15 egyszerű és legjobb rövid függöny kivitel képekkel

A függönyök évek óta szerves részét képezik a belső tereknek. De amikor stílusosan kell lefednie az ablakait, a tökéletes függöny a rövid függöny. A többféle anyagban és kivitelben kapható rövid függönyök fokozzák a szoba szépségét, ahelyett, hogy túl sok információt tartalmaznának. Olvassa el a képi útmutatót a legjobb rövid függönytervekről, amelyeket megvizsgálhat, mielőtt végső döntést hoz.

A legjobb rövid függöny minták

A legújabb rövid függöny minták Indiában:

Íme a 15 egyszerű és modern rövid függönytervünk képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Rövid hálószobás függönyök:

Rövid hálószobás függönyök

A fekete nem szokványos szín a függönyökben, de ez a szín ezzel szemben növeli a teret, ha a szobája belső tereinek megfelelően használja. Az egyedülálló fehér és fekete csillagok a függönyön nemcsak stílusérzetet kölcsönöznek a szobának, hanem az éjszakai égbolt szimbólumaként is megjelennek, így tökéletesek a rövid hálószobai függönyök. Ez a tökéletes megoldás, ha van egy háza, finom színű palettával az otthonában.

2. Rövid függöny stílusok a nappaliban:

Rövid függöny stílusok a nappaliban

A nappali olyan hely, ahol a belső terek formájában bemutathatja egyedi perspektíváját. Ezek a sötét színű, rövid nappali függönyök nemcsak elzárják a felesleges fényt, hanem szépítik a teret, elegáns kivitelben. A függönyök élénk színei tökéletes választás, ha világos színű palettával rendelkezik.

3. Rövid fürdőszobai függöny minták:

Rövid fürdőszobai függöny tervek

Ha úgy gondolja, hogy a fürdőszobának nincs szüksége függönyre, akkor téved. A rövid fürdőszobai függöny világos vízkék színe kéz a kézben jár a mosási hely hangulatával. Mivel ezek a függönyök csak a függöny alsó felét fedik le, elegendő fényt enged be a mosási területre, és azonnal megvilágítja a teret.

4. Rövid konyhai függönyök:

Rövid konyhai függönyök

A rövid konyhafüggönyök használata a legjobb módja annak, hogy fokozzuk annak a helynek a szépségét, ahol sokan több időt töltünk ízletes ételek elkészítésével családjaink számára. Az egyszerű fehér színű függönyök gyönyörű virágmintákkal friss érzést kölcsönöznek a konyhának. A függöny közepén lévő kötések lehetővé teszik, hogy szükség esetén tartsa őket.

5. Rövid sötétítőfüggönyök:

Rövid sötétítőfüggöny

Ha stílusos módot keres a napfény elzárására az ablakokból, a rövid sötétítőfüggöny a legjobb megoldás. Az ezekben a függönyökben használt vastag anyag nem engedi be a napfényt a szobába, és annyi magánéletet biztosít, amennyire szüksége van. De ezeknek a függönyöknek az az előnye, hogy végigcsúsztathatja azokat a rúdon, amely kihozza a napfény pirítását.

6. Rövid ablakfüggöny Ikea:

Rövid ablakfüggöny Ikea

Mindannyian ismerjük az IKEA áruházat, ugye? A boltban számos háztartási cucc kapható, függönyökkel együtt. Ezek a rövid függönyök az IKEA -tól feltűnő ezüst színűek, egyedi és minden szoba dekorációjával kiemelkednek. Ezeknek a függönyöknek a letisztult felülete arra késztet, hogy gondolkodás nélkül menjen hozzájuk.

7. Rövid puszta függönyök:

Rövid puszta függönyök

A rövid puszta függönyök egyedülálló és legjobb módja annak, hogy stílusát és funkcionalitását varázsolják az ablakokhoz. Az átlátszó szövet nem zárja el teljesen a fényt, de nagymértékben lágyítja. Ezek a könnyű szövetek nem csak az ablakokat takarják, hanem stílusos infúziót kölcsönöznek a belső tereknek. Ezek a puszta függönyök a magánélet védelme mellett réteges ablakkezelést hoznak létre.

8. Rövid vászonfüggöny kialakítás:

Rövid vászonfüggöny kialakítás

Ha Ön olyan személy, aki környezetbarát termékekbe szeretne fektetni a belső terekben, akkor a rövid vászonfüggönyök a legjobb módja annak, hogy kényelmet és eleganciát varázsoljanak otthonába. Az anyaga gyönyörűen burkol, hosszú ideig tart. Ezzel az anyaggal kombinálva élénk színeket választhat, így minden szoba gyönyörűen kirajzolódik.

9. Rövid csipkefüggönyök:

Rövid csipke függöny

A rövid csipkefüggönyök tökéletes módja annak, hogy az ablakok stílusosan kiugorjanak. Ízlésétől függően csipkefüggönyökkel eleganciát varázsolhat modern otthonába. Pamutból, poliészterből vagy néha ezek kombinációjából készül az anyag kényes oldala, és különös gondosságot igényel a kezelésük.

10. Rövidpontos függönyök:

Rövidpontos függöny

A rövid függönyfüggönyök tökéletes választás azoknak, akik nem akarják teljesen eltakarni az ablakokat. A valance függönyök lefedik az ablakok legfelső területét, és segítenek elrejteni a drapériában érintett hardvert. Használhatja őket önmagukban, vagy kombinálhatja más függönyökkel vagy redőnyökkel, választásától függően.

11. Gyerekek rövid függöny kialakítása:

Gyerekek rövid függöny tervezése

Amikor a gyerekszobát díszíti, szem előtt kell tartania a személyes választást és ízlést. Ezeknek a gyerekeknek a rövid függönyök tökéletes választás, ha a gyereked minden tündéri stílusú dologgal foglalkozik. A fehér függöny finom szürke háromszöggel megemeli az egyszarvúakat, gyermekbarát érzést kölcsönöz a szobának. Ezek a függönyök kéz a kézben járnak a szoba szürke színű falaival.

12. Rövid gyöngyfüggönyök:

Rövid gyöngyfüggöny

A gyöngyös függönyöket általában a szoba szépségének díszítésére használják. A rövid gyöngyös függönyöket többféleképpen használják. Használhatja őket ablakok díszítésére, vagy bármely szoba boltívébe helyezheti, elegáns kivitelben. A kristály az egyik szabványos anyag, amelyet a gyöngyök gyártásához használnak, amelyek gyönyörű és egyedi mintákat adnak a szoba falain.

13. Rövid pamut függöny stílusok:

Rövid pamut függöny stílusok

Ha olyan ember vagy, aki szereti a teljesen fehér témát a ház körül, akkor ezek a rövid pamut függönyök tökéletes választás lesznek. A kényelmes pamut anyaggal kombinálva a fehér színű függönyök gyönyörű természetes mintákkal hangulatos hangulatot kölcsönöznek a szobának. Ezek a függönyök tökéletesen illeszkednek háza fehér színvilágához.

14. Rövid parasztházfüggönyök:

Rövid parasztház függönyök

A színek finom aláfestéseinek használata a parasztház stílusú dekoráció egyik kiemelkedő jellemzője. A bézs színű rövid parasztházfüggönyök hatékonyan párosulnak a tér kifinomult belső tereivel. Ezek a drapériák semleges színvilága segít abban, hogy kényelmesen és nyugodtan érezze magát, és hozzáadja a szoba modern hangulatát.

15. Rövid virágos függöny kialakítás:

Rövid virágos függöny kialakítás

A függönyök tervezési mintái egyedülálló módon javítják bármely szoba dekorációját. Az élénk színű, rövid virágfüggönyök gyönyörű varázst kölcsönöznek a térnek, és elfedik az ablakokat. Ellentétben a sokunk által használt egyszerű és egyszerű függönyökkel, ezek a virágos ablakfüggönyök finom nőies érzést kölcsönöznek a szobának.

A rövid függönyök különböző stílusokban és anyagokból készülnek, amelyek háza minden szobájához használhatók. Az elegancia, amit az ablakokon lógva hoznak, előkelő hangulatot kölcsönöz otthonának. Reméljük, hogy az általunk megadott lista segít Önnek, és sokkal kényelmesebbé teszi a választást. Ne felejtse el tudatni velünk, hogyan segített ez a cikk!