40 különböző frizura kövér és pufók arcú nőknek 2021

A divatvilág növekszik, beleértve a testpozitivitást és a plus size divatot. Ennek ellenére egy űrt kell kitölteni, amikor ötleteket kapunk a különböző stílusmegállapításokról és divatos megjelenésről. A kövér arcok frizurája egy ilyen ötlet, kanyargós & plusz méretű nők. Ezekkel a hajvágási ötletekkel most Ön is egyedi és gyönyörű stílusban csatlakozhat, hogy könnyedén pompázhasson.

Ezek a frizurák a kövér arcok számára segítenek lefaragni és kiegyensúlyozni az arc szerkezetét, és a legjobb megjelenést nyújtják. Hát nem csodálatos? Kezdjük el, és fedezzük fel néhány legújabb és legjobb hajvágást a kövér arcú nők számára.

25 egyszerű frizura kövér arcú nőknek dupla állattal

40 legjobb karcsúsító hajvágás a duci álla arcú nőknek:

Kedvenc és legjobb választásunk a modern, modern, egyszerű és aranyos frizurák számára kövér arcú túlsúlyos nőknél.

1. Duci arc hosszú Bob:

Rövid Bob hajvágás

Itt az ideje, hogy átölelje a duzzanatot, és szépségévé váljon. Ez a bob sima és szuper egyenes haj textúra fantasztikus, hogy nem tudjuk levenni a szemünket. Legyen szó formális és professzionális megjelenésről, vagy bulizós és könnyű alkalmi-kortárs trendekről; a rövid hajhosszú hajvágás sokoldalú. Ez a frizura a kövér arcok számára a legjobban alkalmas az ideális többcélú megjelenés keresésére.

 • Az egyenes és hullámos hajszerkezetűek ideálisak és tökéletesek.
 • Próbálja ki ezt a stílust a 30 és 40 év közötti nők körében a jó megjelenés érdekében.
 • A kerek, szögletes és ovális arcformájúak csodálatosnak tűnhetnek ebben a gyönyörű stílusban.

2. Göndör Pixie Cut Fat Face:

Pixie Short Cut zsíros arcokhoz

Ha azt feltételezi, hogy az elegáns, rövid pixie cut kinézet csak a mainstream szépségmeghatározásra szolgál, bebizonyítjuk, hogy téved! Ez a kedves rövid pixie fodrász kövér és pufók arcúak számára is gyönyörűnek tűnhet. Határozza meg újra a szépségszabványokat ezzel a színes pixie hajvágással, és fogadunk, hogy jó, ha új forradalmi trendet hoz létre a divatpiacon. Mit gondolsz?

 • Legyen az hullámos, sima vagy göndör haj textúra; ez a pixie vágás tökéletes és találó lehet.
 • Ha ovális vagy gyémánt és kerek arcformája van, a nők ne hagyják ki ezt a megjelenést.
 • Próbálja ki ezt a stílust a közép- és idősebb korosztálybeli nők számára, hogy okosnak és divatosnak tűnjenek modern megjelenésben.

3. Göndör frizura kövér arcokhoz:

Göndör frizura kövér arcokhoz

Itt van a legjobb szép és pezsgő ötletünk a göndör frizurákról a kövér arcok számára. Legyen az, ha közepes vagy hosszú hajú, ez a göndör hajvágás csodálatosnak és nem kevesebbnek tűnik. Teljesen átalakítja a megjelenést pufók vagy kerek, ovális arcokkal, és végső soron karcsúvá és vagánysá teheti a megjelenést. Legyen szó bulikról vagy baráti összejövetelekről; ezt a göndör hajvágást nőknek ki kell próbálni!

 • A göndör és sűrű hullámos haj textúra ideális lehet a megjelenéssel.
 • A kerek, ovális és gyémánt arcú, pufók megjelenésű nők tökéletesek.
 • Próbálja ki ezt a stílust fiatal lányoknak és nőknek a 20 -as és 30 -as évek elején a gyönyörű eredményekért.

4. Lob hajvágás kerek pufók arc:

Frizurák kövér arcra

A bob mellett, ha inkább egy kicsit hosszabbat szeretne ugyanabban a változatban, mi a legjobb, mint a hosszú bob. Ez a megjelenés más néven lob -fodrászként is ismert, és már divatos a kövér és pufók arcok számára. Fokozza az egész megjelenést, és nagyon elegánsnak és modernnek tűnik. Legyen szó hagyományos, divatos stílusról vagy ultramodern élénk megjelenésről; ez a frizura több nőnek szól korosztályonként.

 • A hullámos haj textúrájú nők csodálatosnak és gyönyörűnek tűnhetnek ebben a karéjvágásban.
 • Ha ovális, kerek vagy szív alakú arca van, próbálja ki ezt a stílust, és fogadunk, hogy sok bókot kap, lányok!
 • A tizenévesek és a 20 éves kor közötti nők és lányok kipróbálhatják ezt a modern hajvágást a kövér arcok számára.

5. Duci arc hosszú hajvágás:

Hosszú frizurák kövér arcokhoz

A különböző divatos megjelenésekkel, amelyek világszerte felkapottak, a rövid vagy közepes hosszúságú hajvágások mellett még hosszú frizurákat is választhat. Ha kerek, pufók arca van, a végső cél az, hogy az arca elegáns legyen, és tompább legyen. Mi lehet ennél jobb, mint kipróbálni a frufru ?! Enyhe göndör hajjal és elülső frufruval ez a frizura az egyik abszolút kedvencünk a kövér arcúak számára. Teljesen szeretjük azt, ahogyan bárkit elitnek és modernnek mutat.

 • Ha kerek, szív és szögletes arcformája van, próbálja ki ezt a stílust.
 • Ez a hajvágás göndör vagy hullámos hajú nőknek készült, hogy a legjobb eredményt érje el
 • Azok a nők, akik bármelyik 20–30 -as korosztályba tartoznak, ideális esetben előnyben részesíthetik ezt a hajvágást.

6. Aranyos hajvágás pufók arcra:

Rövid aranyos hajvágás pufók arcra

Egy másik lehetséges ötlet a frufru hajvágásnál a rövid hajhoz ez a szép göndör rövid hajvágás. Ez majdnem hasonlít a bob fodrászhoz, de hosszú frufruval és aranyos hajpánttal párosul. Ezt figyelembe véve az ember kövér és duci kerek arca könnyen eltakarható a homlokon, és az egész arcszerkezet kerek helyett oválisnak tűnik. Szóval, lányok, miért várnátok, próbáljátok ki ezt, ha szeretitek, és kétségtelen, hogy bárki fiatalosnak tűnhet. Hát nem menő!

 • A kerek és szögletes arcformájú nők kipróbálhatják ezt a frizurát.
 • Ez a megjelenés fantasztikus azok számára, akik göndör és hullámos haj textúrájúak.
 • Próbálja ki ezt az egyszerű és kényelmes rövid hajvágást azoknak a plusz méretű lányoknak és nőknek, akik tinédzser korukban és a 20-as években nőnek, hogy pezsgőnek tűnjenek.

7. Hajvágás a kövér ovális arcokhoz:

Frizura kövér ovális arcra

Ha könnyű frizurát keres a kövér arcra, és azoknak a nőknek, akik az idősebb korosztályba tartoznak, például 50 év felett vagy 50 év felett, mi a legjobb, mint ez. Ezek a rövid frizurák a kövér ovális arcokhoz nők számára szépek, és kortársnak és fiatalosnak tűnhetnek minden középső vagy idősebb nő számára, aki viseli. Mint mondják, az életkor csak egy szám, és ezt a gyönyörű és elegáns frizurával bizonyíthatja.

 • Ha egyenes vagy hullámos haja van, próbálja meg ezt a megjelenést könnyedén.
 • Az ovális és gyémánt arcú nők jól illeszkedhetnek ehhez az egyszerű hajvágáshoz.
 • Próbálja ki ezeket az egyszerű hajvágásokat 50 vagy 60 év feletti kövér nőknek.

8. Göndör hajvágás kövér arcokhoz:

Hajvágás kövér arcok számára

Szuper göndör hajad van? A túl rövid hajat részesíti előnyben, de fél attól, hogy milyen lesz pufók arccal? Ez a rövid göndör haj a kövér kerek arcok számára az egyik legnépszerűbb választásunk ma. Legyen szó bármilyen évszakról és eseményről, ez a sokoldalú hajvágás a megfelelő illeszkedéssel és a tökéletes ideális stílusú kiállással mindent megmozgathat. Ünnepeljen hivatalos, alkalmi vagy parti ruhákkal; gyönyörű és elegáns megjelenést kölcsönöz könnyedén.

 • A kerek, ovális és négyzet alakú arcformák ideálisak és alkalmasak arra, hogy illeszkedjenek ide.
 • Ha vékony göndör haja van, ez lehet a megfelelő választás a haj textúrájának elfedésére és a stílus megnyilvánulásának emelésére.
 • A lányok és nők a 30 -as és 40 -es évek korosztályában fiatalosnak tűnhetnek ebben a stílusban.

9. Hajvágás vékony hajra és kövér arcra:

Hajvágás vékony hajra és pufók arcra

A formális és professzionális megjelenés és a vékony haj sokak számára aggodalomra adhat okot. De ez a friss frizura mindent megkap. Ez a hajvágás a kövér arcra és a vékony hajra stílusos és modern, de gyönyörű megjelenést kölcsönöz és mégis könnyen karbantartható. Ideális azoknak a nőknek, akiknek sűrű az időbeosztásuk, és kevesebb az ápolási idejük, mégis hatékony és gyors megjelenésre vágynak! Mit gondol erről?

 • Legyen az kerek vagy szív alakú; ez a megjelenés ideális lehet a nők számára.
 • Ha egyenes, vékony haja van, próbálja ki ezt a stílust, hogy gyorsan lenyűgöző legyen.
 • A 30 és 40 év közötti nők stílusosak lehetnek ebben a tökéletes, kecses megjelenésben.

10. Texturált réteges hajvágás:

A legjobb hajvágás kövér, pufók arcra

Nos, eleget hallottunk a réteges hajvágásról. Valószínűleg ez volt az egyik legkeresettebb és legdivatosabb stílus sok lány és nő között az országokban és a világon. De ha kövér és pufók arca van, megértjük, hogy a réteg nem megfelelő. De miért kell kompromisszumot kötni? Ez a rövid réteges hajvágás texturált módon és kerek, kövér arcokhoz nem más, mint tökéletes.

 • A kerek, ovális és négyzet alakú arcformák gyorsan kipróbálhatják ezt a stílust.
 • Legyen az egyenes vagy hullámos vagy göndör haj; ez a megjelenés ideális mindannyiuk számára.
 • Ez a hajvágás minden fiatal lánynak és fiatal nőnek a 30 -as évek elejéig hihetetlenül alkalmas lehet a rendszeres életmódra.

11. frufru a kerek pufók archoz:

Frizurák kövér lányoknak, közepes hajjal

Ha közepes hajhosszúságod van, mi lehet jobb, mint ez a szép megjelenés. Ez a frizura alkalmas azok számára, akik nem akarnak túl hosszú hajat, és szkeptikusak a túl rövid hajvágás miatt. Oldalsó frufru, sima hajszerkezet, ez a frizura azoknak való, akiknek kerek és pufók arcuk van. Ha inkább egy lépést szeretne a divatjátékban, formázza ezt a hajvágást hajszínével, ahogy szeretné, és könnyedén emelheti a teljes egyszerű hajvágást a következő szintre.

 • Az ovális és kerek arcformákhoz ez a frizura elképesztő lehet.
 • Próbálja ki ezt azok számára, akik hullámos és egyenes hajszerkezettel rendelkeznek a legjobb megjelenés érdekében.
 • Ez a megbabonázó, mégis egyszerű megjelenés a 30-as évekbeli nőknek szólhat, különösen azoknak, akik irodában járnak.

12. Haj konty kerek zsíros arcokhoz:

Haj konty kövér arcokra

A haj és a konty valószínűleg a legegyszerűbb és mégis imádnivaló frizura. A nők gyakran feltételezik, hogy a hajas kontyok duzzadtabbá tehetik magukat. A fenti kép nem feltétlenül szuper aranyos és kedves azoknak a nőknek, akiknek kövér arcuk is van. Az egyszerű nyakkendő felhúzásával nagyon szeretjük, ahogy ez a frizura jól illeszkedik az egyszerű, elbűvölő és gyönyörű megjelenéshez pillanatok alatt! Kerülje el a szkepticizmust, és próbálja ki ezeket a mindennapi megjelenéseket, arcvonástól függetlenül, és még mindig aranyosnak tűnhet!

 • Azok a nők, akik bármilyen arcformával rendelkeznek, könnyedén kipróbálhatják ezt a megjelenést.
 • Bármilyen hajszerkezettel rendelkező nők, legyenek hullámosak vagy göndörök, hatékonyan dolgozhatnak ezen.
 • Ez a megjelenés ideális a 20 és 30 év közötti nők számára, hogy egyszerű, de vonzó frizurájuk és stílusuk legyen.

13. Fiú vágás a pufók arcokhoz:

Fiú vágás a duci arcokhoz 2

A kicsi pufók arcúak is elérhetik ezt az egyszerű és kényelmes fiúvágási változatot, amint az fent látható. Nem csak nagyon egyszerű és kényelmes a szokásos alapon történő kezelés, hanem a hajvágás sokoldalú nyugati irányzata is, amely ideális a professzionális megjelenéshez, a divatvilághoz, valamint a hétköznapi parti viselethez és kiruccanásokhoz. Ez a frizura elfedheti az arc puffadtságát, és könnyed ragyogást kölcsönözhet.

 • A kerek, szív és ovális arcformájú nők kipróbálhatják ezt a természetes megjelenést.
 • Ez a stílus csak azoknak ideális, akiknek a haj sima és hullámos textúrájú.
 • Próbálja ki ezt a stílust a 30 év körüli nők számára, hogy könnyedén fiatalosak és gyönyörűek legyenek.

14. Egyenes hosszú haj pufók arcokhoz:

Egyenes hosszú haj pufók arcokhoz

Ez a középen elválasztott, egyenes textúrájú laza haj a legszűkebb és klasszikusabb megjelenés, amellyel valaha találkozhatunk. Ez már a 60-70 -es években széles körben népszerű, mint klasszikus híresség -trend, és most újra divatba jött. Azoknak a nőknek, akik inkább azt a régi iskolai ragyogást és kecses varázst veszik körül, ezt ki kell próbálniuk. Kétségtelen, hogy ez bárkit megkülönböztet!

 • Bármilyen arcforma könnyen illeszkedik ebbe a sokoldalú vintage frizurába.
 • Próbálja ki ezt a megjelenést, hogy csak egyenes és sima hajszerkezetet kapjon a legjobb megjelenés érdekében.
 • A 45 év feletti és 50 év feletti nők is fiatalosnak és elbűvölőnek tűnhetnek ebben a bájos stílusban.

15. Vörös hajú kövér arc:

Kövér lány hajvágás

Itt van egy másik szép frizura, piros színű. Ez a vörös színű haj, sűrű hullámokkal és oldalirányban kis frufru káprázatosnak tűnik. Klasszikus, élénk megjelenést kölcsönöz, és jól illeszkedik a divatvilág modern és kortárs frizuráihoz. Továbbá, az arc körül hulló sűrű hullámokkal élesítheti az arcvonásokat, és elegánsnak és fényesnek tűnhet.

 • Legyen az kerek vagy ovális kövér arcforma; ez a frizura ideális lehet hozzá.
 • A hullámos és vastag haj textúra tökéletes és alkalmas illeszkedés minden nő számára ebben a megjelenésben.
 • Próbálja ki ezt a hajvágást minden nőnek a 20 -as évek végén és a 30 -as évek végén az új és mégis csodálatos megjelenés érdekében.

16. Oldalt söpört bumm stílus:

Közepes hajvágás kövér arcok számára

A haj meghatározott módon történő levágása segít csökkenteni az arca duzzanatát, és olyan tónusú illúziót kölcsönöz neki, amelyre mindig is vágyott. Az oldalirányú ütés ideális módja a kövér arcok stílusának kialakításában. Ez inkább a szemekre irányítja a figyelmet, nem az arcára. A megfelelő méretek hozzáadásához győződjön meg arról, hogy a frufru könnyű.

 • Alkalom – alkalmi, buli
 • Hajtípus – egyenes
 • Korcsoport – Minden korcsoport
 • Szezon – minden korosztálynak megfelel

17. Vegyes rétegek zsíros arcokhoz:

A legjobb hajvágás dupla állú képekhez

A különböző hosszúságú, egyenletes rétegekkel rendelkező vágás tökéletes a kövér arcok számára. Néhányuk rövid lehet, a többi pedig a természethez tartozik. A legrövidebb szálak állhosszúak lehetnek. Tökéletes egyenes hajhoz és puha fürtökhöz egyaránt. Hagyja őket lazán, és nézze meg, milyen jól fog kiegészíteni, mint ideális frizura a kövér arc számára.

 • Alkalom – Buli
 • Hajtípus – hullámos
 • Korcsoport – Minden korcsoport
 • Szezon – tél, ősz

18. Félig -meddig dundi arcok:

Hosszú frizurák kövér nőknek

A haj felénél karcsú megjelenést kölcsönözhet a kövér arcoknak. Ez felhúzza az összes hajat az arcról, de a hajszálak egy része az arcon tartható, hogy jól bekeretezze. Ez megint csak a szemekre irányítja a hangsúlyt, nem pedig az arcra, és ideális frizura a kövér arc számára.

 • Alkalom – alkalmi
 • Hajtípus – hullámos
 • Korcsoport-20-30
 • Szezon – Tél

19. Bob hajvágás pufók arcra:

Karcsúsító hajvágás pufók arcok számára

A kövér és pufók arcok egyik legjobb frizurája a rövid és éles bob stílus, különösen, ha rövid a haja. További előny, hogy a megjelenés rendkívül divatos. Segít meghatározni az arc kötési szerkezetét. A bob bárki gyors választása. De ami számít, az a megfelelő bob, amelyet a pufók arc frizurájaként választasz.

 • Alkalom – Buli, Alkalmi
 • Hajtípus – egyenes
 • Korcsoport-Fiatal tizenévesek, 20-30 éves nők
 • Szezon-nyár-tavasz

20. Hosszú hullámú frizura:

Hosszú frizurák kerek kövér arcokhoz

A kövér arccal rendelkező, de hosszú hajúak könnyen elkészíthetik a hosszú hullámok stílusát. A megfelelő emelés mellett testet is ad a hajnak, amelyre nagyon szükség van a kövér arcok számára. A stílus sokoldalúsága az egyik előnye. Tökéletesen keretezi az arcot, és jól körvonalazza az arcát.

 • Alkalom – alkalmi
 • Hajtípus – hullámos
 • Korcsoport – minden korosztálynak megfelel
 • Szezon – minden évszaknak megfelel

21. Pixie vágások kerek pufók archoz:

Hajvágás duci nőknek

A Pixie vágások fantasztikusak és nagyon stílusosak azok számára, akik kövér arcukhoz megfelelő frizurát szeretnének. A kivágott pixie vágás segít a kövér arc eltávolításában, és a nyak hosszabbnak tűnik. Ez egyfajta tökéletes hajvágás a kövér arcok számára, amelyet az illúzió létrehozására használhatunk. Mindössze annyit kell tennie, hogy jól definiálja a frizurát, és jól fésülve tartja a gyönyörű megjelenést.

 • Alkalom – alkalmi, buli
 • Hajtípus – egyenes
 • Korcsoport-20-30
 • Szezon-nyár-tavasz

22. Elegáns stílus a kövér arcok számára:

Duci lány frizurák

Hozzon létre egy hosszúkás kontyot a fej tetején, amely meghosszabbítja az arc alakját. Ez lehetséges azoknak a kövér arcoknak, amelyeknek hosszú a hajuk. Ettől a pufók arc automatikusan karcsú lesz. Ez lehet a másik legjobb frizura a kövér arc számára, amely megfelelően teszi az arcát és az arcát kevésbé kövérnek. A frizura enyhén stílusos és ugyanakkor stílusos.

 • Alkalom – alkalmi, buli
 • Hajtípus – egyenes, hullámos
 • Korcsoport-20-40
 • Szezon-nyár-tavasz

23. Sima lófarok kövér arcra:

Hajvágás duci dupla állú arcra

A karcsú és söpört lófarok a fej fején ideális helyzet a kövér arcú frizurákhoz. Segít a szép görbékben pompázni, és megnyújtja a nyak érzetét. Ügyeljen arra, hogy ebben a stílusban ne rejtsen semmit az arcába. A megjelenés kiegészítéséhez illessze össze néhány szép fülbevalóval.

 • Alkalom – Buli, Alkalmi
 • Hajtípus – egyenes
 • Korcsoport-20-30
 • Szezon – alkalmas minden évszakra

24. Hajválasztási stílus kerek pufók arcra:

Aranyos frizurák kövér arcok számára

Egy egyszerű módja a haj formázásának kövér arcformával, ha nyitva tartja a hajat, de az elválásra koncentrál. Ahelyett, hogy a középső elválasztást használná, ami nehezebbé teszi az arcát, a legjobb, ha kísérletez az oldalsó elválasztásokkal, cikk -cakkokkal vagy másokkal. Ez inkább a homlokra fogja felhívni a figyelmet, mint az arcára.

 • Alkalom – Buli, esküvő
 • Hajtípus – göndör
 • Korcsoport-20-30
 • Szezon – alkalmas minden évszakra

25. Tollas Pixie hajvágás:

Pixie kövér arcot vágott

Ez az egyik legdivatosabb frizura a kövér, pufók arcok számára, tollas pixie vágással. Ez kevés karbantartási vágást igényel, így nem kell sok időt töltenie az ilyen vágásokkal. Ez egy egyszerű pixie hajvágás, és egyik oldala egyenetlenül hosszabb, mint a másik, így hűvösebbnek tűnik. A bal oldali oldal hosszabban söpör végig az arc oldalán, lefelé vágva a kerekességet.

 • Alkalom – Buli, Alkalmi
 • Hajtípus – egyenes
 • Korcsoport – Bármely korosztálynak megfelel
 • Szezon – Nyár

26. Egyszerű Bob hajvágás:

Bob hajvágás kövér arcok számára

Csináld úgy, mint a gyönyörű Selena Gomez, kövér arccal, és mindig csinos frizurája van a kövér arcnak! Ez egy nagyon egyszerű iskolás lány bob vágás, és bárki igazán okosnak tűnhet ezzel. Haját egyszerűen csak szétválaszthatja egyik oldalára, hogy a frufru sértetlen maradjon. Ennek az az oka, hogy az oldalt szétválasztott haj az arc egyik oldalára esik, és összehúzza az arcát.

 • Alkalom – alkalmi, buli
 • Hajtípus – egyenes
 • Korcsoport-20-30
 • Szezon – Nyár

27. Hosszú rétegű vágás kövér arcra:

Hosszú rétegű vágás kövér arcra

A lapos arcú és hosszú hajú lányok számára a tökéletes rétegvágás a legjobb frizura egy pufók arc számára. A hosszú és tiszta rétegek az arcok mindkét oldalán esnek, és ez lecsökkenti az orcák oldalsó részeit, így az arca nagyon elegáns és egyáltalán nem duci, hogy elrontsa az egész megjelenést. Ezt minden bizonnyal hamarosan ki kell próbálnia.

 • Alkalom – party, esküvő, alkalmi
 • Hajtípus – egyenes
 • Korcsoport-20-35
 • Szezon – alkalmas minden évszakra

28. Fusion Bob Cut:

Rövid pufók arc frizura

Ez egy elegáns frizura egy pufók arcok számára, ez egy pixie és a klasszikus bob stílus ötvözete. A képen látható nőnek van egy kúpos pixie változata az alsó részhez, és a felső rész ismét egy bob és egy pixie kombinációja. Ez biztonságosabb is, mert a haj elég hosszú, és egyáltalán nem tűnik túl funkynak.

 • Alkalom – Buli, Alkalmi
 • Hajtípus – egyenes
 • Korcsoport-20-40
 • Szezon – minden évszaknak megfelel

29. Hosszú haj frufruval:

Frufru dupla állú arcra

Nem szeretjük mindannyian a frufruját? Itt van egy jó frizura a kövérnek, amelyet a nap bármely szakában futhat bármilyen alkalomra a frufru szerelme miatt. Ahogy a képen is látszik, a hölgynek teljesen kövér arca és hosszú haja is van. Minden részben elkészített fürtjét lazán hagyta, majd szépen fésülte őket, hogy szép módon mutassa ki a selymes textúrát.

 • Alkalom – esküvő, alkalmi, party
 • Hajtípus – egyenes
 • Korcsoport – minden korosztály számára megfelelő
 • Szezon – alkalmas minden évszakra

30. A legjobb hajvágás kövér duci arcra:

Kövér arc pufók lány hajvágás

A kövér arc bájos varázslatához ez a rövid tini tökéletes. Azoknak a lányoknak, akik szeretnek sokat kísérletezni, és tudják, hogyan kell hozzáállást hozniuk bármihez is, ez teljesen nekik való. Ezen a képen a lány először olyan öltözéket visel, amely mindannyiunk számára megérti, hogy nem lányos lány, ezért is áll neki jobban a rövid tini.

 • Alkalom – alkalmi, parti, esküvő
 • Hajtípus – egyenes
 • Korcsoport-20-30
 • Szezon-nyár-tavasz

31. Vintage tekercsek a pufók arcokon:

Ez egy hízelgő frizura egy pufók arcnak, és ki lehet jobb példa, mint a szuper dallamos Adele? Biztosan sok stílusban csinálja. Láthatja, hogyan büszkélkedik kövér arcával azzal a szuper selymes hajjal, és olyan gyönyörűen néz ki. A haját oldalra osztotta, és a puha fürtök nagyon vintage megjelenést kölcsönöznek az arany hajnak.

 • Alkalom – bemutatók, partik, esküvő
 • Hajtípus – hullámos
 • Korcsoport – Bármely korosztály számára alkalmas
 • Szezon – Tél

32. Egyszerű középső elválasztási frizura kövér embereknek:

Hajvágás kövér hölgyeknek

A középső elválás valóban kerekebbé teszi az arcodat, de lehet -e klasszabb, mint Mila Kunis ezen a képen. Az arca pufók és kissé a kövérebb oldalon is. Nagyon egyszerű haját középen szétválasztotta, majd a vállára simította, hogy az elfedje az arcát, hogy összehúzza az arcát.

 • Alkalom – alkalmi, buli
 • Hajtípus – hullámos
 • Korcsoport-20-40
 • Szezon – Bármely évszaknak megfelel

33. Afrikai aljvágás kövér nőstény számára:

Frizurák pufók arcra

Ez a tipikus afrikai kövér arc frizura nagyon csinos. Itt a képen látható nő sok bátorságot mutatott, és félig alul van. Azért hívjuk így, mert csak az egyik oldalán, a másik oldalán alulvágott, egyszerűen hagyta rövid és göndör haját, hogy a többi beszédet elvégezze érte. Biztos sok hozzáállása van!

 • Alkalom – esküvő, buli
 • Hajtípus – göndör
 • Korcsoport – Alkalmas bármely korosztály számára
 • Szezon – Friss nyári megjelenés

34. Fodros fürtök duci arcú nőknek:

Frizura duci nőknek

A szuper göndör fürtök nem rossz hajnapra valók. Egyszerűen a duci arcú lányoknak való. Ez egy tipikus afrikai frizura, ahol a haj sok kötetet kap, és minden oldalról felfelé tolja, hogy megdöbbentő, zavaros megjelenést kapjon. Ez azonban nagyon divatos megjelenés, mivel a hangsúly egyenesen a hajra irányul, nem pedig a kövér arcra. Dobozon kívüli ötletet keres? Itt az egy!

 • Alkalom – Buli
 • Hajtípus – göndör
 • Korcsoport-20-30
 • Szezon – tél, ősz

35. Közepes hajvágás kövér arcra:

Duci arc közepes hosszúságú hajvágás

Ez egy tökéletes frizura azoknak, akiknek nagyon vastag a hajuk, és az arcuk egy kicsit kövérebb. Ezt a szuper rövid megjelenést stílusosan sportolhatja. Ez egy gondtalan stílus, és ettől okosnak és nagyon okosnak tűnik. Ez még a hajviselethez is megfelel. Csak győződjön meg róla, hogy készen áll a pompázásra, amíg tovább nő.

 • Alkalom – Buli, Alkalmi
 • Hajtípus – göndör
 • Korcsoport – Bármely korosztálynak megfelel
 • Szezon – alkalmas minden évszakra

36. Egyenes hajvágás kövér pufók arcra:

A legjobb női fodrász kövér arcra

Ez az egyik leggyakoribb frizura a kövér arcú nők számára, akik szeretik a karbantartást alacsony szinten tartani. Amint a képen is látható, a hölgy nagyon kövér arccal és egyenes hajjal rendelkezik. Csak győződjön meg arról, hogy a haja nem egyenes póker, mivel a megjelenés nagyon rossz lesz. Tartsa lágyabbá és a lehető legegyszerűbbé.

 • Alkalom – alkalmi
 • Hajtípus – egyenes
 • Korcsoport-20-40
 • Szezon-elegáns nyári-tavaszi megjelenés

37. Teljes homlokránc közepes hajra:

Frizurák nagyobb nőknek

Ez egy gyönyörű frizura, ahol a haj természetesen egyenes és vastag. Itt a lánynak oldalirányú frizurája van, és olyan bummja van, amely szinte elfedi a homlokát. Így az arc kisebbnek tűnik, és a fókusz egyszerűen csak a haj felé csökken, nem pedig az arcra. Menj divatba!

 • Alkalom – Buli, esküvő
 • Hajtípus – hullámos, egyenes
 • Korcsoport – Ideális minden korosztály számára
 • Szezon – Ideális téli és őszi megjelenés

38. Borotva vágott haj:

Frizurák nehéz nőknek

Azoknak a hölgyeknek, akik aggódnak vékony hajuk miatt, ez az egyik stílus biztosan tökéletes lesz Önnek. Tegye egyenesre a haját, és adjon hangerőt a fej felső részéhez. A haj alsó része borotvaéles és tollas tapintású. Adja meg kövér arcának az ideális szabást, hogy félelmetes legyen!

 • Alkalom – alkalmi, parti, esküvő
 • Hajtípus – egyenes
 • Korcsoport-20-35
 • Szezon – Ideális minden évszakhoz

39. Vaskos Bob frizura:

Hajvágás kövér nőknek

Ez egy egyszerű bob frizura, de különbséggel. Itt ebben a frizurában látni fogja, hogy a bob egyszerű, de sok hozzáadott hangerővel rendelkezik. Itt a haj nagyon vastagnak tűnik vagy készül. Egyszerűen oldalra helyezheti, és aranyos kép lehet bárhová is megy.

 • Alkalom – Buli, díjkiosztás
 • Hajtípus – hullámos, egyenes
 • Korcsoport-20-40
 • Évad – Apt for Winter

40. Fonott hajpánt duci menyasszonyok számára:

Frizurák kövér arcokhoz nőknek 25

Ez a hosszú hajú lányoknak szól, akik elbűvölőbbé és romantikusabbá akarják tenni. Ehhez vastag és jó textúrájú hajra van szüksége. El kell kezdeni a fonást a fej egyik oldaláról a fülek mellett, majd fel kell tenni a koronára, mint egy hajpántot és a másik oldalon lévő tűt. A fej mögött zsemlét készíthet.

 • Alkalom – esküvő, esküvő, parti
 • Hajtípus – hullámos, egyenes
 • Korcsoport-ideális esetben 20-35 év.
 • Szezon – Alkalmas minden évszakra

További tippek:

 • A karcsúbb arc illúziójának létrehozásához jó ötlet az oldalsó frufru.
 • A felső zsemle karcsúbbá és hosszabbá teszi az arcot.
 • A középső fújás hosszabítja az arcot.
 • A sötétebb haj vékonyabbá teszi az arcot.
 • Ha felhívja a figyelmet a szemekre és az ajkakra, elkerülheti a pufók arcát.
 • A hosszú rétegek segítenek a kövér és pufók arcnak is magányosnak és vékonyabbnak.
 • Sportolás- a rövid haj hosszabb megjelenést kölcsönöz az arcnak.

Bár a pufók pofa és a Dimple Chin aranyosnak tűnhet csinos fiatal lányokon, ez nem egészen kívánatos a felnőtt nőknél! Az extra arczsír teltebb megjelenést kölcsönözhet, és nehezebbnek tűnhet, mint amilyen valójában. Ez sok depressziós tényező lehet sok nő számára, akik mindig arról álmodoznak, hogy formás megjelenést kapnak. Még azután is, hogy sminkkel körvonalaztuk arcukat, duzzanatuk elrejtése nagy kihívást jelenthet. Nos, ha plasztikai sebész felkeresésére gondol, tartson ki! A tökéletes megoldást kínáljuk Önnek. A szakértő stylistok azt javasolják, hogy a frizura megváltoztatása megfelelő fedést biztosítson az arcán.

Frizurák kövér arcokhoz

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Q1. Milyen szín kiemeli a legjobb öltöny kövér arcát?

 1. Az archoz közelebb álló világosabb színárnyalatok keretbe foglalják az arcot, és kerekebbé teszik.
 2. A sötétebb árnyalatok hosszabbá teszik az arcot.
 3. Párosítsa a kiemeléseket megfelelő színű hajjal.

Q2. Milyen hosszúságú haj alkalmas arra, hogy a kövér arc vékonyabb legyen?

 1. A hosszú hajnak köszönhetően az arc laposabb lesz.
 2. Az arcot keretező közepes hosszúságú rétegek vékonyabb és hosszabb megjelenést kölcsönöznek a kövér arcnak.

Q3. Milyen haj típus illik a Fatface -hez?

 1. Az egyenes haj típus szélesebbé teszi az arcot, mivel a fej kisebbnek tűnik.
 2. A göndör vagy hullámos haj karbantartása jobb ötlet az arc vékonyabb megjelenéséhez.