9 különböző típusú fekete fülbevaló férfiaknak és nőknek

Fekete fülbevaló ékszer, amelyet piercing segítségével rögzítenek a fülhöz. Nem csak a fülcimpán, hanem a fül felső részein is viselhető. Ezeket a különböző civilizációk használták különböző időkben. A fülbevaló a női fülbevaló leggyakoribb és legértékesebb kiegészítője. De manapság a fülbevalókat nemcsak a nők, hanem a férfiak is hordják, mert bizonyos rituálék és divat állandó.

fekete fülbevaló

Fülbevaló fekete színben:

A fekete szín a királyi szín, és a különböző emberek másképp ábrázolják. A fekete fülbevaló a legcsodálatosabb fülbevaló, amelyet férfiak és nők is viselhetnek. Különféle mintákban és mintákban kaphatók. Íme néhány mesés dizájn:

1. Fekete gombos fülbevaló férfiaknak:

Fekete gombos fülbevaló férfiaknak

Ez egy fekete fülbevaló férfiaknak. Ami a férfiakat illeti, az egyszerű és hűvös megjelenésű fekete gomb fülbevaló a legjobb. Világosan láthatóak, és stílust kölcsönöznek megjelenésüknek. Műanyagból, fekete fémekből és más anyagokból állnak. Ezt a formatervezett fülbevalót a színészek viselhetik.

2. Fekete Jhumka fülbevaló:

Fekete Jhumka fülbevaló

Jhumka minden idők kedvence. Soha nem mennek ki a divatból. Ez a fekete jhumka fülbevaló arany szegéllyel rendelkezik, így szerethetőnek tűnik. Jhumka gyönyörűen néz ki etnikai viseleten, és ehhez a fekete színű jhumka krémszínű ruhához a legjobban illik.

3. Fekete Kundan arany fülbevaló:

Fekete Kundan arany fülbevaló

A kundan -mű Indiában koros. Ez a fekete kundan fülbevaló csodálatos dizájnnal rendelkezik. Ez egy gyönyörű fekete fülbevaló nőknek. Könnycsepp kialakítású, gyöngyökkel és kristályokkal megkülönböztetve a többi fülbevalótól.

4. Fekete mágneses fülbevaló fiúknak és lányoknak:

Fekete mágneses fülbevaló fiúknak és lányoknak

Ha valakinek nem szúrják el a fülét, akkor nem nagy probléma. Ezek a fekete mágneses fülbevalók mágneses tulajdonságaik miatt a fülcimpához ragadnak, és a fülcimpát elöl és hátul helyezik el. Kiválóan alkalmasak férfiak és nők számára is, akik még mindig félnek a fülszúrástól. Ez még stílust kölcsönöz a megjelenésnek.

5. Fekete gyöngy fülbevaló csapok:

Fekete gyöngy fülbevaló csapok

A fekete gyöngy fülbevaló túl szépnek tűnik. Ez a fekete gyöngyszemű fülbevaló eleganciát kölcsönöz egy stílusnak. A gyémántok csillogást keltenek, és elragadják a figyelmet. Ez a fekete fülbevaló külvárosi megjelenést kölcsönöz, ha kötött hajjal és levetett ruhákkal díszítik.

6. Fekete Quilling fülbevaló:

Fekete Quilling fülbevaló

A Quilling fülbevaló nagyon könnyű, de ugyanolyan gyönyörű, mint a fémek. Ez a fekete Quilling fülbevaló fenséges megjelenést kölcsönöz.

7. Vintage fekete fülbevaló gyémánttal:

Vintage fekete fülbevaló gyémánttal

Ez a szürke fekete fülbevaló könnycsepp kialakítású, fekete kövekkel és gyémántokkal. Élénknek tűnik. A királyi fekete szín jelenléte kiemelkedővé teszi.

8. Fekete csipke nagy fülbevaló:

Fekete csipke nagy fülbevaló

Ez egy fekete csipke gyöngyös fülbevaló. A fekete csipke és a fehér gyöngyök tökéletes kombinációt alkotnak, amely bármilyen ruhával párosítható. Csillogást kölcsönöz a megjelenésnek.

9. Fekete csillár fülbevaló esküvő:

Fekete csillár fülbevaló esküvő

Ez a fekete csillár fülbevaló füstös fekete megjelenésű. Gyönyörűen erősen van kialakítva. A közepén lévő fekete kő gyönyörűvé teszi. Ez a fülbevaló bármilyen ruhához viselhető, és feldobhatja a partit, bemutatva a fantasztikus fülbevalót.

A fekete fülbevaló legjobb megjegyzése az, hogy bármilyen színű ruhán viselhető, és formai megjelenést kölcsönöz, amely akár a munkahelyen is viselhető. A fekete szín a tudomány szerint elnyeli az egész színt, ezért szemet gyönyörködtetőbb, mint mások. Ez a csodálatos szín valóban felkelti a figyelmet, mint a mágnes. Így bárki viselheti bármilyen partira, funkcióra vagy munkahelyre.