9 Seneste Preppy frisurer til kvinder og mænd at prøve

Gad vide hvorfor det kun er kvinder der tager sig af deres hår og frisure ?? Så tager du fejl, denne artikel peger på top 9 Preppy-frisurer, der nævner, at fyre har en ren og velkammet frisure, der får piger til at gå amok. Drenge og mænd, der kan lide godt kæmmet, ren stå op denne frisure er den ene. Piger og damer, der har langt hår samt kort hår, kan prøve denne anførte preppy frisure, der passer godt til formel skolekjole eller kontor kjole samt fritidstøj.

Bedste Preppy frisurer til kvinder og mænd:

Lad os tage et hurtigt kig på top 9 nyeste preppy -frisurer for at få et nyt og moderne look til denne sæson.

1. Ivy League Preppy Haircut:

Ivy League Preppy Haircut

Gutter, der kan lide det rene kammede og rene barberelook, så for dem er denne Ivy League preppy haircut en passende frisure. Dette hårklipp har en lavt skåret stil, som får det til at ligne en typisk sommerfrisure.

2. Preppy frisure til kort hår til en pige:

Preppy frisure til kort hår til en pige

Denne frisure er en enkel såvel som en stilfuld frisure, der passer godt til skolegående piger samt til damer, der har travlt og ikke har tilstrækkelig tid til at vedligeholde langt hår. Dette hårklipp har det forreste lange trinklip og formindskes tilbage med mindre mængde hår.

3. Preppy frisure til langt hår:

Preppy frisure til langt hår

Denne type pigefrisure, som de fleste af de skolegående elever kan lide at have, på grund af dens enkle og lette at binde håret. Denne frisure kræver ikke meget kæmning, den har denne rodede udsigt. Håret samles og bindes op som en sidepony.

4. Side Part Preppy frisure til mænd:

Side Part Preppy frisure til mænd

Denne form for frisure i siderne til fyre er den mest almindelige frisure blandt skoledrenge såvel som på universitetsstuderende fyre. Denne frisure, hvor sidedelen tages enten til venstre eller højre, og den anden side af frisuren har minimalt hår i forhold til den modsatte side.

5. Fringe frisure til mænd:

Fringe frisure til mænd

Denne klipning til drenge er populær blandt unge teenagefyr, da mange filmstjerner har brugt disse typer. Denne type hårklippning håret er skilt i midten, hvilket giver den preppy dreng frisurer med pigge. De to sider ligner hinanden gardin, der falder på siderne.

6. Krøllet Preppy frisure:

Krøllet Preppy frisure

Denne type frisure passer til næsten alle typer hårtekstur, men ikke til det helt krøllede hår. Denne frisure har også en sidepartition og hårets sidedel krøller med underskæringer. Dette giver det krøllede hår look.

7. Bølget Preppy frisure:

Bølget Preppy frisure

Denne form for krøllet frisure er blevet den mest populære frisure blandt unge teenagestuderende såvel som midaldrende damer. Denne frisure passer godt til kort hår, da skudt hår kan portrættere krøllerne mere fremtrædende.

8. Spike Preppy frisure:

Spike Preppy frisure

Spikes er den næste populære haircut blandt skolegående drenge indtil midaldrende mænd. Denne stil af klipning er enkel at oprette selv. Spike haircut passer godt til kort hår med mindre højde. Hair Gel påføres, og håret kæmes opad for at opnå pigge.

9. Preppy Summer Short Haircut:

Preppy Summer Short Haircut

Kort klipning passer godt til alle mænd, idet det er en fordel at bruge kort hår som sommerklip er den bedste beslutning. Den forreste del af frisuren har den buede frisure og den bageste del er trimmet godt, hvilket reducerer hårets længde.

Den preppy frisure er bestemt et rent og stilrent besvær, hvilket ikke betyder, at man bør eje en yacht eller et dyrt hus i Monaco. Det er måden, hvorpå man kan bære dem midt i livstilstanden. Prøv en preppy frisure og få det rige look.