8 bedste oliefri fugtighedscreme i Indien

I denne artikel i dag er vi her for at bryde de almindelige misforståelser om, hvordan en fugtighedscreme ikke altid tynger din hud. dette gælder både til tør og fedtet hud, hvor fedtet hud naturligt olier og glitter op inden for et par sekunder efter påføring, og den tørre hud simpelthen lægger mere fugtighedscreme til at holde huden blød og varm indirekte ved at deltage i flere lag af fedtet fugt.

Efter et stykke tid begynder huden at blive sløv og mørkere og forårsage en død vægt på dit ansigt. Derfor vil vi i denne artikel tale om hele tiden en fugtighedscreme har eller vil hjælpe dig med at få din hud smidig, men ikke tynger dig. Denne race kaldes de oliefri fugtighedscreme og nedenfor er en liste, som du kan vælge mellem et utal af produkter.

Populære oliefri fugtighedscreme i Indien:

Lad os se på den øverste oliefri fugtighedscreme.

1. Neutrogena Oil Free Anti Acne Moisturizer:

oliefri fugtighedscreme

Anti -acne fugtighedscreme ved bedst, hvornår den skal kontrollere og regulere hudens talgproduktion ved at arbejde på porerne, der gør det muligt for de naturlige olier at sive igennem. Denne ikke -fedtede fugtighedscreme, der er komplet med medicin til behandling af acne, holder ikke kun din hud mat og poleret, men bekæmper samtidig hårde acne.

2. Neutrogena synligt klar oliefri fugtighedscreme:

Oliefri fugtighedscreme 2

Denne dermatologisk testede oliefri fugtighedscreme virker på overskydende olieopbygning i dit ansigt ved at opsuge olien og snavs fra de nederste olielommer, mens den plejer at misfarve og ujævn hud, forny og genoplive huden til en sund og smidig tekstur.

3. Nivea For Men Oil Control Moisturizer:

Oliefri fugtighedscreme 3

Mænds hudtekstur er hver dag mere hård og stædig sammenlignet med en kvindes, og derfor er der brug for et grundigt arbejde for at omdanne hård hud til blød og sund. Denne oliekontrolfugtighedscreme fra Nivea har tendens til 7 hudproblemer og tackler hudblegning og fugtlås, samtidig med at den holder hudolien fri og frisk.

4. Origins Zero Oil- Oliefri fugtighedscreme:

Oliefri fugtighedscreme 4

Nul -olie -fugtighedscreme opretholder og regulerer olieproduktionen, mens den fugter og hydrerer din hud med mynte, lavendelolie og glycerinekstrakter. Citronolie essensen, sav Palmetto og salicylsyre virker på hudcellerne for at gøre det lysere og lysere.

5. Ren og klar hudbalancerende fugtighedscreme:

Oliefri fugtighedscreme 5

Hudbalancerende fugtighedscreme er et genialt produkt til kombinationshud med de fede T-zoner og de tørre kinder. Denne fugtighedscreme fornemmer og registrerer fedt og tørhed og fungerer i overensstemmelse hermed og giver dig rigeligt næringsstof til huden, samtidig med at huden holdes mat og oliefri.

6. Kiehl’S Ultra Facial Oil Free Gel Cream Moisturizer:

Oliefri fugtighedscreme 6

Basen er ikke lavet af olie eller creme, men ren gel, hvilket gør den til en lettelse for fedtet til normal hud. dette er et unisex -produkt og er ikke hårdt for din følsomme hud, da det genopfylder de grove stumper i dit ansigt, mens gelbasen låser porerne og forhindrer overskydende olieproduktion. Agurk og frugtekstrakter, der findes i den, lindrer og beroliger huden.

7. Stila Sheer Color Tinted Oil Free Moisturizer:

Oliefri fugtighedscreme 7

Vand- og svedtæt med et lille strejf af farvetone til fugtighedscremen, Stila bringer dig et af sine fineste hudplejeprodukter, der fugter og plejer huden dybt inde og fremhæver hudtonen.

8. Peter Thomas Roth oliefri fugtighedscreme:

Oliefri fugtighedscreme 8

Aloe er basisproduktet, der blødgør, glatter og nærer huden, mens pro -vitamin A og E låser fugtigheden fast og giver øjeblikkelig lindring til tør og flak hud. Basen for dette produkt er gel, hvilket gør det velegnet til selv fede til normale hudtyper.