20 legjobb nappali függöny kialakítás képekkel 2021 -ben

Ha innovatív és egzotikus módszereket keres, hogy színesebbé és stílusosabbá tegye nappaliját, ne izguljon. Görgessen lefelé, és nézze meg ezt a cikket, hogy új és kreatív nappali függönymintákat fedezzen fel a felhasznált szövetek típusaival, mintáival és módjaival, amelyekkel a nappaliját számos stílusban díszítheti az otthoni dekorációnak megfelelően.

A legjobb függönytervek a nappaliban

A legújabb függönystílusok a nappaliban:

Íme a 20 egyszerű és modern nappali függöny mintánk képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. A legújabb függönytervek a nappaliban:

A legújabb függönytervek a nappaliban

Ha keres egy módot, hogy megvilágítsa az unalmas nappalit, ez a színes csíkos függöny tökéletes választás, és dekoratív keretet teremt az ablakoknak. A padlóig érő nappali függönyben található élénk szivárványszínek színt kölcsönöznek a nappalinak. Ez a vidám függöny kialakítás az előszobához struktúrát ad, és tökéletesen illeszkedik a fehér kárpitozott kanapéhoz és az egyszerű faasztalhoz.

2. Függöny kialakítás a kis nappaliban:

Függöny design kis nappaliba

Míg a szűk és zsúfolt kis nappalival rendelkező otthonok függönyét választja, ez elég ijesztő feladat lehet. A lehető legjobb dolog az lenne, ha a tér illúzióját keltenénk, amint azt a fenti kép is mutatja. A kicsi nappali függöny kialakítása az ablak fölött lóg, és minimalista bútorokkal párosítható, így varázslatos módon egy kis nappali sokkal nagyobbnak tűnik, mint amilyen.

3. Tervezői függönyök a nappaliban:

Tervezői függönyök a nappaliban 1

Tökéletes megjelenést kölcsönözhet nappalijának, ha ízlésesen díszíti az ablakokat dizájnos függönyökkel, amelyek fényes megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. A nappali gyönyörű ablakfüggönyének tökéletes színkombinációja elegáns keretet teremt az ablakoknak. A fehér cserepes növények párnával és asztalkendővel ideális fóliát kínálnak az élénk függönyökhöz, és átalakítják az egész nappali megjelenését.

4. Gucci nappali függönyök:

Gucci nappali függönyök

A gyönyörű élénk rózsaszín függönyök mintája, amelyek élénk sárga csillagokkal váltakoznak, hűvös megjelenést kölcsönöznek a függönyöknek. A 3D nyomtatott Gucci stílusú egyedi rózsaszín és sárga kombináció ideális színt eredményez, amely vidám megjelenést kölcsönöz a nappalinak, és finom színeket ad hozzá. Ez az egyszerű függöny a nappaliban segít átalakítani lakberendezését, és kiegészíti a szoba meglévő színeit.

5. Hagyományos függönyök a nappaliban:

Hagyományos függönyök a nappaliban

Ez az előre megtervezett, elegáns bársonyfüggöny-készlet gazdag textúrájával ünnep a szemnek, mivel finom megjelenést kölcsönöz a bojt rojtjainak. Pompás vonzereje van, kiegészítve boltozatokkal, formális szaggatásokkal és farokkal, valamint a hozzá tartozó drapériapanelekkel. A királyi kinézetű, a hozzá illő szövetpántokkal és romantikus hangulatot kölcsönöz a nappalinak, ez az egyik legjobb függöny a nappaliban.

5. Dupla függönyötletek a nappaliban:

Dupla függöny ötletek a nappaliban

A nappali belső függönytervezései között ez a dupla függöny trend a nappali ablakaihoz segít beépíteni a stílust és az egyedi, egyedi megjelenést, amely a szobát modernnek és elegánsnak teszi. Az egyszerűség segít megragadni az emberek figyelmét, és a szoba belső kialakításában a dráma eleme van, és az egyik legvonzóbb szobává teszi otthonában.

7. Nappali boltíves függönyök:

Nappali boltíves függönyök

Ez az egyik lenyűgöző drapéria a nappaliban, amely lehetővé teszi függönyök akasztását, különösen íves ablakok esetén. Díszítheti ellipszis alakú vagy ívelt szemöldöke ablakait úgy, hogy létrehoz egy üveget, amely végigfut az ablakok ívelt görbéjén, amint az a képen is látható. A függönyök felfüggesztéséhez gombokkal ellátott raklapokkal is választhat egy korszerűbb megjelenést.

8. Kortárs nappali függönyök:

Kortárs nappali függönyök

Ez a nappali függöny modern bútorokkal párosítva modern megjelenést kölcsönöz az egész szobának. Az extra széles fűzőlyuk, valamint a krém alapon barna csokoládé négyzetekből álló stílusos motívumok vizuálisan vonzóvá teszik. A mintás függöny anyaga puha, növeli a dizájnelemet és az általános szépséget, és ideális a nappali világításhoz, lehetővé téve a megfelelő szellőzést és a természetes fény beáramlását.

9. Swag függönyötletek a nappaliban:

Swag függönyötletek a nappaliban

A lehetőségek végtelenek a nappali függönyök ötleteihez, amikor ideális függönyt választanak a nappaliba, és a legjobb módja annak, hogy frissítsük, ha fésűs szélű függönyöket használunk. A királykék színű függönyök szürke háttérrel ideálisan illeszkednek a fehér színű ablakokhoz, amelyek tökéletes egyensúlyt teremtenek, és ezzel a lenyűgöző színkombinációval egyszerűen megjelenítheti a szépséget.

10. Puszta függönyötletek a nappaliban:

Puszta függönyötletek a nappaliban

Itt a gyönyörű nappali vintage hangulatát vizualizálhatjuk függönyökkel, amelyek az eleganciát és a kecsességet tükrözik a puszta függönyökön keresztül. Beállíthatjuk a szobába engedni kívánt természetes fény mennyiségét, lágy, természetes árnyalatot adva. Ezek a nappali drapériák, antik bútorokkal és festményekkel kiegészítik a nappali teljes képét.

11. Francia vidéki nappali függönyök:

Francia vidéki nappali függönyök

Ezek a függönyök a tökéletes függönyszínekkel a nappaliban melegséget és kényelmet biztosítanak, és vidámságot kölcsönöznek a szobának. Különleges francia vintage hangulatot áraszt, és a függönykötések sok napfényt és friss levegőt engednek be. Ezek a gyönyörű, szemet gyönyörködtető, fodros virágfüggönyök ideálisak a nappali világításhoz, és sok levegőt és frissességet hoznak a nappaliba.

12. Skandináv nappali függönyök:

Skandináv nappali függönyök

A levélmintás motívumok, mint a nappali függönymintái, tökéletesen kiegészítik a fal színét, és azt az illúziót keltik, hogy a természetet kívülről a szobába hozzák. Ennek az egyszerűségnek a témája ez a nappali, ízlésesen diszkrét, minimalista bútorokkal, például egy fehér kanapéval, egyedi szürke párnával, amely kiegészíti ennek az egyszerű, mégis hangulatos nappalinak a megjelenését.

13. Ötletek a vörös függöny nappalival kapcsolatban:

Ötletek a vörös függöny nappalival kapcsolatban

Ezek az egyszerű, élénkpiros, egyszínű függönyök élettel töltik meg életét, tiszta szürke falakkal, fehér szegéllyel. Ez az ideális függöny szín a kis nappaliban, ahol a bútorok egyszerűek és modernista hangulatot kölcsönöznek a nappalinak. Az átlátszó ablakok elegendő napfényt engednek a helyiségbe, és vidám és szellős hangulatot teremtenek.

14. Fehér függöny nappali ötletek:

Fehér függöny nappali ötletek

Itt a puha fehér szövet tökéletesen kiegészíti a fal színét, és mélységet kölcsönöz ennek a monokróm fehér nappalinak, amely egy egyszerű asztallal, fehér asztali lámpával és órával párosítja a megjelenést. Ebben a szobában az egyetlen szín a zöld, amely tovább hangsúlyozza a monokróm vásznat. A padlótól a mennyezetig áramló függönyök finom, kifinomult és megalapozott megjelenést kölcsönöznek a nappalinak.

15. Aranyfüggönyös nappali ötletek:

Aranyfüggönyös nappali ötletek

Ezek a függönyök hagyományos megjelenést kölcsönöznek ennek a nappalinak, amelyet aranyszínű függönyök egészítenek ki. A bronz műtárgy, valamint a falon lévő trendi művészet régi stílusú hangulatot kölcsönöz ennek a helyiségnek. A díszes dekoráció tökéletesen illeszkedik a nappaliban lévő függönydíszítéshez, valamint az antik bútorokhoz, amelyek struktúrát kölcsönöznek ennek a művészettel teli nappalinak..

16. Szürke függöny nappali kialakítása:

Szürke függöny nappali design

Ezek a sötétszürke színű függönyök a termikus sötétítő függönyök sorába tartoznak, és egyedivé teszi őket, hogy kiszűrik a napfényt és segítenek melegen tartani minket. Ezek a mintás függönyök koncentrikus körökkel tökéletesen párosulnak egy kanapéval, amely kárpitozott ahhoz. A nappali függönyök drapériás stílusa kiegészíti a fal színét, és sötét és modern hangulatot tükröz.

17. Kék függöny nappali ötletek:

Kék függöny nappali ötletek

Ez a modern, kék színű nappali modern kortárs megjelenést kölcsönöz, ahol a könnyű anyag vonzza a szemét a vizuálisan kellemes ablakhoz. A fehér kárpitozott karosszék tovább fokozza a szoba esztétikai szépségét egy testre szabott kék párnával. A kézzel készített asztalon lévő fából készült műtárgy és a lámpa kontrasztos színösszeállítást kínál, amely elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a helyiségnek.

18. Lila függöny nappali ötletek:

Lila függöny nappali ötletek

A nappali ablakát lila függönyökkel frissítheti, amelyek királyi és stílusos megjelenést kölcsönöznek a szobának. A nappali függönyszínek ötleteihez a szilvaárnyalat sokoldalú szín, amely bármilyen otthoni dekorációhoz illeszkedik. A fűzőlyukak megkönnyítik a függönyök felakasztását és kiegyensúlyozott megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. A bársony kárpitozott kanapé szett és a hozzá illő furcsa lámpa kiegészíti a megjelenést, és vizuálisan vonzó nappalit eredményez.

19. Ötletek nappalival zöld függönyökkel:

Ötletek nappalival zöld függönyökkel

Ez a zöld függöny dekoráció a nappaliban vizuálisan kellemes színt biztosít számunkra, és harmóniát és békét teremt. A tömör zöld színű, függőleges függönyök egyszerű minimalista bútorokkal kísérve garantáltan nyugodt és derűs hatást keltenek majd annak, aki látja. Ez a szín vizuálisan is természetes gyógyítónak számít, így kiváló választás a nappaliban.

20. Nappali narancssárga függönyök:

Nappali narancssárga függönyök

Ez az élénk narancssárga színű függöny vidám megjelenést kölcsönöz a nappalinak, a kék függönyrúdra akasztott mandarinfüggönyök kombinációja pedig rusztikus varázst kölcsönöz helyének. Az egész szoba világosabb, és ez a szín ideálisan illik a nappali függönydekorációjához, amely tökéletes a szórakozáshoz. Tökéletesen illeszkedik a józan szürke és fehér színű háttérhez, és összetartozást és otthonosságot kölcsönöz a helyiségnek.

Függöny dekorációs ötletek a nappaliban:

  • A megfelelő függönykészlet kiválasztása sok választási lehetőséget tartalmaz, például színeket, mintákat, anyagokat stb.
  • Meg kell találnia a megfelelő hardvert is, például a gombokban, függönyrúdokban, horgokban, csapokban stb.
  • Győződjön meg arról, hogy a kiválasztott függönyök illeszkednek a falhoz és kiegészítik azt.
  • A függöny színe eltérjen az elsődleges falszíntől.
  • Minden mérés kétszeres ellenőrzése elengedhetetlen, és bölcs dolog a varrás nélküli függönyök választása.
  • A redőnyöket lecserélheti függönyökkel ellátott függönyökre. Ez nagyon megkönnyíti a munkáját a klipek felakasztásakor.
  • Végül illessze össze a bútorokat és a műtárgyakat, hogy teljessé tegye nappalija megjelenését.

Ha innovatív nappaliablak -dekorációs ötleteket keres nappalijának díszítésére, mindig tartsa szem előtt, hogy bármennyire is jól van berendezve a nappalija, soha ne becsülje le a függönyök és függönyök fontosságát. A függönyök megfelelő típusának és színének kiválasztása nagy kihívást jelenthet a legtöbbünk számára. Ne aggódjon, mivel ez a kiterjedt cikk mélyreható betekintést nyújt a függönyök különböző stílusaiba, valamint abba, hogyan lehet a legjobban választani és létrehozni a díszítő keretet a nappali ablakaihoz..