Top 8 koronafonat frizura

Kicsi korom óta láttam, hogy a nagymamám ugyanabba a régi fonatba köti a haját, majd egy kontyba tekeri, és láttam, hogy ugyanaz a régi fonat generációkon át öröklődik, amíg hozzám nem ért. Most a modern világ minden régi trendből klónt készített, és a lehető legjobban módosította, hogy megfeleljen a divat újraélésének szomjúságának igényeinek. A fonatok az évek során annyi változáson mentek keresztül, és mégis egyik újítás a másik után csodálatos út volt eddig. Itt található az összes gyönyörű koronafonat listája, amelyek közül választhat.

A legjobb koronafonat frizurák:

A francia fonat:

koronafonat-frizurák

A tökéletes nyárhoz ez egy elég jó frizura, ahol a nyarat ürügyként használhatja az első francia koronafonat megkötésére. A fonat a fej egyik részéből indul ki, és lassan mozog a másik oldalra. Miután elérte a másik oldalt, rögzítse a többit a fej hátsó részéhez, vagy folytassa onnan.

A görög koronás tekintet:

koronafonat2

A nyári hosszú sörényt nehéz fenntartani, és szeretné kielégíteni a legújabb trendek iránti szomját. Ilyenkor ezek a frizurák segítenek csillapítani vágyadat. Kezdje azzal, hogy elölről fonja a hajat, és elölről tekerje át a másik oldalra. Most vegye le a hajat hátulról, és tegye ugyanezt, hogy teljes sávot képezzen.

Az elülső fonás:

koronafonat3

Ez egy egyszerű frizura, amelyet kipróbálhat otthonának kényelméből. Kezdje azzal, hogy egy francia stílusú fonatot fúj a haj elejére, hogy az első tincsek felsöpörjenek. Most kössön át egy fonatot a koronára, és rögzítse a másik végére. Gyűjtsd össze a többi hajad, majd kösd össze rendetlenül.

A Simpleton:

koronafonat4

Ez az alap 101 a fonatfonáshoz, ahol a haj többi része szabadon marad és folyik, míg a fő koncentráció a koronán kialakuló első fonaton volt. Válasszon szét egy jó darab hajszálat egyik oldaláról, és kezdje el normálisan fonni. Miután a fonat elkészült, egyszerűen hajpántként tekerje körül a hajfonatot.

A fél korona fonat:

koronafonat5

Ahhoz, hogy ezt a megjelenést megkapja, kezdje el az elülső zárak két oldalról történő elkülönítésével. Kezdje el fonni az egyik elülső zárat normál fonat stílusban, és rögzítse a végén. Tegye ugyanezt a másik oldallal, és menjen egészen a végéig, mint legutóbb. Most vegye a bal fonatot, és húzza teljesen jobbra, és rögzítse egy tűvel. Tegye ugyanezt a megfelelővel.

A korona csomó:

koronafonat6

Ezúttal kezdje fonatát a koronától, mint korábban, de ahelyett, hogy rögzítené, kössön vele csomót. Ehhez két külön fonatra lenne szüksége mindkét oldalon, amelyeket most csomóba köthet a fej végén.

Az alacsony fonat:

koronafonat7

Ismét ez a fonat teljesen végigmegy, 360 fokos a fején, és teljes sávot képez. Kezdje el fonni a haját a koronából, és fejezze be az egész kört a haj felvételével, miközben halad a vonalak mentén. Ha kész, rögzítse jól a megjelenést csapokkal, hogy elkerülje a baleseteket.

A Halo megjelenés:

koronafonat8

Hasonlóan a glóriához, ez a középkorona gyűrűs fonat mindenképpen fejfordító lesz. Ez egy holland infúziós fonat, amely a koronától kezdődött, és a végén egy gyűrűbe rögzítették.