9 bedste og søde frakker til en 7 -årig pige

Baby kjoler er et super trendy tøj, der får dit barn til at se stilfuldt og elegant ud. Disse kjoler kan være prinsessetema eller komfortable og elegante. Du kan prøve kjoler til dit barn, der er perfekte til fødselsdage og lejligheder. Der er også sommerbomuld og kjole til legetid, der går godt, da de er behagelige.

Stilfuld og trendy 7 års babyfrakker med billeder:

Her er de 9 bedste kjoler til en 7 -årig pige.

1. Vintage Flower Frock:

Vintage Flower Frock

Her er en sød vintage blomsterkjole til din 7 -årige baby. Denne søde og lækre 7 års babyjakke er lavet med trykt materiale. Der er mange lag i nederdelen, der får den til at stå op i en ballroomjakke i prinsessestil. Du kan få materialet til at være satin eller chiffon.

2. Ribbon Frock:

Ribbon Frock

Dette er en sød kjole til en 7-årig pige, der er fremhævet med bånd. Den almindelige kjole har to lag bånd i nederste kant. Halsudskæringen og armhulerne er også foret med bånd. Kjolens talje har smukke båndblomster, der får kjolen til at se meget fancy ud.

3. Organza Flower Frock:

Organza Flower Frock

Prøv denne smukke organza blomsterkjole til dit 7 -årige barn. Dette er lavet med en scoop anklelængde i A-line stil. Den hvide kjole er pyntet med perler på overdelen, der får den til at se fantastisk ud. I hvidt er denne kjole storslået. Du kan også få den i andre farver, der vil se godt ud.

4. Flutter ærmer Frock:

Flutter ærmer Frock

Tjek denne blondermaskejakke med flutterærmer til din pige. Kjolerne til en 7 -årig pige får dem til at se attraktive og elegante ud. Her har du ærmerne, der er foldet i en anden stil. Blondermasken har en for i satin for at se elegant ud.

5. Gulvlængde kuglefrakke:

Gulvlængde kuglefrakke

Få dit barn til at se fantastisk ud i denne 7 års kjole. Denne fantastiske boldkjole i gulvlængde har en V-hals på bagsiden. Guld og grøn kombination af denne kjole er perfekt til særlige lejligheder. Guldet gør det godt til ceremonier som bryllupper og fødselsdage.

6. Pailletfrost:

Paillet Frock

Denne fantastiske magenta pailletskjole er, hvad du får brug for til dit barns særlige dag. Den magenta kjole er lavet med netmateriale ved nederdelen. Toppen er pyntet med pailletter for at gøre den skinnende og attraktiv. En smuk blomst på linningen tilføjer stilen.

7. Denim Frock:

Denim Frock

Bortset fra festdragterne, som en 7-årig vil bære, er der også kjole til legetid. Disse kjoler kan også laves med denim. Denne denim- og bomuldskjole er smuk og let for barnet at have på. De fulde ærmer er udstyret med elastik for at gøre det behageligt.

8. Designer Silk Frock:

Designer Silk Frock

Dette er en cool designerjakke til din 7 -årige baby, der er lavet i silke. Dette trykte silkemateriale passer perfekt til kjoler. Den runde hals er fluffet, og det giver et stilfuldt look. Den blussede kjole er behagelig med sit ærmeløse snit.

9. Blonderkjole:

Blonde kjole

Her er en elegant hvid blondekjole med fuld ærmer til dit barn. Blonder er tyk, og det giver kjolen nogen. Kjolens kant er skulpteret og ser vidunderlig ud. Dette kan bruges til en lejlighed eller endda til et bryllup.

Knolde er en integreret del af garderoben for en 7 -årig pige. De er elegante og klædelige og får dem til at skille sig ud. Disse kjoler er lavet af chiffon, net, satin eller endda blonder. Knoller til 7 -årige piger er hoppende og fulde af dikkedarer. De er bomuld eller skinnende og ser attraktive ud.