9 vonzó szív fülbevaló új stílusban

A fülbevaló az ékszerek fontos részét képezi minden nőnek. Ez az, amire minden nap szüksége van. Az alábbi listában bemutatjuk a legkülönfélébb szív alakú fülbevalókat, amelyek mindenféle viseletre rendelkezésre állnak. Válassza ki közülük a legjobbat.

A legújabb szív fülbevaló a trendben:

Választhat kedvére és alkalmára. Próbáljon ki új divatos szív fülbevalót a legjobb megjelenés érdekében.

1. Party Wear Heart fülbevaló:

Party Wear szív fülbevaló

A szív alakú csapok tökéletes parti viselet a piros ruhához, amelyet bármilyen partira vagy alkalomra szeretne viselni. A fülbevalóra rögzített apró piros pöttyök fényes megjelenést kölcsönöznek, így a fülbevaló minden nő számára jó vétel.!

2. Kristály szív fülbevaló:

Kristály szív fülbevaló

A kristályból készült szív alakú fülbevaló ismét alkalmi viselet, de a klasszikus és kifinomult fajta! A klasszikus etnikai ruhákkal párosítva a fülbevaló tökéletesen passzol a kristályos anyag miatt. A függő kialakításnak köszönhetően a fülbemászó megjelenés is megvásárolhatja ezt a fülbevalót, és hozzáadhatja kollekciójához.

3. Üreges szív fülbevaló:

Üreges szív fülbevaló

A szív alakú fülbevaló üreges szerkezetű, és könnyen használható alkalmi viseletként. Amikor farmerben vagy rövidnadrágban megy ki, ezt feszültség nélkül felveheti, és jól néz ki a fülbevalóval. Tehát mindennapi kicsinyes megjelenése érdekében vásárolja meg és kopja le!

4. Arany szív fülbevaló:

Arany szív fülbevaló

Az arany színű, szív alakú szegecsek tökéletesen illeszkednek az etnikai és hagyományos ruhákhoz, amelyeket minden nap elhasznál. Alkalmi viselet, mégis arany színű, alkalmasak a mindennapi hagyományos megjelenésre. Tehát vásárolja meg őket!

5. Három szerkezetű szív fülbevaló:

Három szerkezetű szív fülbevaló

A fülbevalóvá tett egyenes szerkezetben felhalmozott 3 rózsaszín szív vonzó ékszer. Tökéletes bármilyen ruhához, színe miatt. Bármilyen ruhához viselheti, és aranyosnak tűnhet a fülbevalóval. Tehát vedd meg ezeket a fülbevalókat, és tedd a szekrényedbe!

6. A karika ezüst szív fülbevaló:

A karika ezüst szív fülbevaló

A fülbevaló a karikával és az alatta lévő szív valójában aranyos ajándék a barátjának, a nevének első betűjével. Az ezüst anyagból készült szívkarika fülbevaló nyugati megjelenést kölcsönöz, és bármikor viselhető. Így vásárolja meg a fülbevalót, és ajándékozza meg barátjának, hogy boldoggá tegye őt szeretettel!

7. Fekete ménes szív fülbevaló:

Fekete ménes szív fülbevaló

Mindannyiunknak szüksége van arra az egy kiegészítőre a szekrényünkben, amelyet mindennap feszültség nélkül kell kiválasztani, és el kell viselni bármilyen ruhával, amelyet felveszünk. A fekete szív alakú fülbevaló ezek közé tartozik. A mindennapi viselet, a fülbevaló kötelező vásárolni!

8. A Danglers:

A danglerek

Az akasztók mindig divatban vannak, és ha a szív alakú rögzített csapokkal kapod őket, akkor a legjobbak. A fehér és barna színű gyöngyökkel és a fülbevaló hagyományos festékével a csüngők a legjobb választás, ha felöltöznek, és ezzel ássák megjelenésüket..

9. Színes szerelmes szív fülbevaló keverése:

Színes szerelmes szív fülbevaló keverése

A szív alakú csapok, a meghintett színekkel, dédelgető díszdarab. Bármilyen nyugati vagy hagyományos viselethez viselhető. Funkcionális és vonzó ékszert kell vásárolni és viselni, a fülbevalókat hozzá kell adni a kollekcióhoz.

A fülbevaló fenti listája a legjobb választási listát kínálja a szív alakú és színes fülbevalók közül, alkalomra vagy akár alkalmi viseletre. Választhat kedvére és alkalmára. Próbálja ki új, divatos szívvel ellátott fülbevalókkal a legjobb megjelenés érdekében.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80