10 Hårklipp med celeb-inspireret hakelængde, 2021

Jo ældre du bliver, jo flere haser vil du sandsynligvis have med dit hår. Vedligeholdelse af et langt hår er ingen let opgave i betragtning af dine daglige gøremål og voksende ansvar. Resultatet? Du vil nøjes med en kedelig, trukket væk fra panden, som tilføjer flere år til din alder. Dette er grunden til, at eksperter anbefaler, at du prøver hårklippning i hakelængde for at ramme en opdateringsknap til dit udseende!

Hårlange frisurer er lette at vedligeholde og style hver dag. Hårklippets omrids blødgør dine ansigtstræk og afslører dit kæbeområde for et skulpturelt look. Så du ender med at se yngre, sanselig og selvsikker ud end nogensinde før!

Denne artikel diskuterer de 10 bedste kendis-inspirerede hakelængdefrisurer til kvinder, som eksperter siger er et must-try i 2021!

10 Celebrity Inspired Chin Length Haircuts for Women, 2021:

Læs med for at tage nogle frisure -signaler fra dine yndlingsberømtheder:

1. Fransk Bob i længden på hagen:

frisurer til hage længde til kvinder

Den amerikanske model Taylor LaShae giver store hårmål med sit perfekte franske bob -snit! Den lidt kortere end hakelange frisure falder ind i ‘stump’ stil, men lover at få dig til at se skarp og sydende ud. Enderne er enten børstet indad eller udad for at skabe et vintage look, der er så fransk! Dette snit tilbyder en forfriskende ændring fra det pin-glatte hår og giver et mere naturligt look. Længden kan gå ned fra læber til kæbe, afhængigt af ansigtsformen.

2. Chin-Length Curly Bob:

søde frisurer til hage

Rihanna er den ultimative glamourdronning, der elsker at eksperimentere med sit udseende. Spottet på dette billede er popgudinden, der har en elegant, krøllet bob. De glatte, veldefinerede krøller fremhæver hendes ansigt og afslører hendes skarpe, fantastiske træk. Hvis du har naturligt tykt og sort krøllet eller bølget hår, er denne frisure ideel til dig. Brug bare en krølle-definerende creme til at udjævne ringlets og scrounge med fingrene for at komme i gang!

3. Hakket længde hakket Bob cut med front Bangs:

hakelængdehår med pandehår

Vores næste inspiration kommer fra ‘Game of Thrones’ berømmelse, Maise Williams. Maise er kendt for at lege med sit hår for at være foran alle i stilspillet. Her kan du bemærke stjernen med en brunettefarvet hakket klipning, der ser ubesværet stilfuld ud. Den kantede kæbe-lange haircut er parret med en forreste bob for at skjule den overdrevne rundhed og skabe et skulpturelt look. Prøv denne, hvis du vil undgå at se for almindelig og kedelig ud!

4. Kæbelængde Straight Bob:

kæbelængde frisurer kvinder

Den britiske skuespiller Rosamund Pike sætter ild til internettet med sine billeder i et knivskarpt bob-snit. De lige udskårne kanter skaber en perfekt ansigtsrammende effekt uden at prøve for hårdt. Denne stil fungerer godt for folk med fint hår og foretrækker simpelthen at ‘vaske og gå’! Sammen med at fjerne den overskydende masse fra dit ansigt, kan du også spare masser af tid ved at style dit hår. Til særlige dage kan du få tilbehør med bobby pins eller bånd!

5. Hakelængde Wavy Bob:

bølget hår i hagen

Populær skuespillerinde Charlize Theron giver noget tiltrængt hårinspiration til ældre damer! Hun esser bob-skåret som en proff og giver os en lektion eller to om at bære den hakelange teksturerede bob-trend. Her ses skuespilleren, der har en bølget bob, der skaber en strukturel effekt på ansigtet. Det ideelle er at se naturligt ud, men alligevel sofistikeret og tiltalende! Hvis du er en blondie, er tilføjelse af mørke højdepunkter til rødder en god bølge for at skabe et omfangsrigt look.

6. Chin-Length Sleek Bob:

hage længde frisure glat hår

Den berømte amerikanske model Bella Hadid ejer helt de hager, der græsser haircut-tendenser! Her ses Bella posere selvsikkert i sin slanke bob med afrundede kanter. Frisuren ser elegant og elegant ud på samme tid! Det giver dig et lettere udseende og gør styling mindre besværlig. Du kan prøve et utal af udseende med dette som det tidløse centerpartitionerede look, sidefejede look eller endda tilføje nogle pandehår til at dække din pande.

7. Hakelængde Pixie Bob cut:

hage længde hår kvinder

Håndteringen af ​​sødheden af ​​Anne Hathway i korte hårklipp er bare ikke let! Den amerikanske skuespillerinde elsker at hugge sine låse for at holde det let og let. Ideen er at kaste de overskydende lag af hår og fremhæve de bløde, feminine træk i ansigtet. Hvis nissen er for fed til dig, prøver du denne unikke nisse-bob-snit, der ligger lidt over kæbelinjen. De slørede bølger skaber en korrekt tekstureffekt til dit look og får dig til at se mere naturlig ud.

8. Hakelængde Vinklet Bob:

korte frisurer med hage

Amerikansk sangfornemmelse, Kehlani Ashley Parrish foretrækker at holde den kort og sød i disse dage. Den vinklede bob, der ses her, fremhæver den skarpe kæbe for at give et øjeblikkeligt ansigtsløftning. Denne stil er ideel til folk med runde eller buttede ansigter for at skjule hovedparten og fremhæve de bedste træk ved deres ansigt. Eksperter anbefaler at gå lidt over eller under hagelængden for de bedste effekter. Hvis du ender med stumpe kanter på tværs af længden, børster du dit hår sidelæns for at skabe et ‘vinklet’ look.

9. Haklængde Messy Bob Cut:

bedste hårklipp i hagen

Amerikansk skuespillerinde, Oliver Wilde indbegrebet ‘smart’ og ‘sanselig’ i denne korte frisure. Den hakkelange hakkede bob tilføjer en flot tekstureffekt til håret og undgår at se for “kantet” ud. Denne frisure er ideel til mennesker med tyndt og slapt hår til at pumpe lidt volumen op. Rodede strandbølger dækker også skarpe vinkler hos mennesker med firkantede eller boksede ansigter. De tilføjer en flot afrundet effekt til at skære kæben og skabe højde i kronesektionen.

10. Haklængde lagdelt Bob Cut:

hakelængde lagdelt hår

Amerikansk skuespillerinde og sangerinde Britanny Snow valgte at omfavne hagen i længden og oh boy! Hun nåede det! Det lagdelte bob -snit, der ses her, skaber en illusion af mere volumen til et ellers tyndt og fint hår. For dem med tykt og tæt hår reducerer klipningen massen og får dig til at føle dig lys. Derudover tilføjer de ujævnt hakkede lag på boben lidt bevægelse og skaber et mere piget look. Du kan endda parre den med en fryns for en stilfuld, men alligevel let vedligeholdelsesfrisure!

Det er nogle af de bedste celeb-inspirerede søde frisurer til hår i længden! Så frygt ikke mere, og følg stien til dit foretrukne forbillede for at se tendensen. Hvis du stadig er i tvivl, så tøv ikke med at tale med en frisør, inden du fører dit hår gennem saksen. Så hvilke af disse kæblange hårklipp er du villig til at prøve?