Wonders of Karla Caves Beliggende i Lonavla, Maharashtra med fotos

Karla -hulerne ligger i Lonavla, som er en bakkestation nær Pune i Maharashtra. Det blev bygget af buddhistiske munke for omkring århundreder siden og er virkelig en stærk repræsentation af den buddhistiske arkitektur. De indviklede udskæringer er bevaret selv efter så mange år og er nogle af de historiske steder, som vores land er så stolt af. Det er omkring 160 fod højt til toppen og omkring 15 meter højt. Disse huler er et godt bevis på de store buddhistiske lærdomme og ideologier. Stupaerne og inskriptionerne her er forbløffende.

1. Løvesøjler:

Løvesøjler

Løvsøjlerne findes ved indgangen til karla buddha -hulerne. Den stærke klippeformede repræsentation af tre løver ser storslået ud. Templet giver dig en meget fredelig atmosfære og er et sted, du helt sikkert bør besøge. Det er virkelig fantastisk at se, at på trods af så mange års bortgang er disse værdifulde billeder og strukturer blevet værdsat og værdsat.

2. Den buddhistiske meditationshal:

Den buddhistiske meditationshal

Karla -hulerne er det rigtige sted at meditere og overveje. Den buddhistiske meditationshal her er dynamisk. Arkitekturen, søjlerne og designene, der bruges, er noget, der vil bedøve dig. Indgangen til dette sted er formet som en hestesko og er den buddhistiske Chaitya, der besidder en stupa indeni.

3. Skulpturer:

Skulpturer

Chaitya i Karla Caves er blevet prydet med smukke og vidunderlige skulpturer og billeder. Arkitekturen er helt utrolig. Der er 37 søjler inde i gangen, som dybest set er figurer af mænd, kvinder, elefanter og løver. De opretter to parallelle rækker og er virkelig noget, der vil fascinere og interessere dig.

4. Eksotisk tag af Karla Caves:

Eksotisk tag i Karla Caves

Hver eneste struktur og skabelse af Karla -hulerne er eksotisk i udseende, det samme er taget. Det består af teaktræ, og de tunge planker er blevet hugget og fikseret på en sådan måde, at de ikke er faldet sammen endnu. Dette er et sandt udtryk for det håndværk, der eksisterede tilbage i. Inskriptionerne på søjlerne var normalt på pali- eller sanskritsprog

5. Kong Asokas bidrag:

Kong Asokas bidrag

Kong Asoka, der havde vendt sig mod buddhismen mod sin tilbagelænet alder, havde bygget en del buddhistiske templer, nogle af dem var også i Karla -hulerne. Han sørgede for, at mange Chaitya’er blev bygget, så religionen spredtes vidt og bredt til steder over hele verden.

6. Unikke udskæringer af Buddha:

Unikke udskæringer af Buddha

Der var mange grotter, der blev etableret, hvor buddhistiske munke ville drive deres skoler. Disse huler er virkelig et eksempel på den kunstneriske evne, der eksisterede i de dage. De indviklede udskæringer, der så vellykket viser billedet af Buddha, er fascinerende for øjnene. De stiklinger, der omgiver det, er alle mere attraktive og maleriske.

7. Elephant Head of Karla Caves:

Elephant Head of Karla Caves

Elephant Head of Karla Caves ser forbløffende ud. Elefantens hoved ser ud til at være ægte i en enkelt sten. Der var ganske mange billeder og strukturer, der blev brudt af mennesker, men den gode del er, at fantastiske kreationer som disse stadig er bevaret, og de ser eksotiske ud som nogensinde.

8. Ekveera Mata Mandir:

Ekveera Mata Mandir

Ekveera Mata Mandir er en nylig konstruktion af Karla -hulerne og blev ikke bygget i det 2. århundrede f.Kr. Ekveera er en berømt hinduistisk gudinde, der for det meste tilbedes af fiskerne i denne region. Hun er også ret berømt på steder som Mumbai.

9. Dynamisk indgang:

Dynamisk indgang

Indgangen til Karla Caves er smuk. Der er også bygget vinduer, så sollys får lov til at trænge ind.