
 • Szezon – nyár, tavasz
 • Hajtípus – hullámos
 • Arcalakzat – Szív alakú

További tippek:

 1. Fonja be a hajat, ha nedves vagy nyirkos, így minden fonott hajszálat befoghat a fonat belsejébe, és letisztult, letisztult stílust alakíthat ki.
 2. Ha úgy dönt, hogy a zsinórján alszik, használjon selyempárnahuzatot, hogy a csavarás ne hulljon ki vagy ne essen ki.
 3. Nagyon könnyű befonni a réteges hajadat, ha több mint egy napja nem mosod. Így alakíthatóbbnak és könnyebben hozzáférhetővé válik a fonat számára
 4. Minél szorosabb a fonat, annál tovább bírja, ezért használjon fonástechnikát, például a halfarkat vagy a glóriafonatot, hogy a papucsszőr ne hulljon ki.
 5. Ha egy napnál tovább próbálja megőrizni a csavart, ne használjon termékeket a hajára a fonat első napján.
1. Hajtípus:
 • A hosszabb haj ápolása mindig jobb, ha egy fonatot formáz.
 • A fonott frizurák a legjobbak a vastag haj formázásához, mivel kontroll alatt tartják a hajat, és ugyanakkor nagyon elegánsnak tűnnek.
 • A zsinór stabil marad hullámos vagy göndör hajon. Egyenes és puha hajra a fonatok elcsúszhatnak, megváltoztatva az egész megjelenést. Ebben az esetben egy csipet hajlakk segíthet.
2. Haj kiegészítők:
 • A gyöngyök lenyűgözően néznek ki a zsinórra. Nemcsak divatosnak és elegánsnak tűnnek, hanem együtt is tartják a fonatokat.
 • A fonat körüli spirálszalagok elképesztően jól néznek ki kislányokon és tinédzsereken. Különböző színekben érkeznek, hogy illeszkedjenek az öltözékhez.
 • A virágos kiegészítők és az előkelő brossok csodákra képesek, hogy felkészüljenek egy esküvőre.
3. Hajtámasz:
 • A hajfonás a legjobb módja annak, hogy a hajat a helyén tartsuk, a legjobb nyáron és szeles időben viselni
 • Bármilyen arcformával bárkin csinosak. Fontos a tökéletes fonat kiválasztása különleges alkalmakra.
 • A fonott zsemle jól illik a legtöbb hivatalos eseményhez.

A fonat a legjobb módja a hajformázásnak, különösen akkor, ha nincs idő hajmosásra. Tisztán vagy rendetlenül viselhetők, vagy a megjelenés mesés, és sok alkalomhoz jól illik. Még a gyerekek is szeretik a frizurát, mivel ebben az esetben kényelmesen meg tudják nőni a hajukat anélkül, hogy félnének, hogy megrongálják őket menekülés közben! A fonat stílusának sokféle módja van.

Melyik frizura tetszett a legjobban és miért? Ossza meg észrevételeit itt. Hasznos javaslatokat várunk az anyukáknak.

Gyakran Ismételt Kérdések:

Q1. Miért csinálják az afrikaiak az egész hajfonást??

Válasz: Úgy gondolják, hogy a fonás elősegíti az egészséges hajnövekedést azáltal, hogy minimálisra csökkenti a mindennapi kopás okozta károsodást és törést. Az emberek azt is hiszik, hogy a fonás csökkenti a napi hajápolási rutinokhoz, például a szőrtelenítéshez és a formázáshoz szükséges időt.

Q2. A hajfonás gyorsítja a haj növekedését?

Válasz: A hajfonás erősíti a hajat azáltal, hogy rögzíti a szálakat a fonatban. Csökkenti a haj napi érintkezését szövetekkel és tárgyakkal, amelyek súrlódó hajtörést okoznak. Így megvédhetjük a ritkuló hajat és a hajhullást, ha lazán fonjuk lefekvés előtt.

Q3. Melyik fonott frizura alkalmas rövid hajra?

Válasz: Az olyan frizurák, mint a rendetlen fonott koronák, francia fonatok, oldalsó zsinórok és még sok más, lenyűgözően néznek ki rövid hajra!

Q4. Melyik fonat illik a selymes egyenes hajhoz?
 1. A francia stílusú fonat nagyon jól néz ki egyenes hajra. Általában szoros csomókat igényel, amelyek segítenek a zárak összetartásában.
 2. A vízesésfonat a legalkalmasabb frizura az egyenes hajhoz. A zsinórok tisztán és tökéletesen láthatók, és minden alkalommal élénknek tűnnek.
 3. Bizonyára jó ötlet egy csipet hajlakkot hozzáadni, hogy a haj épségben maradjon, különösen a frizura hosszú távú megőrzése érdekében.
Q5. Melyik fonott frizura vastagabbá tenné a fonatot?
 1. A Fishtail Braid több hajszálból készül, így a fonat vastag és erős lesz.
 2. A Kötélfonatok is kötelező kísérletek, hogy hangerőt adjanak a fonathoz. A haj minden szakaszát megcsavarhatja, majd mindkettőt összefonhatja, hogy vastag kötélfonatot képezzen.
 3. A négyszálas fonat a legjobb megoldás a fonat teljesebb megjelenéséhez. Ez a stílus 3-D hatást kölcsönöz, amely elősegíti a vastagabb megjelenést.
Q6. A fonatok károsítják a hajat?
 1. Nem, a fonatok nem okoznak kárt a hajban.
 2. Éppen ellenkezőleg, megvédik a hajat a hullástól és a töredezéstől.
 3. Mivel a haj nagy része meg lesz kötve, védi a hajat a szennyeződéstől is.