A legjobb 9 fonott frufru frizura

A fonott frufru frizurák népszerű trendek manapság. A hírességek egyre népszerűbbé és népszerűbbé tették, az a tendencia, hogy a frufru fonott oldalsó vagy zsinórfonatokkal együtt nagyon népszerűvé vált. Meg kell közepes és hosszú frufru az oldalán, hogy szép fonott frufru haj megjelenés.

Fonott frufru frizurák

Ez egy teljesen más frizurát adhat Önnek, amelyet sportolhat a partiján és a szalagavatóinál is. Ezek a haj kinézetek gyakran az egyik legnehezebb megjelenésűek a sportban vagy a megalkotásban. Néhány próbával vagy segítő kezekkel azonban ezek meglehetősen egyszerűvé válnak. Néha egyszerűen csak csavarja és forgassa el a zsinórját, és oldalsó zsinórra vagy futófonatra vághatja.

Fonott frufru frizurák:

Íme a kiválasztott top 9 fonott frufru frizura, amelyeket kipróbálhat.

1. Twisted Clipped In Bangs fonott stílus:

Twisted Clipped In Bangs Braided Style - zsinórok és frufru

Itt az oldalsó frufru fonása nélkül a fonatokat rendesen a hátsó szőrszálak segítségével készítették el, és az egyik oldalra vitték. A frufru csak csavarva van, és hajszálakkal a fonatba vágják, és ez megkönnyíti a fonott frufru frizura változatát. Ezt ki is próbálhatod.

2. Hosszú fonott frufru:

Hosszú fonott frufru - zsinór a frufruhoz

Ha mérsékelten hosszú haja és hosszú frufruja van az oldalain, akkor a fenti képen látható frufru segítségével oldalfonatokat készíthet. Hozza el ezt a két fonatot két oldalról, és illessze össze a többi hajjal. A frizura befejezéséhez hozzon létre egyetlen fonatot az összes hajjal. Ez a bumm fonat valójában meglehetősen egyszerű, ha vastag haja van, és ha jól érzi magát a zsinórral. Végezze el a fonatot szép halfarkban, és rögzítse elasztikával.

3. Oldalsó zsemle és vízesésfonat:

Oldalsó zsemle és vízesés zsinór - zsinórok ütéssel

Ha azt szeretné, hogy melléfonat és oldalsó zsemle is járjon, akkor ez egy szép stílus lehet. Az összes bumm szakasz szőrét az egyik oldalra hozhatja, és összefonhatja. Vegye vissza a fonatot, csavarja felfelé és tekerje össze, hogy zsemlét hozzon létre. Rögzítse csapokkal.

4. Fonott frufru és göndör haj:

Fonott frufru és göndör haj - zsinór frufru

Ha egyszerű csavarást szeretne a normál fonott haj megjelenésében, ez a göndör fonott stílus jó lehet az Ön számára. Próbálja ki ezt, miután kis hajcsavaróval hajlította be a haját. Ehhez hosszú oldalsó frufrura lesz szüksége, amely elég vastag ahhoz, hogy feszes, vastag fonatot készítsen belőle.

Olvassa el: Aranyos fonott frizurák fekete

5. Bang Rope Braid:

Bang Rope Braid - fonott frufru

Szép választás lehet egy normál, vékony kötélfonat, amely végigfut a homlokán. Ismét fonhatja a hajat a hátsó részén, és halas farokba hozhatja az elejére. Tartsa a hajat kissé rendetlenül és kissé lazán.

6. Vastag egyoldalas fonott durranás:

Vastag egyoldalas fonott bumm - zsinór frufru frizurával

Az egyoldalas fonott bumm frizura jó választás lehet, ha mérsékelten hosszú, rétegek nélküli frufruja van. Próbálja ki ezt más stílusokkal együtt, és ellenőrizze a stílusbeli különbségeket.

Olvassa el: Közepes hosszúságú fonatok

7. Feszes fonott haj:

Feszes fonott haj

A frufru kivágható és szorosan fonható egy kukoricasoros afro stílusban, mint a fenti frizura. Szeretnéd ezt kipróbálni?

8. Laza oldalú fonott durranás:

Laza oldalú fonott durranás

Egy nagyon laza oldalsó fonott dörömbölés jó lehet, ha fonott dörömbölni szeretne, de vékony frufruja vagy vékony elülső haja van. Söpörje végig a frufru összes szőrét, és készítse el a fonatot. Csatlakoztassa a többi hajhoz lazán, hogy befejezze a megjelenést.

Olvassa el: Különböző fonott frizurák

9. Feszes, teljes fejű vízesésfonat:

Feszes Full Head Waterfall Braid - fonott haj frufru

Ez egy szűk teljes fej fonott bumm megjelenés. Az a nő, akinek hosszú vagy gyémánt arca van, óriási megjelenést kaphat ezekkel a fonatokkal és frufrukkal. Ezt kipróbálhatja a megfelelő ruhájú partikra, és meglepheti barátait.

A különböző frizurák napjaink trendje, a fonott frufru frizurák közé tartoznak. Ebben a cikkben a legfonatosabb fonott frizurákat adtuk referenciaként, és próbálja ki őket legalább egyszer, miközben bulikba és funkciókba megy.