Kismama frizurák: 9 legjobb frizura a terhesség alatt 2021

A terhesség az évnek az az időszaka, amikor tényleg nem akar nyüzsögni. Ezenkívül a szervezetben bekövetkező hormonális változások miatt a fején lévő haj tömege úgy néz ki, mintha valaki másé lenne. Tehát olvasson tovább, hogy megtalálja a legjobb frizurákat a terhes hölgyek számára, amelyek nemcsak nagyszerű megjelenést kölcsönöznek, hanem a hajat is jobban kezelhetővé teszik, mint amilyen jelenleg.

9 egyszerű frizura terhes nőknek, amelyeket könnyű megtenni:

1. Wraparound Ponytail:

Frizurák terhes nőknek

Remekül néznek ki, és minden felesleges hajat távol tartanak az arcodtól! Csak engedje el néhány szálat, kösse össze a lófarokját, majd tekerje körbe a laza szálakat a lófarok köré, hogy megkapja a kívánt megjelenést.

2. Kócos hullámok:

hajvágás terhes hölgyeknek

Nem csak könnyű elérni, hanem nagyszerű megjelenést is nyújt, ha elvárod. Csak dörzsölje a hajzselét a tenyerébe, és dörzsölje át a kezét a haj teljes hosszában, alulról felfelé, és ahogy felmegy, pörgesse meg egy kicsit a haját.

3. Topknot:

frizurák terhes nőknek

Ezt a lenyűgöző frizurát könnyű megkötni, és az emberek nem is igazán tudják, milyen gyorsan veszíted el a ruha volumenét! (tessék, mindannyiunknak leesik a haja, amikor elvárjuk. Az irracionális terhességi hormonoknak köszönhetően). A kívánt megjelenés érdekében húzza fel az összes haját egy lófarokba, és csavarja fel, mint egy kontyot. Ez szépen néz ki, és a hajat is hosszabb ideig kötötte.

4. Egy egyszerű egyenes Bob vágás:

rövid frizurák terhes nőknek

Ha egész életében egyenes haja volt, a terhesség a legjobb alkalom arra, hogy pompázzon. Ez az egyik legjobb terhességi hajvágás, mivel a hajad egy kicsit az állad alatt ér véget, ami azt jelenti, hogy nem kell többet aggódnod a nyűgös és rendetlen haj miatt.

5. Réteges Bob:

Frizurák terhes nőnek - Réteges Bob

Terhesség alatt is remek hajvágás! Ha nincs jó egyenes haja, választhat egy réteges bobot, mert ez nagyobb volument ad a hajának, és bolyhosnak és terjedelmesnek tűnik..

6. Karimák oldalsó elválasztással:

Frizurák terhes nőknek - bordák oldalsó elválasztással

Ez a frizura is divatos, és teltebbé teszi az arcát. Így elkerülheti, hogy felhívja az emberek figyelmét a reggeli rosszullétekre és hányásokra. Tartsa rövid a peremét, hogy ne essen a szemébe, és nehezebbé tegye az életet.

7. Milkmaid hajfonat:

fonatok terhes hölgyeknek

Ez egy könnyed frizura, amelyet negyed óra alatt megtehetsz magadnak. Nagyon évjáratosnak és gyönyörűnek tűnik, különösen akkor, amikor véletlenül elvárja. Büszkélkedjen ezzel a frizurával és a babával!

8. Rendetlen oldalsó zsemle:

kontyhaj a terhes hölgyeknek

Ez egy ideális terhességi frizura azoknak a napoknak, amikor túl lustanak érzi magát a hajmosáshoz vagy a hajmosáshoz. Az oldalsó kontyok elegánsak és egyszerű módot kínálnak a hosszú haj ápolására. Még csak nem is időigényes. Ez további brownie pontokat ad ehhez a hajhoz. Ha napozni szeretne a tengerpartra, vagy csak a ház körül szeretne feküdni, ez a frizura tökéletes bók.

9. A cikk -cakk stílus:

Nyílt frizura terhes nőknek

Végül, azoknak a hölgyeknek, akik nem akarják levágni a hajat a terhesség alatt, de puszta stílusban akarnak pompázni mindenben, válasszon egy cikcakkos részt. A világos hajú hajú nők természetesen szépen le tudják hordani ezt, és a hosszú, egyenes hajú hölgyek számára a cikk -cakk rész nem teszi láthatóvá a hajgyökereket, és terjedelmesebbé teszi a hajat, és természetes módon növeli a hajat..

A terhesség elég nehéz időszak már anélkül, hogy frizurákkal fárasztaná magát és kihívná magát, hogy jól nézzen ki. Nézze meg ezeket a szuper könnyű és legjobb frizurákat terhes hölgyeknek. Ezek biztosan nem fognak sok energiát és időt elvenni.