11 bedste fødevarer til hurtigt at øge brystmælksproduktionen

Der er nogle bedste fødevarer til at øge produktionen af ​​modermælk. Disse fødevarer omfatter frugt, grøntsager osv. Og mange flere. Hvis du ammer, er du kommet til det rigtige sted, da vi vil diskutere nogle relevante oplysninger om stimulering af produktionen af ​​modermælk.

Bedste fødevarer til hurtigt at øge brystmælksproduktionen

Bedste fødevarer til at øge brystmælksproduktionen:

Lad se fødevarer for at øge produktionen og forsyningen af ​​modermælk.

1. Havregryn:

Fødevarer til at øge modermælk Havregryn

Nummer 1 på denne liste er havregryn, da det er en af ​​de bedste fødevarer derude, der har vist sig at være effektive, når det kommer til modermælksproduktion. Havregryn er også gavnligt for moderen. Som under graviditeten kan en eller anden mor være inficeret med forskellige symptomer på diabetes. Havregryn indeholder nogle af de bedste naturlige elementer, der også kan reducere risikoen for sådan diabetes. Den er fyldt med opløselig fiber, der er god til fordøjelsen og også let kan fordøjes. Nogle kvinder synes at have et problem med havregryn, da de kun foretrækker lækker mad. De kan altid prøve havregrynskagerne.

2. Laks:

Hvad skal man spise for at øge modermælkslaks

Det er en anden god mad, som kvinder gerne vil spise for at øge produktionen af ​​modermælk. Laks har også mange andre fordele. Nogle spiser laks dagligt. Hvis du leder efter fødevarer, der øger modermælken, kan laks måske være den rigtige mad for dig, da den er fyldt med omega-3 og er gavnlig, når det kommer til amning. Det øger laktationshormonerne og kan gøre mælken bedre og mere effektiv for barnet (nærende). Der er mange laksetyper, og de fleste foretrækker frem for laks frem for alt andet, så det vil ikke være problematisk at indtage denne mad.

3. Gulerødder:

Gulerødder Fødevarer, der øger modermælken

Her kommer grøntsagerne. Hvem kan ikke lide gulerødder? Gulerødder er rigtig gode, når det kommer til amning. Den leveres med mælkeproduktionsfunktioner og er en af ​​de bedste grøntsager, man kan indtage. Det er også fyldt med A -vitamin, som vil være godt for de mødre, der har brug for at amme deres babyer. Gulerødder har mange andre sundhedsmæssige fordele, som overtaler folk til at indtage denne mad temmelig let ved at bruge den i mange opskrifter. Det asiatiske folk har nogle af de bedste opskrifter på gulerødder.

4. Bukkehornfrø:

Modermælk Stigende fødevarer Bukkehornfrø

Disse er kendt som specielle ammemidler. De kan let øge produktionen af ​​modermælksproduktion, da den indeholder nogle af de bedste naturlige elementer, der virkelig er nyttige for den ammende mor. Man kan sagtens få disse frø til morgenmad og også blande dem med nogle andre madopskrifter.

5. Hvidløg:

Indisk mad til at øge modermælk hvidløg

En af de bedste indiske fødevarer derude til at øge produktionen af ​​modermælk er hvidløg. Fødevarerne er helt fantastiske, når det kommer til amning. Det kommer med nogle af de mest unikke kemiske forbindelser, som kan være yderst gavnlige for den ammende mor. Hvidløg bruges i mange madopskrifter og kan siges at være en af ​​de bedste fødevarer, der kan bruges til at gøre andre opskrifter lækre. Du kan bruge hvidløg i din daglige suppe for at gøre den mere velsmagende. Indianere bruger også hvidløg i ghee, hvilket gør det mere velsmagende og dermed kan de spise mere af det hver gang (hvilket faktisk ikke er for godt for sundheden).

6. Kikærter:

Mad til at øge modermælk Kikærter

Dette er fyldt med protein og kan siges at være en af ​​de fineste fødevarer, der kan øge produktionen af ​​modermælk. Maden er rig på fibre og kommer med et vitamin B-kompleks, som er godt for den ammende mor. Maden er virkelig god for dig, og du kan også sagtens spise den med andre fødevarer. Kikærter bruges i nogle af de bedste opskrifter nogensinde, og det kan du også. På grund af det fantastiske og unikke indhold af kikærter betragtes det som en af ​​de bedste fødevarer, der hjælper med at producere modermælk.

7. Spidskommen frø:

Spidskommen frø Madforøgelse Modermælk

Spidskommen er kendt for sin evne til at øge produktionen af ​​modermælk. Maden er virkelig god, når det kommer til amning. Disse frø fungerer generelt som appetitvækkere, så du kan bruge det nogle af dine egne geniale opskrifter og få de gode ting inden i dig, så der er en bedre produktion af modermælk.

8. Olier og nødvendige fedtstoffer:

Forøg modermælksfedtolier og nødvendige fedtstoffer

Fedtstoffer er ikke altid dårlige for dig. Kun overskydende fedt er dårligt for dig. Bortset fra det er fedtstoffer faktisk nødvendige for, at din krop fungerer korrekt. Kost efter graviditet kræver altid nogle nødvendige fedtstoffer og gode olier, der kan stimulere kroppens korrekte funktion. De nødvendige olier udover at hjælpe den korrekte produktion af modermælk hjælper også med afføring.

9. Mandler:

Mandler Fødevarer at spise for at producere mere modermælk

Mandler vil være gode fødevarer til at øge modermælken til den ammende mor. Disse vil være en af ​​de fødevarer, der kan øge produktionen af ​​modermælk. Mandel kan siges at være en af ​​de mest bedømte fødevarer (nødder), der hjælper med at producere modermælk. Mandler gør knoglerne stærke og holder også sindet skarpt. Husk, at uanset hvad du spiser, spiser barnet også det.

10. spinat:

Mad til at øge modermælken hurtigt

Spinat er en af ​​de bedste fødevarer derude til fremstilling af effektiv modermælk. Det kommer med store mængder protein, jern, calcium og mange andre naturlige elementer, der kan stimulere produktionen af ​​modermælk. Dette kan også gøre barnet stærkt, så den ammende mor bør tage passende mængder spinat næsten hver dag. Spinat har også mange andre fordele, som det hjælper med at forebygge brystkræft. Spinat bruges også i mange populære opskrifter.

11. Byg:

Modermælk, der producerer fødevarer Byg

Hvis du leder efter mad at spise for at øge modermælken, så er Byg måske den perfekte for dig. Byg hjælper med at amme og holder også moderens krop godt hydreret. Knapt vand (kogt) er virkelig godt for en baby og knapt blandet i grøntsager er også godt for dig.

Der er visse fødevarer, der skal indtages af ammende mødre for at øge den korrekte mælkeproduktion. Disse fødevarer er virkelig gavnlige for dig og barnet også. Nogle af disse fødevarer indeholder virkelig nyttigt materiale, der også kan få barnet til at vokse hurtigt og effektivt. Så lad bare spørgsmålet om, hvad du skal spise for at øge modermælken.