9 Gyönyörű Arany Frocks nőknek a divatban

A lábbelik nagyon kényelmesek, és alkalmasak a meleg időjárásra. Az arany szín az elegancia színe, vagy ez a barna és a sárga szín keveréke is, az arany szín mutatja a bátorságot és a szenvedélyt. A divatos, aranyszínű ruhát viselve klassz megjelenést kölcsönöz.

Stílusos és modern arany színű békák hölgyeknek:

Tekintse meg a 9 legjobb aranyszínű ruha mintát esküvőkre.

1. Arany színű Frock:

Arany színű Frock

Ez egy térdig érő aranyszínű ruha nőknek. Parti viseletként használhatod. A design nagyon egyszerű és kecses. Ez a szín minden bőrszínhez alkalmas, és szép megjelenést kölcsönöz. Ez az anyag puha és kényelmes viselet. Növelje stílusát ezzel a ruhával.

2. Golden Flower Party Wear Frock:

Arany Virág Party Wear Frock

Ez az aranyszínű ruha lányoknak nagyon elegáns és megfelelő választás parti viseletként. Selyem pamut anyagból készült. A barna és az arany kombináció nagyon vonzónak tűnik. Ez az arany színű nyomtatott ruha jól mutat a kicsinek.

3. Golden Brocade Long Frock:

Golden Brocade Long Frock

Ez egy kiváló arany hosszú ruha lányoknak. A dizájn olyan elegáns, és parti viseletként is viselheti. Ha ezt a ruhát viseli, minden fél vonzáspontja lesz. Lycra és selyem anyagból készült, és nagyon kényelmes viselet is.

4. Golden Party Wear ruha:

Arany parti ruha

Ez egy divatos arany ruhás design lányoknak. Ez egy nagyon jó parti viselet, hogy sztár lehessen többek között. Ez aranyhálós anyagból készült, és nagyon kényelmes viselet. Jól fog mutatni a testtípusokon, és klassz megjelenést kölcsönöz.

5. Arany színű virágos lány Frock:

Arany színű virágos lány Frock

Ez a stílusos arany színű ruha lányoknak. Alkalmi és ünnepi viseletként is használható. Stílusos megjelenést kölcsönöz a lányának, és kényelmes anyagból készült. Hálós anyagból készült, ezért hideg vízben mossa le. Ez a ruha nagyon divatos és modern kialakítású.

6. Golden Frock kislánynak:

Golden Frock Kislánynak

Ez egy divatos arany ruha kislánynak. Ezt ünnepi és fesztiválruhának is használhatja. Kiváló minőségű hímzett taftból készült, levehető arany virággal. A kicsi gyönyörűen fog kinézni ezen az aranyos ruhán.

7. Arany színű Frock lányoknak:

Arany színű Frock Lányoknak

Ez egy elegáns aranyszínű ruha lányoknak. Ez kiváló választás parti viseletként. Ez a kialakítás minden testtípusra alkalmas és elegáns megjelenést kölcsönöz. Háló típusú anyagból készült, és nagyon kényelmes viselet. A ruha dizájnja nagyon szép, arany hímzéssel.

8. Golden Net Satin Frock:

Golden Net Satin Frock

Ez egy arany hálóruha kislánynak. Ez egy tökéletes party visel választást. Fokozza a kicsi kinézetét. Ez az aranyos gyönyörű ruha hálóanyagból készült, arany virág hímzéssel. Viselje ezt, hogy elegáns megjelenést kapjon gyermekének.

9. Nyakhát és Golden Frock:

Nyakhát és Golden Frock

Ez egy nagyon stílusos fekete és arany színű ruha a kicsinek. Ez a színkombináció nagyon jó, és minden alkalomra viselhető. Ez az egyszerű, mégis elegáns ruha bársonyból, lycra hálóból, pamutból, santoonból és pamut anyagból készült. A fekete rész bársony anyagból, az arany rész lycra háló anyagból készült.

Mindezek az aranyszínű ruhák új tervek. Megnézheti őket, és megszerezheti kedvencét a kedveseinek. Az arany színű ruha olyan fajta, amelyet minden funkcióhoz láthat. Bármilyen típusú mintát kap arany színű anyagon.