20 legjobb frizura nagy arcú nőknek

Mindannyian álmodunk arról, hogy hibátlannak, gyönyörűnek és lenyűgözőnek tűnjünk. De a nagy arcúak gyakran szembesülnek azzal a kihívással, hogy még az arcformájukat is arányosak és testfelépítésűek. Az ilyen esetek titka a frizura. A nagy arcokhoz tartozó frizurák segítenek a megfelelő egyensúlyban tartani az arcot, és tökéletes frizurával karcsú és élénk vonásokat kölcsönöznek..

A frufru, a laza haj, a lófarok és még sok más frizura és hajvágás nagyon jól illik a nagy arcformákhoz. Itt mindent megtudhatunk róluk.

20 aranyos hajvágás nagy orrra, arcra és homlokra:

Világszerte számos fodrász- és frizuraválasztási lehetőséggel lehet, hogy nem könnyű kiválasztani a megfelelő ötletet azok számára, akiknek széles vagy nagy arcuk van. De néhány népszerű megjelenést nullára állítottunk, amelyek segíthetnek Önnek! Íme, a legújabb és legtökéletesebb nagy arc fodrász stílusok,

1. Egyenes frizurák ötlete nagy arcra és arcra:

Egyenes frizurák a nagy pofákhoz

Ha ideális a hosszú hajra, és inkább a nőies megjelenést részesíti előnyben, akkor mi a legjobb, mint ez a szép és gyönyörű egyenes haj azok számára, akiknek nagy az arcuk és az arcuk. Ez a hajvágás szuper egyszerű és egyenes – minden arról szól, hogy a megfelelő textúra vágására összpontosítson, és a megfelelő arányokban lazán hagyja. Továbbá, mint már tudjuk, ez a laza frizura ötlet lányoknak nagyon sokoldalú, irodai vagy hivatalos alkalmakra, alkalmi és parti alkalmakra egyaránt használható. A nagy arcú nők kipróbálhatják ezt, mivel ez a hajvágás könnyen eltakarja a szélesebb arccsontot.

 • Az ovális, kerek és gyémánt arcú nők kipróbálhatják ezt a nagy arc frizurát.
 • Ha egyenes a haja, akkor könnyedén választhatja ezt a frizurát.
 • A nők a 20 -as évek végétől a 30 -as évek végéig zökkenőmentesen kipróbálhatják ezt a fiatalos hajvágást.

2. Pixie hajvágás nagy arcra:

Pixie hajvágás nagy arcú nőknek

Ha hosszú, hosszúkás arca van, és a modern, újkori kortárs vágást részesíti előnyben, akkor ez a rövid hajú hajvágás szuper találó és kedves lehet. Lenyűgöző szépségével és kellemes megjelenésével szeretjük, ahogy az egész frizura nagyon frissítő és fiatalos. Hibátlan hangulatot kölcsönöz, és ideális esetben olyanokat is kereshet, akiknek nagy homlokuk van az arcon. Próbálja ki ezt, és fogadunk, hogy egyedülállónak és gyönyörűnek érezheti magát!

 • Ha ovális és hosszúkás arcformája van, gyorsan próbálja ki ezt a hajvágást a zökkenőmentes megjelenés érdekében
 • A hullámos és egyenes hajú hölgyek ideális esetben előnyben részesíthetik ezt az egyszerű, nagy arcú frizurát
 • Ez a megjelenés hasznos és tökéletes lehet az 50 év feletti nők számára.

3. Cornrows frizura:

Frizurák nagy fejekhez

Ez az afrikai vagy afro-ihlette cornrow frizura ideális lehet azoknak is, akiknek nagy állkapcsuk vagy állkapcsuk van. Mehet tovább, ha befonja ezeket a többszörös, teljes fejű kukoricákat, és helyesen pompázik; a hajvágás könnyedén szépnek tűnhet, ha szépen az arcára esik. Ezenkívül alacsony karbantartási igényűek, és pompásnak tűnhetnek azok számára, akik szeretik a bonyolult, művészi és szemet gyönyörködtető stílusokat!

 • Ha ovális és kerek, nagy arcformája van, próbálja meg ezt a kukorica hajvágást egyszerűen és könnyedén.
 • Viselje ezt a megjelenést azoknak a nőknek, akiknek bármilyen hajszerkezetük van, de hosszú hajhosszuk megfelelőnek tűnik!
 • Dolgozzon ezen a stíluson a 30 és 40 év közötti nők számára, hogy tökéletesen illeszkedjenek!

4. Bangs Hairdo nagy arcú nőknek:

Frufru a nagy homlokhoz

Ez egy egyszerű trükk, amelyet a legtöbb nő már ismer vagy követ. Frufru! Igen, jól hallotta – a frufru és a rojtok meglehetősen üdvösek lehetnek minden nő számára, akiknek nagy arcuk és nagy homlokterületük van. Ha azt szeretné, hogy az arca elegáns és vékony legyen, mi lehet jobb, mint kipróbálni ezeket a gyönyörű frufruokat? Próbálja ki ezt a vágást, és dolgozzon az ideális frizurán, ahogy szeretné. Itt látható egy kép a nőkről, akik frizurájával vagy hajacsodájával pompáznak. Alternatív megoldásként akár laza hajjal is dolgozhat egyszerű módon, vagy pónival, vagy bármi mással, ahogy szeretné!

 • Ha hosszú vagy ovális és gyémánt arcformája van, próbálja ki ezt a frizurát.
 • Zökkenőmentesen dolgozzon ezen a megjelenésen bármilyen hajszerkezettel; bárki könnyen elfér.
 • A nők az 50-es évekig bármely korosztályban előnyben részesíthetik ezt az egyszerű és könnyen karbantartható hajvágást nagy arcok számára.

5. Bob hajvágás nagy arcra:

Hajvágás nagy fejekhez

Ha az élénk és modern megjelenést részesíti előnyben, mi a legjobb, mint a bob vágás? Folytassa a megjelenést a könnyed stílusformálásért, és győződjön meg róla, hogy magas-alacsony mintával vágja el, elöl kissé hosszabb hajhosszal. Ez a hajvágás fokozhatja a stíluskifejezést, és nagy vagy széles arcát karcsúnak és vékonynak tűnik. Továbbá, ha nagy álla van, ez a frizura is megfelelő lehet! Még a frufru vagy a rojt is párosítható a megjelenéssel, hogy hozzáadja a gyönyörű megjelenést. Sokoldalú, és ez lehet a legjobb és időtlen frizura ötlet minden nő számára ebben a generációban!

 • A nők bármilyen arcformában sokoldalú bob fodrász ötletekkel próbálkozhatnak.
 • Próbálja ki ezt hullámos vagy egyenes hajszerkezettel a legjobb megjelenés érdekében.
 • A 30 -as és 40 -es nők szépnek és lenyűgözőnek tűnhetnek a fiatalos hajvágás ötletében.

6. Vegyes rétegek:

Frizura nagy arcú nőnek

Sokféleképpen teheti a pufók arcát kevésbé pufóknak. Az egyik a haj beállítása több rétegben. Számos rövid, hosszú és közepes réteg adható a hajhoz. Ez segít az arc kerek textúrájának ütésében és az összes figyelmen kívül hagyás beállításában. Ez a legegyszerűbb frizura nagy arcra, közepes hajjal együtt, amely minden partira és funkcióra is alkalmas.

Ez stílusosan fog kinézni, és elrejti a pufók arcát is, ha nem szereti megmutatni.

7. Közepesen hullámos frizura:

Közepesen hullámos haj nagy arcra

Ez a nagy arcra való hajvágás pufók arcokra alkalmas, és nagyon aranyosnak tűnik kerek arcokon. Az egész haj egyenletes volumenű és fényes tapintású. Az oldalsó frufru még vonzóbbá teszi a megjelenést, ha megfelelő mennyiségű hajlakkal megfelelően beállítják. Ez az egyik nagy arcú frizura, amely divatosabbá és gyönyörűbbé teszi. Párosítsd néhány gyönyörű füldugóval és egy kis nyaklánccal, hogy megkapd a divatos megjelenést.

8. Bob hajvágás nagy arcra:

Frizurák a magas homlokhoz

Rendes bob vagy vállig érő haj karcsúsíthatja a kövér arcát. Számos bob frizura létezik, amelyek csökkentik arcod pufók hatását, és sokkal nőiesebb megjelenést kölcsönöznek neked. Beállítja az állkapcsát, és szinte égi megjelenést kölcsönöz. Ez nemcsak elrejti a kerek arcformát, hanem tökéletes nyárként is szolgál.

9. Hosszú göndör haj nagy arccal:

Frizurák nagy homlokhoz

Ez egy másik egyszerű és legjobb frizura nagy arcú, hosszú hajjal. Haját hosszú ideig tarthatja, és göndör módon formázhatja, hogy a nagy arc kissé vonzóbb legyen. Az emberek többé nem fognak bámulni a kövér pofa környékét, miután ezt a megjelenést felvette. Ez a haj meglehetősen hosszú, és a vállak szintjén is túlnyúlik. A haj alja göndör marad, és akár megfelelő színnel is festheti. Ez egy másik legjobb frizura nagy arcra, amely tökéletesen elfedi a kerek arcformát.

10. Söprő frufru:

Női frizurák nagy fejekhez

Ha nagy az arca, akkor feltétlenül próbálja ki ezt a megjelenést. Itt a haj elülső része lefedi az egész homlokát, valamint a szemöldök egy részét. Ehhez a megjelenéshez nem szükséges túl hosszú haj. A közepes vastagságú haj lenne a legjobb tényező ennek a megjelenésnek a megszerzéséhez. Ez a fajta frizura nagy arcra lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a hajadnak, és minden különleges alkalomra sportolhatsz.

11. Puha hullámos frizura:

Hajvágás nagy arcra

Ezt a nagy arcra való hajvágást nagyon könnyű elvégezni. A puha hullámos frizura tökéletes társa lenne a kövér arcú nőknek. A dús haj formázható ilyen módon. A haj végén csodálatos hullámok jelennek meg, amelyek ennek a megjelenésnek a fő vonzerejét jelentik.

12. Fél updo:

Frizura nagy arcú nőnek

Ez a divatos megjelenés messze az egyik legjobb frizura a nagy arcú nők számára. A hajat elhúzzák az arctól, így hagyva az arc benyomását. Annak érdekében, hogy elrejtse az arc rossz szögeit, ki kell húznia egy vagy két szálat, amelyek tovább segítenek az arc keretezésében. Próbáljon ki néhány frizurát, amelyek általában megkövetelik, hogy engedje el a haját. Így az arc oldalai el lesznek rejtve, ovális formát adva.

13. Elegáns Updo:

Frizurák nagy állra

Az ívelt, nagy arcú nők összeszerelhetik tincseiket a tarkón, és lófarokszerű szerkezetet készíthetnek. Ezután göndörítse a tincseket, és állítsa be a hajat közepes tartású spray -vel. Ez az egyik legérdekesebb frizura nagy arcú, közepes hosszúságú hajjal, ami nagyon egyszerű trükk a fodrászatban. Ehhez szükség van néhány közepes hosszúságú hajra, amely megfelel egy nagy és erős hajviseletnek. Díszítsen néhány gyönyörű fülbevalót. Ez tökéletesen illik a frizurához.

14. Tömeges zsemle:

Nagy arcfodrász stílusok

Ez a terjedelmes zsemle messze az egyik legbájosabb megjelenés a kövér nők számára. Vágja le az arc kerekségét, és viszonylag hosszúnak tűnik. Ebben a nagy arcú frizurában a haj nagy része nagy kontyot képez, amely minden figyelmet magára von, és megkíméli az arcát a lelepleződéstől. Néhány rojt a homlokára esik, és stílusosan ül. Egy hosszú fülbevaló ezzel a frizurával egy másik divat -nyilatkozat.

15. Az elválás megváltoztatása:

Frizura nagy arcú nőnek

Az évszázadok óta népszerű középső elválás fokozza az arc területét, és kerekebbnek és teltebbnek tűnik. Ez nagy nem a nagy arcok számára. Ezért a módosítás elváltozással történik. Anélkül, hogy a teljes figyelmet az arc területére irányítaná, kísérletezhet különböző elválasztási mintákkal, hogy új kilátásokat biztosítson. Ez az egyik legjobb frizura nagy arcra, amelyet díszíthet, hogy még vonzóbbá és gyönyörűbbé váljon. Ez a fajta hajvágás nagy arcra egyszerűen az ujjaival történő ecseteléssel történik. Az oldalsó megjelenés és a cikk-cakk búcsúzás mindig mesésen néz ki, és extra hangulatot kölcsönöz ennek a stílusnak. Alkalmi viseletekkel stílusosítható, amelyekben elegánsan és szebbnek tűnik.

16. Sima lófarok:

Hajvágás nagy arcra

A hosszú hajú és kerek arcú nőknek nem kell aggódniuk, hogy elrejtik szép arcukat. Az elegáns lófarok megoldás mindannyiunk számára. Az összes haj visszahúzása megmutatja az arcprofil valódi formáját. Extra magasságot adhat a haj elülső részéhez, ami karcsúsító hatást kölcsönöz az arcnak. A nehéz fülbevaló párosítható ezzel a kilátással, és rendkívül stílusosnak és elegánsnak tűnik. Ez a nagy arcú lófarok frizura tökéletesen alkalmas hosszú hajú lányok számára.

17. Kócos haj:

hajvágás a nagy fej arcához

Érdemes kísérletezni a hajával, hogy kiderüljön, melyik stílus jól néz ki benned. Tehát próbáljon kísérletezni úgy, hogy csak a hajával kóborol. Ez a hajvágás nagy arcra nőknek rövid, hosszú vagy vállig érő hajban is elvégezhető. A tousling a kerek arcok karcsúsítására szolgál. Ez a frizura nagy arcra egyszerűen elvégezhető, ha kis mennyiségű hajzselét vesz, és az ujjaival hozzáadja a hajához.

18. Rendetlen lófarok:

frizurák nagy arcú lányoknak

Ha természetesen szeret valami újat a sima és elegáns lófarokból, akkor természetesen mehet. A rendetlen lófarok a karcsú lófarok feletti megjelenítés. Ez a fajta hajvágás nagy arcra biztosítja a haj mélységét és volumenét. Az extra hozzáadott hangerő nagyobb figyelmet vonz, így kevésbé emeli ki a kerek arcot. Rendetlen stílusok készíthetők megfelelő ecsetelés nélkül, és ez könnyen elvégezhető, ha rohan. Rendetlen póni az új menő. Ez a próba és hiba stílus előnyösebb, ami előkelő megjelenést kölcsönöz.

19. Hosszú rétegek:

A legjobb hajvágás nagy arcra

A hosszú haj rétegvágással formázható, és egyszerűen nyitva tarthatja a hajat. Ez a stílus nem mindenkinek való, akinek nagy az arca. Kipróbálhatja ezt a stílust, ha hosszú haja van, és szeretne hízelkedni. Ezenkívül terjedelmes és ugráló hatást is ad. Ez biztosan megoldás a vékony, hosszú hajra. Ebben a frizurában a hajat hosszú rétegekre vágják, ami javítja az arcát, hogy hosszabb legyen. Ha inkább az oldalsó reteszeket vagy a réteges tincseket részesíti előnyben, akkor biztosan ezt választhatja. Kezdheti azzal, hogy néhány réteggel rendelkezik, ha nem biztos benne, hogy hogyan nézne ki, és fokozatosan javíthatja ezt a stílust több zár létrehozásával.

20. Chignonok:

Hajvágás nagy arcú lányoknak

Bár ez a stílus jól néz ki a karcsú arcú nőknél, a kerek és nagy arcú nők ezt a stílust választhatják. Ez a fajta frizura nagy arcokra egyszerűen mesésen néz ki kerek arcokon is. Fokozza az arcvonalakat és szebbnek tűnik. Ha még mindig aggódik, hogy nézne ki, akkor ajánlott néhány hajszálat lazán hagyni. Ettől pufók arca lágyabb lesz.

Ezekkel a fentebb említett frizurákkal a nagy arcok ötleteihez és változataihoz reméljük, hogy megtalálta a tökéletes illeszkedést arcszerkezetéhez és vonásaihoz. Dolgozzon a stíluson ízlésének és személyes preferenciáinak megfelelően, és fogadunk, hogy szépnek és pompásnak tűnhet. Mondja el nekünk, melyik a kedvence és mit gondol az alábbi megjegyzésekben!