8 bedste fugtighedscreme til mænd

Mænds hud er hård, som man siger. Det ydre lag til huden er ikke kun stædig, men beskytter altid de blødere dermale lag. Dog kan hårdt vejr og naturlige forhold let overlagre selv de hårdeste af skindene, en af ​​de primære årsager til, at vintertørke påvirker din hud, og de lune somre sprøjter dine udsatte kropsdele med en mærkbar solbrun.

På nuværende tidspunkt er den eneste lidelse udover SPF’er en sund fugtighedscreme til huden, selv for mændene, der kan vende skaden og bevare konstant beskyttelse på lås, så hudproblemer aldrig kan stå i vejen for dig.

Populære fugtighedscreme til mænd i Indien:

Lad os se på de 8 bedste fugtighedscreme til mænd.

1. Kaya Whitening Moisturizer With SPF15 til mænd:

fugtighedscreme til mænd

Kayas whitening hudfugtighedscreme leveres med SPF15, der giver bitter beskyttelse mod de hårde UV A- og B -stråler, samtidig med at den danner en beskyttende kappe over din hud for at reducere og forhindre garvning. Tilstedeværelsen af ​​aktiv partikelfusion fornyer celler indefra fugtgivende og lysner huden ved regelmæssig brug.

2. Jack Black Double Duty Face Moisturizer:

Fugtighedscreme til mænd 2

Denne fugtighedscreme med dobbelt ansigt kommer med en essentiel blanding af vitaminer og antioxidanter, der letter og lysner den hårde mænds hud, mens den nærer huden med de nødvendige proteinaktive stoffer. Dette produkt synligt reducerer solbrændthedslinjerne, og fugter og fugter din hud for en perfekt glød og langvarig fugt.

3. L’Oreal Men Hydra Energetic X-treme Turbo Booster Moisturizer:

Fugtighedscreme til mænd 3

Baseproduktingrediensen til denne ultra face booster er den antioxidantberigede C -vitamin, der beskytter ansigtet mod hårde forurenende stoffer og støvpartikler. Formlerne uden fedt vil holde dit ansigt lyst og lyst hele dagen lang, mens turbo -booster straks øger din huds energi og gør det smidigt.

4. Dove Men Care Revitalize Face Lotion:

Fugtighedscreme til mænd 4

Denne ikke -olieagtige fugtighedscreme absorberer overskydende olie og låser porerne for at forhindre olieproduktion. fugtet.

5. Nivea For Men Advanced 10x Oil Control Moisturizer:

Fugtighedscreme til mænd 5

Mænds hud er hver dag mere hård og stædig, og derfor er der behov for særlig pleje for at vende skaden tilbage og samtidig give fremtidig beskyttelse. Den 10x fugtighedscreme med olieklar kontrol suger i al olien, samtidig med at den reducerer bakterier og snavspartikler, så du ikke behøver at bekymre dig om fedtet hud, der er udsat for acne. Når du låser hydrering fast, kan du nu have strålende hud uden besvær.

6. Bulldog Natural Skincare Original Moisturizer:

Fugtighedscreme til mænd 6

Den originale fugtighedscreme med naturlig hudpleje kommer i en stor sammensmeltning af essentielle organiske stoffer som alger, grøn te og E -vitamin, der danner en kraftfuld fugtgivende lotion, der infiltrerer de hårde lag og absorberer overskydende olie og snavs, samtidig med at din hud får en sund forfriskning følelse med en ikke fedtet eftervirkning.

7. Anthony Wake Up Call:

Fugtighedscreme til mænd 7

En let løsning på en søvnig morgenhud, vågn op om morgenen og forfrisk dit ansigt med Anthony’s Wake Up call -fugtighedscreme, der straks giver din hud energi og fugter den på det indre mobilniveau, så du kan gå ud med et selvsikkert lyst ansigt.

8. Damme Mænd Energy Charge Gel Moisturizer:

Fugtighedscreme til mænd 8

Gelbasen til denne fugtighedscreme er et perfekt match til både fedtet og tør hud, hvor huden opsuger overskydende olierester, mens den låser fugtigheden inde, så du får en ikke -fedtet frisk hudtone. Pond giver energi til din hud indefra og vil stimulere dine hudceller og lysere og lysne den kedelige slap hud op.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80