9 legújabb preppy frizura nőknek és férfiaknak

Vajon miért csak a nők vigyáznak a hajukra és a frizurájukra ?? Akkor téved, ez a cikk kiemeli a 9 legjobb Preppy frizurát, amelyek a fiúkról szólnak, tiszta és jól fésült frizurájuk van, ami megbolondítja a lányokat. Fiúk és férfiak, akik szeretik a jól fésült, tiszta felkelni ez a frizura az egyik. A hosszú hajú és rövid hajú lányok és hölgyek próbálják ki ezt a felsorolt ​​preppy frizurát, amely jól illik a hivatalos iskolai vagy irodai ruhához, valamint az alkalmi ruházathoz.

A legjobb előkészített frizurák nőknek és férfiaknak:

Vessünk egy pillantást a top 9 legújabb preppy frizurára, hogy új és modern megjelenést kapjunk ebben a szezonban.

1. Ivy League Preppy hajvágás:

Ivy League Preppy hajvágás

Srácok, akik szeretik a tiszta fésült és tiszta borotválkozást, akkor számukra ez az Ivy League preppy hajvágás megfelelő frizura. Ez a hajvágás alacsony vágási stílusú, így tipikus nyári frizurának tűnik.

2. Előkészített frizura rövid hajra lánynak:

Előkészített frizura rövid hajra lánynak

Ez a frizura egy egyszerű és elegáns hajvágás, amely jól illik az iskolába járó lányokhoz, valamint azoknak a hölgyeknek, akik elfoglaltak, és nem elegendő idő a hosszú haj ápolására. Ennek a hajvágásnak az elülső hosszú lépése vágva van, és kevesebb hajjal csökken.

3. Előkészített frizura hosszú hajra:

Előkészített frizura hosszú hajra

Ez a fajta lány frizura, amelyet az iskolába járó diákok többsége szeret, mert egyszerű és könnyen felköthető a haja. Ez a frizura nem igényel sok fésülködést, ez a rendetlen kilátás. A hajat összegyűjtik és oldalpóniként kötik össze.

4. Oldalsó rész Preppy frizura férfiaknak:

Oldalsó rész Preppy frizura férfiaknak

Ez a fajta oldalsó frizura a fiúk számára a leggyakrabban látható frizura az iskolás fiúk, valamint az egyetemre járó fiúk körében. Ez a frizura, ahol az oldalsó részt balról vagy jobbról készítik, és a frizura másik oldalán minimális szőr van, szemben a másik oldallal.

5. Fringe frizura férfiaknak:

Fringe frizura férfiaknak

Ez a fiúknak szóló hajvágás népszerű a fiatal tizenévesek körében, mivel sok filmsztár használta ezeket a típusokat. Ez a fajta hajvágás a haj középen van elválasztva, ami tüskés frizurákat ad a fiúnak. A két oldal hasonlít a függönyre, amely leesik az oldalakra.

6. Göndör Preppy frizura:

Göndör Preppy frizura

Ez a fajta frizura szinte minden típusú hajszerkezethez megfelel, de nem teljesen göndör hajhoz. Ennek a frizurának van egy oldalsó partíciója és a haj oldalsó része alulmetszéssel. Ez adja a göndör haj megjelenését.

7. Hullámos preppy frizura:

Hullámos preppy frizura

Ez a göndör frizura a legnépszerűbb frizura lett a fiatal tinédzser diákok és a középkorú hölgyek körében. Ez a frizura jól illik a rövid hajhoz is, mivel a hajszálak jól láthatóvá teszik a fürtöket.

8. Spike Preppy frizura:

Spike Preppy frizura

A tüskék a következő népszerű fodrászok az iskolába járó fiúk között a középkorú férfiakig. Ezt a stílusú hajvágást egyszerű saját maga létrehozni. A tüskés hajvágás jól illik a kisebb magasságú rövid hajhoz. A hajzselét felvisszük, és a hajat felfelé fésüljük, hogy tüskéket kapjunk.

9. Előkészített nyári rövid hajvágás:

Preppy nyári rövid hajvágás

A rövid hajvágás minden férfinak jól áll, ezt előnyként figyelembe véve a rövid haj nyári fodrászként való használata a legjobb döntés. A frizura elülső része göndör frizurával rendelkezik, a hátsó rész pedig jól vágott, ami csökkenti a haj hosszát.

Az előkészített frizura határozottan tiszta és elegáns megjelenésű gond, ami nem jelenti azt, hogy jachtot vagy drága házat kell birtokolnia Monacóban. Így hordozhatja őket az élet állapota közepette. Próbáljon ki egy preppy frizurát, és gazdag megjelenést kap.