8 legjobb hajfesték a színezett haj korrigálására

Az emberi haj másképp reagál a külső hajszínekre. Hajfestés közben biztos lehet benne, hogy a hajszíne nem pontosan úgy néz ki, mint a katalógusban szereplő lány. Még a katalóguskönyvben szereplő különböző hajszínárnyalatok is eltérően reagálnának a hajszínre. Ennek az az oka, hogy ez a különböző színfrekvencia különböző szerepet játszik a hajunkban, amelyen keresztül egyes hajok megtartják a szín nagy részét, és kevésbé tükröződnek vissza, míg a többi haj esetében a színek behatolása nem olyan mély, és nagyobb visszaverődést eredményezhet.

A színezést megelőzően azonban a hajfestéket gyakran használják a kiegészítő színek visszaverődésének kiküszöbölésére, vagy akár a haj egyenletes kisimítására. Annak ellenére, hogy sokan még nem tudnak a termék előnyeiről vagy működéséről, ezeket gyakran használják, amikor világosabb árnyalatokat építenek be a természetesen mély hajszínbe. Ezért a mai cikkünkben megvitatjuk a különböző festékeket a festett hajra, amelyeket érdemes választani.

A legjobb hajfestékek festett hajra:

Itt találjuk az említett 8 legjobb hajfestéket a hajszín javítására.

1. Ragyogó ezüst rózsa hajfesték:

Hajszín toner Briliáns ezüst rózsa hajfesték

A ragyogó ezüst rózsaszín hajfesték lágy rózsaszín pezsgő szőke kiemeléssel rendelkezik, amely kiküszöböli a színek rézsútos érzetét, és azonnal elsimítja a színt, hogy természetes érzetet biztosítson. Eltávolítja a sárgás árnyalatokat és csökkenti a hajszín élénkségét. Ez a festék PETA tanúsítvánnyal rendelkezik, és minden haj- és fejbőrtípusra használható.

2. Willa Color Charm folyékony krém hajfesték:

Hajszín toner Willa Color Charm Liquid Creme hajfestékA Wella színes varázsa krémes hajfesték halványítja a haj tónusát, így a szőke világosabb árnyalatai jól zselézhetnek a hajjal anélkül, hogy természetellenes érzést keltenének. Ez a termék folyékonyító technológiával rendelkezik, amely összeolvadja a külső árnyalatot a hajjal, míg az applikátor lágysága minden hajtípushoz illeszkedik.

3. A L’Oreal Colorists Secrets Brass Banisher:

A legjobb toner hajfestékhez A L'Oreal Colorists Secrets Brass Banisher

A L’Oreal színészi titkok kiegyensúlyozó fényes kezeléssel érkeznek, amely nem hagyja, hogy a festett haj kiszáradjon, elhalványuljon és göndörödjön a melegben, ezáltal megtartva festett színét, miközben a sárgaréz eltüntető festék aktívan megszünteti a vörösséget vagy a színtónus alatti sárgás színt..

4. L’Oreal Professional Expert Color Corrector Blondes:

Hajfesték L'Oreal Professional Expert Color Corrector Blondes

Ez egy újabb találat a L’Oreal házból, ahol a szakértő színjavító elsősorban a finom szőke árnyalatok kijavítására összpontosít azáltal, hogy kiküszöböli a szín sárgaságát, és kiemeli a szín tisztaságát anélkül, hogy károsítaná a haját..

5. Schwarzkopf Live Color ezüst toner:

Festékek festett hajra Schwarzkopf Live Color ezüst toner

A Schwarzkopf LIVE színfesték kiemeli a hajszín intenzitását, miközben részt vesz a hajszínárnyalat javításában, ahol könnyedén választhat a színváltozás mellett, miközben a B5-pro-vitamin jelenléte táplálja és kondicionálja a hajat, és hagyja, hogy a szín jól illeszkedjen az árnyalathoz..

6. B szőke maximális színű festék:

Hajfesték otthon B szőke maximális színű festék

Ez a Jerome Russell színfesték biztosítja, hogy az előre megvilágított haj szőke árnyalata jól megmaradjon, míg a különböző szőkék árnyalatú színező festék illeszkedik a hajhoz, és természetes fényt kölcsönöz megjelenésének.

7. Davine L ’Art De Color kobalt ibolya lágy hajfesték:

A legjobb toner hajszínhez A Davine L ’Art De Color kobalt ibolya lágy hajfesték

Világos hajának alaposabbá tételéhez ez a színkorrekciós toner lágy pigmentek formájában jelenik meg, amelyek átitatják magukat a fehérítővel vagy a színpasztával. Az ibolya részecskék árnyalatainak jelenléte a festékben kiküszöböli a kellemetlen sárga vagy sárgaréz piros színeket, így természetes napsütéses megjelenést kaphat, amely stílusossá teszi a haját..

8. Jerome Russell Punky Color Platinum Toner:

Hajfesték Jerome Russell Punky Color Platinum

Ez is egy félig tartós színfesték, amely növényi alapú, és élénken használják a haj természetes színének megőrzésére, miközben a haj lágy és elegáns marad, így a fürtök színe jól ábrázolható.

Hatalmas árnyékolási tónusokat kaphat, a meleg méztől a világos hamuig és jelentősen ezüst! A tonerek még vörös, sötétebb és ibolya festékeket is kaptak, amelyek halvány hajon használhatók. Ezt a hajfestéket akár otthon is kipróbálhatja. Végezze el a felfedezést, és értelmezze, milyen árnyalatokat és tónusokat készíthet hajával!

Hajmosási szokásaitól függően előfordulhat, hogy 2 és 8 hét között újra kell tónusoznia. Minél gyakrabban mos, annál kevésbé tartósak a tónusok, nem beszélve arról, hogy a mindennapos hajmosás eltávolíthatja a haját természetes olajaitól és kiszáradhat.

Bármikor, amikor vegyszerekkel kísérletezik, vagy a legjobb festéket használja a hajszínhez, mutasson szeretetet hajának kondicionálásával vagy gyengéd hajmasszázzsal.

Köszönjük, hogy elolvasta, és feltétlenül olvassa el további szépségápolási cikkeinket!