Hogyan válasszuk ki a megfelelő frizurát 5 egyszerű lépésben?

Az arcformájához vagy vonásaihoz tökéletesen illő frizura kiválasztása kissé bonyolult lehet. Van azonban néhány technika, amelyet szem előtt kell tartani a frizura kiválasztásakor. Ez a cikk elsősorban 5 egyszerű technikára összpontosít, amelyeket az arcformájának megfelelő frizura kiválasztásához használhat.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő frizurát:

Lássuk, hogy itt minden frizurát említenek, és válassza ki a megfelelőt.

1. Az arc formája:

Az arcformának van a legfontosabb szerepe a megfelelő frizura kiválasztásakor.

Válasszon frizurát 5 lépésben

a) Ha hosszúkás arca van, akkor próbálja ki a közepes hosszúságú frizurákat. Kerülje a kiegyenesített vagy hosszú frizurákat, mert ezek még függőlegesen nyújtottabbá teszik az arcot. Ha mégis hosszú frizurát választ, készítse el egy kicsit göndör vagy hullámos frizurát.

b) Ha kerek vagy szögletes arcformája van, akkor mehet a frufru és az elegáns frizura. A kiegyenesített frizurák valóban jól fognak mutatni. Kerülje a bolyhos frizurákat, mert így szélesebb és nagyobb lesz az arc. Még akkor is, ha hullámos vagy göndör frizurát választ, ügyeljen arra, hogy haja legalább vállig vagy hosszabb legyen.

c) Ha kicsi az arca, vagy szív alakú, akkor sima frizurát választhat. Próbáljon ki néhány ütős frufru, mert ezek szélesebbé teszik az arcot.

2. Homlokterület:

Válassza ki a megfelelő frizurát 5 egyszerű lépésben 2

Ez egy másik fontos dolog, amire emlékeznie kell a megfelelő frizura kiválasztásakor. Ha szélesebb a homloka, akkor jobb, ha elmegy néhány oldal- vagy elülső frufruért. A frufru bizonyos mértékben elrejti a homlok szélességét, és javítja az arcodat. Ha kisebb a homloka, kerülje az első ütéseket. Az oldalsó frufru azonban több stílust adhat.

3. A haj vastagsága:

Válassza ki a megfelelő frizurát 5 egyszerű lépésben 3

A frizura kiválasztásakor mindig emlékeznünk kell arra, hogy nem minden frizura illik hozzánk. Egy híresség frizurájának követése nem biztos, hogy mindenkinek megfelel. Ha vékony haja van, az oldalsó frufru nagymértékben segíthet a soványság eltakarásában. Hasonlóképpen, ha vékony a korona területén, kerülje el mindenáron a középső elválást.

4. Az állkapocs vonalának szélessége:

Válassza ki a megfelelő frizurát 5 egyszerű lépésben 4

Ha széles állkapocsvonala van, az oldalakon lévő fokozatos frufru segíthet a megjelenés minimalizálásában. Hasonlóképpen, ha kisebb állkapocsvonala van, érdemes ezt fokozni. Ebben az esetben érdemes olyan frizurákat választani, amelyek bölcsek és rövidek, lehetőleg fülig.

5. A haj fokozása hajszínnel és gonggal személyiség szerint:

Válassza ki a megfelelő frizurát 5 egyszerű lépésben 5

Néhányan tudatában vagyunk bizonyos arcvonásoknak. Például, ha valakinek kicsi a szeme, akkor a hajukra akarja terelni a figyelmet. Legyen ez bármilyen okból, ha te

ha azt szeretné, hogy a frizurája kifejezettebb legyen, kipróbálhatja a hajfestést.

A hajfestésnek különböző formái lehetnek. Lehet teljes hajfestés vagy metszett hajfestés. Konzultálnia kell stylistjával arról, hogy milyen hajfestés illik Önhöz.

Egy másik fontos szempont, hogy ne felejtsük el, hogy melyik frizurát válasszuk, hogy a frizura illeszkedjen az egyéniségéhez. Ha tom fiús személyisége van, akkor bob frizurát választhat. Ha elegánsnak akar tűnni egy buliban, akkor érdemes zsemlét vagy chignont sportolni. Hasonlóképpen, ha diák vagy, akkor olyan frizurát válassz, amely finom és a személyiségedhez illik. Javasoljuk, hogy olyan frizurát válasszon, amely magabiztosabbnak érzi magát, és nem fordítva.