25 legújabb ajtófüggöny, képekkel 2021 -ben

Tudta, hogy az ajtófüggönyök alapvető szerepet játszanak otthonának belső terében? Az ajtófüggönyök innovatív és egzotikus stílust kölcsönöznek házának, és többféle anyagból és mintából állnak rendelkezésre. Görgessen lefelé, és nézze meg ezt a cikket a legjobb ajtófüggöny mintákhoz, amelyeket az otthoni dekorációhoz illeszthet, elegánsan megemelve a teret.

A legújabb függönytervek

A legjobb otthoni ajtófüggöny minták Indiában:

Íme a 25 egyszerű és modern ajtófüggöny mintánk képekkel. Nézzük őket.

1. Hálószoba ajtófüggönyök:

Hálószobai ajtófüggönyök

A hálószoba egy hely, ahol pihenhet egy hosszú fárasztó nap után. Az egyszerű szürke függönyök semleges elemet adnak a területhez, gyönyörűen megkötve a belső teret. A szürke sokoldalúsága szinkronban áll a szoba teljesen fehér témájával. Adjon hozzá egy kis eleganciát a hozzáállással ezekkel a hálószoba ajtófüggönyökkel.

2. Konyhai ajtó függöny minták:

Konyhai ajtó függönyök

Ha színes módszert keres a stílus beillesztésére otthonába, akkor élénk színek használata a kulcs. A konyhai ajtófüggönyök tökéletes módja annak, hogy megvédjük a konyhát. Az élénk sárga háttér egyenletesen elosztott ananásszal nemcsak szépnek tűnik, hanem hatékonyan megvilágítja a helyiséget. Visszahúzás nélkül kísérletezhet ezekkel a függönyökkel, különösen, ha kedveli a barázdált mintákat.

3. Erkélyajtó függönyök:

Erkélyes ajtófüggönyök

Az erkélyajtó függönyök eltakarják az ajtót, elkülönítve a külső területet a ház belsejétől. A függöny világos színe könnyen illeszkedik a szoba fehér színpalettájához. Könnyen hozzáférhet az erkély területéhez, ha igényei szerint elhúzza a függönyöket. A fapadló megemeli az egyszerű függönyöket, kellemes megjelenést kölcsönözve.

4. Irodai ajtófüggöny minták:

Irodai ajtófüggönyök

A ház belső tereivel ellentétben az irodában lévő ajtók méltóbb megjelenést igényelnek. Ezek a fehér függönyök, amelyek ráncokat képeznek, minden irodai területen a legjobban működnek. A fapadló és a finom falszínek felemelik a sima fehér függönyt, tisztességes hangulatot árasztva a szobába. A függöny vékony redői egyedivé és gyönyörűvé teszik.

5. Fürdőszoba ajtófüggönyök:

Fürdőszoba ajtófüggönyök

Ezeknek a fürdőszobai ajtófüggönyöknek a használata nagyon szükséges burkolatot biztosít a térhez, és egy szórakoztató élmény benyomását kelti. A függönyön található színes elemek tömege, majd egyenletesen elosztva tökéletes kiegészítője a fürdőszobának, különösen akkor, ha felháborodás nélkül szeretné megfürdeni gyermekét. A függöny sima fehér háttere kéz a kézben jár a szoba finom színpalettájával.

6. Pooja szobaajtó függöny tervek:

Pooja szobaajtófüggönyök

Minden háznak van egy olyan területe, ahol leül és lelki időt tölt. A pooja szoba dekorációs ötletei eléggé összhangban vannak azzal, hogy a vallásos preferenciák szerint megjelenítsen mindent, amire szüksége van. A szentség gyönyörű ábrázolása ezen a ruhadarabon az egyik legjobb választás a pooja szobai ajtófüggönyök számára.

7. Étkező gyöngyös ajtófüggönyök:

Étkező gyöngyös ajtófüggönyök

A gyöngyös függönyök egyre népszerűbbek, mivel nem függönyös érzést kölcsönöznek, és szellős és stílusos megjelenést kölcsönöznek. Ezek tökéletes választás egy étkező, amely elválasztóként működik. Ezek a gyöngyfüggönyök teljesen lefedik az étkező bejáratának egyik oldalát, a másik oldalon pedig boltívet képeznek, így helyet biztosítva a belépéshez a szobába.

8. Tolóajtó függöny kialakítás:

Tolóajtó függönyök

A tolóajtók stílusos módja annak, hogy elkülönítsék a szobákat a ház külső területeitől. De függönyökre lesz szüksége az ajtók lefedéséhez, különösen, ha erős fényt kap. A bejáratot puszta függönyök borítják, amelyek szilárdak, és dupla függönykészletet hoznak létre. A puszta függöny segít elválasztó szűrőfényt létrehozni, és a szilárd függöny teljesen elzárja a fényt.

9. Gyöngyös ajtófüggöny:

Gyöngyös ajtófüggönyök

A bambusz ajtófüggönyök népszerű és környezetbarát választás a gyönyörű képernyő létrehozásához. A gyöngyös ajtófüggönyök tökéletes képernyőelosztóként szolgálnak a szobák között vagy akár a ház boltíveiben. A vízszintes gyöngyök kerek gyöngyökkel felváltva gyönyörű rusztikus hangulatot kölcsönöznek a térnek, anélkül, hogy figyelmen kívül hagynák a szoba hagyományos dekorációját..

10. Elülső ajtófüggöny kialakítás:

Bejárati ajtó függönyök

A ház bejárata kulcsfontosságú szerepet játszik a vendégek benyomásának keltésében. A bejárati ajtó függönyének megválasztása nemcsak bizonyos mértékben védi az ajtót a külső szennyeződésektől. Ezek a sötét színű, ezüst mintás függönyök tartósak és ellenállnak a kopásnak. A sötét színek kiválasztása a legfontosabb, és együtt jár a fehér színű szobákkal.

11. Pamut ajtófüggöny:

Pamut ajtófüggönyök

A pamut az egyik tökéletes anyag a függönyökhöz, mivel szellősen tartja a teret, és lehetővé teszi némi fényt, ami gyönyörű hatást gyakorol a szobára. Ez a függöny világoskék színe arany csíkokkal szimbolizálja a nyugalmat, a stabilitást és a királyi megjelenést. A függöny tengerparti érzése óriási hatást gyakorol a térre.

12. Zsinóros ajtófüggönyök:

String ajtó függöny

A madzagos függönyök sokoldalúan választhatók a lágy bútorokhoz, és intrikát keltenek otthonában. Akár az ajtóhoz is felakaszthatja, vagy megosztott teret hozhat létre. Ezeknek a függönyöknek az a különlegessége, hogy akadálymentesen fenntartják a magánéletet ajtó formájában. Ezek általában pamutból vagy poliészterből készülnek, amelyek légies teret és tágasságot teremtenek a szobában.

13. Fűzőkapu függönyök:

Fűzőkapu ajtófüggönyök

A fűzőlyuk -ajtófüggönyök a népszerű választások közé tartoznak azok körében, akik rugalmasságuk miatt szeretnék feldobni belső terüket. Ezek a fekete ajtófüggönyök hatással vannak, különösen a magas mennyezetű szobákra, amelyek hangulatos teret teremtenek. Ezeknek a függönyöknek a vastag anyaga teljesen elzárja a fényt, és szükség szerint felkötheti őket a szálak segítségével. Ha helyesen használják, ezek a fekete ajtófüggönyök hívogató megjelenést kölcsönöznek.

14. Puszta ajtófüggöny minták:

Puszta ajtófüggönyök

A puszta ajtófüggönyök tökéletes elkülönítésként működnek beltéren és kültéren, sima átmenetet inspirálva. Ezek a könnyű szövetfüggönyök nem zárják el teljesen a fényt, de szépen lágyítják az intenzitást és a stílust a belső terekbe. Ezek a legjobb megoldások, ha réteges hatást szeretne az ajtóra, és stílusérzetet kölcsönöz a szobának.

15. Bársonyajtó függöny:

Bársonyajtó függöny

Sokan találkoztunk bársonyos anyaggal blúzban, de tudtad, hogy fel lehet használni a teret szépítő függönyökhöz? Igen! A sötétkék bársonyos ajtófüggönyök lágyak és fényűzőek, sima kivitelben. Ezenkívül stílusos textúrát kölcsönöz minden helyiségnek. Ezeknek a függönyöknek a világos színe ellentétben áll a szoba szürke színpalettájával.

16. Tervezőajtó függöny tervek:

Tervezői ajtófüggönyök

Nem mindenkit érdekelnek az otthonuk általánosan elérhető függönyök. Vannak, akik mindig olyan termékeket akarnak, amelyek prémium minőségűek és nem állnak rendelkezésre. Ezeknek a dizájn ajtófüggönyöknek a mintája szinkronban van a fa ajtóval, szemben a függöny világos hátterével. Vannak vékony szövetdarabok, amelyek segítenek megkötni és kinyitni az Ön igényei szerint.

17. Divatos ajtófüggönyök:

Divatos ajtófüggönyök

Ha olyan ember vagy, aki szeret királyi megjelenést kölcsönözni a házának, akkor az aranyszínű ajtófüggönyök tökéletes választás. Az arany királyi megjelenést inspirál, és fényűző megjelenést kölcsönöz otthonának. A hagyományos mintákkal ellentétben ez a díszes függöny egyenes és texturált keverék kombinációja, amely kiemelkedik a szoba egyszerű színsémájában.

18. Vászon ajtófüggöny minták:

Ágynemű ajtófüggöny

Ha kényelmet és luxust szeretne otthonába hívni, akkor egy vászon ajtófüggöny kézenfekvő választás. Az ágynemű olyan anyag, amely gyönyörűen és környezetbarát módon terít, így jól érzi magát a választásában. Bár különböző színválasztékban kapható, a gyönyörű fehér, egyenletesen eloszló kék levelekkel tartós benyomást kelt. Ez egy tökéletes módja annak, hogy környezetbarát legyen.

19. Dekoratív ajtófüggönyök:

Dekoratív ajtófüggönyök

A dekoratív ajtófüggönyök az egyik legjobb lehetőség, ha otthonos megjelenést szeretne. A Buddha nyomtatása mindkét függönyön elfedi a kívánt területet, de stílusosan. Nyugodt hangulatot áraszt a szobába, és a függöny színei szépen szinkronban vannak a környék egyszerű dekorációjával. Aurát hoz létre anélkül, hogy megzavarná a belső teret.

20. Kész ajtófüggöny minták:

Kész ajtófüggönyök

A többféle színben és mintázatban kapható kész ajtófüggöny megfizethető lehetőség a szoba stílusának kialakítására. A függönyön lévő fehér és narancssárga levélminták természetes érzést és kontrasztot teremtenek a környék fehér témájával. Az élénk színek tartósakká teszik a függönyöket és ellenállnak a nyomoknak.

21. Egyedi ajtófüggönyök:

Egyedi ajtófüggönyök

Az egyedi ajtófüggönyök tökéletes választás azoknak, akik szeretnek minden egyedit és különlegeset használni belső tereikben. Az anyagban, méretben és kivitelben elkészítheti őket, személyes választása és érdeklődési köre szerint. A gyönyörű törtfehér függönyök arany rózsákkal szétterítve voguish befejezést adnak minden helyiségnek, ahol használja őket.

22. Virágos ajtófüggönyök:

Virágos ajtófüggönyök

A virágminták mindig is a belső terek részei voltak és lesznek, és szépséget kölcsönöznek a helynek. Ha unja a tipikus színeket, amelyeket a színmintákban talál, akkor a függönyök tengerparti hangulata tökéletes választás lehet. Nyugalmat keltenek az egész szobában. A virágos minták mindkét oldalon váltakozva, sima függönyvel a közepén egyedi mintát hoznak létre.

23. Gyermek ajtófüggöny:

Gyermek ajtófüggöny

A gyermekszoba díszítése nem egyszerű feladat. Mielőtt kijavítaná a gyermekajtó függönyt, néhány dolgot figyelembe kell vennie. A rajzfilmfigurákkal teli függöny fantasztikus választás lehet, vagy olyan témát választhat, amely felkelti gyermeke élénk fantáziáját. A világoskék függöny tele tengeri állatokkal az egyik legjobb példa. Ezzel szemben kiemelkedik a szoba fehér színpalettájával.

24. Parasztház ajtófüggönyök:

Parasztház ajtófüggönyök

Ellentétben a parasztház dekorációjában található finom színárnyalatokkal, ezek a függönyök színek kombinációjával nyers érzést kölcsönöznek a szobának. Ezeket a függönyöket a következő szintre emelik a szoba finom színpalettája miatt. Ha unja a semleges színeket, próbálja meg használni ezeket a függönyöket, amelyek rusztikus kivitelben készülnek.

25. Nyomtatott ajtófüggönyök:

Nyomtatott ajtófüggönyök

Ha stílusát függönyökkel szeretné képviselni, akkor a nyomtatott ajtófüggönyök tökéletes választás. Szabadon engedi, hogy személyes preferenciáit a függönyre használja, és modern érzést kölcsönöz a környéknek. Ez a függöny egyedi kialakítása a városi életmódot képviseli, amelyben sokan élünk, vagyis a lakáskultúrát. Bár zsúfoltnak tűnhet, ez a színes függöny stílust kölcsönöz a szobának.

A függönyök megfelelő típusának és kialakításának kiválasztása sokunk számára kihívást jelenthet. De ha egyedülálló módszert keres a dekorációs ötletek házába való beépítésére, akkor itt az ideje, hogy a szobákat a legjobb otthoni ajtófüggönyökkel kezelje, amelyeket ebben a cikkben említettünk. Betekintést nyújt a választáshoz szükséges típusokba és színmintákba. Ne felejtse el tudatni velünk, hogyan segített ez a cikk!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80