9 nye britiske frisurer, der passer til alle hårtyper

Planlægger du at vise en ny eller fed type britisk haircut? Men ved du ikke, hvilken der ville være bedst? Du er kommet til det rigtige sted. Med så mange forskellige hårklippemuligheder i disse dage, er det simpelthen for meget forvirring. Heldigvis har vi disse smukke udstillingsvinduer med forskellige og unikke britiske frisurer, og vi er sikre på, at en af ​​dem bare vil tage pusten fra dig.

Bedste britiske frisurer til mænd:

Lad os se på de 9 bedste britiske frisurer.

1. Buzz Cut:

Buzz Cut

Denne britiske haircut er mest populær af militærfolkene. Denne haircut involverer meget færre indsatser på vedligeholdelse og ser stadig godt ud. Du skal stadig holde kontakten med din barber for regelmæssige trimningssessioner, så klipningen forbliver intakt. Dette er perfekt til mennesker, der har tyndt hår. At dyrke en skægstubbe følger med.

2. Sidefejningen:

Sidefejningen

Denne type britisk haircut fra 50’erne er meget lav indsats, lav vedligeholdelse også. Du behøver ikke mange anstrengelser for at få det til at se godt ud. Det ser godt ud for mennesker, der har krøllet eller tykt hår. Det går ikke alt for godt sammen med lige hår, da lige hår har brug for en anden form for behandling og frisure.

3. Long-cut:

Det lange snit

Dette er også en britisk frisør med lav vedligeholdelse, der ikke kræver store anstrengelser for at holde den i form. Du behøver heller ikke gå til en barber ofte. En perfekt kombination til krøllet, bølget eller tykt hår, da denne stil gør fuld brug af det.

4. Afgrøden:

Afgrøden

En af de store britiske frisurer mandstype, der kan sportes af alle, der ikke kan lide at bruge tid eller pille ved deres hår. Fantastisk med kort og tykt hår, og denne type hår kan let styles efter brugernes behov. Dette ser perfekt ud for alle.

5. Kort Bob -hår:

Kort Bob -hår

Dette er en af ​​de smukkeste britiske frisurer, hun ser ud til, og som kan bruges af alle kvinder. De fantastiske bobs omkring hvert øje ser bare slanke og smukke ud. Du kan holde den kort eller lang og vil også være fantastisk til tynde hår. Dette er en af ​​de mest populære frisurer.

6. Den glatte ryg:

Den glatte ryg

Hvis du leder efter britiske mænds frisurer, skal du ikke lede længere. Denne frisure har været i brug siden 1920’erne, og den bruges stadig af både mænd og teenagere, fordi den er alsidig. Det kan fungere på de fleste hårtyper, men mest med finere hår til det slanke look. Til krøllet hår er det tilrådeligt at bruge en hårcreme eller lignende produkt.

7. Sideafskeden:

SideafskedenDenne type frisure har været britiske haircuts mandlige særlige kærlighed i århundreder, begyndende fra 1800’erne til selv i dag. Mange berømtheder har vist dette look. Fantastisk til mennesker med glat hår, som med krøllet hår, vil det ikke være muligt at få den samme glatte effekt. Derfor er dette den helt rigtige stil for mennesker med lige hår.

8. Cæsarskåret:

Cæsarskåret

Dette Caesar -snit er et dejligt britisk haircut, uanset hvordan du ser på det. Det er et kort, hakket snit, der tager sig af din tilbagegående hårgrænse. Det gør folk mindre komfortable og er fantastisk til folk, der har tyndt hår eller en tilbagegående hårgrænse.

9. The Quiff:

Quiffen

Hvis du elsker Elvis Presley eller David Beckham, ved du med det samme, at denne frisure er for evigt varig og dermed kan være en af ​​de britiske frisurer 2018 år. Det forreste hår er hævet, hvilket giver det et højdeudseende. Fantastisk til folk, der ikke har lange ansigter, da dette får dit ansigt til at strække sig lidt og give det et meget rent udseende.

Derfor kan vi se, hvor meget frisurerne har ændret sig og udviklet sig gennem årene, og hvad der er de mest populære på den britiske grænse. Nogle stilarter har været i gang i årevis, mens nogle bare er nye. Således giver det meget mening at vælge en af ​​disse som din daglige klipning, fordi de alle ser så meget spændende ud.