9 mesés fülbevaló függöny tervezés házhoz

A fülfüggöny az, amelyen a függöny fülmintázata van. A függöny füle áthalad a rúdon, és az elülső részen gombbal van megkötve. Ez időigényes. Meg kell gombolni a függöny összes fülét, hogy megfelelően felakaszthassa. Többnyire nagy gombok vannak rögzítve a fülfüggönyön, hogy kiemeljék. Ez a füllap stílus finom és rendkívül hatékony.

Lenyűgöző & Stílusos fülvédők a lakberendezéshez:

Díszítse ablakait ezekkel a gyönyörű Tab Top függöny mintákkal. Itt kaphat top 9 felső függönyöket.

1. Kreatív fülfüggöny:

Ez a fül felső ablakfüggöny kreatív laptervezéssel rendelkezik. A fül ugyanabból a szövetből van kötve. Az egész függöny dísztelen és egyszerű, de szép fülmintázat. A rúd áthalad a fülfüggöny lyukán, és fantasztikusan néz ki.

2. Nyomtatott fül felső függöny:

Ez egy fehér fülfüggöny, gyönyörű nyomatokkal. Úgy tűnik, hogy a függöny teknőshöz hasonló nyomtatású. A függönyoszlop is nagyon vastag és erős. Még a függöny melletti fal is fantasztikus szürke és fehér csíkokkal van festve.

3. Színes fülfüggöny gombokkal:

Ez a ritkán előforduló függöny füllel ellátott függönypanellel rendelkezik. A függöny fülét nagy gombbal kötik le. Ezen a függönyön különböző minták találhatók, különböző színekben. Ez a színes függöny mindenki figyelmét felkelti, és kiváló.

4. Többszínű fül felső függöny:

Ez egy sima füles függöny, különböző színekben. Van kék, narancssárga, piros, fehér, zöld és sárga átlátszó függöny. Ez a többszínű fülfüggöny össze van akasztva, hogy élénk színű megjelenést biztosítson, és mindez ragyogónak tűnik.

5. Fülfüggöny lyuk:

Ez egy fehér színű függöny. Itt látható a függöny felső területe, amelynek nyitott lyuk van. A fa rúd áthalad ezen a fehér füllyukon. A függönyszövet könnyű és vékony, nyomatok nélkül.

6. Csavart fülfüggöny:

Ez a szürke fülfüggöny tetején íjjal díszített. A szürke csipkéből álló íj a fül tetején van rögzítve. A függöny sötét és világosszürke színű, ami lenyűgöző. A függöny tetején széles sötét szürke vonal található.

7. Juta fül felső függöny:

Ez a fehér fülfüggöny nagyon szép és szép. Ez a fehér szövetfüggöny világosabb árnyalatú virágmintát tartalmaz. Egy szép madár látható függönyön repülve. A fehér függönyre nyomtatott virág és levelek illatot adnak hozzá, és csodásan néznek ki.

8. Gyerekek felső függöny:

Ez a krémes fülfüggöny a legjobb a gyerekszobába. Ennek a sima krémfüggönynek a füle többszínű, és különböző nyomatokkal rendelkezik. A függöny félhold határú, és túl sokszínű. Félelmetes függönyteremtés.

9. Egyedi kék fül felső függöny:

Egyedülálló kék színű sötétített függöny. A fül rózsaszín csekk színű, a függönyön járműnyomok láthatók. A függöny fényes és izzó. Ez az élénk függönyötlet gazdagnak és festőinek tűnik.

Ez a fülfüggöny könnyű, sok figyelmet igényel. A felső függönyök rugalmasak és csodálatosak. Még a felső függöny készítéséhez használt szövet is vékony. A fül teteje széles lyukkal rendelkezik, így nem kell aggódnia a függönyrúd vastagsága miatt. Bármilyen függönyrúd használható a felső függönyhöz.