20 csábító Pixie hajvágás kerek arcokhoz

Minden nő számára, aki mindig úton van-a kényelem, az elegáns, modern és mégis gyönyörű megjelenés egyablakos megoldása a pixie fodrász. A kerek arcú hajvágás minden látható okból különös figyelmet igényel – tekintettel az arcvágásra és a plüss átalakításra; az embernek egyfajta stílusra van szüksége, amellyel az arc megnyúltnak és nem szélesnek tűnik. Szóval, itt vagyunk a pixie cut ötletekkel, hogy fokozzuk és emeljük a stílusmegnyilatkozást.

Várj, ne csak! Legyen szó vintage és klasszikus megjelenésről, hírességek átalakításáról, vagy akár luxus, mégis egyszerű, kényelmes stílusról, a pixies szerte a világon felkapott. Annál több ok az indulásra, igaz! Hadd kedveskedjünk néhány kedvencünknek!

Pixie hajvágás kerek arcra

A legújabb és legjobb Pixie hajvágás kerek arcokhoz 2021:

Ezzel fedezzük fel a világ legdivatosabb és legkedveltebb, kerek arcú, gyönyörű és egyszerű pixie után. Ezek közé tartoznak a rövid változatok, a hosszú, rendetlen, pixie ötletek a pufók és kövér arcok számára, a haj különböző textúráihoz stb.!

1. Pixie Cut frufru kerek arcra:

Pixie Cut frufru kerek arcra

A kerek arc hosszúkás és nem pufók megjelenése kihívást jelenthet. De nem nehéz. Itt egy gyors javítás. Ezzel a szuper rövid pixie vágásokkal a kerek arcokhoz és a frufru hajhoz, amely a homlokához közel esik, így ez a megjelenés nemcsak nagyon kényelmes, hanem azonnali stílusváltozást is eredményez. Ezenkívül a divatos modern megjelenés verhetetlen kényelmét, plüss és merész megjelenését tekintve! Mit gondol erről a hajvágásról?

 • A hullámos hajú és sima hajszerkezetű nők kipróbálhatják
 • A kerek arcok mellett ovális és szívű nők is kipróbálhatják ezt a nagyon rövid megjelenést
 • Ez az értelmes és kedves megjelenés fiatalosnak tűnhet a 35 év alatti hölgyek számára.

2. Modern rendetlen Pixie Cut:

Modern rendetlen Pixie Cut

Most emelje fel a szokásos stílusát, hogy elbűvölőbb és kecsesebb legyen ezzel az imádnivaló és mégis vonzó frizurával. Ez a rendetlen rövid pixie vágás a vastag haj kerek arcához bájos és összetett megjelenésről szól, hogy vidám megjelenést biztosítson. A legjobb azoknak a lányoknak és nőknek, akik nem fognak megelégedni kevesebbel!

 • A kerek arc mellett ovális és gyémánt arcú nők is kipróbálhatják ezt a hajvágást
 • Viselje ezt a stílust a hullámos haj vastag textúrájához, hogy csak gyönyörű legyen.
 • Ez a stílus ideális és a legjobban alkalmas a 20 -as és 30 -as évek korosztályának nők számára.

3. Pixie Cut a pufók kerek arcokhoz:

Pixie Cut kövér vagy pufók kerek arcokhoz

Ha duci vagy domború az arcformája, legyen az akár dupla álla is, ne aggódjon. A divatos és vonzó, aranyos rövid pixie vágások kerek, kövér arcok számára most felderülhetnek, és simává varázsolják az arcot. Káprázatos megjelenésével és fantasztikus stílusos stílusával a pixie hajvágása könnyen megváltoztathatja a kinézetét, és pillanatok alatt felvillanyozó eredményeket adhat!

 • Akik bármilyen formájúak, pufók kinézetűek is kipróbálhatják
 • A sima és göndör hajú nők ideálisak lehetnek ehhez a stílushoz
 • Próbálja ki ezt a megjelenést a 35 év feletti nők számára, hogy fiatalosnak és mesésnek tűnjön.

4. Pixie hajvágás ázsiai kerek arcra:

Pixie hajvágás ázsiai kerek arcra

Nem csak a nyugat, tudod, hogy a Pixie széles körben elismert és divatos még az ázsiai országokban és régiókban is? Íme egy ilyen példa. Az ázsiai nőstények fiatalos és tiszta bőrén kívül nagyon csodáljuk, ahogy ilyen gyönyörű megjelenést hordoznak, és ragyogóan és mennyien néznek ki. Ez a fajta változat egy kicsit hosszabb díszítéssel szuper szép. Mit mondasz?

 • Az ovális és szív alakúak is kipróbálhatják.
 • Bármilyen hajszerkezettel rendelkező nők ideálisak lehetnek, ha kipróbálják ezt a pixie változatot.
 • Lányok és nők, bármilyen korosztályúak, kipróbálhatják ezt a sokoldalú változatot és stílust – tekintettel arra, hogy bárki könnyedén fiatalosnak tűnhet.

5. Aszimmetrikus Pixie hajvágás:

Aszimmetrikus pixie hajvágás

Nos, mostanra mindannyian láttuk a pixie vágását. De hallottál már aszimmetrikus pixie -ről? Csakúgy, mint egy aszimmetrikus bob vagy bármely más átalakítás, ez a kerek arcra vágott közepes pixie egyenetlen rétegekkel rendelkezik a homlokán és az oldalán. Ezen a képen az egyik oldal mellett hosszabb, a másikon rövidebb burkolatot látunk, enyhe rendetlen elválasztással az oldalán. Ha egyedi és merész kinézetre vágyik, mi a legjobb, mint ez a vágás?

 • A duci és ovális arcformájúak kipróbálhatják
 • A göndör és hullámos haj textúrájú nők mesésnek tűnhetnek ebben a stílusban.
 • A nők és a lányok, akik a 20 -as és 40 év felettiek, stílusosak és divatosak lehetnek.

6. A Punk Pixie:

A punk Pixie

Míg a punk frizura híressé vált, tekintettel a művészeti és zenei formákhoz, ez a punk pixie megjelenés új a divatvárosban. Ez a rövidebb nyírt haj rövid rojtokkal, tüskékkel a korona közelében és egyedi átalakítással különbözteti meg az egész hajvágást másoktól. Ha ezeket a trendeket keresi új kinézetben, mi a legjobb, mint ez? Továbbá, ha vékony fekete haja van, akkor ez a kerek arcra készült pixie vágás is ideális!

 • A téglalap alakú és szív alakú nők is kipróbálhatják ezt a stílust.
 • Tudod, hogy teljesen divatosnak és divatosnak tűnhetsz a divatjátékban ezzel az átalakítással, és ezt minden hajszerkezet teljesen kipróbálhatja!
 • A 30 -as és 40 -es évek elején járó nők könnyedén fiatalosnak tűnhetnek ebben a stílusban.

7. A bozontos Pixie:

A bozontos Pixie

A bozontos vágás több okból is új jelenség. A hajvágás körüli számos réteg miatt, amely szembetűnő és vonzó megjelenésű, ez a változat Pixie -megjelenése nem kevesebb, mint egy álom. A díva jellegű megjelenés könnyen elérhető a kerek arcúak számára, mégis lenyűgöző és ragyogó megjelenést biztosít. Próbáld ki, és fogadunk, hogy nem lehet kevesebb, mint egy díva!

 • Ha hullámos haja van, ne hagyja ki ezt a kipróbálást.
 • Viselje ezt a stílust ovális és szív alakú arcformákhoz is, a kerek arc mellett.
 • A 30 év körüli nők idegesek és elegánsak lehetnek ebben.

8. Hosszú Pixie borotvált alávágással:

Hosszú Pixie borotvált alámetszéssel

Nos, itt van az egyik abszolút kedvenc és egyedi megjelenésünk. Lehet, hogy találkozott egy hosszú pixie vágással vagy borotvált alulvágott stílussal. De mit szólna ahhoz, ha mindkettőjüket klubba rendezné egy vad, merész és ultramodern élénk stílusú kijelentésért? Ha szereted a kísérleti stílusú kijelentéseket, és szereted az ilyen lendületes és csodálatos ötleteket, dolgozz ezen a kerek arcú hajvágáson, és fogadunk, hogy kiemelkedik a figyelemmel.

 • Az ovális arcúak is gyorsan kipróbálhatják ezt az élénk és merész stílust.
 • Bármilyen hajszerkezet habozás nélkül dolgozhat ezen az egyedi megjelenésen!
 • A 40 év feletti nők merésznek, előkelőnek és divatosnak tűnhetnek, kortárs stílusú kijelentéssel ebben a hajvágásban.

9. Faux Hawk Pixie hajvágás:

Faux Hawk Pixie hajvágás

Itt van egy másik merész és fenomenális pixie -változat. A fauxhawk göndör pixie vágás híressé vált, és onnan kapta a nevét, amikor a zene és a művészet területén tevékenykedők elkezdték pompázni, köztük híres énekesek. Ez a kerek arcú hajvágás frissítő és csillogó, tekintettel az éles és határozott megjelenésre, valamint a merész márkás kijelentésre, amelyet könnyedén nyújt. Mit gondolsz az ilyen hajról??

 • Bármely arcformájú nő gyorsan és kétségtelenül kipróbálhatja ezt a stílust.
 • Próbálja ki ezt a megjelenést, ha göndör vagy hullámos haja van, sűrű és nagyon egyedi lehet.
 • A 30 év körüli nők fiatalosnak tűnhetnek. Ezenkívül ezt a merész pixie hajvágást 50 év feletti nők is kipróbálhatják, hogy egyedinek és fenségesnek tűnjenek!

10. Pixie Bob hajvágás szemüveggel:

Pixie Bob hajvágás szemüveggel

Fogadhatunk, hogy egyáltalán nincs olyan nő szerte a világon, aki ne kedvelné a bob fodrászát. Az azonnali megvilágítású megjelenés verhetetlen. Nos, mi lenne, ha egy ilyen szép bobba keverednénk egy gyönyörű Pixie -val? Elképzelted valaha? Íme egy ilyen példa. Ez a szőke hajszínű lány sportosan pompázik a bob hajvágáson, pixie vágású átalakítással kerek arcokra, napszemüveggel és éles megjelenéssel. Hát nem menő?

 • A hő és az ovális arcforma ezt is kipróbálhatja a kerek arc mellett.
 • A hullámos és egyenes sima haj textúra alkalmas lehet.
 • Miért nem dolgozik ezen a stíluson a nők bármely korosztályában? Szeretjük azt a tényt, hogy ez a hűvös és kellemes stílus könnyedén elfér bármely korosztálybeli nőben.

11. huncut manó:

Pixie frizurák kerek arcokhoz 1

Ebben a pillanatban ez a legaranyosabb pixie fodrász. Itt a haj nagyon ügyesnek tűnik, és tágra nyitja az arcát. Az aranyos arcú nők könnyen sportolhatnak. Itt a haj egy része a homlokra esik, és részben eltakarja. Ezt a megjelenést szinte bárhol viselheti.

12. Pixie kis frufru:

Pixie frizurák kerek arcokhoz 2

Ebben a különleges megjelenésben a haj elöl rendkívül rövid. Felfedi az arcodat és a homlokodat is. Lenyűgözhet másokat ügyes arckifejezésével és aranyos rövid hajjal teli fejével. Ha kerek az arca, és nagyon rövid hajat szeretne, akkor mielőtt bármi mást kipróbálna, ezt a megjelenést kell elvégeznie.

13. Aranyos szőke Pixie:

Pixie frizurák kerek arcokhoz 3

A szőke hajú nők különösebb gond nélkül sportolhatnak. A haj aszimmetrikusan van szétválasztva, és a haj terjedelmes része rojt alakját veszi fel, és elfedi a homlokát. Ez a frizura nagyon imádnivaló lesz egy parti ruhával.

14. Nedves Pixie:

Pixie frizurák kerek arcokhoz 4

Ehhez a megjelenéshez stílusos spray -re van szüksége. Ez az egyedülálló pixie kerek arcokon nagyon klassz. A haj ilyen módon történő levágása után mindössze annyit kell tennie, hogy formázó gélt vagy spray -t vagy viaszt használ a hajra a nedves megjelenés fenntartásához. Ezután az ujjaival állítsa be a rövid hajat, és adja meg a kívánt kifinomult megjelenést, amire mindig is vágyott.

15. Rendetlen Pixie:

Pixie frizurák kerek arcokhoz 5

Ezt a bozontos megjelenést számos híresség mutatta be az évek során. Ebben a frizurában a haj középső része összezavarodik. Ezt csak a keze segítségével teheti meg. Az eleje azonban ragadós módon elfedi a homlokot. Szüksége van egy megfelelő formázó gélre, amely szilárd tartást biztosít a hajának.

16. Punk Pixie:

Pixie frizurák kerek arcokhoz 6

A Pixie forradalmi változást hozott, és most ezt a csodálatos punk megjelenést kapta. A Punk pixie -vel kapcsolatban nincs konkrét stílus. Stílhatod, tetszésed szerint. Az alábbi képen a haj érinti a szemöldök szintjét és elrejti a füleket is. Ez a hajvágás nagyon lenyűgözőnek tűnik a fiatal lányoknál.

17. Pixie With Bangs:

megérkezik az Oscar -gálára Hollywood & amp; Highland Center 2013. február 24 -én Hollywoodban, Kaliforniában.

Ez a Pixie egy kicsit hosszabb, mint az előzőek. Itt a haj elülső része megvédi a homlokot a nyilvános expozíciótól, és ez a hajvágás rojtos frizurának tűnik. A frizura nagyon elegánsnak tűnik, és hozzá kapcsolódik egy régi iskola.

18. Lekerekített Pixie:

Pixie frizurák kerek arcokhoz 8

Ez a hajvágás a lehető legjobb módon texturálja kerek arcát. Az arcod szebb lesz ezzel a frizurával. A haj nem fekszik a homlok fölé, és lehetővé teszi, hogy lenyűgözze az embereket arcunk szépségével.

19. Forma és tartalom egysége:

Pixie frizurák kerek arcokhoz 9

A frizura nagyon népszerű manapság, mivel nem más sportolta, mint Miley Cyrus. Ez egy abszolút szépség, amely ábrázolja dacos természetét. A haj hossza és színe könnyen bővíthető.