8 legjobb frizura különböző ruhákkal

Nemcsak a ruha uralja a hozzáállást, a megfelelő öltözködés a megfelelő időben megváltoztathatja vagy megtörheti kilátásait. Egy fehér szaténruhás hölgy soha nem zárhat le üzleti találkozót annyira, mint egy punk rock bőrkabátos hölgyet nem lehet megbízni egy napköziben. Nincs azonban határozott mese arról, hogy mi köti a nőt, hogy milyen helyzetben mit viseljen, de egy nő kiegészítője mindig kötelező darab, amelyet gyakran figyelmen kívül hagyunk. A haj és a frizura a domináns karakterépítési folyamat, és itt van egy lista arról, hogy milyen jól illeszkedhet mai ruhájához a tökéletes frizurával.

8 tökéletes frizura nyugati és hagyományos ruhákhoz:

1. Pónik rendezése:

Frizurák hosszú ruhákhoz

A vállalattá válás lehet a legegyszerűbb, vagy éppen az ellenkezője. Vegyen példát az egyik környékbeli hírességtől, Sandra Bullocktól, aki gond nélkül húz egy elegáns pónit a vállalati öltönyével. Általában ezeknek a póniknak nem szabad túlságosan visszafogottnak lenniük, vagy túlságosan magasnak kell lenniük a ruha fölött. A karcsú póni középen tökéletes egyensúlyt biztosít a ceruzaszoknyának vagy a nadrágruhának, bármit is választ az irodai prezentációhoz.

2. Hagyományos zsemle:

Esküvői ruha frizurák

Egy hagyományos összejövetelhez, amelyben fehér köpeny és „én csinálok”, vagy távoli rokon nénik és nagybácsik vesznek részt, a vasárnapi villásreggeli asztal fölött, egy egyszerű, alacsony lógó konty, elegáns hajkiegészítővel csak megtenné a trükköt. Kísérletezhet különböző zsemle stílusokkal, rendetlenül vagy csikorgóan. Fehér ruhát kezelhet vele, vagy akár kardigánt is párosíthat az estélyi ruhával.

3. A tökéletes nyári megjelenés:

Rövid ruha frizurák

A nyári virágos vagy azték nyomat soha nem bukhat meg, ha tökéletes frizurával illik hozzá. Legyen az egy délutáni matinee show a barátokkal vagy az első randi a nyári ködben, az oldalsó fonat párosítása ezzel a megjelenéssel egyszerűen csodálatosnak tűnik. Váltogassa ki a fonatot az oldalát húzva, hogy térfogata legyen a fonatnak, és a végén rögzítse átlátszó kötéssel. A balerina lakásoknak és a parittyás táskának többet kell adnia a megjelenésnek.

4. Egy koktél zsemle:

Frizura Maxi ruhával

Tanulja meg magától a divatdívától, amikor esti koktélruháját egy szűk, magas zsemlével párosítja. Általában ezek a zsemlék magasan vannak a fej búbján, amelyet több bobby csap rögzít. Akár hajhosszabbítást is használhat, hogy szilárd kontyot adjon a kontynak. A zsemle környékét tartsa karcsúnak és jól ecseteltnek, és párosítsa egy vakító nyakdarabbal, ha szeretné.

5. Kedves nyakkivágás:

Nyugati ruha frizura

A kedves nyakkivágások ismét dominanciáról beszélnek, ahol a leleplező nyakkivágás felkelti a ruhád figyelmét. Az ezzel a megjelenéssel párosuló rendetlenség volument kölcsönöz a hajadnak, ezáltal arányosítva a frizurát a ruha nyakkivágásával.

6. Az alkalmi rendetlen fonat:

Frizura western ruhán

Selena Gomez tudja a legjobban, hogyan kell megőrizni a stílusát, miközben párosítja a khakiját az egyszerű fehér pólójával, és divatosnak tűnik az elrontott zsinórban. Mindig öröm olyan fúziós stílusokat kidolgozni, ahol a hétköznapi megjelenés, esetleg egy hálóba öltözött felső és egy rövid vagy egyszerű farmer a pólón hozzáadható a kegyelmi listához, ha rendetlen fonatokkal párosítja.

7. Hogy stílusos legyen:

frizurák ujjatlan esküvői ruhához

A merülő nyakkivágások félelmetesnek tűnnek az elkészített hajszálakkal, ezért párosítsanak egy mélyen vágott nyakvonalat a tökéletesen kialakított nyitott, szabadon folyó zárakkal, klasszikus retro hullámmal vagy tiszta, egyenes hajjal.

8. A hiányosságok együttes kezelése:

Frizurák ujjatlan ruhákhoz

Ha a nyakvonal kissé túl közel van a nyakhoz, szélezze ki a frizura és a nyakörv közötti rést, hogy a frizura dominanciája sértetlen maradjon. Gyakran a magas nyak uralja a ruhát, és a haj észrevétlen marad, ezért vegyen példát a szomszédos Lawrence -től, és tartson alacsony lógó rendetlen kontyot a kerek nyakkivágással.