15 legújabb és gyönyörű gyöngyfüggöny otthonra

A függönyök különböző stílusúak és formájúak. Vannak függönyök, amelyek sima pamutszövetből és selyemből készülnek. Kipróbálhatja a háló, csipke, voile stb. Függönyöket is. A függönyök trendi stílusai között vannak a gyöngyös függönyök, amelyeket térosztóként használnak. Ezek a függönyök gyöngysorokkal készülnek. Ezekben a függönyökben nem használnak szövetet, így könnyűnek és szellősnek tűnnek. Próbálja ki ezeket a gyöngyös függönyöket otthonában, hogy bohém megjelenést kölcsönözhessen.

A legjobb gyöngyfüggönyök különböző mintákban:

Próbáljon ki különböző gyöngyfüggönyöket, amelyek jól illeszkednek a szoba dekorációjához.

1. Esőcsepp gyöngyös függöny:

Itt van egy gyönyörű gyöngyös függöny, amely olyan, mint egy esőcsepp. A függönyhöz használt gyöngyök esőcseppek alakúak. Ezeknek a gyöngyöknek a színeit a szivárvány színeiben választják ki. Ez igazán szép megjelenést kölcsönöz a függönynek.

2. Fából készült gyöngyös függöny:

Egy másik nagyszerű indiai stílusú gyöngyfüggöny ez a fagyöngyfüggöny. Ezek a gyöngyös ajtófüggönyök tökéletesek az indiai stílusú otthonba. A gyöngyök mindegyike kerek fából készült. A színe tökéletes és nagyon rusztikusnak tűnik. A húrokat egymáshoz közel helyezik el, így szét lehet osztani egy szobát.

3. Íves ajtónyílás -függöny:

Itt egy szép módja annak, hogy díszítse az íves ajtót. Ezek a kristálygyöngyfüggönyök kerek kristályokból készülnek, egyenletesen elosztva. A függöny végei nagyobb méretű kristályokkal vannak ellátva, hogy teljes megjelenést biztosítsanak. A függöny alakja olyan, hogy ívelt peremet ad, amely illeszkedik az íves ajtóhoz.

4. Két méretű gyöngyfüggöny:

Íme egy példa két méretű gyöngyös függönyre. A függöny kicsi és nagy, azonos színű gyöngyökből készül. A függönykészlet különböző színeket tartalmazhat, hogy színes hatást keltsen. Ez szép gyöngyfüggönyöket készít.

5. Üveggyöngy függöny:

Ez a cigány stílusú függöny gránátalma és arany gyöngyökből készül, amelyek apró méretűek. Ettől a függöny úgy néz ki, mint maga a szövet. A gyöngyökkel ellátott függönyök nagyszerűek az ablakokhoz, mivel szép kilátást nyújtanak kívülre. Kiválaszthat olyan színeket is, amelyek tetszenek.

6. Fém gyöngyfüggönyök:

Itt van egy szép arany fém kivitelű gyöngyös függöny, amelyet az ajtóba akaszthat. Ezeknek a függönyöknek a fémfelülete nagyon divatossá teszi. A neten található videókat is megnézheti, hogy hogyan készítsen gyöngyfüggönyöket magának. Ezek egyszerűek és nem sok időt vesznek igénybe.

7. Véletlen gyöngyfüggöny:

Itt van egy nagyszerű bohém stílusú lakberendezési elem, amelyet hozzáadhat otthonához. Ez egy gyöngyös függöny, amely teljesen véletlenszerűen készült. Nincs színösszeállítás vagy egyetlen gyöngyforma. A függöny minden gyöngyéhez bármilyen színt és formát használhat.

8. Álomfogó gyöngyös függöny:

Ez a dizájnvilág egyik legújabb trendje. Ezek gyöngyfüggönyök, amelyeket álomfogókból készítenek. A függöny tetején szép álomfogók vannak. Az álomfogók húrjait ezután gyöngyökkel látják el, amelyek színt visznek a szobákba.

9. Absztrakt művészet gyöngyfüggönyök:

Ezeket az absztrakt művészeti gyöngyfüggönyöket nagyszerű barkácsprojektként készítheti el. Színes gyöngyökből készülnek, bármilyen formában vagy kivitelben. Válassza ki a kívánt stílust, majd adja hozzá a gyöngyöket a hosszú húrokhoz. Ezután összekapcsolhatja a húrokat, hogy kialakítsa a függönyt.

10. Akril gyöngyfüggönyök:

Az akril gyöngyfüggönyök különböző színekben kaphatók, mint például piros, lila, kék stb. Ezek a függönyök jól mutatnak a hosszú folyosókon is. Ezeket az akril függönyöket saját maga készítheti, vagy megfizethető áron vásárolhatja meg.

11. Fa alakú gyöngyfüggöny:

Íme egy szép példa a fa gyöngyös függönyökre. A függöny gyöngyökből készül, amelyek faforgácsból készülnek. A gyöngyök gyémánt és gyűrű alakúak. Össze vannak csoportosítva, majd huzalra fűzve formálják a függönyöket. Kiválaszthatja a kívánt formát is.

12. Kézzel festett bambusz gyöngyfüggönyök:

Itt van egy hűvös bambusz gyöngyös függöny, amely kézzel festett, gyönyörű képpel. Ezeket a bambuszfüggönyöket az ajtóban tarthatja, így a kép tökéletesen látható. A kézzel festett képek szimbolikusak vagy csak virágosak lehetnek. A festmény különlegessé teszi a függönyt.

13. Tervezői gyöngyfüggöny:

Válassza ezeket a designer gyöngyös függönyöket otthonához, hogy elegáns megjelenést kölcsönözhessen. Ezek a tervező gyöngyök remek stílusban vannak összefűzve. A gyöngyök színe fehér és arany. Az arany gyöngyös függönyök gazdag megjelenést kölcsönöznek otthonának. A gyöngyök tetszőleges formáját választhatja.

14. Üveg virág gyöngyös függöny:

Itt van egy egyedi stílusú gyöngyfüggöny, amely minden otthonban jól mutat. Az itt használt gyöngyök üvegből készültek, virág, golyó és levél alakban. Ezen formák kombinációja teszi a függönyt 3D hatásúvá. A virágok színei is szép megjelenést kölcsönöznek.

15. Tengeri kagyló gyöngyös függöny:

Egy szép trópusi függöny stílus a gyöngyös függöny, tengeri kagylókkal. Ezek a függönyök színes gyöngyökkel és tengeri kagylókkal vannak ellátva. Kiválaszthatja a kívánt színeket, és kellemes, hűvös tengerparti hatást kölcsönöz otthonának.

A gyöngyfüggönyök nagyszerű könnyedségérzetet keltenek egy otthonban. Ezek a gyöngyök lehetnek műanyag, kristály, bambusz vagy fa. Az Ön által választott színek összhangban lehetnek otthonának dekorációjával. A gyöngyfüggönyök gyöngyökből készülnek, amelyeket szövet nélkül használnak. Ezek a gyöngyök lehetnek egyszínűek vagy több színűek együtt. Nagyon bohém stílusúak.