25 legjobb frizura hosszúkás arcformához

Ha görbe álla van, és homloka, állcsontja, arca azonos szélességben van, akkor azok közé tartozik, akiknek hosszúkás az arcuk. A hosszúkás arcok az egyik legjobb megjelenésű formák, amelyek különböző stílusokkal és megjelenéssel rendelkeznek. Ha hosszúkás arcformájúaknak ajánljuk a hajvágást és a frizurát, kipróbálhatja azt a megjelenést, amelyet a legjobban szeret a szeszélyes és gyönyörű megjelenések kínálatából. Mondanom sem kell, hogy pimasznak, pörgősnek és legelegánsabbnak fognak tűnni rajtad.

Essünk neki!

25 legújabb hajvágás hosszúkás arcú nőknek:

Összeállítottuk a legnépszerűbb és személyre szabott válogatásokat kedvenc női hírességeinktől, akiknek hosszúkás arcformájuk és modern frizurájuk van. Itt vannak. Fedezzük fel!

1. Kelly Reilly közepes haja oldalsó frufruval:

Hosszú arc alakú frizurák

Ez a vintage kinézetű klasszikus oldalsó frufru fodrász közepes hosszúságú hajra, a híresség Kelly Reilly-jén, jelenleg a legnagyobb kedvencünk. Legyen az, ha időtlen és elegáns stílust keres, vagy egy tökéletes hétköznapi stílusmegjelenítést, amely sokoldalúan alkalmas számos eseményre, ez a megjelenés tökéletesen illik a mai nőkhöz. Próbálja ki ezt, és fogadunk, hogy jól illeszkedik irodákba, partikra vagy akár alkalmi kirándulásokra. Továbbá, ha hosszúkás, pufók arca van, ez a hajvágás alkalmas lehet a letisztult megjelenésre is!

 • Az ovális arcú nők is kipróbálhatják ezt a stílust, a hosszúkás arcforma mellett.
 • Ha hullámos és egyenes haja van, ez a hajvágás alkalmas lehet az Ön számára.
 • Minden nő, aki 30 -as és 40 -es évei elején jár, könnyedén fiatalosnak tűnhet ebben.

2. A texturált tompa:

Frizurák hosszúkás arcokra

Ez az ázsiai híresség-Gemma Chan teljesen megöli mindenkori kedvenc, texturált tompa hajvágását. Gyakran, amikor a tompa megjelenésre gondolunk, figyelmen kívül hagyjuk, ha túl laposnak tűnik. De ez a tökéletes keverék nem az egyetlen kortárs a divatban, hanem szuper éles is, élénk árnyalatokat és fényes hangulatot ad könnyedén. Legyen szó rövid vagy közepes hosszúságú hajról; ez a pillantás bárkire azonnal rávilágít. Abban az esetben, ha díva vagy és szeretnéd emelni a divat szintjét, add hozzá a hajfényeket is! Szeretjük, ahogy ez a hosszúkás arcformájú frizura egy nőnek pimasz és elegánsnak tűnik egyszerre!

 • Az ovális és gyémánt arcformájúak a hosszúkás arcforma mellett ezt a legjobb megjelenést is kipróbálhatják
 • A hullámos haj textúrájúak számára ez a hosszúkás arcformához készült, tompa textúra ideális lehet.
 • A 20 -as és 30 -as évek közepén lévő nők alkalmasak és modernek lehetnek ebben a megfelelő megjelenésben.

3. Shag Bob a hosszúkás arcformához:

Hajvágás hosszúkás arcra

Talán hallott már a bob fodrászról. Vagy akár bozontos hajvágás. De találkozott már a shag bob frizurával? Itt tartunk, ez a legújabb jelenség egészen új trend a mai piacon. Sajtos és elegáns megjelenése, valamint a fashionista hangulata miatt ez a bozontos hajvágás hosszúkás arcformájú nőknek akár álomnak is tűnhet. Tökéletes keveréke a gyönyörű megjelenésnek, a legújabb stílusmegnyilatkozásnak és a karizmatikus díva személyiségnek. Szeretjük itt, hogy Chelsea Kane lehúzta ezt a stílust!

 • Csak a hosszúkás arcformájúak illeszkedhetnek nagyon jól ebbe a vágásba.
 • Próbálja ki ezt a hullámos és egyenes haj textúrájú nők számára az ideális megjelenés érdekében.
 • A 30 és 40 év feletti nők tökéletesen és találóak lehetnek ebben a megfelelő frizurában.

4. Rihanna hajvágása hosszúkás arcra:

Közepes haj hosszúkás arcra

Ki ne ismerné Rihannát? Ez a híresség divatérzékéről ismert, sűrű, göndör hajjal és egyedi megjelenéssel, gyakran ismert, hogy kísérletezik. Ezzel a közepes hosszúságú göndör hajszerkezettel nagyon szeretjük ezt a dívát, amely könnyedén hordozza a divatos kortárs megjelenést. Ha tetszik egy ilyen egyszerűen kivitelezhető, mégis nagyon kecses stílusú kijelentés, akkor próbálja ki ezt a középső frizurát. Ez jól illeszkedik a hosszúkás arcformájúakhoz, könnyedén.

 • Az ovális és szív alakú nők is jól illeszkedhetnek ebbe a hosszúkás arcformába.
 • Próbálja ki ezt, ha vastag göndör haja van, hogy megfelelőnek és találónak tűnjön ebben a stílusban.
 • A 30 -as éveikben járó nők lehetnek a megfelelő választók erre a könnyen menő, mégis modern stílusú kijelentésre.

5. Egyszerű Bob frizurák hosszúkás arcokhoz:

Hosszúkás arcformájú frizurák női

Nos, a bob hajvágás már jelen lehet a jelenségben, és elterjedt az egész világon. Szeretjük ezt a fiatalos és időtlen stílusú kijelentést, hogy a hírességek is könnyedén húzzák ki a divatot, és stílusosan felkarolják. Itt látjuk Selena Gomezt, a híresség énekesnőjét ebben a gyönyörű bob frizurában. Az aranyos és imádnivaló megjelenéssel és a lenyűgöző stílusú kijelentéssel szeretjük, hogy tökéletesen illik azokhoz, akiknek hosszúkás arcuk van. Mit gondolsz?

 • A szögletes és ovális arcformájú nők is kipróbálhatják ezt a bob hajvágást.
 • Az egyenes és hullámos haj textúra alkalmas lehet ebben a rövid hajú megjelenésben, hosszúkás arcformához.
 • A fiatalabb korú lányok és nők, 30 év alattiak jól illeszkednek ehhez a frizurához, mint mások.

6. Zsinór hosszúkás arcformához:

Hajvágás hosszúkás arcú nő számára

Ez az Afro ihlette fekete zsinórra készült frizura hosszúkás arcformához, ahogy Lupita Nyong’o képén látható, szuper szép és gyönyörű. Gyakran találkozunk zsinórral, és nem vagyunk biztosak benne, mennyire illeszkednek azokhoz, akik szeretnék viselni. Ez az elegáns fonat nemcsak divatosnak tűnik, hanem élénknek is, és minden olyan nő számára, aki inkább előkelőnek és szépnek akarja látni megjelenését.

 • Az ovális arcformájúak is gyorsan kipróbálhatják ezt a frizurát.
 • Az egyenes és hullámos hajú nők csak tökéletesen illeszkednek ehhez a hajvágáshoz.
 • Próbálja ki ezt azoknak, akik 30 és 50 év közöttiek, hogy stílusosak és modernek legyenek.

7. Iman bronzos kinézete:

Hosszúkás arc frizurák nő

Ez a kép Iman szupermodellről gyönyörű, és szeretjük, ahogy magabiztos a bronzos megjelenésével. A hullámos hosszú haj és a szőke haj kiemelések között a hajvágása egyszerű, de nagyon modern. A stílusmegjelenés elbűvölőnek tűnik, mégis nagyon gyorsan megvalósítható. A hosszú haj, világos díszítéssel és nőies megjelenéssel kiemelkedik hajvágásából. Mit gondolsz róla?

 • Azok a lányok és nők, akik gyémánt és ovális arcformával rendelkeznek, kipróbálhatják ezt a hosszúkás arcfrizurát.
 • Viselje ezt a hullámos haj textúrájú személyek számára, hogy megfelelőnek és stílusosnak tűnjenek.
 • A 20 és 30 év közötti lányok és nők alkalmasak lehetnek erre a hajvágásra.

8. Hosszú hajvágás frufruval:

Frizura hosszúkás arcú nő számára

A Heidi Klum által inspirált hosszú hajvágás frufru is ugyanolyan elbűvölőnek tűnik. Míg a frufru már sokoldalú, és időtlennek nevezik, a hosszúkás arcformájú nők inkább őket választják legjobb barátjuknak, tekintettel arra, hogy ez elrejti a szélesebb homlokot és lehúzza a széles arcát. Teljesen tompítja az arcot, és vékony és letisztult megjelenést kölcsönöz. Gyors tipp ehhez az egyszerű frizurához – ha elitnek akar tűnni, és tovább akar lépni a divatjátékban, vegyen fel napszemüveget, és egyszerre lehet menő és okos.!

 • Minden ovális arcú lány és nő is könnyen kipróbálhatja.
 • Ha hullámos vagy egyenes haja van, ez a hajvágás teljesen az Ön számára!
 • Válassza ezt a frizurát hosszúkás arcok számára bármilyen korú nők számára, legyen az 20 -as, 50 -es és 60 év feletti nő, tekintettel arra, hogy sokoldalúan és kedvesen néz ki mindenki számára, aki ezt szeretné.

9. A tiszta Pixie hajvágás hosszúkás arcra:

A legjobb hajvágás hosszúkás arcú nőknek

Nem sokan találkoztak ezzel a Nora Zehetner ügyes pixie fodrászával. Legyen szó azokról, akiknek hosszúkás vagy négyzet alakú arcuk van, ez a szép, mégis egyszerű pixie vágás teljesen felkelti a figyelmet. Fiatalosnak és stílusosnak tűnhet, és azonnal előkelő megjelenést kölcsönöz azoknak a nőknek, akik nem kevésbé szeretik, mint egy díva. Próbálja ki ezt a fényes hajvágást, és fogadunk, hogy nagy figyelmet fog kapni.

 • A kerek, szögletes és hosszúkás arcformájú lányok és nők jól részesíthetik.
 • Próbálja ki ezt a rövid hajvágást azok számára, akiknek bármilyen hajszerkezetük van.
 • A 40 év alatti lányok és nők előnyben részesíthetik és kipróbálhatják ezt a megfelelő frizurát.

10. Ciara gyönyörű pónija:

Hosszú arcú hajvágás nő

Ha még nem ismeri fel ezt a hajvágást és hírességet, Ciara énekesnő kedves és aranyos frizurája a lehető leggyorsabb. Az egyenes haj textúrájával és a magas póni sűrű, vastag textúrájával szeretjük, ahogy sportosan megjelenik ezen a képen. A frizurát úgy kötik össze, hogy az arcára essen, és karcsúnak és élesnek tűnjön. A selymesen sima textúra tovább növeli a frizura sűrűségét. Bár egyszerű elérni, ha hosszúkás arcformája van, ez a hajvágás találó és legjobb lehet, mivel gyorsan eltakarja a széles arcformát.

 • Bármilyen arcformával rendelkezők kipróbálhatják ezt a természetes és szép megjelenést.
 • A sima és egyenes, sűrű hajszerkezetű nők áldottak, hogy lehetőségük van arra, hogy gyorsan hasonló megjelenést kapjanak.
 • Ha a 30 -as vagy 40 -es évek elején jár, ez a frizura elegánsnak és modernnek tűnik.

11. Hosszú rétegű frufru:

Hosszú hajvágás hosszúkás arcú nő számára

Ez egy egyszerű hosszú frizura egy hosszúkás arcra. A frufru frizurája mindig szemet gyönyörködtető. A hosszú és hosszú haj jól néz ki ebben a stílusban. A szőke hajú nők megingathatják ezt a tekintetet. Bár univerzális frizura, különösen jól mutat a hosszúkás arcú nőknek.

12. Retro fürtök:

Hosszúkás arc frizurák nők

Ez a különleges megjelenés csodálatos fürtökkel jár a haj alján. Nagyon jól stílusos, és tisztességes kerettel látja el az arcot. Sok híresség, például Taylor Swift viselte ezt a megjelenést, és most te is viselheted. A nagy homlokkal rendelkező nők így formázhatják hajukat, mivel ez elrejti az arc széles szögeit a szemöldök felett. Ez az egyik legjobb frizura hosszú hajú hosszúkás arcokra, így stílusa divatosabb.

13. Egyszerűen hosszú:

Hajvágás hosszúkás arcú nőnek

A frizura teljesen méltó a nevére, mivel ez az egyik legegyszerűbb és legegyszerűbb frizura hosszúkás arcok számára. Ebben a megjelenésben a haj természetesen hosszú, hosszabbítás nélkül, és frufru is jöhet. A kontrasztos szín érintésével ez a frizura még szebb lesz a hosszúkás arcokon.

14. Hosszú fürtök hosszúkás arcra:

Hosszú fürtök hosszúkás arcra

A hosszú haj göndör módon is formázható. Itt a haj nagyon jól van beállítva, hogy a végén fürtöket képezzen. Ezzel a frizurával elkerülhetők a hosszúkás arcok bizonyos hirtelen szögei. Ez a fajta közepes hosszúságú göndör frizura hosszúkás arcokhoz tökéletesen alkalmas lányoknak.

15. Első és megfelelő hajvágás:

Rövid frizurák hosszúkás arcokhoz

A rövid hajú nők ilyen módon formázhatják hajukat. Ez a megjelenés jellemzi az arccsontját, és megadja az arcának azt az ideális formát, amelyet megérdemel. Bár minden arcra alkalmazható, ez a frizura együtt jár a hosszú arcokkal.

16. Vállhosszú frizura:

A legjobb hajvágás hosszúkás arcra

Ez a hízelgő frizura alkalmas közepes és hosszú hajú embereknek. Tökéletes a hosszúkás arcokhoz, ez a frizura könnyen formázható. Ezt a fajta hajgöndör divatot is megtarthatja. A közepes hosszúságú haj egyenetlenné teszi az arcát, míg a hosszú haj lefelé teszi az arc súlyát.

17. A tökéletes Pixie hajvágás:

Hosszú arc alakú hajvágás

Pixie mindig nőies megjelenést kölcsönöz a nőnek. A pixie hajvágás rövid frufruval mesésen fog kinézni hosszúkás arcokon. Ettől az arc közepe sokkal fényesebb lesz, és elrejti a szokásos hosszú arc nem kívánt szögeit.

18. Sima Bob hajvágás:

A legjobb frizurák hosszúkás arcokhoz

Szinte minden bob frizura alkalmas hosszúkás arcú nőkre. Azonban a sima vagy elegáns bob az egyik legjobb frizura, amelyet ilyen nők sportolnak. Itt a haj nagyon selymesnek tűnik, és a vállig ér. Elfedi az állkapocs rossz szögét.

19. Oldalt söpört frizura:

Rövid haj a hosszúkás arcformához

A hosszúkás arcú nők sportolhatnak ezzel a frizurával, mivel elsősorban nekik szánták. Ezenkívül a haj jól elválik és jobb oldalra tolódik. Nagyon divatosnak és egyedinek tűnik. Ez az egyik legnépszerűbb frizura a hosszúkás arcok számára, ami lenyűgözőbbé teszi a megjelenését.

20. Ívelt frufru frizurák:

A legjobb frizurák hosszúkás arcformához

A hosszúkás arc frufruja megváltoztatja az arc alakját. Megtehető a hosszának lerövidítésével. Ez a hosszúkás arcra készült frizura nagyszerű választás, és a nők abszolút elegánsnak tűnnek ebben a stílusban. Annak érdekében, hogy elkerülje a tompa megjelenést, csak adja hozzá a göndör frufru haját. A göndör frufru extra dimenziót biztosít a szemed körül. Ezek a göndör frufru vonzó megjelenést kölcsönöznek az arc profiljának. Haja göndör hatása a haj alsó részére is terjedelmes megjelenést kölcsönöz a hajnak. A karcsúság érdekében hajfúvással ajánlott a haját szárítani.

21. Boho hullámok:

Jó frizurák hosszúkás arcokhoz

Ezek a Boho hullámok klasszikus megjelenést kölcsönöznek a hosszúkás arcoknak. Ezen a képen Kate Hudson hízelgeti a haját azzal, hogy sportolja ezt a boho megjelenést. A felső részt kissé felemelik, és minden telített oldal segít kiegyensúlyozni hosszúkás arcát. Annak érdekében, hogy érdes textúrát kapjon, párásítsa a hajat strandpermettel. A hajlítóvassal ellátott laza fürtök vonzó megjelenést biztosítanak.

22. Bozontos Bob:

Hosszúkás bob hajvágás

Az olyan frizura, mint a bozontos bob, tökéletesen illik egy hosszúkás archoz. A vastag és hullámos haj textúrája problémát okozhat, ha hajlakk nélkül lehúzza ezt a frizurát. Ez a stílus keretet ad az arcához, anélkül, hogy a hosszúkás arc megnyúlt lenne. Ez az A-vonalú bob hullámos megjelenést kölcsönöz a vállvonalon lévő hajvégeknek. A szaggatott végei oldalirányban új dimenziót adnak, és a haj vastagabbnak tűnik az állkapocs körül. Ez kitölti a teret, ha az arca vékonyabbnak tűnik. Kipróbálhatja ezt a frizurát hosszúkás arccal, ha inkább rövid hajvágást vagy rövid hajat szeretne. Ez nem igényel sok időt a stílushoz. Könnyedén sportolhatja ezt a frizurát hosszúkás arcán a reggeli rohanás során vagy sietés esetén.

23. Sima, egyenes rétegű hajvágás:

Hosszú fej frizurák

A hosszúkás arcoknak kerülniük kell az olyan frizurát, amely felhívja a figyelmet az állvonalra, és kiemelkedővé teszi az állát. Ez a fő különbség a hosszúkás arc és az ovális profil között. A hosszú és karcsú egyenes rétegek, amelyek ugráló hatással vannak a ráncokra, nem fókuszálják az áll területét. Így a hosszúkás arc nem tűnik hosszúnak, és az áll sem mutat hegyesebbnek. Ebben a frizurában a különböző rétegek hangerőt kölcsönöznek a hajnak, és fülledtnek tűnnek. A hosszú hajúak ezt választhatják. Előnyös.

24. Beach Waves frizurák:

Tökéletes frizura hosszúkás arcra

A strandhullám egy népszerű bozontos típusú frizura. Ezt a frizurát a hosszúkás arcokon rétegek vágásával és bozontos megjelenéssel készítik. A fő kötet, ahol ilyen típusú arcra van szükség, a középső rész. Ezek a bozontos rétegvégek térfogatot biztosítanak a hosszúkás arc középső részén. Ez is elmozdítja a fókuszt az áll területéről, és nem teszi hosszabbnak az arcot. A szélesebb homlokkal rendelkező nők lecsapott frufru segítségével elrejthetik azokat. A világos ombre festék máshogy néz ki.

25. Gyönyörű vaskos a váll fölött:

Frizurák hosszúkás arcú nőknek

Ez a stílus megtörné a hosszúkás arc arc hosszát. A nagyon hosszú hajú nőknek nem kell aggódniuk hosszúkás arctípusuk miatt. Ez a fajta hosszúkás arc frizura tökéletes minden nő számára, amelyet kipróbálhat. Ez a váll feletti fonat segít eltávolítani a fókuszt a hosszúkás arcodról. Pompásan néz ki, és szeszélyes megjelenést kelt. Ezzel a fonattal csak a hajszál mentén lehet sportolni, vagy kiegészítheti ezt a stílust hosszú oldalsó zárakkal.

Ezek a tökéletesen egyenes vagy ugráló oldalsó frufru új kinézetet kölcsönöz a hosszúkás arcnak. Az oldalsó zárak vagy néhány szál kiemelése új dimenziót kölcsönöz arcának. Ez a 25 csodálatos frizura azért van itt, hogy tökéletes formát nyújtson és korrigálja hosszúkás arcát. Ez is javítja a személyiségedet.