9 Bedste frisurer til Diamond Face Shape Female

Hvis dine kindben er forholdsvis bredere end din kæbelinje, kan du hævde dit ansigt som diamantformet. Halle Berry, Megan Fox, Elizabeth Hurley – alle har den smukke diamant ansigtsform, og det er du også! Få mest muligt ud af dit look og flaunt det bedste med disse frisurer til diamant ansigtsformer. Fra løst hår til boller til fletninger, der er flere typer af hårklipp og frisurer til kvinder med diamantansigter, og vi satser på, at du let kan finde den perfekte til dig.

9 Perfect Diamond Face Shape Frisurer Kvinde:

Tag et kig på vores nyeste og bedste frisurer, der leder efter diamantflader, og du vil også elske dem.

1. Haklængde Bob:

bob cut til diamantformet ansigt

Diamantformede ansigter har ekstremt skarpe kæbeliner. Denne frisure vil dog hjælpe dig med at skjule en sådan tekstur. Det vil justere ansigtsrammen og gøre kanterne blødere, end de plejede at se ud. Håret ser meget blankt ud i denne stil og giver et sjovt og ungt look.

2. Sideafsnit:

Frisurer til diamantformede ansigter 2

En sideskille er en god løsning til at skjule de skarpe kanter på et diamantformet ansigt. Det giver ansigtet en anstændig vinkel og aflaster dig fra de barske kanter. Efter at have stylet dit hår på denne måde, vil folk ikke mere se på ansigtets robuste bredde, snarere vil de dreje hovederne til englekrøllerne i bunden.

3. Layered lange frisurer:

Frisurer til diamantformede ansigter 3

Lange og lagdelte frisurer vil være en af ​​de bedste stilarter, du kan tage til dit hår. Denne type lagdelt hår vil skjule kindbenens brede punkter og få dit ansigt til at se dragende ud og give et feminint look. Imidlertid vil ansigtet forblive åbent, for hvilket seerne vil lægge større vægt på panden og ikke hagen.

4. Medium pandehår:

krøllede frisurer med diamant ansigt

Dette look er blevet videreført af den verdensberømte sangerinde ‘Rihanna’. Dette look vil give et proportionelt udseende og vil dække panden delvist. Når du har stylet håret på denne måde, vil folk ikke være særlig opmærksom på den nedre del af ansigtet.

5. Kort frisure til diamantformede ansigter:

korte frisurer til diamant ansigt

Du kan perfektionere din ansigtsform ved hjælp af denne korte frisure. Denne type vinklet frisure fungerer virkelig til diamantformede former. Udseendet har været populært, efter at Victoria Beckham bar det.

6. Tousled Waves:

bedste frisurer til diamant ansigt kvinde

Kvinder med diamantformede ansigter kan style deres hår på denne bølgede måde, hvor håret er rodet. Denne frisure lindrer ansigtsvinklerne og giver håret volumen. Du kan nemt bevare dette look uden meget besvær.

7. Trækket tilbage hestehale:

diamant ansigtsform langt hår

I denne frisure trækkes det meste af håret op og bindes for at danne en hestehale. Dette er en af ​​de letteste stilarter til diamantformede ansigter. En hestehale på langt hår ser altid elegant ud. Langt og omfangsrigt hår kan styles på denne måde.

8. Centerparted Bangs:

frisurer til diamantformede ansigter

I denne frisure er håret godt skilt i midten. Hårstræk trækkes for at skjule siderne af panden. Denne type look skjuler også de dårlige vinkler på kindbenene. Frisuren ser meget naturlig og tiltalende ud.

9. Bardot Bangs:

pandehår til diamant ansigtsform

Denne trendy frisure fokuserer på sidens hårvolumen frem for den forreste del. Langt hår er den bedste ledsager til at benytte dette look. Dette look får ansigtet til at se meget mindre ud. For diamantformede ansigtskvinder vil denne frisure være det perfekte look til at bære til enhver begivenhed.