9 modern konyhafüggöny tervezés képekkel 2021 -ben

A konyha olyan hely, ahol az egész család számára táplálékot kapunk, és sok otthon elengedhetetlen része. Bármilyen méretű konyhának szüksége van egy kis élvezetre, amely felemeli és szépíti a teret. Mindössze annyit kell tennie, hogy olyan konyhafüggönyt választ, amely megfelel a konyha belsejének és dekorációjának, stílusos és egyedi eleganciát adva a helynek. Olvasson tovább, és ismerje meg a cikkben szereplő legújabb konyhafüggöny -terveket, amelyek díszítik az egyszerű szobát.

Modern konyhafüggöny ötletek

A legjobb konyhafüggöny minták Indiában:

Itt van egy lista 10 egyszerű és modern konyhai függöny kivitelről fotókkal. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Tervező konyhafüggöny:

Tervező konyhai függöny

A dizájn konyhai függönyök tökéletes megoldás azok számára, akik nem hagyományos stílust szeretnének hozzáadni a területhez, személyes választásuktól függően. A fehér függöny lefedi az ablak felét, tetején egy tok, amely elrejti a drapériában részt vevő rudakat. A piros és zöld virágminták a fehér függöny ellen felemelik a tér szépségét.

2. Pöttyös konyhafüggöny:

Pöttyös konyhafüggöny

Ha retro stílust szeretne hozzáadni a szobához, akkor tökéletes megoldás a pöttyös konyhafüggöny beépítése. A két szín kombinációjában kapható pattogó pontok kiemelkednek a függöny sima hátterével szemben. Adja hozzá ezeket a gyönyörű és élénk színű függönyöket a konyhaablakához, hogy stílusos legyen.

3. Vintage virágos konyhafüggöny:

Vintage virágos konyhafüggöny

Sokan inkább a nyugodt megjelenést részesítjük előnyben, mint az élénk színeket; ha ez a helyzet, akkor ezek a vintage virágos konyhai függönyök a megfelelő választás. Ezeknek a függönyöknek az egyedülálló tulajdonsága, hogy csak az ablak felét takarja, anélkül, hogy teljesen elzárná a napfényt. A függöny ombre színkombinációja kiemelkedik a szoba fehér színű falaival szemben, növelve a szépséget.

4. Arany színű konyhai függöny kialakítás:

Arany színű konyhafüggöny tervezés

Ki ne szeretne királyi befejezést a szobájába? Függönyön kombinálva a fehér és az arany eleganciájának tisztasága királyi megjelenést kölcsönöz a térnek. Az arany színű konyhai függöny tökéletes választás azoknak, akik szeretik, ha finom, mégis erős felületet kapnak szobájukban. Ezek a függönyök gyönyörűen illeszkednek a tér színpalettájához.

5. Modern konyhafüggöny:

Modern konyhafüggöny kialakítás

Ez a modern konyhafüggöny az egyik legjobb lehetőség azok számára, akik egyedi megjelenést szeretnének adni szobájuknak. A fehér átlátszó függönyök alján gesztenyebarna hajtások kontrasztos megjelenést kölcsönöznek, és aranyos pillangók hozzáadása a cseresznye a tetején. Ezek a gyönyörű függönyök egybeolvadnak és kiemelkednek a szoba teljesen fehér témájával szemben.

6. Konyhai Gingham függönyök:

Konyhai Gingham függönyök

Ez az egyik legjobb függöny tervezés a konyhaablakokhoz, ahol lehetősége van arra, hogy teljesen lefedje az ablakok felső részét póló formájában. Az ablak felét lefedő mozgatható függönyök lehetőséget adnak arra, hogy szükség szerint bezárják vagy kinyitják azokat.

7. Konyhai függönyök gyümölcs dizájnnal:

Konyhai függönyök gyümölcs dizájnnal

A gyümölcsös minták bevonása egyedülálló módja lehet a stílus természetes beépítésének a területre. Ezek a törtfehér konyhafüggönyök színes gyümölcsökkel a határokon túl gyönyörű hangulatot teremtenek a szobában. A tetején lévő póló gyönyörű megjelenést eredményez, és jelentősen illeszkedik a szoba színpalettájához.

8. Kávé dizájn konyhai függönyök:

Kávé design konyhai függönyök

Ki ne szeretné egy forró kávéval kezdeni a napot? Évünk szerves része hosszú évtizedek óta. Ezek a kávéfőző függönyök az ital iránti szeretetedet mutatják, frissítő megjelenést kölcsönözve a helyiségnek. A tiszta fehér függönyök barna mintás kávéscsészékkel nemcsak elegánsan néznek ki, hanem személyre szabott hatást keltenek a szobájában.

9. Red Gingham Curtains Kitchen:

Red Gingham Curtains Kitchen

A Gingham népszerű minta a fehér és bármely más szín kombinációjával; ebben az esetben piros. A rendezett kockás minták ezeken a függönyökön elegáns megjelenést kölcsönöznek a konyhának, így ez az egyik legjobb konyhafüggöny, amely bármilyen házhoz illik. A függöny a felső területen függönyként működik, és az alsó kétrészes függöny könnyen elcsúszik, növelve a funkcionalitást.

10. Piros virágú konyhafüggönyök:

Piros virágos konyhai függönyök

Ezek a gyönyörű piros virágfüggönyök tökéletes kiegészítői a konyhának, fényes megjelenést kölcsönözve a területnek. Bár a függöny sima és egyszerű, az alsó fehér csipkés kiegészítés bonyolult virágmintákkal teszi a konyhát elegánsnak. Ha Ön olyan személy, aki szereti az élénk színeket, akkor ez tökéletes módja annak, hogy beépítse a vakut anélkül, hogy túlterhelné őket.

Ha költséghatékony módszert keres a konyha szépítésére, akkor a cikkben említett néhány legjobb konyhafüggöny listája elegendő. Ha egyszerűen függönyt akaszt, amely illeszkedik a ház belső tereihez, sok különbség van. Ne felejtse el tudatni velünk, hogy ez a cikk hogyan segített a választásban!