9 stílusos női réteges hajvágás kerek arcokhoz

A kerek arcú nők úgy akarják levágni és formázni a hajukat, hogy lehajoljon a kerek arcukon. A réteges frizurák meghosszabbítják a hajat, és terjedelmesebbé teszik. Ezek a frizurák könnyen formázhatók és karbantarthatók.

Réteges hajvágás kerek arcokhoz:

A kerek arcokhoz sok divatos réteges frizura létezik, amelyek nem mindenki számára megfelelőek. Összeállítottuk a legjobb 9 réteges frizurát kerek arcokhoz, amelyek soha nem válhatnak régivá. Gyorsan válassza ki azt, amelyik szinkronban van az arcszerkezetével, és végezze el, és nézzen ki stílusosan, elegánsan, de divatosan.

1. Laza fél lófarok:

Réteges frizurák kerek arcokhoz 1

Ez a kreatív megjelenés közepes és hosszú hajat igényel. Ez egy nyugodt frizura, amely ünnepi érzést kelt benned. A haj középen szét van választva, az oldaláról pedig frufru jön ki. A hajvágás segíti az arc formálását és karcsúsítását. Bár dönthet úgy, hogy a középső részt csípteti, vagy teljesen elhagyja a haját, a frizura elegáns megjelenést kölcsönöz az arcának.

2. Hosszú keretes réteges frizura:

Réteges frizurák kerek arcokhoz 2

Ez a megjelenés nagyon hosszú hajat igényel, amely sima textúrájú. Ez egy kreatív megjelenés, amely könnyen formázható, ha elegáns, gyönyörű haja van. A haj nem túl réteges. Ez egy egyszerű megjelenés, amely még a vállak alatt is kiterjed. Ettől sokkal karcsúbb lesz az arcod. A néhány réteg az arcod keretezésére szolgál.

3. Aszimmetrikus Bob:

Réteges frizurák kerek arcokhoz 3

Az aszimmetrikus bob az egyik legjobb réteges hajvágás kerek arcra. Itt a rétegek rövidek és egyenetlenek, és meghatározzák az arcodat. Ebben a hajvágásban a haj sok gond nélkül van formázva, és alkalmas a sima és hosszú arcú nők számára is. Ez egy könnyen karbantartható stílus.

4. Vintage Shaggy frizura kerek arcokhoz:

Réteges frizurák kerek arcokhoz 4

Ebben a tekintetben a haj nagyon jól rétegezett, és nagyon pimasznak tűnik. A haj kissé keskeny az arc körül, és kiemeli az állát, eltakarja az arcát, és karcsúvá teszi az arcot. A laposvas elengedhetetlen a haj formázása során. Minden alkalommal, amikor hajat mos, vissza kell vasalnia a helyére, hogy a megjelenés megmaradjon. Bár némi időt és türelmet igényel a karbantartás, mindez megéri az elegáns stílus miatt.

5. Közepes hosszúságú rétegek:

Réteges frizurák kerek arcokhoz 5

Ez az egyik legegyszerűbb réteges frizura valaha. A haj teljesen réteges, és nem esik az arcra, inkább elhajlik az arctól. Nagyon finomnak tűnik, és körvonalazza az arcát azáltal, hogy az arcnak több denotációt ad. Ez a frizura könnyen karbantartható, és nem igényel sok erőfeszítést a stílus fenntartásához, kivéve a mosás utáni gyors fogmosást.

6. Oldalt söpört frufru:

Réteges frizurák kerek arcokhoz 6

Ez a frizura szögeket hoz létre az arc keretéhez. Ebben a frizurában a haj elülső része a szemöldökig terjed, és elfogja a homlokát. A haj alul kissé göndör, és hízelgőnek tűnik. Ez a frizura tökéletes azok számára, akiknek magas a homlokterületük a kerek arcban. Ezzel a frizurával eltakarja homlokának és pufók arcának kitett részét, és karcsú megjelenést kölcsönöz az arcának.

7. Oldalt söpört rétegek hullámokkal:

Réteges frizurák kerek arcokhoz 7

Az oldalra söpört rétegek klasszikus megjelenést jelentenek a kerek arcú nők számára. Ha természetesen göndör haja van, akkor könnyen sportolhatja ezt a frizurát. Ezt a hullámos bozótot sokféleképpen lehet formázni. A haj alul, nem pedig felülről terjedelmes, és a haj masszívnak és vastagnak tűnik. A hosszú haj lesz a legjobb szempont ennek a megjelenésnek a megszerzéséhez.

8. Könnyű hullámok:

Réteges frizurák kerek arcokhoz 8

A természetes göndör haj így formázható. Ezzel a frizurával az arcod hosszúkás lesz, és korrigálja az arc körüli kerekeket. Ha az arca kiegyensúlyozottnak tűnik, az arca automatikusan soványnak tűnik. A többi réteges frizurához hasonlóan ez a megjelenés alul vastag és terjedelmes, felül pedig sima és selymes, így az egyik legvonzóbb réteges frizura kerek arcra.

9. Mermaid Shag:

Réteges frizurák kerek arcokhoz 9

Ennek a megjelenésnek a kialakításához hosszú hajra van szükség. Ha a haj természetesen göndör, akkor ez a stílus hízelgőnek tűnik. Ennek a frizurának nincs pereme, és tágra nyitja az arcát. Nagyon aranyosnak tűnik kerek arcokon. A felső részen puffanással és az elegáns hajszálakkal leesik az arcod oldalán, ez a megjelenés csodálatos érzést kölcsönöz.

A kerek arcúaknak nem kell aggódniuk a megjelenésük miatt. Ez a 9 legdivatosabb frizura kerek arcra megkönnyíti a dolgokat. Most, hogy megvan a kerek arcok legjobb réteges hajvágásainak listája, válassza ki a hízelgőt, végezze el, és nézze, ahogy az emberek félelmetesen néznek rád. Menj hölgy menjen! Válassza ki a megjelenését, és nézzen ki elegánsan!