9 Bedste frisurer til Triangle Face Shape Female

Trekantet ansigtsform er måske ikke den mest almindelige ansigtsstruktur, du finder, men ansigtet har helt sikkert en følelse af elegance og et smart udseende for sig selv. Hvis du har sådanne funktioner, kan disse trekantede ansigtsfrisurer passe til dig. Med ikke mange kvinder, der har en trekantet ansigtsform, kan det være udfordrende for dig at finde den makeover, der passer bedst til dig. Men ikke længere – denne liste over haircuts og frisurer handler om egnede til at supplere dine funktioner.

9 Bedste Triangle Face Shape Haircuts Kvinde:

De trekantede ansigtsformer er typisk koniske i templet plus brede ved kæbekanten. Så hvis du vil fremhæve din topregion og kindben, så følg en frisure, der er bedre for dig.

1. Lang frisure:

frisurer til trekantet ansigtsform

I dette er bløde bølgete lange hår egnede til at lave den bedste frisure til det trekantede ansigt. Det bløde leje på denne måde tilbyder et logisk blødt look, der falder pænt på grund af lagdeling. Den midterste del fordeler ved at top adskille ansigtet opsat på to lange smalle portioner, der gør fantasien om omfang. Det er også bedst egnet på lige såvel som krøllet håroverflade.

2. Sculpting Waves:

bedste haircuts til trekantet ansigt

Frie, flydende bølger afhjælper vinkler på ansigtets bund sammen med de side-fejede pandehår slanke panden. For at gøre dette skal du smøre et stylingprodukt og derefter føntørre håret med en stor omkransende børste. Vinklet dele af hår rundt om et stort tøndejern. Anbring med en smidig holdingsspray. Det giver volumen plus hydrering ved en silkeagtig, frizz-fri ende.

3. Korte frisurer:

kort hår til trekantet ansigt

Denne frisure er ideel til, hvordan den placerer håret præcist, hvor det er nødvendigt for at få din trekantede ansigtsform til at se både fair og sammenlignelig ud. De alvorlige øverste lag tillader, at håret bliver rundere og fyldigere ud over ørerne, hvorimod ingen pandehår skaber ansigtets kontur, der kommer længere, bevæger bevidstheden til panden og forlades fra kæbekanten. Korte frisurer gennem bølger samt pandehår er også enorme.

4. Medium frisure:

trekant ansigtsform frisurer kvinde

Denne frisure er meget godt matchet med dette trekantede ansigt. Overfladen får lov til at falde blødt på plus venstre fra kæbekanten og dækker dækninger, hvor det er nødvendigt. For at vende en diagonal retning fungerer et side-fejet pandehår godt for at fange opmærksomhed. Du skal vide, at en zig-zag-del gør højden sammen med arbejdet for at konstruere længde på denne måde.

5. Face Framing Bob:

haircuts til piger med trekantede ansigter

Denne frisure afslutter præcist under hagerammen et trekantet ansigt glimrende. Det understreger kindbenene, der er det bedste kendetegn ved denne disposition. Den lille vinkel på denne bob bidrager til en nutidig følelse uden at trække for meget opmærksomhed på hagen. Påfør hårspray for at gøre dette, fordi det giver en jævn plus forbudt fordeling.

6. Skulderlængdeflip:

bedste haircuts til trekantet ansigt kvinde

Det er den perfekte frisure til trekantede ansigter, fordi den har tilstrækkelig længde til at kunne bruges som en ansigtsramme til at indsætte detaljer i kæbeområdet. Desuden flip på enderne i endnu mere ønsket bredde til bunden af ​​ansigtet plus sidedelen skaber templet komme ud mindre bred. Brug en creme-gel til at forme dit hår til at runde børsten.

7. Tynde, strandede bølger:

trekant ansigtsform haircuts kvinde

Denne frisure er bedst egnet til fint såvel som let hår, da de fjerede ender skaber en illusion af tykkere, tætte hår. Skub dit hår fuld af mængde for ekstra effekt, og prøv derfor en stylinggel, der øger størrelsen, hvis det ikke føntørrer dine lokker i curlers.

8. Lav frekvens:

klipning til trekantet ansigt kvinde

Krøl bare den nederste halvdel af dit hår vil gøre detaljer, hvor som helst et trekantet ansigt ønsker det mest. Det er nødvendigt at smøre termisk beskyttelse spray-on hår. Det beskytter dit hår ved at starte varmen i jern plus gør også, at hver krølle er endelig hele dagen.

9. Fræk Pixie:

Celebrity Trekantet ansigtshårlook

Dette er fedt såvel som ideelt til trekantede ansigter. Denne frisure viser kinderne uden at tilføje en bredde, der kan undgås, til toppen af ​​hovedet. Overfladen på toppen af ​​hovedet skaber den generelle ansigtsform til at se længere ud.