40 forskellige frisurer til kvinder med fedt og buttet ansigt 2021

Modeverdenen vokser, inklusive kropspositivitet og plus size mode. Ikke desto mindre er der et tomrum at fylde, når man kommer til ideer om forskellige stilerklæringer og moderigtigt udseende. Frisurer til fede ansigter er en sådan idé, specialfremstillet til kurvede & plus size kvinder. Med disse haircuts -ideer kan du også nu deltage i en unik og smuk stil for at flagre ubesværet ud.

Disse frisurer til fede ansigter hjælper med at trimme og balancere din ansigtsstruktur og give dig det bedste udseende. Er det ikke fantastisk? Lad os komme i gang og udforske et par af de nyeste og bedste haircuts til kvinder med fedt ansigt her.

25 enkle frisurer til kvinder med fedt ansigt med dobbelt hage

40 bedste slankende frisurer til buttede hager ansigt kvinder:

Vores foretrukne og bedste valg til nutidige, moderne, lette og søde frisurer til tykvægtede overvægtige hunner.

1. Chubby Face Long Bob:

Kort Bob Haircut

Nu er det tid, du omfavner chubbiness og bliver til din skønhed. Dette bob glatte og superglatte hårtekstur look er fantastisk, at vi ikke kan tage øjnene af. Det være sig formelt og professionelt udseende eller fest og lette afslappet-samtidige tendenser; haircut med kort hårlængde er alsidig. Denne frisure til fede ansigter er den bedste pasform til at lede efter et ideelt multifunktionelt look.

 • Dem med glat og bølget hårtekstur er ideelle og perfekte.
 • Prøv denne stil for kvinder i deres 30’erne og 40’erne aldersgruppe for at se godt ud.
 • Dem med runde, firkantede og ovale ansigtsformer kan se fantastiske ud i denne smukke stil.

2. Curly Pixie Cut Fat Face:

Pixie genvej til fede ansigter

Hvis du antager, at det slanke korte pixie cut -look kun er til almindelig skønhedsdefinition, beviser vi, at du tager fejl! Denne dejlige korte nisseklipning til dem med fede og buttede ansigter kan også se smuk ud. Omdefinér skønhedsstandarderne med dette farverige nisseklip, og vi satser på, at du er god til at gå og lave en ny revolutionerende trend på modemarkedet. Hvad synes du?

 • Det være sig bølget, glat eller krøllet hårtekstur; denne pixie cut kan passe perfekt og passende.
 • Hvis du har oval eller diamant og rund ansigtsform, går kvinder ikke glip af dette look.
 • Prøv denne stil for kvinder i mellem- og ældre aldersgrupper til at se smarte og trendy ud i moderne udseende.

3. Krøllet frisure til fede ansigter:

Krøllet frisure til fede ansigter

Her er vores bedste dejlige og sprudlende idé om krøllede frisurer til fede ansigter. Det være sig, hvis du har mellemlangt eller langt hår, dette krøllede hårklipp kan se fantastisk ud og ikke mindre end smukt. Det forvandler fuldstændig den måde, man ser ud med buttede eller runde, ovale ansigter, og kan i sidste ende få udseendet til at se slankt og kantet ud. Det være sig til fester eller sammenkomster med venner; denne krøllede frisure til kvinder er et must-try!

 • Krøllet og tæt bølget hårstruktur kan være passende her med udseendet.
 • Kvinder med et rundt, ovalt og diamantansigt med buttet udseende er perfekte.
 • Prøv denne stil for unge piger og kvinder i 20’erne og begyndelsen af ​​30’erne for smukke resultater.

4. Lob Haircut Round Chubby Face:

Frisurer til fede ansigter

Udover bob, hvis du foretrækker at have lidt længere længde i den samme variant, hvad er så bedst end den lange bob. Også kaldet og populær som lob haircut, dette look er allerede trendy til fede og buttede ansigter. Det forbedrer hele udseendet og får en til at fremstå meget slank og moderne. Det være sig for traditionel, trendy stil eller ultramoderne edgy looks; denne frisure er en go-to-stil for flere kvinder på tværs af aldersgrupper.

 • Kvinder med bølget hårtekstur kan se fantastiske og smukke ud i dette lob -snit.
 • Hvis du har en oval, rund eller hjerteformet ansigtsform, så prøv denne stil, og vi satser på, at du ville modtage en masse komplimenter, piger!
 • Kvinder og piger i teenagere til 20 år kan prøve dette moderne hårklipp til fede ansigter.

5. buttede ansigt lange frisurer:

Lange frisurer til fede ansigter

Med en række forskellige trendy udseende, der trender over hele kloden, har du endda muligheder for lange frisurer udover de korte eller mellemlange haircuts. Hvis du har et rundt buttet ansigt, er det ultimative mål at få dit ansigt til at se slankt ud og dæmpe det buttede udseende. Hvad er bedst til dette end at prøve pandehår ?! Med det milde krøllede hår med pandehår foran er denne frisure en af ​​vores absolutte favoritter til dem med fede ansigter. Vi elsker fuldstændig den måde, det ophøjer nogen til at fremstå som elite og moderne.

 • Hvis du har rund, hjerte og firkantet ansigtsform, kan du prøve denne stil.
 • Dette hårklipp er til kvinder med krøllet eller bølget hårtekstur for at få de bedste resultater
 • Kvinder, der er i enhver aldersgruppe i 20’erne og 30’erne, kan ideelt set foretrække dette hårklipp.

6. Sødt hårklipp til buttet ansigt:

Kort sødt hårklipp til buttet ansigt

En anden mulig idé i pandehårklipningen til kort hår er denne dejlige krøllede korte haircut. Dette ligner næsten bobklipningen, men er parret med lange pandehår og et sødt hårbånd. I betragtning af dette kan ens fede og buttede runde ansigt let dækkes i panden, og hele ansigtsstrukturen kommer til at se oval ud i stedet for rund. Så piger, hvorfor vente, prøv det, hvis du elsker det, og det kan utvivlsomt få enhver til at se ungdommelig ud. Er det ikke fedt!

 • Kvinder med rund og firkantet ansigtsform kan prøve denne frisure.
 • Dette look er fantastisk for dem med krøllet og bølget hårtekstur.
 • Prøv denne nemme og behagelige korte klipning, for de piger og kvinder i plusstørrelse i teenageårene og i 20’erne til at se boblende ud.

7. Frisure til fedt ovale ansigter:

Frisure til fedt ovalt ansigt

Hvis du leder efter en let klipning til fedt ansigt og til de kvinder, der er i den ældre aldersgruppe, f.eks. Over 50 år eller 50 år, hvad er da bedst end denne. Disse korte frisurer til fede ovale ansigter til kvinder er dejlige og kan se nutidige og ungdommelige ud for enhver midterste eller ældre kvinde, der bærer den. Som de siger, er alder bare et tal, og du kan bevise det rigtigt med denne smukke og elegante frisure.

 • Hvis du har en glat eller bølget hårtekstur, kan du prøve dette look ubesværet.
 • Kvinder med oval og diamant ansigtsform kan passe godt i denne lette frisure.
 • Prøv disse enkle hårklipp for tykke kvinder, der er over 50 eller 60 år.

8. Krøllede frisurer til fede ansigter:

Frisurer til fede ansigter

Har du super krøllet hår? Foretrækker du for kort hår, men er du bange for, hvordan det kommer til at se ud med buttede ansigter? Dette korte krøllede hår til fede runde ansigter er et af vores foretrukne valg i dag. Uanset om det er en sæson eller en begivenhed, kan denne alsidige frisure klippe det hele med den rigtige pasform og den perfekte ideel stil. Gå med formals eller casuals eller festtøj; det vil give et smukt og slankt look ubesværet.

 • Rund, oval og firkantet ansigtsform kan være ideel og egnet til at passe ind her.
 • Hvis du har tyndt krøllet hår, kan dette være det rigtige valg til at dække hårets tekstur og også hæve stilerklæringen.
 • Piger og kvinder i den respektive aldersgruppe i 30’erne og 40’erne kan se ungdommelige ud i denne stil.

9. Frisure til tyndt hår og fedt ansigt:

Frisur til tyndt hår og buttet ansigt

For et formelt og professionelt udseende og at have tyndt hår kan være en bekymring for mange. Men denne nylige frisure har det hele. Disse frisurer til fede ansigter og tyndt hår er stilfulde og moderne, men giver et udsøgt look og alligevel let at vedligeholde. Det er ideelt til de kvinder, der har travle skemaer og har mindre plejetid, men alligevel ønsker et effektivt og hurtigt udseende som et hack! Hvad synes du om denne?

 • Det være sig rundt eller hjerteformet ansigt; dette look kan være ideelt til kvinder.
 • Hvis du har glat, tyndt hår, kan du prøve denne stil til hurtigt at se fantastisk ud.
 • Kvinder i 30’erne og indtil midten af ​​40’erne kan være stilfulde i dette perfekte yndefulde look.

10. Textured Layered Haircut:

Bedste klipning til fedt buttet ansigt

Nå, vi har hørt nok om lagklipninger. Det har sandsynligvis været blandt de mest eftertragtede og fashionable stilarter for mange piger og kvinder på tværs af lande og kloden. Men hvis du har et fedt og buttet ansigt, forstår vi, at lag muligvis ikke er den rigtige pasform. Men hvorfor gå på kompromis? Disse korte lagede haircuts med struktureret måde og til runde fede ansigter er intet andet end perfekt.

 • Dem med rund, oval og firkantet ansigtsform kan prøve denne stil hurtigt.
 • Det være sig lige eller bølget eller krøllet hår; dette look er ideelt til dem alle.
 • For alle piger og kvinder i ung alder til begyndelsen af ​​30’erne kan dette hårklipp være en utrolig og passende pasform til en almindelig livsstil.

11. Bangs for Round Chubby Face:

Frisurer til fede piger med medium hår

Hvis du har mellemlang hårlængde, hvad er så bedst end dette dejlige look. Denne frisure er passende for dem, der ikke vil have for langt hår og er skeptiske over for et for kort hårklipp. Med sidebørn, glat hårtekstur er denne frisure til alle dem, der har runde og buttede fede ansigter. Hvis du foretrækker et trin op i modespil, kan du style dette hårklipp med hårfarve, som du ønsker, og du kan nemt forbedre hele det enkle hårklipp til det næste niveau.

 • For en oval og rund ansigtsform kan denne frisure være fantastisk i pasform.
 • Prøv dette for dem med bølget og lige hårtekstur for at få det bedste udseende.
 • Dette fascinerende, men ligetil udseende kan være for kvinder i 30’erne, især dem, der er på kontoret.

12. Hårbolle til runde fede ansigter:

Hårbolle til fede ansigter

Frisurer og boller er nok de nemmeste og alligevel yndige frisurer. Ofte antager kvinder, at hårboller kan få sig selv til at se mere chubbier ud. Ovenstående billede er ikke nødvendigvis super sødt og dejligt for de kvinder, der også har fede ansigter. Med den lette slipsopdatering elsker vi ret godt, hvordan denne frisure passer godt til et enkelt, fascinerende og smukt look på ingen tid! Slap af med skepsisen, og prøv disse hverdagslooks uanset ansigtstræk, og du kan stadig se sød ud!

 • De kvinder med enhver ansigtsform kan prøve dette look ubesværet.
 • Kvinder med enhver hårtekstur, det være sig bølget eller krøllet, kan effektivt arbejde på denne.
 • Dette look er ideelt til kvinder i 20’erne og 30’erne for at have en enkel, men attraktiv frisure og stilerklæring.

13. Boy Cut til buttede ansigter:

Boy Cut til buttede ansigter 2

Dem med små buttede ansigter kan også opnå denne nemme og behagelige drengeskårne variant som vist ovenfor. Ikke alene er det meget enkelt og bekvemt at administrere på sædvanligt grundlag, men det er også en alsidig vestlig trend med klipning, ideel til professionelt udseende, modeverden samt afslappet hverdagsfest og udflugter. Denne frisure kan dække ansigtets bulenhed og give en tændt glød uden besvær.

 • Kvinder med runde, hjerte og ovale ansigtsformer kan prøve dette naturlige look.
 • Denne stil er ideel til kun dem, der har den glatte og bølgede tekstur af hår.
 • Prøv denne stil for kvinder i 30’erne til at se ubesværet ungdommelige og smukke ud.

14. Lidt langt hår til buttede ansigter:

Lidt langt hår til buttede ansigter

Dette løse hår i midterpartiet med glat struktur er det mest vintage og klassiske look, vi nogensinde kan støde på. Dette er allerede meget populært som en klassisk berømthedstrend i 60’erne og 70’erne og er nu tilbage på mode. De kvinder, der foretrækker at have den gamle skoleglød og yndefulde charme omkring sig, skal prøve dette. Uden tvivl vil dette skille nogen fra hinanden!

 • Enhver ansigtsform kan let passe ind i denne alsidige vintage frisure.
 • Prøv dette look til kun glat og glat hårtekstur for at få det bedste udseende.
 • Kvinder over de 45 år og over 50 år kan også se ungdommelige og fascinerende ud i denne charmerende stil.

15. Rødt hår ser fedt ansigt ud:

Fed pige haircuts

Her er endnu en dejlig frisure med en rød farve. Dette rødfarvede hår med tætte bølger på tværs og sidebillede små pandehår ser blændende ud. Det giver et klassisk levende look og passer godt ind i de moderne og nutidige frisurer i modeverdenen. Med de tætte bølger, der falder omkring ansigtet, kan det yderligere skærpe ansigtstrækene og få dig selv til at fremstå elegant og lysende.

 • Det være sig rund eller oval fed ansigtsform; denne frisure kan være ideel til det.
 • Bølget og tykt hårtekstur kan passe perfekt til enhver kvinde i dette look.
 • Prøv dette hårklipp for alle kvinder i slutningen af ​​20’erne til slutningen af ​​30’erne for et nyt og alligevel fantastisk look.

16. Side Fejet Bang Style:

Mellemstore haircuts til fede ansigter

Beskæring af håret på en bestemt måde hjælper dig med at reducere kindernes chubbiness og giver det en illusion af toning, som du altid har ønsket. Et side-fejet bang er en ideel måde at style, hvor tykke ansigter er bekymrede. Det vil bringe hele opmærksomheden til øjnene frem for kinderne. Sørg for, at pandehårene er lette i naturen for at tilføje de rigtige dimensioner.

 • Lejlighed – afslappet, fest
 • Hårtype – Lige
 • Aldersgruppe – Alle aldersgrupper
 • Sæson – Passer til alle aldersgrupper

17. Blandede lag til fede ansigter:

Bedste klipning til billeder med dobbelthage

Et snit med ensartede lag, der har forskellige længder, er perfekt til fede ansigter. Nogle af dem kan være korte, og resten kan høre hjemme i naturen. De korteste tråde kan have en hakelængde. Det er perfekt til både glat hår og bløde lokker. Lad dem være løse og se, hvor godt det vil supplere som en ideel frisure til fedt ansigt.

 • Anledning – Fest
 • Hårtype – bølget
 • Aldersgruppe – Alle aldersgrupper
 • Sæson – vinter, efterår

18. Half Up Dos for buttede ansigter:

Lange frisurer til fede kvinder

Ved halvdelen af ​​håret kan du skabe et slankt look til de fede ansigter. Dette vil trække alt håret op fra ansigtet, men nogle af hårstråene kan holdes i ansigtet for at indramme det godt. Igen vil dette flytte fokus til øjnene frem for kinderne og er en ideel frisure til fedt ansigt.

 • Lejlighed – Casual
 • Hårtype – bølget
 • Aldersgruppe-20-30
 • Sæson – Vinter

19. Bob -frisurer til buttede ansigter:

Slankende haircuts til buttede ansigter

En af de bedste frisurer til fede og buttede ansigter kommer fra kort og skarp bobstil, især hvis du har kort hårlængde. En ekstra fordel er, at looket er yderst trendy. Det hjælper med at definere ansigtets bindingsstruktur. En bob er alles hurtige valg. Men det, der betyder noget, er den rigtige bob, du vælger som frisure til buttet ansigt.

 • Lejlighed – Fest, afslappet
 • Hårtype – Lige
 • Aldersgruppe-Unge teenagere, Kvinder i aldersgruppen 20-30 år
 • Sæson-Sommer-Forår

20. Long Waves frisure:

Lange frisurer til runde fede ansigter

Dem med et fedt ansigt, men lang hårlængde kan let få lavet stilen med lange bølger. Sammen med at give det rigtige løft, tilføjer det også krop til håret, der er meget nødvendigt for fede ansigter. Alsidigheden i stilen er en af ​​fordelene. Det indrammer ansigtet perfekt og skitserer dit ansigt godt.

 • Lejlighed – Casual
 • Hårtype – bølget
 • Aldersgruppe – Passer til alle aldersgrupper
 • Sæson – Passer til alle årstider

21. Pixie Cuts til Round Chubby Face:

Frisur til buttede kvinder

Pixie -snit er fantastiske og meget stilfulde for dem, der ønsker at have den rigtige frisure til deres fede ansigt. Et beskåret nisse -snit hjælper med at modvirke det fede ansigt og får nakken til at se længere ud. Det er en slags perfekt klipning til fede ansigter, som man kan bruge til at skabe illusionen. Alt du skal gøre er at definere frisuren godt og holde den kæmmet godt for det smukke look.

 • Lejlighed – afslappet, fest
 • Hårtype – Lige
 • Aldersgruppe-20-30
 • Sæson-Sommer-Forår

22. Den smarte stil til fede ansigter:

Buttede pige frisurer

Opret en aflang bolle oven på hovedet, som forlænger ansigtets form. Dette er muligt for de fede ansigter, der har langt hår. Det får det buttede ansigt til at se slank ud automatisk. Dette kan være en anden bedste frisure til fedt ansigt, der tilstrækkeligt får dine kinder og ansigt til at se mindre fedt ud. Frisuren er mildt stilfuld og samtidig stilfuld.

 • Lejlighed – afslappet, fest
 • Hårtype – Lige, bølget
 • Aldersgruppe-20-40
 • Sæson-Sommer-Forår

23. Slank hestehale til fedt ansigt:

Frisur til buttet dobbelthage ansigt

En slank og fejet hestehale i hovedet på hovedet er en ideel situation for frisurer til fede ansigter. Det hjælper dig med at flagre de smukke kurver sammen med at skabe en langstrakt fornemmelse af nakken. Sørg for, at du ikke skjuler noget i ansigtet i denne stil. Match det med nogle flotte øreringe for at fuldføre looket.

 • Lejlighed – Fest, afslappet
 • Hårtype – Lige
 • Aldersgruppe-20-30
 • Sæson – Til alle årstider

24. Hair Parting Style for Round Chubby Face:

Søde frisurer til fede ansigter

En enkel måde at style håret på med en fed ansigtsform er at holde håret åbent, men koncentrere sig om afskeden. I stedet for at bruge midterskille, der gør kinden tungere, er det bedst at eksperimentere med sideskille, zigzag eller andre. Dette vil gøre opmærksom på panden frem for kinderne.

 • Anledning – Fest, Bryllup
 • Hårtype – Krøllet
 • Aldersgruppe-20-30
 • Sæson – Til alle sæsoner

25. Feathered Pixie Haircut:

Pixie skåret fedt ansigt

Dette er en af ​​de mest trendy frisurer til fede buttede ansigtsformer med et fjerkræet nieseskær. Dette er et lavt vedligeholdelsessnit, og du behøver derfor ikke bruge meget tid på denne form for nedskæringer. Det er en simpel nisseklipning, og den ene side efterlades længere end den anden på en ujævn måde, hvilket får det til at se køligere ud. Siden venstre længere fejer langs siden af ​​ansigtet og skærer ned på rundheden.

 • Lejlighed – Fest, afslappet
 • Hårtype – Lige
 • Aldersgruppe – Passer til enhver aldersgruppe
 • Sæson – sommer

26. Enkel Bob Haircut:

Bob frisurer til fede ansigter

Gør det som den smukke Selena Gomez med et fedt ansigt og har altid en smuk frisure til et fedt ansigt! Denne er en meget enkel skolepige bob cut, og enhver kan virkelig se smart ud med dette. Du kan bare dele dit hår til den ene side og pænt holde pandehårene intakte. Dette skyldes, at sideskilt hår falder på den ene side af ansigtet og trækker kinderne sammen.

 • Lejlighed – afslappet, fest
 • Hårtype – Lige
 • Aldersgruppe-20-30
 • Sæson – sommer

27. Langlags snit til fedt ansigt:

Langlags snit til fedt ansigt

For pigerne, der har flade ansigter og langt hår, er den perfekte lagdelte snit den bedste frisure til et buttet ansigt. De lange og klare lag falder på begge sider af ansigterne, og dette skærer ned på kindens sider, så dine kinder ser meget slanke ud og slet ikke buttede til at ødelægge hele udseendet. Du skal helt sikkert prøve denne snart.

 • Anledning – Fest, bryllup, afslappet
 • Hårtype – Lige
 • Aldersgruppe-20-35
 • Sæson – Til alle årstider

28. Fusion Bob Cut:

Kort buttet ansigtsfrisure

Dette er en elegant frisure til en buttede ansigter, dette er en nisse og en fusion af den med den klassiske bob -stil. Kvinden på billedet har en konisk nisseversion til den nederste del, og den øverste del er igen en kombination af en bob og en nisse. Dette er også mere sikkert, fordi håret er langt nok og slet ikke ser for funky ud.

 • Lejlighed – Fest, afslappet
 • Hårtype – Lige
 • Aldersgruppe-20-40
 • Sæson – Passer til alle årstider

29. Langt hår med pandehår:

Pandehår til dobbelt hageside

Elsker vi ikke alle pandehårene? Her er en god frisure til fedt, som du kan løbe til når som helst på dagen til enhver lejlighed til kærlighed til pandehår. Som du ser på billedet, har damen også et helt fedt ansigt og langt hår. Hun har efterladt alle sine delvist udførte krøller løse og derefter kæmmet dem pænt for at vise den silkebløde tekstur frem på en pæn måde.

 • Lejlighed – bryllup, afslappet, fest
 • Hårtype – Lige
 • Aldersgruppe – Velegnet til alle aldersgrupper
 • Sæson – Velegnet til alle årstider

30. Bedste frisure til fedt buttet ansigt:

Fedt ansigt buttede pige haircuts

For den sjov charme på et fedt ansigt er denne korte nisse den perfekte. For de piger, der kan lide at eksperimentere meget og ved, hvordan de skal bringe holdning til, hvad de end gør, er denne absolut for dem. På dette billede er pigen først iført et tøj, der får os alle til at forstå, at hun ikke er en pige, hvorfor den korte nisse passer hende endnu mere.

 • Anledning – Afslappet, Fest, Bryllup
 • Hårtype – Lige
 • Aldersgruppe-20-30
 • Sæson-Sommer-Forår

31. Vintage Rolls On Chubby Faces:

Dette er en flatterende frisure for en buttede ansigter, og hvem kan være et bedre eksempel end den supermelodiske Adele? Hun gør det sikkert med mange stilarter. Du kan se, hvordan hun flager med sit fede ansigt med det super silkebløde hår og ser så smukt ud. Hun har skilt sit hår på siden, og de bløde krøller giver de gyldne lokker et meget vintage look.

 • Anledning – Shows, fester, bryllup
 • Hårtype – bølget
 • Aldersgruppe – Velegnet til enhver aldersgruppe
 • Sæson – Vinter

32. Enkel mellemstor frisure til tykke mennesker:

Klipning til fede damer

Mellemskille får faktisk dit ansigt til at se mere rundt ud, men kan du se mere klassisk ud end Mila Kunis på dette billede. Hendes ansigt er også buttet og lidt på den federe side. Hun har simpel midterskilt sit meget lange hår og derefter fejet det over skulderen til forsiden for at lade det dække siderne af hendes kinder for at trække ansigtet sammen.

 • Lejlighed – afslappet, fest
 • Hårtype – bølget
 • Aldersgruppe-20-40
 • Sæson – Passer til enhver sæson

33. African Undercut for Fat Female:

Frisurer til buttede kinder

Denne typiske afrikanske fedtfrisyre ser virkelig smuk ud. Her har kvinden på billedet vist meget mod og har en halvunderskæring. Vi kalder det sådan, fordi hun kun har en underskæring på den ene side og på den anden side, hun har simpelthen forladt sit korte og krøllede hår for at gøre resten af ​​talen for hende. Hun har helt sikkert mange holdninger!

 • Anledning – Bryllup, Fest
 • Hårtype – Krøllet
 • Aldersgruppe – Mulighed for enhver aldersgruppe
 • Sæson – Frisk sommerlook

34. Frizzy Curls til Chubby Face Women:

Frisure til buttede kvinder

De super krusede krøller er ikke til en dårlig hårdag. Det er simpelthen for pigerne med buttede ansigter. Dette er en typisk afrikansk frisure, hvor håret får mange bind og skubbet op fra alle sider for at give det et chokerende rodet look. Dette er dog et meget trendy look, da fokus går lige mod håret og ikke til det fede ansigt. Leder du efter en idé, der ikke er brugt direkte? Her er den ene!

 • Anledning – Fest
 • Hårtype – Krøllet
 • Aldersgruppe-20-30
 • Sæson – vinter, efterår

35. Mellemstore frisurer til fedt ansigt:

Chubby face mellemlangt hårklipp

Denne er en perfekt frisure til dem med meget tykt hår og ansigterne til en lidt federe side. Du kan sport denne super korte look i stil absolut. Dette er en problemfri stil og får dig til at se smart ud meget smart af den sag. Dette er endda velegnet til alt det, du elsker at hår. Bare sørg for at du er parat til at prale med det, indtil det vokser længere.

 • Lejlighed – Fest, afslappet
 • Hårtype – Krøllet
 • Aldersgruppe – Passer til enhver aldersgruppe
 • Sæson – Til enhver sæson

36. Lige frisurer til fedt buttet ansigt:

Bedste kvinders frisure til fedt ansigt

Dette er en af ​​de mest almindelige frisurer til kvinder med fedt ansigt, der elsker at holde den lav vedligeholdelse. Som du kan se på billedet, har damen et meget fedt ansigt og har glat hår. Bare sørg for at dit hår ikke er pokerrigt, da udseendet vil være meget dårligt på den måde. Hold det blødere og hold det så enkelt som du kan.

 • Lejlighed – Casual
 • Hårtype – Lige
 • Aldersgruppe-20-40
 • Sæson-Chic sommer-forår look

37. Fuld pandekant til mellemhår:

Frisurer til større kvinder

Dette er en smuk frisure, hvor håret også er naturligt lige og tykt. Her har pigen en sideskilt frisure og har et brag, der næsten dækker hele hendes pande. Dette får et ansigt til at se mindre ud, og dit fokus vil simpelthen kun falde mod håret og ikke ansigtet. Gå trendy!

 • Anledning – Fest, Bryllup
 • Hårtype – Bølget, lige
 • Aldersgruppe – Ideel til enhver aldersgruppe
 • Sæson – Ideel vinter- og efterårslook

38. Razor Cut Hair:

Frisurer til tunge kvinder

For de damer, der er bekymrede for deres tynde hår, er dette en stil, der helt sikkert vil passe perfekt til dig. Gør dit hår poker lige og tilføj volumen til den øverste del af hovedet. Den nederste del af håret er knivskarpt og har en fjerlig berøring. Giv dit fede ansigt det ideelle snit for at få det til at se fantastisk ud!

 • Anledning – Afslappet, Fest, Bryllup
 • Hårtype – Lige
 • Aldersgruppe-20-35
 • Sæson – Ideel til enhver sæson

39. Voluminøs Bob frisure:

Frisurer til fede kvinder

Dette er en simpel bob -frisure, men med en forskel. Her i denne frisure vil du se, at boben er enkel, men har meget ekstra volumen. Her ser eller får håret til at se meget tykt ud. Du kan simpelthen beholde det ved siden af ​​og være et sødt billede, uanset hvor du går.

 • Lejlighed – Fest, prisudstillinger
 • Hårtype – Bølget, lige
 • Aldersgruppe-20-40
 • Sæson – Apt til vintre

40. Flettet hårbånd til buttede brude:

Frisurer til fede ansigter Kvinder 25

Denne er til piger med langt hår, der kan lide at gøre det mere glamourøst og mere romantisk. Til dette skal du have tykt hår og også godt struktureret hår. Du skal begynde at flette fra den ene side af hovedet ved siden af ​​ørerne og derefter lægge den over kronen som et hårbånd og en nål på den anden side. Du kan lave en bolle bag hovedet.

 • Anledning – Brude, bryllup, fest
 • Hårtype – Bølget, lige
 • Aldersgruppe-20-35 ideelt set.
 • Sæson – Velegnet til enhver sæson

Yderligere tips:

 • For at skabe en illusion af slankere ansigt er styling med sidebarmsben en god idé.
 • En topbolle får også et ansigt til at se slankere og længere ud.
 • Et midterpust tilføjer længde til ansigtet.
 • Mørkere hår får et ansigt til at se tyndere ud.
 • Ved at gøre opmærksom på øjne og læber undgås opmærksomhed på buttede kinder.
 • Lange lag hjælper også et fedt og buttet ansigt enspænder og tyndere.
 • Sportslig- et kort hår giver også ansigtet et længere udseende.

Selvom buttede kinder og Dimple Chin kan se og lyde søde ud på smukke unge piger, er det ikke helt ønskeligt for voksne kvinder! Ekstra fedt i ansigtet kan give et fyldigere udseende og få dig til at se tungere ud, end du egentlig er. Dette kan være en stor depressionsfaktor for mange kvinder, der altid drømmer om at få et skulpturelt look. Selv efter at have kontureret deres ansigt med makeup, kan det være en stor udfordring at skjule deres chubbiness. Nå, hvis du overvejer at besøge en plastikkirurg, så hold da op! Vi har den perfekte løsning til dig. Ekspert stylister foreslår, at en ændring i frisure kan give den rigtige dækning på dit ansigt.

Frisurer til fede ansigter

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Hvilken farve fremhæver bedst jakkesæt fedt ansigt?

 1. Lysere farvenuancer tættere på ansigtet vil ramme ansigtet og få det til at se rundere ud.
 2. Mørkere nuancer får et ansigt til at se længere ud.
 3. Match højdepunkter med passende farvehår.

Q2. Hvilken længde af hår er egnet til at få det fede ansigt til at se tyndere ud?

 1. Langt hår vil få ansigtet til at se fladere ud.
 2. Mellemlange lag, der indrammer ansigtet, giver et fedt ansigt et tyndere og længere udseende.

Q3. Hvilken hårtype passer til Fatface?

 1. Lige hårtype får et ansigt til at se bredere ud, da det får hovedet til at se mindre ud.
 2. Vedligeholdelse af krøllet eller bølget hår er en bedre idé for at få et ansigt til at se tyndere ud.