A top 9 fafonat frizura

A fafonatok frizurák, ahol a hajhosszabbítás érdekében hosszabbításokat használnak. Valószínűleg ez a legjobb módja a hajnövesztésnek, elkerülve mindenféle nagyobb manipulációt. Másrészt nincs sok tennivaló, ha ilyen módon formázza a haját. Néha a haj bizonyos darabjai kiesnek az irányításból, és nincs tartóerő vagy klip ezeknek a hajdaraboknak az ellenőrzéséhez. Mindegy, ez az egyik legjobb frizura hosszú hajra. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb fa fonott frizurákat.

1. Göndör fafonatok:

Fafonatok 1

A göndör haj megfelelő tényező lehet a fafonatok formázásához. A fonatokat úgy kell összekapcsolni, hogy a haj nagy része göndör módon nyugszjon. Ez a fonott frizurák egyik legjobb megjelenése. A hosszú arcú nők könnyen sportolhatják ezt a frizurát.

2. Zsinór a fa kialakításához:

Fafonatok2

Ez a frizura úgy néz ki, mint egy szőrszálakkal formált fa. Ez a csodálatos frizura nagyon aranyosnak tűnik a hosszú hajra. A lófarok a fő oka ennek a frizurának az összes bugyrában. Sok stylist ezt a megjelenést részesíti előnyben, mint erősséget.

3. Cornrow Tree fonat:

Fafonatok3

Jelenleg ez az egyik legstílusosabb hajvágás. A hajat úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mint egy kukorica. Itt a fonatokat úgy alakítják ki, hogy oldalukon maradjanak, a többi haj pedig oldalra és hátra essen. Csak a haj elülső része fonható.

4. Göndör oldalú söpört fafonatok:

Fafonatok4

A fafonatok ezen változatában a haj nagy része a szemközti oldalakkal szemben néz. A haj kisebb része csak fonott, így a haj többi része göndör képet jelenít meg. Ez a fajta haj kis karbantartást igényel.

5. Hullámos fafonatok:

Fafonatok5

Itt a fonatok sokkal hullámosabbak, mint a többi fafonat. A hosszú haj a leghatékonyabb módon van kialakítva, így a fonott részen kívül a haj többi része hullámos marad. A frizura alkalmas hosszú arcokra. A fekete nők kincsnek tartják ezt a frizurát.

6. Nedves és hullámos fafonatok:

Fafonatok6

Ez a frizura tökéletesen illik a nedves és hullámos hajhoz. Bár a fonatok mikrofonatnak tűnnek, összerakva tökéletes fafonatot alkotnak. A nedves hajat ilyen módon lehet formázni, ahol csak a haj felső része képez fonatokat, és a legtöbb haj nyitva marad. A haj nyitott részén természetes göndörödés és hullám jelenik meg, ami egyedivé teszi ezt a frizurát.

7. Fentről lefelé göndör fafonatok:

Fafonatok7

Hosszú haj szükséges ehhez a megjelenéshez. Itt a fonatok a homlok fölött, egy kicsit a homlokzaton vannak kialakítva. A haj nagy része göndör módon nyugszik. Ez a frizura alkalmas hosszú és ovális arcokra. Sok gond nélkül a haj formázható és karbantartható, hogy ez a megjelenés sértetlen maradjon.

8. Romantikus fafonatok:

Fafonatok8

Ebben a frizurában a szőrszálak fonatokat képeznek. A megjelenés romantikus hangulatot ölel fel, és számos híresség folytatta. Ebben a hajvágásban enyhe hullámok is vannak, ami összességében ezt a megjelenést kelti.

9. Láthatatlan fonatok:

Fafonatok9

A megjelenés méltó a nevéhez. Itt a zsinór láthatatlan marad. Csak te leszel képes megtapasztalni. Ebből a megjelenésből megkapja a fonott frizurák összes jellemzőjét. A haj erős, és elkerülheti a haj töredezését, ha így formázza a hajat.