9 Bedste og stilfulde Twist -frisurer til kvinder

Når du taler om frisurer især til langt og mellemlangt hår, så er twist -frisurer den bedste, der ser godt ud på alle slags ansigter, fordi du kan finde en række forskellige stilarter i et twist. Et par twist frisurer kan forvandle grundlæggende hestehale til den smarte frisure. Desuden kan det aflaste dig fra brugen af ​​curlers, forstærkere og kemikalier, fordi denne stil kan beskytte håret mod skader fra daglige rutinemæssige brud. Man kan bekvemt bære dette elegante look derhjemme, fordi det kræver lav vedligeholdelse, alsidig, beskyttende og let at lave stil. Nu skal du beslutte, hvilken type stil du har brug for, f.eks. Twist-up, knyttet, kort, ned, krøllet og lige.

Twist frisurer Main

Denne stil er trendy i Afrika, hvor folk foretrækker fladt twist og mini-twist. Denne stil opnås ved at dele den lille del af håret og vride den tråd, igen vride en anden streng, senere ved at vride begge tråde med hinanden. De fleste af de afrikanske folk vælger denne slags twist for at beskytte deres hår mod solskader og andre eksterne kemikalier. Det moderne twist er imidlertid en enkel fransk stil flettet eller pony- eller bolle -stil, der er velegnet til et dagligdags look. Her i denne artikel finder du forskellige twist -frisurer til forskellige formål og lejlighed.

9 Bedste og lette Twist -frisurer til kvinder i 2021:

Her er de mest berømte twist -frisurer til kvinder med billeder. Denne sommer skal du prøve disse frisurer og få et andet udseende end de andre.

1. Rodet fransk twist:

Rodet fransk twist

Dette er let at lave frisure på arbejdet. Det ser smart og trendy ud og gør langt hår let håndterbart. Alt du skal gøre er at holde alle hårstråene sammen og vride lodret mod hovedets lave ryg og stikke det fast.

 1. Kam håret forsigtigt og spray stylinggel på det
 2. Hold nu håret som du har tænkt dig at lave ponyen
 3. Start nu med at rulle ponyen lodret som vist på et billede fra hårkanten.
 4. Rul ponyen, indtil den bliver som en stående cylinder med hele hårstrengen inde i den mod hovedet.
 5. Dette er den del, hvor du bestemmer, om du vil flade eller puffet bolle
 6. Beskyt nu hårcylinderen med en u-formet pin eller bobby pin. Sæt stiften ind i hårets rolle, og opbevar den sikkert, så cylinderen er intakt i sin position og resten af ​​håret ikke løsner –up.

Denne twist -frisure er velegnet til ovalt, slank og diamantformet ansigt til kvinder i alderen 25+. Bær denne stil ved enhver lejlighed, men vil passe mere til fester. Nu er her trinene til at lave denne stil derhjemme

2. Simple Twist Hairstyle:

Enkel Twist frisure

Du har brug for et par twist -frisurer, der er nyttige, når du har travlt. Denne af den slags, lav en midterskille og vrid en streng fra hver side. Deltag og pin det på bagsiden. En glimrende erstatning for normalt halvt hår, som man gør og enkelt også.

 1. Kam håret forsigtigt, og fjern det, så det ikke floker sig, mens det laver bolle, og der vises en bolle
 2. Del håret i 3 sektioner som vist på billedet.
 3. Tag de små hår fra midten af ​​hovedet og stikk det bagpå med clips eller bobby pins. Løsn stilen, så den ligner træk i midten af ​​hovedet. Træk i nogle hår for at give det et pustet udseende.
 4. Bær nu alt håret på en måde, som du planlægger at lave en pony.
 5. Hold håret lodret som vist på billedet fra hårets kant.
 6. Start nu med at rulle håret rundt om hånden fra kanten mod hovedet og giv det cylindrisk form.
 7. Når lodret en cylindrisk form af hår vises derefter stikke det med u-formet pin eller bobby pin på bagsiden forlader cylinderen i form. Så når cylinderen er dannet, skal du stikke den inde mod hovedet.
 8. Nu er din rodet bolle twist -frisure klar.

Denne stil er let at lave og passer godt til alle slags kjoler, enten indiske eller vestlige. Kvinderne i aldersgruppen 25-35 kan bære denne stil regelmæssigt. Ser for det meste godt ud på runde, ovale og diamantflader, hvis du falder ind under denne kategori, så læser de fleste trin til, hvordan du gør denne bolle, mest.

3. Twisted with A Bun:

Twist frisurer 8

Lang, omfangsrig har brug for en frisure, der er let at lave. Denne frisure er en livredder for sådanne mennesker. Alt du gør er at vride tykke hårstrå fra begge sider foran og lave en hestehale på lænden. Lav derefter en simpel bolle fra hestehale for at få en pæn og overskuelig frisure.

 1. Kam håret forsigtigt og lad det være frit, hvis du vil have et bølget udseende.
 2. Du kan også bruge sprayen til at give et hoppende look til håret.
 3. Tag nu små portioner hår fra begge sider af panden.
 4. Du kan enten vælge en midterste skillevæg eller have sidepartitionen til denne snoet bollefrisure.
 5. Begynd nu at vride en hårstreng i den ene ende, vrid håret forsigtigt i en rund form.
 6. Vend igen en anden hårstreng på den modsatte side af hovedet.
 7. Hold nu begge vendinger bag på hovedet som vist på billedet.
 8. Fastgør begge de snoede hårstrå bagpå med et gummibånd.
 9. Begynd nu at indsætte og udrulle hårstråene fra den pony fra begge sider af ørerne. Gentag denne proces, indtil du finder alle hårene inde i ponyen, der efterlader den som en måneformet bolle på bagsiden.
 10. Fastgør bollen med en bobby pin i midten og tilføj blomster til pynt.

Denne stil ser godt ud på teenagepiger og kvinder i alderen 25-35 år, der har et ovalt, slankt og diamantformet ansigt. Bær denne stil med afslappede kjoler, nederdele, jeans og andre indo-vestlige kjoler. De fleste foretrækker denne stil til fest i dagtimerne, nu er her tipsene til at lave denne stil derhjemme.

4. Enkel frisure Pony Tail med snoet hår:

Vridning af hår og stramning af det med et gummibånd bliver en twist -frisure. Det er meget enkelt at lave og let at administrere for alle slags hår.

 1. Lav to skillevægge fra midten af ​​hovedet.
 2. Vælg enten til venstre for at beholde ponyen, da den sidder pony -stil med vridninger.
 3. Hvis du laver pony i venstre side af dit ansigt, skal du holde den partition af hår og lave en sidepony er kun en halv portion hår som vist på billedet.
 4. Tag nu en modsat side eller en anden halvdel af hovedets hår og del håret igen i tre portioner.
 5. Begynd nu at vride hårdelen på den anden side af hovedet som vist på billedet ovenfor og fastgør det med gummibånd igen med en allerede lavet pony.
 6. Vend igen anden og tredje del af håret på bagsiden og fastgør det med et gummibånd. Nu er din perfekte twist -frisure klar.

Det passer godt med krøllede, bølgede og lige hår. Denne teenagefrisure er velegnet til piger i alderen 16-25 år til gymnasier, kontorer og skoler, og går desuden godt til enhver form for ansigtstype og kjoler. Det er så enkelt at lave til enhver pige, der har langt hår; her er trin til, hvordan du laver denne stil derhjemme.

5. Bølget Twist Hair:

Bølget Twist Hair

Denne twist-frisure kan laves til alle aldersgrupper fra børn til voksne og endda mellemlangt hår. Lav en prating foran (side eller center efter eget valg) og tag en lang tråd foran. Lav bløde vridninger fra begge sider og saml det bagpå. For børn kan du få adgang til den snoede del for at få den til at se trendy ud.

Det er perfekt lavet kunstige vendinger, der er velegnede til fester, afslappede udflugter og sjov. De fleste kvinder i alderen 22-30 år bærer denne stil med jeans, korte nederdele og vestlige kjoler. Det går også godt med indiske kjoler.

6. Halo Twist:

Halo Twist

Dette er en omsluttet frisure, hvor du begynder at vride håret fra den ene side foran og gradvist tilføje tråde, når du bevæger dig tilbage. Helt hår bruges til at lave et twist op til det punkt, du startede vendingerne fra. Dette er let at lave og giver et elegant look. Stilen kan også gøres til formelle lejligheder.

Dette er velegnet til funktioner som opera og aftensmad med en kjole og en dyb halskjole. Hvis du har et rundt, ovalt, slank og diamantformet ansigt, så passer dette perfekt til dig. Aldersgruppen til at bære denne stil er 25-35 år.

7. Simple Front Twist:

Enkel Front Twist

Frisuren er meget enkel og ser stilfuld ud. Lav en sidedel til dit hår, og på den større side tag en tyk tråd. Vrid det op til bagsiden af ​​øret og pynt det pænt. Stylingen er let at lave og gør håret håndterbart. Det giver også en flot tekstur til glat hår.

Hvis du planlægger at tage på en ridetur eller en officiel frokostfest, kan du bære denne twist -frisure med afslappede såvel som formelle kjoler. Indiske piger kan bære denne stil til at gå på college og skoler.

8. Bohemian and Rope Twist:

Bohemian and Rope Twist

Dette er et meget klassisk look. Du tager tykke hårstrå forfra og laver et bohemisk twist til bagsiden, derefter med håret lige kæmmet forfra, får du reb til at vride til spidsen af ​​håret og forsegler det. Det holder håret intakt i lang tid og ser smart ud på samme tid.

Denne elegante reb twist-dragter passer til teenagepiger, men kvinder i alderen 22-30 kan også bære den med vestlige kjoler, især med korte nederdele. Dagsturen, besøg i templet og sjov udflugt med venner er en passende anledning til denne stil. Passer bedst til rundt og rektangel ansigt.

9. Elegant snoet frisure:

Elegant snoet frisure

Denne frisure er aldrig gået af mode. Det er meget pænt at se ud og gør langt hår håndterbart og ryddeligt. Skillevæggen er dannet foran, og den ene side er snoet. Derefter laves en kæmpe bolle på bagsiden; høj eller lav efter eget valg. Dette giver et meget klassisk look.

Planlægger du at tage på date med din chef eller din kontorfest, så er denne stil perfekt med den formelle slim fit kjole. Alle kvinder tilhører aldersgruppen 30-40 kan bære denne stil og passer kun med ovalt og slankt ansigt.

Tips til at opretholde Twist Hairstyle:

Twist frisure er let at styre derhjemme, alt hvad du behøver er rent, oliefrit og hoppende hår, så vendinger vil se godt ud på det. Her er tipsene til at bevare twist -frisurer i lang tid.

 1. Regelmæssig vask og pleje af hår er påkrævet ved regelmæssig tid.
 2. Brug stylingsprayen i slutningen af ​​stilen, så håret ikke glider fra bolle eller pony eller twist.
 3. Tør ikke hår med tørretumbler, fordi det dræner fugt og beskadiger håret.
 4. Snoede boller ser godt ud på bølget eller krøllet hår, så undgå brug af fladjern til glatning af hår

Twist -frisurer er lette at lave til alle hårtyper, enten lange eller mellemstore. Desuden er det bedste ved at have denne form for frisure – det passer til enhver kjole, lejlighed, alder og behagelig at have på. Det vil reducere stueudgifterne, da alle kan gøre det lettere. I denne artikel har vi nævnt alle former for letfremstillede frisurer, der kræver færre anstrengelser. Hvis du ikke har valgt nogen stil endnu, vælger de en og prøver det i dag for et trendy og stilfuldt look.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Er et afrikansk twist ude af mode?

svar: Ingen afrikanske vendinger er stadig på mode, men det er svært at lave dagligdags stil, fordi det også kræver ordentlig pleje, tid og opmærksomhed til hår.

Q2. Mit hår er silkeagtigt og glat, men kan ikke bære nogen frisure?

svar: For silkeagtigt og glat hår passer hestehale med snoet frisure bedst, da det ikke vil virke og let at styre. Vridning af hår kræver ikke en bestemt slags hår, så du kan prøve at vride frisurer til det perfekte look.

Q3. Hvor skal man bære twist -frisure?

svar: Du kan bære denne stil hvor som helst når som helst, som den går til alle lejligheder og kjoletype. Vælg dog stilen efter ansigtstypen.

Q4. Mit hår er kruset og får enhver form, når der bæres en ny frisure?

svar: Twist frisure vil sætte sig bedst på kruset hår, da det får håret til at se bølget, hoppende ud med masser af volumener, og hvis du vil folde dit hår ud, vil det skabe krøller på håret, der bliver en anden frisure til kruset hår.