9 Bedste tonede fugtighedscreme

Forestil dig fordelene ved din BB -creme, der er indbygget i en fugtighedscreme, hvor du kan høste fordelene ved to uden at skulle bekymre dig om at lægge dit ansigt på lag med to forskellige adskilte lag kosmetisk sygdom.

Normalt vil en BB- eller CC -creme eller endda en kompakt give din teint et let højdepunkt, så dit bleghvide ansigt bliver let solkysset og det brunbrune danner en skygge af oliven.

Opgaven med en fugtighedscreme er normalt at modreagerer på tørheden eller fedtet i BB -cremen, der giver grundig fugt til din hud. går nu ind i den nye æra af lidt af en begge dele, en fugtighedscreme med et let strejf af en farvetone og nedenunder er, hvor du kan finde det rigtige valg til din lomme og hud.

1. Covergirl Smoothers Spf21 tonet fugtighedscreme, fair to light:

tonet fugtighedscreme

Denne farvede fugt kommer med SPF21, der henvender sig til hudens teint fra mælkeagtig fair til solkysset lys. Mens solbeskyttelsen beskytter din hud mod garvning eller udsættelse for UV -stråler, blander farveforøgelsen med din teint og giver en blød løft til din farve.

Den indeholder vand/Eau, glycerin, ethylhexylmethoxycinnamat. Det kan være den bedste tonede fugtighedscreme til acne udsat hud.

Det er bedømt til 3,6 ud af 5 og til 1220 INR til 1,35 ounce. Brug dette dagligt, inden du træder ud på solen. For de bedste resultater, brug dagligt.

2. Nyx tonet fugtighedscreme:

Tonede fugtighedscreme 2

Baseret på nøgne, lyse nuancer tilføjer NYXs tonede fugtighedscreme iver og energi til dit look, mens de naturlige farver forbedrer din tone og giver dig den perfekte make -up, der ikke rokker. Fugtighedscremen i dette produkt vil blødgøre og fugte din hud, så du føler dig let og forfrisket.

Den indeholder Water/Aqua/Eau, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Diisostearyl Malate, Propanediol, Silica og er vurderet til 4,4 ud af 5. Påfør dette dagligt på dit ansigt og vil ubesværet smelte ind i din hud. Det koster 938 INR for 30 ml.

Dette er især nyttigt, hvis du har en let mørk teint.

3. Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer Spf15:

Tonede fugtighedscreme 3

Fugtboost fra Clinique henvender sig øjeblikkeligt til fugtlåsen i din tone, der mætter og genopbygger din hud, samtidig med at den giver en let naturlig farvetone, der skjuler ufuldkommenhed og beskytter din hud mod den mægtige sol med et SPF15 -våben.

Den er vurderet til 3,8 ud af 5 og skal bruges dagligt, inden den træder ud for effektiv solbeskyttelse. Den indeholder en række ingredienser som octisalat, titandioxid og octinoxat, som er de aktive ingredienser. Glycerin, sorbitol, mentolsilica, natriumchlorid blandt de mange. Den er lavet til at perfektionere og blande sig med din naturlige hudfarve. Det fungerer som et godt fundament og er prissat til 25 $ for 10 ml. Det har en rating på 4,2.

4. Lotus Herbals Nutraglow Tinted Moisturizer Spf25 Hazelnut Star:

Tonede fugtighedscreme 4

Naturaglow fra Lotus urter er en robust kombination af naturlige ingredienser, herunder Aloe Vera, hibiscus og calendula -ekstrakter, der gelerer godt for at give dig genopfyldende fugtighed, samtidig med at den giver en let toneforbedring og en solid solcreme -beskyttelse.

Det er prissat til 475INR for 50 ml og har en rating på 4,7. Den indeholder ekstrakter af calendula, hibiscus og aloe vera. Påfør cremen hver dag, inden du træder ud.

5. Aveeno Positively Radiant Tinted Moisturizer Spf30:

Tonede fugtighedscreme 5

Sojakompleks -teknologien spiller en stor rolle i at lysne og belyse din naturlige tone, mens SPF30 arbejder kraftigt på huden for at give optimal solbeskyttelse. Bortset fra ren naturlig udstråling fungerer dette produkt også godt på huden, der fugter og blødgør det.

Den har en rating på 4,0 og har vand, phenyltrimethicon, PPG-3 myristylether, glycin blandt de mange andre ingredienser. Det hjælper med at forhindre solskoldning og påføres 15 minutter før du træder ud i solen. Det koster 14,99 dollar for 2,5 fl oz. Prøv denne bedst tonede fugtighedscreme til aldrende hud.

6. Nivea Visage- Sun Kissed Facial Moisturizer:

Tonede fugtighedscreme 6

Hvis du altid har ønsket at få den perfekte solbagte gyldne glød uden at miste din essentielle hudfugtighed, er din geni i et rør lige her for at imødekomme dit ønske. Den bløde nuance i den naturlige nuance smelter ind med din hud, der afgiver en fremhævet teint, mens fugtighedscremen forhindrer huden i at tørre eller stiv strækbar følelse. Dette er den bedst tonede fugtighedscreme til tør hud.

Det er prissat til $ 6,79 med en rating på 4,6 ud af 5 og har vand, glycerin, polyglyceryl-3-methylglucose-distearat. Husk at massere cremen på dit ansigt i cirkulære bevægelser for at opnå indsatsresultater.

7. Laura Mercier Illuminating Tinted Moisturizer:

Tonede fugtighedscreme 7

Den lysende tonede fugt er let og poleret, der efterlader en mat finesse til dit udseende, mens du gjorde det og fortsatte din dag. Dette genopliver din hud indefra og vågner kedelig slap hud op og lysner og fugter den for et sundt udseende.

Det har en rating på 4,0 og er prissat til 9685 INR for 50,28 ml. Den indeholder vand, dimethicon, cetearylalkohol, hydrogeneret polisobuntan, peg-40, ricinusolie og mange sådanne ingredienser. Massér cremen ind på din hud dagligt for de bedste resultater.

8. Clinique Selfsun Face Tinted Lotion:

Tonede fugtighedscreme 8

Dermatologi testet og passer til alle hudtyper, Cliniques tonede lotion giver dig en let kompakt farvetone, der vil oplyse din eksisterende tone og samtidig forbedre hudtonen, da de bløde cremede formler fugter huden til en satinfølelse.

Produktet er vurderet til 4,1 ud af 5 og til 1813 INR for 50 ml. Den indeholder vand, Dihydroxyaceton, Cyclopentasiloxan, PEG-8, Diethylhexyl Succinat, Cetearylalkohol, PEG-100 Stearat, Coco-Caprylat/Caprate, Glycerylstearat, Saccharose, Glucose, Glycerin osv..

Brug dette dagligt for at opnå de bedste resultater ved at massere på huden.

9. Stila Illuminating Tinted Moisturizer:

Tonede fugtighedscreme 9

Stilas lysende fugtighedscreme kommer med et ikke-fedtet oliefrit look, der er vand- og svedresistent, så cremen ikke skyller væk selv i de hårdeste situationer. Denne tonede fugtighedscreme med SPF har en mild farvetone, der tilbydes af denne fugtighedscreme, er nøgen og naturlig nuance, der gelerer ind med huden, så den efterlader den perfekt og er en bedst tonet fugtighedscreme til fedtet hud.

Det er vurderet til 305 ud af 5 og prissat til 4524 INR for 1,5 fl oz.

Bivirkninger ved brug af den tonede fugtighedscreme:

  • Fugtighedscreme, tonede kan have farvestoffer, der viser sig at være skadelige for din hud.
  • Nogle af dem har alkohol, der måske ikke viser sig at være godt for huden.

Pas på symptomerne, og observer de øjeblikkelige ændringer, din hud kan foretage.

Fugtighedscreme er et must for yngelhud, især hvis du har en tør hud. De hjælper med at holde din hud hydreret i lang tid. Da det her handler om din hud, er det vigtigt, at du overvejer det grundigt, inden du vælger det rigtige produkt. Disse bedst tonede fugtighedscreme til indisk hud har SPF og spiller en afgørende rolle i at beskytte din ansigtshud.