15 kihagyhatatlan függönytartó mintával (2021)

Az apróságokkal való precizitás alapvető szerepet játszik a ház belső kialakításában. Itt jönnek a képbe a függönytartók mintái. Bár látszólag jelentéktelen, a megfelelő függönytartó kiválasztása nem csak a helyén tartja a függönyt, hanem egyedi, kifinomult megjelenést kölcsönöz szerény otthonának. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni a cikk 15 legújabb függönytartó kialakításáról.

A legújabb függönytartó minták

Különböző típusú függönytartók:

A függönytartó színe, alakja és mérete létfontosságú szerepet játszik háza teljes megjelenésében. Itt található a függönytartók különböző típusainak listája:

  • Egyfüggönytartó: Ahogy a neve is sugallja, az ilyen típusú tartók a legalkalmasabbak, ha egyetlen függönyt szeretne felakasztani.
  • Dupla függönytartó: Az ilyen típusú függönytartók dizájneri megjelenést kölcsönöznek Önnek két függöny különböző magasságban tartásával.
  • Középső függönytartó: Ha 60 hüvelyknél hosszabb fesztávú ablaka van, akkor az ilyen típusú tartók a tökéletes választás.
  • Könyökfüggöny tartó: Az ilyen típusú tartók segítenek a rúdnak a fal sarkához igazodni. Ha több szögű fala van, akkor ez a tökéletes megoldás az Ön számára.
  • Állítható függönytartó: Ahogy a neve is sugallja, az ilyen típusú tartók segítenek minden ablakhoz igazodni.
  • Fúró nélküli függönytartó: Ezek a függönytartók akkor a legalkalmasabbak, ha nem akarja elrontani a falat lyukakkal.

A legjobb függönytartó minták Indiában:

Íme a 15 egyszerű és modern függönytartó mintánk. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Fából készült függönytartó kialakítása:

Fa függönytartó kialakítás

A fa olyan anyag, amely soha nem megy ki a divatból. Ha költséghatékony és egyszerű módot keres a függöny tartására, akkor a fa függönytartó tökéletes választás. Ez az egyszerű tartó könnyen felszerelhető bonyolult dekorációk nélkül, és bármilyen függönyrúdhoz illeszkedik. A függönyök elhelyezése meglehetősen egyszerűvé válik az egyszerű kialakítás miatt.

2. Műanyag függönytartók:

Műanyag függönytartók

A műanyag függönytartók a legjobb megoldás, ha könnyű anyagot keresnek, egyszerű tervezési jellemzőkkel. Ezek a tartók hosszabb ideig használhatók, és meglehetősen olcsók. Ezeket megfizethető és robusztus opciónak tekintik, mivel erősek a függönyrúd hatékony tartásához. A könnyű működés ezen függönytartók további jellemzője.

3. Fémfüggöny tartó:

Fém függönytartó minták

A fém függönytartók a legjobb megoldás, ha rusztikus befejezést keres házának dekorációjával. Ennek a tartónak a hegyes végén egy golyó található, amely gyönyörűen nyújtja a megjelenést. Ezeknek a fémtartóknak a legjobb tulajdonsága az elegancia hozzáadása minden rikító dekoráció nélkül. A réz bevonat tovább fokozza, és bármilyen függönyrúdhoz alkalmas lehet.

4. Sárgaréz függönytartók:

Sárgaréz függönytartók

Ezeknek a sárgaréz függönytartóknak a kifinomult kivitele nemcsak növeli háza szépségét, hanem kecses megjelenést kölcsönöz az ablakoknak. A megbízhatóság a sárgaréz anyag döntő jellemzője, ezért ajtókilincsek, függönyrudak stb. Gyártásához használják. Tartósak is, így a vásárlás hosszabb ideig tart..

5. Dekoratív függönytartó kialakítás:

Dekoratív függönytartó kialakítás

Ha egy stílus az, amire vágyik, akkor a dekoratív függönytartók itt vannak, hogy lenyűgözzék. Ezeknek a tartóknak a díszítő eleme többféle célra használható. Ezeknek a tartóknak a sokféle anyagból előállított egyedi kialakítása a piacon elérhető, amelyek könnyen beépíthetők a belső terekbe. Ezek tökéletes modern függönytartók, amelyek nemcsak szépek, de kellemes megjelenést kölcsönöznek otthonának.

6. Aranyfüggöny tartó:

Arany függönytartók

Az arany függönytartók tökéletes választás azoknak, akik szeretnek királyi módon díszíteni házukat. Ez egy olcsó módja annak, hogy egyszerű szobáját gyönyörű térré alakítsa. A tetején lévő cseresznye egy gyémántnak látszó golyó, amely befejezi a királyi megjelenést. Nem csak hatékonyan tartja a függönyrúdját, hanem csillogó felületet kölcsönöz minden térnek, így az egyik legjobb függönyrúdtartó.

7. Acél függönyrúd tartó minták:

Acél függönyrúd tartó minták

A rozsdamentes acél az egyik legnépszerűbb anyag, amelyet sok készülékben használnak, de tudtad, hogy függönyrudakat is tarthatnak? Igen! A rozsdamentes acél függönytartók egyszerű kialakításúak, de fényes felületük vonzóvá teszi őket. A függönytartó csavarokkal rendelkezik, amelyek segítenek a rúd helyben tartásában, és a rúd csúszásának esélye lényegesen kisebb.

8. Sarokfüggöny rúdtartó:

Sarokfüggönytartó tartó

A sarokfüggönytartó a piacon elérhető típusok egyike, amely két dolgot képes végrehajtani egy lövéssel. A legjobb, ha függönyöket szeretne elhelyezni az ablakokhoz, amelyek sarkokat tartalmaznak. Így két ablakhoz rudakat helyezhet egyetlen rúdtartóval. Ez tökéletes választás olyan otthonokba, ahol sok L-alakú ablak van. Vannak csavarok, amelyek segítségével könnyen rögzíthető a falra.

9. Kék függönyrúd tartó:

Kék függönyrúd tartó

A színkoordináció egyre népszerűbb azok körében, akik bizonyos módon szeretnék díszíteni otthonukat. A kék függönyrúd -tartók tökéletes lehetőséget kínálnak házuk kék vagy körüli díszítésére. Csavarok segítségével könnyen rögzíthető a falba, és kapható egy másik csavar is, amely a függönyrudat a helyén tartja.

10. Egyszerű függönytartó kialakítás:

Egyszerű függönytartó kialakítás

Bár ezek egyszerűnek tűnhetnek, ez az egyik legjobb függönytartó, amely egyszerre két függönyrudat tarthat. Muti célokra használható, és ezeknek a tartóknak a kettőssége nagyon egyedivé teszi őket. Általában kovácsoltvasból vagy tűzzel gyártva, ezek a tartók kétféle függöny anyagot tartalmazhatnak, javítva a ház megjelenését.

11. Divatos függönyrúdtartók:

Divatos függönyrúdtartók

A díszes függönytartók tökéletes választás azoknak, akik szeretik a ház furcsa kivitelét, és különböző kivitelben kaphatók, például ezüst vagy réz. Válasszon ízlése szerint, függönyének színét, vagy olyanokat, amelyek kiegészítik a házat. A kialakítás egyszerűsége miatt bármilyen otthonra alkalmasak, és nagyon könnyen felszerelhetők.

12. Rusztikus függönyrúd tartó:

Rusztikus függönyrúd tartó

A rusztikus megjelenés előtérbe kerül, ahol a dekoráció megőrzi a ház természetes tulajdonságainak nagy részét. A rusztikus függönyrúd tartó tökéletesen illeszkedik az ilyen típusú otthonokba. A változatlan nyersfa tökéletes példa a zökkenőmentes esztétikára, amely szépíti a visszafogott árnyalatokat. Ez egy kényelmes bútor, amely könnyen illeszkedik a ház bármely helyiségébe.

13. Állítható függönyrúd tartó:

Állítható függönyrúd tartó

Az állítható függönyrúdtartók leginkább állíthatóságukról ismertek, és kovácsoltvasból készülnek. Az igényektől függően ezeket a tartókat bármilyen méretű ablakhoz használhatja az állíthatósági tartomány segítségével. Ezeknek a függönytartóknak a hosszú élettartama miatt az egyik legjobb választás hosszú távú használatra. A foglalatban található csavar segít a függönyrúdnak a helyén tartásában anélkül, hogy lecsúszna

14. Elefántfüggöny rúdtartók:

Elefántfüggöny rúdtartók

Ha királyi megjelenést keres lakóterének, akkor ezek az antik függönyrúdtartók tökéletes választás. Bár ezek a tartók csak egyetlen függönyt bírnak el, az arany színű kivitel és a gyönyörű elefánt dizájn gyönyörű megjelenést kölcsönöz házának. Ezeknek a tartóknak a bonyolult tervezési munkája és az elegáns kivitel a megfelelő választás minden hagyományos térben.

15. Házi függönytartó kialakítás:

Házi függönytartó kialakítás

Ha szeretsz bütykölni, akkor ez a házi függönyrúdtartó illik hozzád a legjobban. Az egyszerű kialakítás könnyen telepíthető és nagyon olcsó. A függönytartó és a rúd anyagainak nyers érzése derűs megjelenést kölcsönöz otthonának. Tökéletes választás azoknak, akik szeretik az egyszerűséget.

A dekoráció elengedhetetlen a ház szépségének fokozásához. A függönytartók egyszerűnek tűnhetnek, de a függöny függőleges helyzetben tartása és az elegancia fokozása a ház bármely helyiségében egyedivé teszi őket. Ezek a legjobb függönytartók a piacon, minden gond nélkül kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. Tájékoztassa velünk, hogy az általunk megadott információk hogyan segítettek Önnek!