9 Seneste bohemske frisurer til enhver hårtype

Med begyndelsen af ​​de kolde årstider er der markeret mange datoer på din kalender, der markerer alle de dage, du vil være sammen med enten dine venner, familie eller din betydningsfulde anden. Med så mange fester i kø den ene efter den anden, er det uden tvivl et besvær at vælge udseende til hver lejlighed. Gudskelov for de forskellige frisurer, der helt sikkert vil rocke alle frisurer og gøre din rejse til en super succes.

Bedste boheme frisurer med billeder:

Her er de top 9 boheme frisurer, som du absolut skal prøve.

1. Messy Up Do:

boheme frisurer

En Up do formodes at være en klassisk bryllupsfrisure, men i disse dage vælger damer og frisører et væsentligt mindre organiseret udseende, betydeligt løsere og mere regelmæssige. De får ikke kun den dame-lignende elegance frem i dig, disse rodede tråde skildrer også din noget vildt frie ånd.

2. Shaggy Boho:

Shaggy Boho

Den shaggy Boho er bang mod trend iført dit hår tabe og rodet til festen bliver mere mainstream, ingen klage, ingen rigtig styling, simpelthen lurvet og almindelig. Der er masser af sorter på dette look, du kan inkludere en sammenfletning, du kan trække noget hår tilbage, bære det bølget, eller den mest elskede er en blomstrende laurbær med det. Så hvis du godt kan lide det mere almindelige look, og du skal vise dine lange låse frem, så er dette stilen for dig.

3. Lang og løs:

Lang og løs

Lange og løse festfrisurer er varme. Et landsmøde med din familie og slægtninge kører godt med stilen. Med skinnende pandebånd på kryds og tværs over templer, lad krøllerne naturligvis flyde over dine skuldre, og har ikke noget imod at se ekstremt attraktive ud.

4. Halvt op:

fjerde

Boho halv-up stil understreger et flettet pandebånd. Masker det halve hår op og ender i et slips. Du kan bruge søde boho -stilklip til at fastgøre disse lokker sammen. Påfør en blomst over den snoede flok, og du er alle klar til at rocke dansegulvet.

5. Fletninger Pony:

Fletninger Pony

Fletninger pony med en blomst, et materiale eller et nyt flor pandebånd udseende er en alternativ hot boho frisurer. Det bedste ved denne frisure er, at den er ekstremt elegant og alligevel ubesværet stilfuld. Og især med de hårnåle, der stikker ud fra dine smukke lokker, vil din pony se langt væk fra det sædvanlige kliniske udseende, den giver, når den er parret med en smart jakkesæt.

6. Twisted Crisscross Braid:

Twisted Crisscross Braid

Dette er blevet en af ​​de mest fascinerende fletninger, du nogensinde vil se. Denne ‘krydsning’ twist er meget hurtig og enkel at gøre. Andre vil blive forbløffet over omridset og ville ikke tøve med at spekulere på, hvordan du gjorde det.

7. Vandfaldsfletning:

Vandfaldsfletning

Denne sammenfletning dækker hele dit hoved og ser ud som om det i det væsentlige falder ind i dit hår. Det er en tabt, dejlig vævet tiara. For at afslutte alting skal du til sidst lave en flettet rose, der tilføjer en behagelig fuldstændig berøring til din stil.

8. Fransk flettet hårbånd:

otte

Ved du hvordan man fransk fletning? Så tager denne frisure dig slet ikke tid til at mestre. Kræver kun et par drejninger i dine hænder, dette franske snoede hårbånd er så prinsesse-y og får dig til at gape ved din egen refleksion og spekulere på, om det virkelig er dig.

9. Slår i net:

ni

Få de irriterende klatter af hår ud af dit ansigt i tide til dine aftenfester og få sammenkomster, mens du selv nu ser sat op sammen ved at maske dit pandehår til et hårpandebånd. Hvad er mere elegant end at have en super sød frisure til at gå med dine søde blonde kjoler? Muligvis ikke rigtig noget.