9 legjobb indiai frizura

A nyár kemény legyőzéséhez az updo frizurák a legjobbak, és amikor a fülledt Indiáról és a nyári délről beszélünk, egy -két tudás az indiai feldobás legjobbjairól sokat segíthet abban, hogy legyőzze a nyarat a divatban . A nyár azonban csak ürügy, és egy igazi jó hajfelvarrás lehet a vallásod minden partin és alkalmon, ahol részt veszel. Valójában az updo akár gyors megoldás is, barátja azoknak a rossz hajnapoknak, és összekeveri őket egy edényben, itt van egy lista néhány gyors indiai frissítésről, amelyekből példát vehet..

A hurkolt alacsony zsemle:

indiai updo frizurák1

Valószínűleg ez a leggyorsabb trükk egy fantasztikus zsemléhez, amely nem több, mint néhány percet vesz igénybe a reggeli menetrendből. Kezdje egy puha, alacsony pónival, és manuálisan hozzon létre egy hurkot közvetlenül a nyakkendő fölött az ujjaival. Most vezesse át a pónit a hurkon, és tekerje fel a végét, hogy ott rögzítse, ahol a hurok van. Elkészült a fantasztikus zsemle.

Az alsó zsinór:

indiai updo frizurák2

Miután összegyűjtötte a haját egy puha póniba, hagyja szabadon a zár alatti darabot, és gyűjtse össze a többit egy normál kontyba. Használhat hajhosszabbítást, hogy hangerőt adjon a megjelenésnek. Kövesse a laza darabot most egy fonatba, és tekerje körbe a zsemle alját, hogy ezt a megjelenést kapja.

Az oldalsó csap fel:

indiai updo frizurák3

Ez egy egyszerű oldalsó zsemle, amely egyszerre elegáns és trendi. Összegyűjti az összes haját az egyik oldal felé, egyenként húzza be mindegyik hajat egy rendetlen tekercsbe, és tűzze oldalra. Ezt a megjelenést megelőzően a haja puha fürtöket használhat, hogy személyiséget adjon megjelenésének.

A fonott zsemle:

indiai updo frizurák4

Ez jó módja annak, hogy a fáradt tincsek ne kerüljenek a homlokodra, miközben új megjelenést kölcsönöznek a hajadnak. Ahhoz, hogy ezt a megjelenést megkapja, kezdje egy puha fonattal, lehetőleg franciával a feje tetejéről, és kígyózza végig a fej közepéig, ahol egy kis kontyba kötheti.

A Gatsby belebújik:

indiai updo frizurák5

Ezt a frizurát az egyik híres film, a nagy Gatsby inspirálta, ahol a film vezető hölgye ezt a szüreti megjelenést élvezte, úgy, hogy a díszes zenekar segítségével gördítette és behúzta a haját. Általában a szalag a fő fénypontja ennek a megjelenésnek, míg a puha zárak rendetlen feldobást képeznek az oldalán.

A magas csomó:

indiai updo frizurák6

Ez a legjobb módja annak, hogy legyőzze a nyarat, és mégis a divatjáték csúcsán maradjon. Ahhoz, hogy ezt a megjelenést kapja, egyszerűen gyűjtse össze a haját a fej közepén, majd kössön egy átlagos csomót a fej elejére, esetleg a koronájába vagy a közepébe. Egyszerű kiegészítő, íj vagy szalag növelheti a megjelenést.

A kosár tok:

indiai updo frizurák7

Annak ellenére, hogy a megjelenés valóban kissé bonyolultnak tűnhet, ha jól ismeri a mechanizmusokat, fél órán belül megnézheti. Kezdje négy szűk fonott rekesszel, majd vigye őket egymáshoz, rögzítse menet közben. Végül ez a gyönyörű kosárfonat zsemle lesz a tarkóján.

A Frenchie Twist:

indiai updo frizurák8

Ez a francia fonat és a puha, alacsony konty infúziója, ahol a szőr egy szuper francia zsinórral kezdődik, de mielőtt befejezi a fonatot, rögzítse a fonatot a fej hátsó részéhez, és a haj többi részét formálja alacsonyan függő zsemle.

Sima Jane:

indiai feldivat frizurák9

A rendetlen zsemle a divat a mai divatnaplókban, és a sport nemcsak egyszerű, hanem időtakarékos is. A megjelenés, amelyet választani fog, a pezsgő ágyfej, ezért győződjön meg róla, hogy olyan rendetlen, amennyire csak tud.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80