Top 9 sidefejede pandehår frisurer til kort-langt hår

De fejede bang -frisurer kommer med en sidedel på dine forreste pandehår og bringer nyt drama og stil til dit udseende. De handler alle om vintage, klassisk og elegant udseende, intet for tungt eller fedt, men kun dramatisk og ligetil. De fejede bang -frisurer er især ideelle til kvinder, der har længere pande eller har fine linjer i panden; disse kan kun skjule dem godt og løfte din følelse af mode og udseende ubesværet.

9 bedste kvinders side fejede pandehår 2021:

Der er flere fejede bang -frisurer og Disse seneste fejede bang -frisurer har fanget vores øje, læs det omhyggeligt for at prøve en af ​​dem.

1. Bagsvejede bølger:

side fejet pandehår frisure

Denne back-fejede bølges frisure tilbyder et frisk ansigt udseende samt ubekymret med rufset hår. Din farve skifter langsomt til rig kobber, der bidrager til hårets intensitet. Desuden blødgør et lille antal spredte hårstrå, der giver et romantisk look.

2. Long Plus side-fejet:

lagdelt side fejet pandehår

Disse glatte pandehår er acceptable for hver ansigtsform. Spørg din stylist om at skære lange pandehår snoet; derfor blander de sig sammen med dit pusterum. Sæt dit pandehår bagved det ene øre og lad dem lufttørre. Ellers kan du afvikle stylingcreme med vådt pandehår (eller gel, hvis du har krøllet hår). Knæk en dysetilførsel på din føntørrer, plus udtryk luftstrømmen øjeblikkeligt ned fra rødderne.

3. Pixie fejet pandehår:

kortside fejet pandehår

Denne frisure involverer en vidunderlig side-fejet pandehår sammen med pixie haircut. Hvis du har meget travlt og ikke har tid, er denne frisure bedst for dig. Denne frisure tilbyder et perfekt look til en lejlighed plus passer til enhver ansigtsstruktur.

4. Stumpe pandehår med lag:

side fejet pandehår 2021

Hvis du prøver denne frisure, giver den et energisk look. De afrundede pandehår er meget behagelige for længere ansigter, fordi de adskiller ansigtet i to og dækker templet. Det første lag rammer omhyggeligt din kæbe. Du kan lave masser af lag for bedre at skitsere dit ansigt.

5. Løs med side-fejet frynser:

mellemlangt hår med fejet pandehår i siden

Hvis du vil have langt, frit hår og en side-fejet pandehår, børster du håret omhyggeligt, segment for segment. Brug et varmeforsvarsserum, mens du føner, for at klemme din naturlige håroverflade, mens du bærer den vaklende.

6. Long Plus Light Bangs:

langsiden fejet pandehår med lag

I stedet for at vælge korte tunge pandehår kan du også prøve lange og lette pandehår. I denne frisure fejer pandehår diagonalt på øjnene for at tilføje en luft af tvetydighed, på den anden side gør det dit look meget attraktivt. Dette er ikke kun perfekt til enhver ansigtsform, men også velegnet til en fest eller formel lejlighed.

7. Side fejet Bangs Bob frisure:

billeder af side fejet pandehår

De side-fejede pandehår er meget gode til at dække tyndheden af ​​den forreste del af hovedet. Du kan prøve et hårklipp som dette ved en sideseparation. Desuden kan du prøve en beskåret bagside, der vil se endnu bedre ud.

8. Flicked Fejet Bangs:

typer af side fejet pandehår

I dette fremstår de lange pandehår så søde, især når de tapper i slutningen. Det er den mest fremtrædende frisure, fordi bangs måde virker enorm med hakket hår samt højdepunkter, da den har meget kvalitet i sig. Det falder på ansigtet mod dine øjne og et ideelt udseende for enhver ansigtskontur samt kan være stil på rigelige måder at gå med en mangfoldighed af hændelser på.

9. Tussede lag med side-fejede pandehår:

Fejet bang frisurer 9

Hvis du vil have et ungt udseende, er denne frisure noget for dig. Dette inkluderer tofarvede hår og blandingen af ​​blege samt en lun mælkechokoladebrun giver dig en hårkvalitet. Du kan også prøve med forskellige hårfarver; husk dog på, at gentagen farvning skader dit hår.