9 legjobb hajszín sötét bőrre!

A sötét hajhoz megfelelő hajszín kiválasztása fáradt lehet. Ha sötét bőrtónusa van, akkor kétségkívül a barna színeket és azok különböző árnyalatait kell választania. Nem lehet csak hajszínt alkalmazni a hajadra. Ne essen pánikba; sok hízelgő hajszín létezik kifejezetten a sötét bőrtónusú nők számára.

Hajszín árnyalatok sötét bőrre:

Az alábbiakban bemutatjuk az indiai piacon elérhető legjobb 9 hajszín sötét bőrre.

1. Barna, sötét színű:

hajszínek sötét bőrre

A barna szín együtt jár a sötét bőrrel. Ha feketével kiemeli az ilyen hajat, akkor még lenyűgözőbb lesz. Ez az egyik legjobb hajszín az afro-amerikai nők számára, és rengeteg híresség sportolta.

2. Szilva cseresznye hajszín:

Hajfestékek sötét bőrre 2

A sötét bőrű nők sportolhatnak ezzel a hajszínnel. Ez az egyik egyedülálló hajszín. Ha hosszú, terjedelmes haja van, akkor ebből a megjelenésből lesz a legelőnyösebb. Ez a hajszín szilva-cseresznye megjelenést kölcsönöz a hajnak, amely imádnivalónak tűnik, különösen a sötét bőrön.

3. Bordó:

Burgundia

A sötét és közepes bőrszínű nők a bordó színt vihetik fel a hajukra. Mivel a fekete nők egyik leghihetetlenebb megjelenése, ez a hajszín új és játékos személyiséget fog mutatni – a nők a világ minden tájáról sportolják ezt a hajszínt. A színe kicsit barnás tapintású.

4. Sötét bordó:

Hajfestékek sötét bőrre4

A számos bordó árnyalat közül a sötét a legnépszerűbb. Minden nőnek és különösen a fekete nőknek való. Ha sötét vagy közepes bőrszínű, nagyon jól fogja viselni ezt a színt – hosszú és vastag haj, ha a sötét bordó színe lenyűgözőnek tűnik.

5. Arany színű szőke:

Arany színű szőke

Ez az egyik egyedülálló hajszín a sötét bőrtónusú nők számára. A szín pompás arany árnyalatokkal érkezik, így a hosszú és közepes hosszúságú haja rendkívüli megjelenést kölcsönöz. Ez a szín kéz a kézben jár egy aranyos ruhával és sötét bőrrel.

6. Eper szőke:

Eperszőke

A szőke haj egyik legszebb árnyalata az eper. A színt úgy tervezték, hogy megfeleljen minden bőrszínű nőknek. Azonban a sötét bőrű tónusú nők a legelőnyösebbek ebből a színből. A szőke eper árnyalata tökéletes megjelenést kölcsönöz hajának, amire mindig is vágytak. Világos és nehéz szőke tapintása miatt illik a sötét bőrszínhez.

7. Lila hajszín sötét bőrre:

Hajfestékek sötét bőrre7

Ez az egyik legvonzóbb hajszín a sötét bőr számára. A természetesen göndör hajú nők nagyon jól viselik ezt a megjelenést. A lila szín és a sötét bőr lenyűgöző különbséget tesz, ezért ez a megjelenés gyönyörű.

8. Csokoládébarna hajszín:

Csokoládébarna hajszín

A csokoládé megfelelő hajszín a sötét bőrű nők számára. Ezt a hajszínt gondatlanul viselheti, mivel mindig jól fog kinézni a megfelelő bőrszínen. Az olyan hírességek, mint Kim Kardashian, nagyon jól sportoltak.

9. Világosbarna hajszínek sötét bőrre:

Világosbarna hajszínek sötét bőrre

Ha sötét a bőre, akkor a legjobb megoldás az, ha világos lesz. Vigyen fel világos hajszíneket, például aranybarna színt, hogy fokozza a haj szépségét. Ez a hajszín nyugodt és érett természetet mutat kacérkodással.