10 bájos frizura 2021 -es Anarkali ruhával

Legyen szó ünnepi alkalomról, családi összejövetelekről vagy esküvőkről, az Anarkali ruhák mindig a legelőnyösebb ruhák. Tökéletes etnikai stílusú kijelentésekkel és eleganciával érkeznek. Mit szólnál a frizurákhoz az Anarkali ruhával az általános és mindenre kiterjedő divathoz? Nem csábító? Míg az Anarkalis maga is elbűvölő az osztályával és a bájával, a megfelelő stílus és átalakítás hozzáadásával tökéletes lehet a megjelenésed.

Ezekkel az Anarkali frizurákkal most alakítsd át magad úgy, mint egy díva.

Melyik frizura illik az Anarkali ruhahoz és öltönyhöz?

Úgy tűnik, hírességeink is szeretik az Anarkali trendet, és miért ne. Mindig időtlen lehetőség. Itt összegyűjtöttük a legjobb és legszebb frizurát Anarkali öltönyt néz ki most. Fedezzük fel őket együtt.

1. Laza hullámos haj:

frizurák anarkali ruhával

Látjuk, hogy a pompás Amala Paul itt pompázik a sárga tervező lehengával, sima hullámos frizurában. Ha megfelelő, közepes és hosszú hajhosszúságú, finom textúrájú, mi lenne, ha kipróbálná ezt a hullámos megjelenést? Mindig klasszikus és időtálló, és soha nem léphet ki a trendből. A stílus tökéletesen ünnepi és elegáns megjelenést kölcsönöz. Mit gondolsz? Ha nagyszerű ruhája van, ez megfelelő és találó lehet.

2. Fonott nyílt frizura:

frizurák az anarkali számára

Látjuk a gyönyörű Deepikát a fonott kivitelben, nyitott frizurával. Deepika soha nem mulasztja el, hogy szép etnikai megjelenésével büszkélkedjen velünk, és ez a frizura abszolút illik az etnikai viselethez. Próbálja ki ezt az egyszerű, mégis klasszikus frizurát bármilyen ünnepi alkalomra vagy eseményre; csábító és plüss megjelenést kölcsönöz könnyedén. Rendkívül szeretjük ezt a fonott megjelenést nyitott hajjal az Anarkalihoz illő frizurákban.

3. Haj konty:

zsemle frizura az anarkalinak

Alia Bhatt hajgumija és az Anarkalihoz illő frizurája egyszerűen gyönyörű. Függetlenül attól, hogy kifogy az időből a kezében, vagy szeretne egy gyönyörű, egyszerű, mégis nagyon modern stílusú kijelentést, a hajcsizma bármikor éles és elegáns lehet, hogy megfeleljen egy ilyen etnikai öltözéknek. Adjon hozzá néhány haj kiegészítőt a nagy eseményekhez, hogy megfeleljen a ruhának; ez is kiváló emelt stílusú kijelentést és megjelenést kölcsönözhet.

4. Sima lófarok:

frizura anarkali öltönyt

Rakul Preet az Anarkalihoz illő, elegáns és szép lófarokban pompás. Most kipróbálhatja ezt a sokoldalú lófarok frizurát Anarkali ruhákhoz és öltönyökhöz is; a megjelenés lehet ideális és egyedi. Kiváló modern és kortárs stílusú kijelentést fog adni, amely egyszerű, egyszerű és kecses. Próbálja ki ezeket a frizurákat egy hosszú Anarkali öltönyhöz, hogy nagyszerű ruhákat készítsen, és csodálatosnak tűnhet.

5. Rendetlen zsemle:

legjobb frizura az anarkali ruhához

Szeretjük, ha az Anupama itt pompázik. Bár a rendetlen frizurák mindig is divatban voltak, mit szól ehhez a kontyhoz és a frizurához? Azoknál a nőknél, akik okos és klasszikus megjelenést szeretnének, a rendetlen zsemle elbűvölő lehet. Összeadja, hogy zökkenőmentesen terjedelmes és kimondott megjelenést kölcsönöz. Hogy tetszik? Alkalmanként jól megy, és figyelemmel kiemelkedik a tömegből.

6. Fishtail Braid:

az anarkalival járó frizurák

Samantha halfarkú fonata meglehetősen csábító. Nem? Abszolút szerelmesek vagyunk belé. Adjon hozzá halfarkú fonatot az Anarkali ruhához, hogy nőies és káprázatos megjelenést kapjon. Ha valami enyhe vagy alkalmi dolgot szeretne, akkor egy francia fonattal is megváltoztathatja. Akárhogy is, ez az Anarkali frizura elragadó és lenyűgöző. Gyorsan fiatalos és hibátlan megjelenést hozhat pillanatok alatt.

7. Half Bun Hairdo virágokkal:

frizura anarkali ruhához

Shraddha Kapoor félig frizurája virágdíszítéssel teljesen egyedi, modern és klasszikus. Fogadhatunk, hogy nem találkozott ilyesmivel. Jobb nyugati stílusú kijelentést és megjelenést kölcsönöz, rendkívül hűvös hatással és mégis desi avatarral. Mit gondol erről a gyönyörű kontyos frizuráról Anarkali számára? Szeretjük a kreativitást e mögött!

8. Frizura elülső puffadással:

Frizura elöl puff

Elülső puff! Bár csodálkozhat azon, hogy úgy nézhet ki, mint egy öregségi frizura, mit szólna ehhez, hogy újra trendi legyen? Látjuk, hogy Aishwarya Rai Bachchan milyen pompásan pompázik. Ez illik az Anarkali ruhához, és tökéletesen illik, és elbűvölő megjelenést kölcsönöz. Bármilyen ünnepségen ezt próbálja ki legközelebb, és bájos lesz.

9. Tűs egyenes haj:

anarkali frizurák

Ha szereted formázni a hajad, mit szólnál egy tűs egyenes frizurához, amely megfelel az Anarkali megjelenésednek? Látjuk, hogy Parineeti Chopra teljesen körmözi a megjelenést; végtelenül imádjuk. Azoknak a nőknek, akik rajongnak az elegáns megjelenésért, ideális lehet. Ez az egyszerű frizura az Anarkali ruhán nagyon távol áll a szürettől, és a régi iskola stílusa nyugati hangulatot kölcsönöz hozzá, és könnyedén hozzáteszi a káprázatos divatos megjelenést és stílusmegjelenítést. Csak vegyen egy jó hajvasalót, és érje el ezt a megjelenést; ez idegesnek, elegánsnak és elegánsnak tűnhet.

10. Oldalsó zsemle:

frizurák hosszú anarkali öltönyhöz

Divya Kumar Khosla az oldalsó konty frizurájában valami egyedi és klassz. Gyorsan megkapja a teljes desi avtar -t. Ha nagyszerű és plüss Anarkali ruhája van, és meg akarja mutatni, ez az oldalsó zsemle megfelelő kiegészítőkkel tökéletes és ideális lehet. Ezenkívül módosíthat és módosíthat, ha rendetlen megjelenést vagy fonott oldalsó zsemle stílusát is hozza. Próbálja ki ezt a preferenciáját, és nem lehet kevesebb, mint egy díva.

Reméljük, tetszett felfedezni ezeket a szép és elbűvölő frizuraötleteket és megjelenéseket egy Anarkali ruhával és öltönyökkel. Próbálja ki őket, és mondja el nekünk, melyik a kedvenc fajtája jelenleg. Szeretünk hallani rólad!