9 legjobb és aranyos Frocks 7 éves lánynak

A babaruhák szuper divatos ruházati cikkek, amelyek stílusossá és elegánssá teszik gyermekét. Ezek a ruhák lehetnek hercegnő témájúak vagy kényelmesek és elegánsak. Kipróbálhat olyan ruhákat a gyermeke számára, amelyek tökéletesek születésnapokra és alkalmakra. Vannak nyári pamut és játékidőruhák is, amelyek jól mennek, és kényelmesek.

Stílusos és divatos 7 éves babacsikók képekkel:

Íme a 7 legjobb lány 9 legjobb ruhája.

1. Vintage Flower Frock:

Vintage Virág Frock

Íme egy aranyos vintage virágruha a 7 éves babádnak. Ez az aranyos és finom 7 éves babaruha nyomtatott anyagból készült. A szoknyában sok réteg található, ami feláll egy hercegnő stílusú bálteremben. Az anyag lehet szatén vagy sifon.

2. Szalagfark:

Ribbon Frock

Ez egy aranyos ruha 7 éves lánynak, szalagokkal hangsúlyozva. A sima ruha alsó rétegében két réteg szalag van. A nyakkivágás és a hónalj is szalaggal van bélelve. A ruha derekán csinos szalagvirágok vannak, amelyek miatt a ruha nagyon díszes.

3. Organza Flower Frock:

Organza Flower Frock

Próbálja ki ezt a gyönyörű organza virágruhát 7 éves gyermekének. Ez egy kanál bokával készült, A-vonal stílusban. A fehér ruha gyöngyökkel van borítva a mellbimbón, ami lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. Fehérben ez a ruha csodálatos. Más színekben is kaphat, amelyek jól néznek ki.

4. Flutter ujjak Frock:

Flutter ujjak Frock

Nézze meg ezt a csipke hálóruhát, lebegő ujjakkal a lányának. A 7 éves lány ruhái vonzónak és elegánsnak tűnnek. Itt vannak az ujjak, amelyek más stílusban vannak hajtogatva. A csipkés hálóruha szatén béléssel rendelkezik, hogy elegáns legyen.

5. Padlóhosszúságú labda:

Padlóhosszúságú labda

Győződjön meg gyermekéről csodálatosnak ebben a 7 éves ruhában. Ez a lenyűgöző, földig érő báli ruha hátulján V-nyakú. A ruha arany és zöld kombinációja tökéletes különleges alkalmakra. Az arany kiválóan alkalmas olyan ünnepségekre, mint esküvők és születésnapok.

6. Flitteres Frock:

Flitter Frock

Ez a lenyűgöző bíbor flitteres ruha az, amire szüksége lesz gyermeke különleges napján. A bíbor ruha a szoknyánál hálóanyagból készült. A tetejét flitterekkel díszítik, hogy fényes és vonzó legyen. Egy szép virág a derékpánton növeli a stílust.

7. Farmer Frock:

Farmer Frock

A parti viseleten kívül, amelyet egy 7 éves gyerek visel, vannak játékidős ruhák is. Ezek a ruhák farmerből is készülhetnek. Ez a farmer és pamut ruha csinos és könnyen viselhető a gyermek számára. A teljes ujjak elasztikusak, hogy kényelmes legyen.

8. Designer Silk Frock:

Tervező Silk Frock

Ez egy klasszikus tervezői ruha 7 éves babájának, amely selyemből készült. Ez a nyomtatott selyem anyag tökéletesen illik a ruhákhoz. A kerek nyak fodros, és ez stílusos megjelenést kölcsönöz neki. A szárnyas ruha kényelmes az ujjatlan szabásával.

9. Csipke ruha:

Csipkeruha

Íme egy elegáns, fehér csipke ruha teljes ujjú gyermekével. A csipke vastag, és ez ad valamit a ruhának. A ruha széle fésűs és csodálatosan néz ki. Ezt alkalomra vagy akár esküvőre is viselheti.

A 7 éves kislány ruhatárának szerves részét képezik a Frocks. Elegánsak és elegánsak, és kiemelik őket. Ezek a ruhák sifonból, hálóból, szaténból vagy akár csipkéből készülnek. A 7 éves kislányok számára készült pattogások ugrálóak és tele vannak sallangokkal. Pamut vagy fényes, és vonzónak tűnnek.