9 Nye europæiske frisurer til kvinder og mænd

Europa har været i spidsen for at opfinde så mange frisurer, som vi ser i dag. Det er virkelig svært at fatte, hvor meget vi har udviklet os så meget gennem årene. Nyt udseende, nye frisurer overalt. Fra pompadour til quiff, fra falmet look til beskåret look – du kan få det hele.

Bedste europæiske frisurer til kvinder og mænd med billeder:

Lad os tjekke nogle af de bedste stilarter, Europa har at tilbyde,

1. Pompadour Haircut:

Pompadour Haircut

Hvis du ønsker at få en europæisk haircut, så få absolut dette pompadour -look. Opkaldt efter Madame de Pompadour, dette hårklipp blev berømt med Elvis Presley. Frisuren har korte sider med håret stylet i opadgående form og også mod ryggen. Dette er bestemt en af ​​de bedste mænds europæiske frisurer.

2. Quiff -frisuren:

Quiff -frisuren

Hvis du elsker europæiske korte frisurer, kan denne smukke quiff -frisure måske gøre tricket. Quiff kan udføres på forskellige måder, herunder kort og piggformet, såvel som i omfangsrig, men rodet form. Mulighederne er uendelige. Det er altid påkrævet at holde resten af ​​håret lille for at rumme det store forreste hår. Dette er absolut en af ​​de mest foretrukne europæiske mænds frisurer.

3. The Fade Haircut:

The Fade Haircut

Hvis du leder efter europæiske korte haircuts, så få denne fade -haircut. Den mest populære falmede haircut er den koniske stil. Tidligere blev falmede haircuts kun brugt til kortere hår. Nu bruges den af ​​alle slags hårtyper. Der er også forskellige former for falmede frisurer at vælge imellem. Dette snit er utvivlsomt en af ​​de bedste nye europæiske frisurer.

4. Slicked tilbage hår:

Slicked tilbage hår

Dette er en af ​​de mest unikke europæiske korte hårklipp, du kan finde. Dette hårklipp omfatter sider, der enten er underskåret eller falmet, mens toppen har hårlængde nok til at blive kæmmet mod bagsiden af ​​hovedet. Du kan bruge forskellige hårprodukter som pomade osv. Du vil altid se slank og stilfuld ud i dette hårklipp.

5. Moderne Pompadour med høj hudfade:

Moderne Pompadour med High Skin Fade

Hvis du vil have en haircut i europæisk stil, skal du ikke lede længere end denne frisure. Dette hårklipp er en dejlig blanding af pompadour sammen med en fade, der er høj hudtype. Det, der gør denne stil mere smuk, er dens moderne udseende på alt. Denne er således et must for alle, der får en ny europæisk klipning.

6. Høj hudfade med kam over og skæg:

Høj hudfade med kam over og skæg

Hvis du ønsker at have en Euro -frisure, kan dette passe dig. Dette hårklipp kommer med en fade, der er helt hud-kramme, og toppen af ​​hovedet har normal størrelse lange hår, der er kæmmet over-hvilket giver fronten et perfekt løft og struktureret udseende. Dette hårklipp ser godt ud, især hvis du har et skæg.

7. Taper Fade med Spiky Hair:

Taper Fade med Spiky Hair

Hvis du leder efter en haircut i euro-stil, kan dette hår med pigge gøre tricket. Siderne på hovedet er moderat falmede, hvor toppen har mellemstore hår, helt glattet og giver dig den piggede fornemmelse. Dette snit ser cool ud og er slankt. Der er også meget stil og trend i dette hårklipp.

8. Bob Cut:

Bob Cut

Hvis du leder efter den mest populære europæiske frisurer kvindetype, så er det denne du skal få. Dette bob -snit har været enormt populært blandt europæisk kvinde og kan passe til din stil, uanset om du har glat eller bølget hår. Dette snit kan også fungere på korte såvel som lange type hår. Denne stil ser meget smuk og trendy ud.

9. Kort Pixie -stil:

Kort Pixie -stil

Hvis du vil have en europæisk frisure, kvinder skriver hårklipp, så vil dette være det bedste til at få dig til at se yngre og yndig ud. Denne haircut har beskåret frisure, som er kort over hele hovedet. Frisuren ser også meget smuk og dejlig ud. Dette snit kan stærkt anbefales.

Nogle gange er det bedre at omfavne ændringen, og det er det, disse stilarter handler om. Hver har deres særpræg og udseende, der altid får dig til at se cool og stilfuld ud. Mange af de populære frisurer stammer fra Europa, så hvorfor ikke prøve dem? Denne liste hjælper dig præcist med alt det.