Måder at bekæmpe kørsel i beruset lovovertrædelse

Trafikbetjenten kan kun oplyse og arrestere dig, hvis de har en sandsynlig årsag til kørsel i beruset tilstand. Hvis der ikke er nogen sandsynlig årsag, og du blev anholdt eller tilbageholdt, kan årsagen afvises.

For eksempel, hvis du blev stoppet af en betjent, mens du kørte omkring 2 om morgenen, men ikke havde gjort nogen overtrædelse eller overhovedet, kan du sige, at trafikbetjenten stoppede dig for at være på vejen på et tidspunkt, hvor barer normalt lukker ned. Ethvert bevis indsamlet på nuværende tidspunkt kan ikke bruges mod dig.

På samme måde er der mange andre måder at bekæmpe en billet, der involverer DWI. Men du skal vide, at DWI er lidt anderledes end bekæmpelse af trafikbilletter.

Måder at bekæmpe kørsel i beruset lovovertrædelse

Defekte åndedrætstests:

DWI -åndeprøverne, der bruges af betjente, har mange fejl i dem. De test, der foretages af disse enheder, kan have følgende problemer.

  • Politiet har muligvis brugt det forkert
  • Du kan have en fysiologisk tilstand, såsom gastroøsofageal reflukssygdom
  • Selve instrumentet kunne have fejlet

En DWI -ånde -test er uden tvivl en af ​​de mest almindelige og populære måder at måle de tiltaltes BAC på, men det er ikke altid den bedste eller nøjagtige på grund af det faktum, at disse enheder ikke kan måle den faktiske mængde alkohol inde i dit blod. Det måler kun mængden af ​​alkohol, der i øjeblikket er til stede i dit åndedræt, og konverterer det derefter til at fortælle, hvor meget mængde ‘kunne’ være i dit blod.

Som følge heraf er åndedrætstest unøjagtig og kan let forsvares mod.

Slankekure kan påvirke test:

Hvis du er på en specialiseret diæt, især dem, der begrænser kulhydrater og fremmer kun proteinkost, kan dette narre en DWI -åndeprøve og kan resultere i en falsk høj BAC.

Blodprøver er ikke altid også nøjagtige:

Lad os sige, at du ender med at give dit blod til testning af DUI/DWI. Selv denne metode er ikke præcis på grund af blodfermentering, blodforurening og forkert opbevaring af din blodprøve.

Du kan bruge disse faktorer til at bekæmpe billetten og nemt sige, at de opnåede tests ikke er nøjagtige. Afhængigt af omstændighederne kan din forsvarsadvokat let være i stand til at udelukke blodprøver fra beviserne.

Du har aldrig kørt:

Politiet skal bevise, at du kørte oven i købet, at du kørte i påvirket tilstand. For eksempel, hvis du var ude for en ulykke, hvor ingen så, at du kørte i bilen, og politiet fandt dig ud, efter at bilen var parkeret, vil det være umuligt at bevise, at det var dig, der kørte bilen.

Kom i kontakt med forsvarsadvokat:

Når tingene går ud af hånden, og du ikke ved, hvad du skal gøre næste, skal du kontakte Collin County kriminel forsvarsadvokat. Kriminalforsvarsadvokaterne har stor erfaring med håndtering af sager vedrørende alkohol.

Uanset om du var involveret i en ulykke eller bare blev stoppet af politiet for at køre beruset, kan du finde en pålidelig advokat til at hjælpe dig.

Published
Categorized as Rejse